- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.761
Çok teşekkür ederim arkadaşlar..
Deryacım içimi rahatlattın valla sağol ismide sultamat 375mg..İyimi canım bir zararı olmaz demi?
Emelcim;yürüteç aldık Egeye maşallah şimdilik çok mutlu içinde kendini sağa sola atıyorkaydirigubbakcemile3
Resmini istemişsin hemen koyuyorum bakın mutlumu değilmi sizce:)Bu arada üstündekide yeni cicilerindenkaydirigubbakcemile2
duygu nasılsın kocaman olmuş masaalah egeye
yürüteci sordunmu dr
a falan sakıncalı diyolar karar veremiyorum o yüzden ama kucakta tasımaktan kollarım agrıyo artık
MERHABALAR a.s.
MaşaAllah tunahana, ipeğe ve egeye....ege ne kadar da sevimiş yürütece bindim diye kaydirigubbakcemile3 yeni cicilerini de güzel günlerde giysin inşAllah...
sana da geçmiş olsun duygucum...acil şifalar dilerim :teselli:
umut yok hicran yok betüş yok canan yok gül yok yok da yoookkkk
Naime canım eh işte.. fırsat buldukca calısmaya calısıyorum ama yoruldum gercekten..
Pazar gunu sınavım.. ınsallah sınava gıren herkes guzel sonuclar alır.. çocukla calısmak daha da zor tahmın edersınız..
Ama mecbur napalım :)
günaydınnn herkese...
ben direk tavuktan başladım... tavuğu sebze çorbasına attım... sonra çubuk blendırla küçük küçük parçalara ayırdım...
aynen gözdecim ya bizimki de çıldırmış gibi gece uykusunda bile bazen mızırdanıyo ondan sonra başlıyo parmaklarını deli gibi ısırmaya yavrular ya kimbilir neler çekiyolar bi diş uğruna
Alıntı:::
6.HASTALIK
Hastalığın özellikleri 6 ay-3 yaş arası çocuklarda görülür. Yalnızca çocukları etkiler. Çok hafif ve tehlikesi olmayan bir hastalıktır.
Belirtiler Yüksek ateş Lenf bezlerinin şişmesi Döküntü
9-10 günlük kuluçka döneminin ardından ateş birdenbire yükselir (40o). Lenf bezleri şişen çocuk huzursuz olur ve yüksek ateş sebebiyle havale geçirebilir. Ani bir şekilde düşen ateşle birlikte, döküntüler başlar. Ancak bu döküntüler, birkaç saatten bir kaç güne kadar söner.
Bulaşma Hastalığın nasıl bulaştığı henüz bilinmemektedir.
Tedavi
Hastalığın özel bir tedavisi yoktur. Yüksek ateş, parasetamol tarzı bir ilaçla düşürülebilir. Ancak yüksek ateş sebebiyle geçirilen havalelerde, acilen doktora götürülmelidir.
Beslenme
Sulu ve yumuşak gıdalarla beslenilmesi gerekir. İştah azalmasına ve yüksek ateşe bağlı olarak su kaybı olabileceği için hasta, olabildiğince sıvı ağırlıklı ve hafif gıdalarla beslenmelidir
Kızlar bunuda yenı ogrendım sımdı cok onemlı bır bılgı gercekten basımıza ne gelecegı bellı olmaz...
cep telefonumuzdan 7777 ye Neredeyım dıye mesaj attıgımızda bıze bulundugumuz yerın tum koordınatlarını, en yakın olan yerlesım yerlerını yada polis karakolu jandarma hızır acıl ne varsa hepsını adları ve telefonları ıle bırlıkte mesaj olarak gelıyormus..
Bu helıkopter dusme olayında da eger haber muhabırı bunu bılseydı koordınatlarını ogrenıp o konustugu bayana bunları soyleyebılır yerlerıne cok daha kısa surede ulasılabılırdı dıyorlar..
Hakıkaten cok onemlı bılgıler... Hayat kurtarır..
günaydınlar kızlar
benimkide hala gece en az 3 kere mızıklanırrr, bazen emer bazen kucakta sakinleşir, umtcum vallahi gede mayısta şöyleeee denizkenarınsa buluşalım miss gibi, kızlar bu sabah tartım 55,8 i gördü maaaşallahh diyim yani bugün tam 1 ay oldu 61,2 den 55,8 i gördüm, ama 61,2 yi tartıldığımda toktum ve üzerimde çizmem montum falan vardı sanırım 60 falandım toplam 4 gilo vermiş durumdayım
günaydın kızlar... nasılsınız bakalım...
ya kilo dedinizde... benim bebiş 20 haftalık oldu daha 1 kilo almışım... oğlumda hızlı almıştım... 56 idim 57 olmuşum... normal mi sizce... göbeğimde hiç yok... siz kaç kilo almıştınız 20 haftada...
kızlar büşra yı kucağıma aldığımda yüzümü sımsıkı tutup yanaklarımı ısırıyor sizinkiler de yapıyo mu bunu yoksa ben mi çok tombiş yanaklıyım da :roflol: çocuk yenecek bişey zannediyor :roflol:
kızlar sütlaç konusu açılmışken bende dün milupa organik sütlaç verdim b i kavanozun hemen hemen yarısını yedi sonra bi saat sonra uyutucağım zaman 180 cc mama verdim aradan 1 saat geçti bir kustu sanki ağzında boru varda su akıyomuş gibi midesinde ne var ne yok çıkardı apar topar dr gittik çok yedirmişin ondan dedi tahlil yapıldı değerleri sınırda çıktı ilaca gerek yok dedi takibe alalım dedi
şimdi idrar kültürü yaptırıcaz öncedende idrarında mikrop çıktığında çok kusmuştu ama tabi bu kusma dahada çoktu şimdi korkuyom ya idrarında mikrop varsa diye
siz ne dersiniz çokmu geldi acaba sütlacı kaldırmadı mı midesi?????????????
ya ben 4 buçuk saatte 180cc veriyorum sizne kadar veriyosunuız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?