Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

papişim hoşgeldin senin ve kızlarının iyiy olmasına çok sevindim hemen toparlarlar hiç merak etme gaz problemi maalesefki oluyor benim bebişler ilk küvözden çıktıklarında kendi gazlarını kendileri çıkarmayı öğrenmiş geldiler ama ben müdehale edince sanırım çıkartamaldılar çünkü hepsinde yaşadım bunu

kızlar artık birgün evde bebişlerle bir gün mağazada çalışıcam annem bakıcak banada değişiklik oluyor yorucu ama olsun siz bebişlerin üçünü bırakıp gidebilceğiniz kimseniz varmı ben annem olmasa asla cesaret edemem ama çok güzel bakıyor
forumda sorun vardı aynurla nil ondanmı girmediler acaba inş herşey yolundadaır

kızlar forumda sorun vardı server çok yoğundu giremedimki...

pitoşum regl henuz olmadım doktoruma sorucam...

papiş maşallh kilolar çok güzelmiş iyi beslemissin ben o süte katılan mamadan kullanmadım artık bana kullan demediler hastanedeyken ama güzel bişeymiş süte eklenmesi ..
benim sütüm çok azaldı...

pitoş valla çok güzel fırsat canım kafayı yemezsin üçüz doğurmuş gibi olmassın işte çalış valla en güzeli ALLAH annelerimize uzunnnnnnn ömürler versinnnn :Saruboceq:

nilcim bugün sağolsun kafayı yedirttiler bana kafamçokkarıştı bazen böyle huysuzlanıyorlar ve inanılmaz çekilmez oluyor saatler biraz konuşmaya başlasalar bizde dertlerini anlasak artık şahsen ozamanda başka sorunlar çıkar eşim şehir dışındaydı ona şu duvara ışkmı şekilmi ne bişey yansıtan oyuncaklar varya ondan al dedim belki ilgilerini çekerde susarlar böyle zamanlarda aklıma gelen her fikri uyguluyorum kafa kalmıycak sonunda

kızlar merhaba aslında yazmak istemiyorum sizide üzmek istemiyorum ama görünce dayanamıyorum işte.sizin bebeklerinize baktıkça kendiminkiler aklıma geliyor.çok üzülüyorum kendime çok imreniyorum size.karnımdayken kıymetlerini bilemedim.doktor yatacaksın dedi ben çalışacağım dedim.hep risk vardı.gelişmeleri iyiydi ama.ben hiçdikkat etmedim.bir uzanıpta yatmadım.sonunda olacağı oldu 27 haftalarına kadar dayandılar.erken doğumla hepsini kaybettim.hepsini gördüm.okadar güzeldilerki anlatamam.hiç bir duygu para mal mülk yerini tutamaz.şimdi elim boş karnımda koca bir yarıkla kalakaldım.keşkelerle kafayı yemek üzereyim.rabbim beni affetsin.bana verdiği nimetlere şükredemedim.kendimi normal gebeliklerle bir tuttum.farkımı anlamadım.çocuklarımın değerini anlamadım.şimdi mezarlarını ziyarete gidiyorum.10 tane çocuk nasip etse rabbim yinede gözüm o üçüzlerimde.size diyeceğim kıymetini bilin yavrularınızın.rabbinize binlerce kez şükredin.sakın isyan etmeyin.yokluklarını rabbim size göstermesin.ailenizle yavrularınızla sağ salim sağlıklı uzun ömürler yaşayın inşallah.

zümracım allah sabır versin canım ama sende böyle olacağını bilemezdinki kim ister onca zaman taşıdığı yavrusularından ayrılmak bak kendinde söylüyorsun kendimi diğer gebeliklerle bir tuttum öyle zannettim diye onların yerini tutmaz elbet ama rabbim onların yerine 3 evlat daha versin ve sende sağlıcakla kucağına rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin

pitoşcum aklına neler gelmiş :)) biz bile oynarız yaniii o şeylerle :)))

valla ben bu aralr rahatım kayınvalidem var yarı yarıya indi ama zaman ne çabuk geçiyor saniyelerle yarışıyorum gibi geliyor

özgezümra acının tarifi mümkün değildir senin içine düşen ateşi biz bilemeyiz ama durumunu anlamaya çalışıyorumda gerçekten çok zor... herşey kader sen istermiydinki böyle olmasını mukadderat...RABBıMıZ sana yeniden bir hamilelik yaşattın acıların diinsin inşsallah... içim acıdı

kaydirigubbakcemile3 doğru dedin nilcim bizimkiler hiç oralı olmadı gece açıp ben dinleyip seyrede seyrede uyuyorummm şimdiki nesilll çook doyumsuzzzz nasıl bebişler ohh ne güzel kayınvaliden geldi demek bir kişi mama bile yapsa yetiyor valla

aynurcum uğramadı yaaa iyidir inş bebişlerle ve kendisi

hemde nasıl yetmezmii yaa benim huysuzu verdim onaa ama sabaha kadar uyutmuyor kadını biri homurdanıyor meme ağzında kayınvalidem söyleniyor uyumuyorsun diye ikisi birbiriuyle kavga ede ede sabahı ediyorlar ben diğer ikisiyle uğraşıyorum :)))

merhaba arkadaşlar sizleri takip ediyorum hayranlıkla..

