Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bayramın 2, günü mesai arkadaşlarımızdan birine ziyarete gidelim dedik ayyyyyyyy evden çıkamadık 3 saatte bida gitmem çıkmam dışarıı birde gittkleri yerde hiçç uynmıyorlar mama saatleri geçtiği haldee yaaa hastane dışında gezmek yok

bugun tek kaldım tek bakıyorum bakalım ne olacak :1closedeyes:

aynurcum çokta değilmiş fiyatı yani karnım eski haline gelicekse iyi yanlız benim sezeryan kesiğim bayağı büyük ya seninki ufakmı bende izledim netten doktor anlatıyor ağrı sızı yok diyorlar dediğin gibi 2. günde eve gidebilirmişiz bakalım cesaretimi topladığım ilk gün istanbuldayım bende ya gezmekten ziyade akrabalarımı herkesi çok özledim ben ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum aslında gittiğine pişman olur bencede insan neyse onlar iyi olsunda bekleriz artık
kızlar siz üçüzleri aynımı giydiriyorsunuz ben hiç sevmiyorum öyle giydirmeyi zaten erkeklerden biri aşırı sarı diğeri koyu tenli ona yakışan renk ona yakışmıyor ama gelen hediyeler hep aynı
nilllll bebişlerle dışarımı çıktınnn ne cesaret heee ben bir ara acaba gitsemmi falan dedim ama dayımınoğlu domuz gribi oldu ondan sonra çok korktum ben tek bakmaya alıştım yine tekim mesela bugün birazdan tahayı doyurup uyuycam onlarla birlikte bu bebek hamağı harika bişeymiş ya eymen ve gökçe hor hor uyuyor tahayı bindirince ağlıyor sanırım midesi bulanıyor gözleri fal taşı gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 ama oda kendi uyuduğu için sorun yok allah yardımcın olsun tatlım

liyadora allah sabır versin canım inş bebeklerini sağlıkla kucağını alırsın biz üçüz anneleri hep istirahatle geçirdik o dönemi kasılmalarım çok oluyordu benim nidilat kullanıyordum son zamanlar magnezyumu başından beri vermişti dr bide hastahaneye gidip bol bol serum yiyrdum prepar ama benim rahim ağzı yetmezliği sorunum olmadı doğuma girdiğimle 4 cm açılmam vardı onun haricinde bilemiyorum inş sorun yaşamazsın canım

nillllllllllll huniiii yolluyimmiiiiii datlummmm ne durumdasın delikafadulden
hımm buarada aynurcum tuubaycım siz bebeklere kaçıncı ayda başladınız ek gıdalar vermeye topikte kızlar sayfa açmışlar ama herkes farklı bişey yazmış biz düzeltilmiş yaşlarına göremi yoksa şuanki yaşa göremi başlıycaz bide motor hareketleridemi bu şekilde olucak mesela bizimkiler diğer bebeklere göre bir ay sonramı dönücek gülücek gibi ................

deli gömleğide isterimm pitoşşş kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

bugun çıldırdım eşimi aradım ağlayarak dedim gell üçüde ağlıyor yetişemediiiiimkii benim 3 numara hiç susmadı onu uyutcam derken diğerlerinin mama saati geldii hepsi birden başladılar benimkilerde açlığa dayanamıyorlarr pppffffff

o senin hamak olayını bugun eşim gecici bişiler yaptı bizim mızmızbebe onla uyudu yaaa :sm_confused: iyi bişimiş oddaya büyük hamak alalım diyoruz aile boyu :lepi:

kaydirigubbakcemile3 ay kıyamam canım arkadaşım ya inan ilk zamanlar bende öyleydim annemin işi olduğu zaman sterse giriyordum daha bakmadan ama ben bir yöntem buldum işe yaradı bebekleri alınca önce mamaydı alt değişimi falan yapıyorum tabii o sırada ağlayanlar kusanlarda var ama ben yüksek sesle şarkı söylüyorum yada voltmen dinliyorum çok işe yarıyor onların ağlamasını duymamak seni daha sakin yapıcaktır sonra hamağa koyup başlıyorum sallamaya uyuduktan sonra hemen saattime bakıyorum 1 saat sonra onlar daha uyurken sadce baş kısımlarını kaldırıp mamalrını veriyorum yavaşça alıp gazlarını ççıkarıp koyuyorum sallıncağa nerdeyse 5 e kadar hiç uyanmıyorlar sonra uyanınca kıyamet var ben hemen voltmeni alıyorum hepsini seviyorum öpüp hırpalıyorum azcık ve 21.30 da ışıkları kapatıp tekrar sallıyorum gecede 2 saat 3saatte bir hiç uyandırmadan alt temizliği mama falan olayı 7 8 gibide uyanıyorlar belki sendede işe yarar ne yapalım çaresizlikten ama hamağı mutlaka deneyin

