Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

benim bebişlerde ellerini emiyorlar benimkiler emzik tutmadı bir ara taha emdi şimdi çok nadir istiyor ama tutamıyor ben bişeyle destekliyorum uyuyunca almıyor zaten
benim kızımnda gözlerinde vardı çapaklanma damla verdi dr geçmedi dediğiniz gibi daha kötü oldu annem hergün masaj yaptı 1 haftada geçti
edikacım diğer tepkileri nasıl bebişlerin artık sesler falan çıkarmaya başlamışlardır gülücükler atıyorlar dimi kendilerimi uyuyorlar

ben kansız oldukları için üşümesinler diye sürekli eldiven giydirdim 1 haftadır eldiven giydirmiyorum biraz biraz ikisi başladı acaba ondanmı ellerini bilmiyorlar sizler eldiven giydirdinizmi. resim eklemeye çalışıyorum ama olmuyor sadece kızımın resmini yüklemeyi başardım

edikacım vaktım yoktu bende yazamadım eldiven giydirme diyecektim ben kullanmıyorum artık ara ara takıyorum gün içinde vveya gece üşüdüğünü hissettiğimde sonra tekrar ya düşüyoryada çıkarıyorum eldivensiz olmaları kendilerine olan güvenlerini artırıyormuş

ben eldiven takıyorum ama tırnaklarını kestirmiyorlar eymen bir kes yüzünü çizdi çok ağladı uyurken bile anlıyorlar nasıl kesiyorsunuz tırnaklarını benimkilerinki kopmuyordu kendilinden
edikacım aanlarlar bencede yakında zaten birgünde bile değişiklik oluyor sen kaç saatte bir besliyorsun

eşim kesiyor ben kesemedim makas giibi onların tırnaklarını kestiğimiz şey mama yerken yada emzirirken dene canım...

pitos canım ben 4 satte bir 120 cc besliyorum ama geceleri çocukları uykularından kaldırmıyorum onlar istedii zaman kalkıp içiyorlar bazen 3 bazen 5 saat ara olabiliyor geceleri ilk başlarda çok takıyordum kafama ama artık onları rahat bıraktım istedikleri zaman içiyorlar zaten onlarda bu 4 saati kendileri oturttular .ben tırnaklarını uykudayken kesiyorum bence sizde öyle yapın .nil canım siz neyle kesiyorsunuz tırnaklarını ben bebekler için olan tırnak makası aldım çok rahat kesiyorum. benim sütüm gitti artık sizin nasıl hep mama veriyorum malesef

bu arada ek gıdaya geçen varmı geçen varsa ne zaman geçti acaba ben çok kararsızım geçip geçmemede

bende o tırnak makasıyla kesiyorum mama yerken deniyim bide 4 saat harika bir zaman benim tek sorun şu mama saatleri nasıl ayarlayabilirim inanın bunun için dr gidicem ya ben 4. ayın ortalarında yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum benim sütüm kesildi çünkü o yüzden

4 saatte 1 ....120 cc bu az değilmi benim bebelermi fazla yiyor obezmi olacaklar yawww
...

ben 3 saate anca işte tam çıkmadı bu aralar sabah 7 de uyanıyorlar öğlen ikiye kadar uyumamak için resmen direniyorlar ... akşam 6 dan sonra yine ikisinin mızmızlığı tutuyor gece 12 e kadar hatta oğuzalp genelde ağlıyor bu aralar çaresizim kızlar

bu arada ek gıdaya geçen varmı geçen varsa ne zaman geçti acaba ben çok kararsızım geçip geçmemede

doktor bana normalde 6, ay ama sen 5, ayda başla dedi ben 4, ayda başlıycam :ecrin_bebek:

nil bizde 1 aydır 120 cc de takılı kaldık doktorumuz hatta azalt yoksa obez olacaklar dedi ben azaltmadım artış da yapmadım ama zaten demekki yetiyor çünkü fazlasını istemiyorlar akşamları 150 cc vereyim diyorum istemiyorlar muhakkak 25 cc bırakıyorlar. tabi tüm bu dediklerim efe ve asya için geçerli çünkü meteyle problemliyiz hiç yemek istemiyor onda saati dikkate almıyorum saat başı 30 cc ancak içiriyorum az az sık sık yiyor onu içirene kadarda canım çıkıyor zaten kilosu en düşük olan mete. benim bebeklerim 4 aylık ancak doktorumuz herşeylerini düzeltilmiş aya göre takip ediyor düzeltilmiş aya göre 2 aylığız sizin doktorlarınız nasıl takip ediyor.

