wavy bebeğin daha çok küçük tatlım kaç haftalık doğum yapmıştın sen emme refleksleri olsada hem çabuk yoruluyorlar hemde mide ve bağırsak sindirimleri daha çok yavaş inanırmısın benim taham şurda belki 1 ay oldu doğru yemeye başladğı dediğin gibi hep ağzının kenarlarından taşırırıdı kusardı çok uğraştık şimdi düzene girdi şükür az daha sabır tatlım bende minişlerini püyorum
pitosum 14 kasımda 35+4 te doğum yaptım canım. dayanamadı bıcırıklar annelerine kavuşmak için.. inşallah dediğin gibi olur yarenim maşallah toparladı ama ceren hala toparlayamadı buda beni çok üzüyor.. ay aynı taha gibi işte ya kusuyır yada ağzından akıtıyor. çook aç olunca 1 damlayı harcamıyoır ama:))
Herkese Selamm sengözlerimebaksanab
Ne zormuş bu annelik !!!! :hulya:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
Yılların maması SMA fakat anne sütü alan bebeklere önerilmiyor mama tatlıolduğundan bebişler mamayı tercih ediyormuşşşşş....
sütüm azaldı(( ısırgan çayı deniycem bakalım ....
pitoş aptamil 1 le devam edicez sen ne kullanıyon şu anda milupa değilmi '''!!!!!???
benimde aynıydı hala bile ara ara kenardan akıtırlar ama zamanla düzeliyor.... şimdi kafalarını tutmaya başladılar ufaktan gülüyorlar elleriyle biberon tutuyorlar kısa aralıklarla ...
her gün yeni bişey öğreniyorlar ya maşalllhhhh.....
wavy kızları kokla benim içinn zemuszemus
evet nilcim milupaya devam aptamil 1 deyiz bizde yakında dr gidicem bakalım neler tavsiye edicek sen bebişlerden birine mutilium kullanıyordun değilmi nilcim devam ediyormusun peki biz motilium ve gaviscon kullanmıştık kusmasını çabul geçirdi hemde bağırsaktaki gazları alıyor ve bebişler daha rahat yiyor bunuda sorabilirsiniz kızlar
sesler çıkarmaya başladılarmı nilcim seninkiler eymen çok az çıkarıyor ses ama gökçem ve taha şarkı sylüyorlar resmen tv bile duyamıyoruz artık ama nette sırt üstünden yana dönme hareketleri yapmaya çalışırlar diyorlar benimkilerde tık yok valla düzeltilmiş yaşa göre bakıyorum sizinkilerde varmı hareket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?