Doğum yapmış olan anneler buraya....

oy oy güle güle kullansın yakışıklı bıdık maşallah
saanada geçmiş olsun canım

Ay o ıpek köftesini ben ekmek arası yapıp yesemmi acaba yaakaydirigubbakcemile3
41 kere maşallah tontonaaa çok tatlııı

duygu nasılsın kocaman olmuş masaalah egeye
yürüteci sordunmu dr
a falan sakıncalı diyolar karar veremiyorum o yüzden ama kucakta tasımaktan kollarım agrıyo artık

duygu nasılsın kocaman olmuş masaalah egeye
yürüteci sordunmu dr
a falan sakıncalı diyolar karar veremiyorum o yüzden ama kucakta tasımaktan kollarım agrıyo artık

Mehtapcım hoşgeldin ben biraz grip gibiyimde ege iyi çok şükür siz nasılsınız?
Canım evet zararlı diyorlar ama hepimiz yürüteçlerin üstünde büyümedikmi?Yani hangimiz yürümüyoruz..Zaten ben en fazla 20 dakika falan tutuyorum sonra alıyorum 1 2 saat sonra tekrar koyuyorum..İş yaparken falan çok rahat oluyor valla..Bugun rahat rahat kahvaltımızı yaptık,kahvemızı ıctık,odasındaki halıyı kaldırdım bir aşağı bir yukarı gitti geldi yarım saat kaldı içinde..
Zaten doktorlara kalsa o yasak bu yasak bebekleri nerdeyse cam fanusun içinde pamuklara sarın diceklerkaydirigubbakcemile3

MERHABALAR a.s.

MaşaAllah tunahana, ipeğe ve egeye.... ege ne kadar da sevimiş yürütece bindim diye kaydirigubbakcemile3 yeni cicilerini de güzel günlerde giysin inşAllah...
sana da geçmiş olsun duygucum...acil şifalar dilerim :teselli:

Sağol Mervecim evet şimdilik sevdi bakalım inşallah böyle devam eder..

selam kızlarrr modemin parçası hala gelmedi ben ara kablo hallettim kendim evden ama böle olmuyor modem kapı girişinde pc kızın odasında arada var 5 -6 metre o nedenle fazla duramam böle geldim ama kimseler yok sanırım hepinizi öpüyorum görüşmek üzereee

inşallah sınavın başarılı geçmiştir betüşümma.s.Şeniz

günaydınnn herkese...

ben direk tavuktan başladım... tavuğu sebze çorbasına attım... sonra çubuk blendırla küçük küçük parçalara ayırdım...

bende tavuğu önce haşlıyorum bir süre sonra sebzeleride koyup haşamaya devam ediyorum yumuşak olsun diye sonra blendırdan geçirip yediriyorum benim kız alıştı artık yadırgamıyor tavuğu

aynen gözdecim ya bizimki de çıldırmış gibi gece uykusunda bile bazen mızırdanıyo ondan sonra başlıyo parmaklarını deli gibi ısırmaya yavrular ya kimbilir neler çekiyolar bi diş uğruna

benim kız bu hafta yedi bizi resmen gece uyanıp uyanıp ağlıyor el ağzından çımıyorr çıkacak sanırım dişimiz ama çok sıkıntı veriyor yavru kuşuma

:1shok::1shok::1shok::uhm: bende ilk defa duyuyorum allah korusun tüm bebişleri her türlü hastalıktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet yaaaa bende izledim tv de haberi hiç bi halttan haberimiz yokkk yetkililerin suçu buuu neden bilgilendirme yapılmıyorkiiiklava:

ohhh maşallahhh manken gibi oldun deseneeee bol zayıflamalarrr çıtır hatunn

kız şaka maka 20 hafta oldu yolu yarıladın valla ne güzelll allah kolaylık versin sana ama zor dönemlerden geçiyorsun sennn biri bitmeden biri başladı ama kardeşler arası fazla yaş farkı olmadığı için ikiz gibi olurlar güzel olur inşallahh

geçmiş olsun canım alah acil şifa versinnnŞeniz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…