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim üçüzleriniz için.benim ikizlerim var şuan annemlerin yanındayım,görev nedeni ile diyarbakırda yaşıyoruz evim orda bebeklerim 4 aylık oldular çok gazları oldu şimdi ara ara yine var.2,5 aydır annemin yanında ailemle bakıyoruz çoçuklara yalnız çok sıkıldım eşimden ayrı olunca yıpranıyorsun evime dönmek istiyorum biletlerimizi bile aldık ama çok korkuyorum tek bakabilecek miyim diye.eşim yardımcı olacak tabii ama gündüz işte 4-5 günde birde nöbetleri var.pitos tek bakıyorsun canım tebrikler.bakarım gibi geliyo ama bakalım.kendi düzenlerine geçsinler çekirdek aile olarak devam etmek babasıyla zaman geçirsinler diyorum.gidemezsem ta nisana kadar kalmam gerekli şuan edirnedeyim çünkisizlerden fikir istiyorumm

rabbim bebeklerine sağlık ve uzun ömür versin ben herzaman yanlız bakmıyorum birine annem bakıtyor alt katta oturuyor annem ama annemin işi çıkınca ben yanlız bakıyorum iki oğlum hep benimle ikisne bakmaya alıştım ben çünkü mecburum düne kadar oturup ağlıyordum ben n-asıl yapıcam diye sonra oturup düşündüm eğer ben anneysem ve bebeklerimin bana ihtiyacı varsa evet yorulucam uykusuz kalıcam belki yeri gelicek çıldırma noktasına gelicem ama ben bir anneyim ne olursa olsun güçlü olup en güzel şekilde en iyi şekilde onlara bakmak zorundayım bunu kendime enpoze ettikten sonra çareler aramaya başladım en rahat nasıl bakabilirm bebeklerime ve onlar nasıl rahat olurlar diye kızım ve oğlumun biri sallanmaktan çok hoşlanıyor arka sayfadada yazdım evimin içinde kocaman bir bebek hamağı yaptık içinde uyuyorlar sadce geceleri rahat görmnem için anakucaklarına yatırıp yatağımın önüne yatırıyorum zaten oda sallanıyor gerekirse arada sallıyorum ama şükür gece sorun olmuyor

başbakanın en az üç çocuk lafına cevap gibisiniz valla =) tek seferde 3 tane birden...

bebeklerle düzen kurmak imkansız mesela sabah beri tahayı uyutamadım hep ağladı ama çok sakin davranıyorum artık ne istediğini bulmaya çalışırken kendi huzursuzluğumu ona yansıtmıyorum meğer biberonla uyumak istiyormuş :) ben bebeklerimi hep sesli ortamda yatırıyorum tv yada müzik ilahi falan açıyorum ki diğeri ağkladığında onun sesine uyanmasın önemli bir hastalık olmadıkça oda beni korkutmuyor ilaç dr herşey elimizin altında artık tek korkum benim nasıl yıkarım yanlız tek buna cesaretim yok ama yanlız kalınca mecburen yıkıycam gerçekten bebek bakmak çok zor hele çoğul bebek bakmak dahada zor ama imkansız değil allah bir şekilde yardım ediyor insana şu gaz problemi bitince daha rahat olucaz eminim ben hergün düşünüp nasıl daha rahat oluruz bunu bulmaya çalışıyorum rabbim sağlık sıhat versin hiç korkma ........ hımm bide şu uyuz ev işleri araya giriyor çokk işim var hadiii kaçtım

:hooray: madalyayı hakettin pitoşummm yürü be seni kim tutar helal...ben kendim bkamıyorum eşimle bile iki kişi zorlanıyoruz belki 3, ay bitiminde rahatlarız ne dersinnn sositososito

autocad canım tek bakarsın onlara sen gibi bakan olamaz ikizlere bakılır mama saatlerini ayırırsın ne bilim pratik yöntemler bulursun bir kaç arkadaşın komşun olur senin gibi oralarda dostluklar çok güzel oluyor batı gibi değil bilirim ... zaten gaz sorunlarını aza indirgemişsin biz daha gazla yolun başındayız ..

metem bugun durup dururken ağladı morardı çok korktum kızlarrr sonra gaz çıkardı normalmii bu yaa ödüm koptu cocuk taş gibi oldu resmen morardı sonrada bembeyaz kesildi elinden ayağından can gider gibi çok korktun o durumlarda napılırr :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar ben 4 aylarını bitirdikten sonra kavonozda satılan meyve ve sebze püreleri var onlarla başladım arkasından muhallebi,tahıllı kaşık maması derken aylarına göre ne verilmesi gerekiyorsa verdim.

pitos ha gayret başarıyorsun bravo insan başbaşa kalınca buluyor bir çaresini allah yardım ediyor...nilcim senin için çok erken canım daha çok küçükler biz 4,5 aya kadar kafayı yiyyorduk hiççç üzülme yanlız bakamam diye...

kaydirigubbakcemile5 teşekkürederim kızlar valla sizinde gazınızla ehende bir çocuk daha doğurmaya niyetrlendim delikafadulden
benimkiler 2 gün sonra 3 aylık olucaklar inş birayım kaldı ek gıdaya geçmeme demek bende ilk kavanoz mamaları yada sebze püresiyle başlamayı düşünüyorum
nilcim çok geçmiş olsun tatlım benim kızımda gazı olunca morarıyor ama anlık çok sıkıştırdıysa ondan olmuş olabilir inş tekrarlamaz tekrarlarsa dr sorarasınız herkese iyigeceler bebileri uyuttum şimdi bende fosurduycam

doktorumuz ek gıdaya 5,ayda başla dedi 6, ayyazıyor normalde ama sizler 5, ayda başlayın dedi...4, ayda milupnın kavonz meyvelerini verebilirsin ama evdeki meyvelerden verme 4, ayda dedi alerji riskinden dolayı...
bende 4,yda o mamalardan ufak ufak başlıcam...
o değilde biz ne versek yiyecek gibiler

birde kızlar sizler 2 aylıkken bebişleriniz kaç satte bir mama veriyordunuz ve kaç cc alıyorlardı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…