Bebeklerini kaybeden diğer arkadaşlarım gibi sizleri okuyunca hem imreniyor hem hüzünleniyorum.

ikizlerim 4 aylık oldu..mama ve sütle besleniyorlar..tepkiler vermeye başladılar artık..yalnız bakıyorum böyle olunca düzeni de oturtmak daha kolay oluyor..ıyiki nasip etti allahım onları bizlere..

yavrularımın resmini paylaşmak istedim..sağlıcakla kalın..hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:
Seybay ah canım Maşallah onlara Allah bağışlasın o kadar güzeller ki bakamadım ınşallah bende böyle güzel güzel kucağıma alırım

merhaba arkadaşlar valla size hayranım heralde benimkiler çok yaramaz ben hiç vakit bulamıyorum buraya girmeye şimdi ilk defa üçü aynı anda uyudu bende hemen bi bakıveim dedim üstelik hiç tekde bakmadım sağolsun ya ablamdayım ya annemdeyim heralde tek olsam bakamazdım.sizlerin bebişler umarım iyidir .benim kafama takılan bişey var benim ufaklıklar hala daha ellerinin varlığını anlayamadılar gibi ellerini ağızlarına filan götüremiyorlar sizinkiler nasıl biz bugün tam 4 ay 7 günlük olduk acaba çok erken doğdukları içinmi?birde benim üçüde tam bir emzik manyağı ama üçüde emziklerini tutamıyor sürekli başlarında durup emziklerini tutmamız veya bişeyle tutturmamız gerekiyor sizce normalmiemziklerini tutamamaları

selam seybay Çok şekerler .... maşallh büyümüşler

papiş kızların resimlerini ne zaman göstercen :))

edikacım her bebek kendine özgü gelişimi var bizimkilerinde biraz geriden gitmesi normal ve bunlar beklenen bir şeymiş tabiki doktorlarımız ve tecrübeli anneler daha iyi bilir ...ama bizim üçüz anneleri fırsat bulup gelemiyorlarkii bizede bilgi verseler

benimkilerde tutamıyor bazen alıştırmasamıydım deedimm bide başıma o emzik tutma çıktı düştümmü ağlıyorlar

canım benimkilerde aynı emzik düşünce felaket ağlıyorlar canım seninkiler ne kadarlık ellerini emiyorlarmı

Merhaba kızlar.Benimkilerde emziğe alışıyorlar artık.Ara ara veriyorum.Yoksa doymak bilmiyorlar.Hatta düştüğü zaman elleri ile desteklemeye bile çalışıyorlar.Baktılar süt yok çıkarıp basıyorlar bağlığı :)
Nil profile ekledim canım fotoğraf.Buraya eklemeyi bilmiyorum inan o yüzden profile ekledim.

Bugün göz kontrolümüz vardı,37 haftalık olarak.Doktor hanım haftaya göre göz gelişimleri iyi dedi.Gözlerinde çapaklanma oluyor onun için damla verdi.3 hafta sonra 40 haftanın bitiminde son kontrole gidicez göz için.
Kızlar gaz sancısı için milupanın rezene çayını kullanıyorum.Gece uyuyacaklarında 3-4 çay kaşığı veriyorum.Gece uykularıda nispeten iyi oluyor.

canım benimkilerde aynı emzik düşünce felaket ağlıyorlar canım seninkiler ne kadarlık ellerini emiyorlarmı

ellerini emmiyorlar ama elleriyle biberon tutmaya çalışıyorlar 2 aylık 2 haftalık olduk biz :)

[göz kontrolümüz vardı,37 haftalık olarak.Doktor hanım haftaya göre göz gelişimleri iyi dedi.Gözlerinde çapaklanma oluyor onun için damla verdi.3 hafta sonra 40 haftanın bitiminde son kontrole gidicez göz için.
Kızlar gaz sancısı için milupanın rezene çayını kullanıyorum.Gece uyuyacaklarında 3-4 çay kaşığı veriyorum.Gece uykularıda nispeten iyi oluyor.[/QUOTE]

benimkilerdede var gözlerde çapaklanma netira diye damla verdi doktor onu kullanıyoruz ...

oyyy bizim için kokla onlara ne kadar minikler ve sevimliler şimdi bol bol uyurlar ben iki ay önceki hallerini şimdiden özlüyorum her anın tadını çıkarmak lazım çok çabuk büyüyor bu melekler

Allah sağlık versin kızlarına canım

benim kızımında gözünde çapaklanma vardı 4 çeşit damla krem kullandım dahada kötü oldu en sonunda annem hiç bişey yapma dedi hiç müdahale etmedim sadece günde 1 sefer steril suyla gözünü yıkadım ancak o zaman geçti meraklanmayım bence ilaç kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…