ben bu mama için tam tersini duydum. anne sütüne en yakın mamaymış. bu mamayı alan bebekler anne sütünü bırakmıyorlarmış benimkiler hem süt hem mama aldıkları dönemde bir aksilik yaşamadık.
Çok güzel bir mama.
wavy bencede ilaç kullanmamak en güzeli ama benim taham kilo vrmeye başlamıştı ve cildi kuruyordu artık su kaybından mecburen kullandım eğer kilo kaybı yoksa dr önermiyorlar şükğr bende ilaç kullanmıyorum artık yemeside çok iii seninkide düzelicek hiç merak etme insan stres oluyor ama çoğu prematüre bebekte var düzeltilmiş yaşı doğması gereken tarihe göre hesaplıyorsun yani benim bebişler 33 haftalık doğdu 2 eylülde ama doğması gereken tarihleri ise 18 ekimdi yani 7 hafta önce doğdular sende bu şekilde hesaplayabilirsin mama konusuna gelince evet mamalar aşırı pahalı bazen bebişler istiyor ama içmiyor inan eşim hepsine biberonu hepsinin ağzında bir gezdiriyor ziyan olmasın diye baktı kimse istemiyor bana içirecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3
açeyla canımm nasılsın yavrular nasıl?
açeyla bu sma dediğin mama prematüreler için mi yoksa belli bir kilodan sonra mı kullanılıyor. cerenimin seviceği ve gelişeceği bir mama bulşmaya çalışıyom:sinifsinif:
pitosum k.validem var yanımda . gündüzleri birlikte gece tek başıma bakıyorum. gündüz çoğunlukla uyuyolar zaten..
Nil güzelim ah bana kalsa ben iki saatte bir uyandıracağım.ama başında büyük olunca karışanın çok oluyor. napıyorsun çocukları obez edeceksin diyolar.uyuyan çocuk uyandırılmazmış acıksa uyanırmış falan filan.
dün akşam bi tanesinin karnını elini koydular bu çok şiş dediler çok yediriyorsun. mama saati geldi yedirtmediler nasıl ağlıyor yavrum iyice huzursuzlaştı sonra mama yedirdim ve sustu yavrum. ama gel gelelim bütün gece huzursuzlandı(
kızlar bebişlerinizi allah bağışlasın tebrik ederim maşallah
acaba çoğul gebeliklerde ikiz değil de üçüz olunca anne sütü vermek imkansız mı?
yani yetmeme ya da gelmeme gibi bir durum oluyor mu?
bir de colostrumu naptınız? (ağız sütü )
3 bebeğe birden nasıl verdiniz, yetti mi?
selam herkese. çok fazla giremiyorum malesef nete( açeyla canım msnim var ama kullanamıyorum canım nete giremediğim için en kısa zamanda eklicem canım seni. sanırım adaşız bu arada:))
nil canım bu nurse dediğin ilacı ne zman kullanmaya başlayabiliyoruz. benimkiler 1 aylık oldular acep kullanabilirmiyim bide cerenim çok ufak zarar edermi acep ona.. siz ne zaman kullanmaya başladınız kaç kiloydular?
kıslar bi soru daha kanamanız ne zman kesildi sizin benim hala devam ediyor ya ne zaman duracak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?