nil pitos sizin bebekleriniz kaç haftalık doğdular şimdi kaç kilolar kaç aylıklar cetvelleriniz neye göre düzeltilmiş aya mı yoksa doğum tarihlerine göre mi?biraz fazla soru yağmuruna tuttum galiba kusura bakmayın bişeyleri yanlış yapmaktan çok korkuyorum doktorumada nedense pek güvenemiyorum burdaki tek porf. ve yenidoğan uzmanı o olduğu için değiştirmekte istemiyorum.benim doktorda ek gıdaya geçiş için kesin birşey söylemedi

benimkiler saat başı bazen 1.5 saatte 90 2 veya 2.5 saatte 120 150 cc yiyiyorlar ama benim sorun şu mesela 90 cc yiyorlar bırakıyorlar mamyı istemiyorlar aradan yarım saat geçiyor yada 15 dk yine istiyorlar 120 150 cc ye tamamlıyorlar bazen 3 e bile bölüyorlar mamayı beslenme arasında gaz çıkartıyorum neler yapıyorum devamı çok nadir geliyor oyüzden hep mama yapıyorum bu beni hem yoruyor hemde kafam karışıyor niye böyle anlamıyırum hepsi aynı ama
ben 33+3 te doğum yaptım şuanki kilolarını bilmiyorum ama tahminim 5500 4500 arasıdır siz düzenli tarttıyormusunuz bebeklerinizi ben soğuk diye çıkarmaya cesaret edemiyorum

edikacım benim tahamada çok az yiyordu dr mide darlığından şüphe etmişti mide ugs çektirdik bişey çıkmadı şükür siz çektirdnizmi dr ne diyor az yemesi hakkında bende gece uyandırmıyorum kendiler,i kalkıyor maşallah kurulu saat gibiler daha hiç 3 saat uyumadılar gece çayı dediğin rezene çayımı
nilcim sen aptamil 1 kullanıyon dimi eczacıdaki kız prematiller daha çok vitamin içeriyor bence ona devam edin demiş tam destekliymiş onlar yine kafam karıştı baktım gerçekten öyle dr sormadan versemmi ne düşünüyorsunuz siz ek gıdaya neyle başlamayı düşünüyorsun nilcim

son bişey daha sizin bebişlerde uykuda sıçrıyorlarmı benim eymenim çok sıçrıyor normalmi acabaaaa sancımı giriyor korkuyormu yoksa başka bir sorunmu aklıma takılıyor

edikacım gece çay dğilde rezene veriyorum akşam gibi içiriyorum biraz iyi gelioyr ama aman aman işe yaramıyorki bizde..

ben şu anda düzeltilmiş yaşa göre hiç hareket etmedim doktorumuz gelişimleri iyi diyor pek düzeltilmiş yaşla işimizde olmadı şimdilik

benim cetvelimdekki tarih doğdukları tarihden itibaren düzeltilmiş yaş değil

ahh pitoş benimklrde 3 saat hiç uyumadılar benimkilerde uykuda sıçrıyor normaldir... bu arada mama konusunda şu an prematil işimize pek yaramaz milupa pdf mama sı çok güzel bir mama ve benim bbişler doymuyor tok tutmuyor ama iyi besliyor mama 3 günde bitiyor 900 grmlık şimdi aptamil 1 kullanıyorum birazda diğer mamadan devam ediyorum artık tok kalsınlar biraz bende yoruldum aptamil 1 e yarım saat daha uzattı uykularını biraz daha tok kalıyorlarr

milupadaki beslenme uzamnlarına mesaj attım 2 saat pdf 2 saat aptamil 1 verebilirmiyim diye herhangi bir sorun olmaz dediler verebilirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…