Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam canım. benim kanama nerdeyse 30gün sürdü. ilk zamanlar çoktu sonra lekelenme tarzında oldu.

canım benim bugün 30. gün ve hala koyu renkte ve koyu bi şekilde geliyor. dün iç çamaşırıma falan geçmişti o şekilde yani. hamilelikte adeti unutmuştum şimdi çok iyi hatırladım valla((

artan mamayı içirme konusu dikkatimi çekti pitos. bu konuda benim araştırmalarımda eğer bebk biberona ağzını değmemişse tükrüğü bulaşmamışsa 2 saat saklanabilirmiş . zira eğer ağzını değdiği bibreronda tüktük yoluyla çabucak bakteri ürermiş. çözüm olarak ikia ayrı biberonda hazırlayın mamaları eğer içmeye devam ederse arkasından diğerinide verirsiniz.

kanama konusundada wavym benimde hala pembemsi şekilde az az geliyor 50 gün oluyor kesilmedi. arada kesilir gibi oluyor sonra yine geliyor ayrıca kokusuda var kötü bi şekilde. reglde olmadım daha ..

len pamuk üçüz doğurdunda bizdenmi saklıyonnn buralara takılıyonn...

neyse ben 2 saatlik mamayı hiç vermedim kızlar doktor bir bebeğin ne kadar sürede içiyor dedi 40 dk. en az dedim 1 saat tut sonrasını dök dedi .....anne sütü değil sonuçta dedi......yani halada aynı gidiyorbizde kızlarr....

kanam tam 40 gün sürdü 35 gün normal 5 gün leke 40.gün tamamen bitti ayınada adet oldum zaten

1 ini doğurmadım canım daha içimde tutuyom ondan :roflol: burda konular daha yavaş geçiyor bide bu üçüz anneleri pek bilinçli maşallah (ikizlerde bilinçlide ) herşeyin üzerien daha batırarak tecrübe ederek öğreniyolar onlardanda bişeyler kapıyım arada diye bakıyom malum vaktim bol ya delikafadulden

pamukşekerim bebişlerin isimleri çok güzel nurse harveys tamamen bitkisel bir ilaç hemen kullanabilirsin tatlım ama aklım kalmasın dersen dr sor ben bebişlere yaklaşık1.5 aylık falanlardı başladığımda ve benim kanamam aralıksız 60 küsür gün sürdü dediğin gibi regli kanaması kadarda devam etti ama biranda kesildi dr normal dedi bana sonrada hemen regli oldum mama konusunda hasassım biraz dün 2 saat sonunda mamanın tadını ve kokusunu beğenmediğim için döktüm sütü bile hep yeni sağmaya çalıştım ben ama tekrar dr sorucam çünkü hem masraflı hem zor devamlı mama yapmak

buarada kızlar bir bebek annenin hayatından 6 yılını götürüyormuş bizdede bebe bol maşallah 18 sene eder 3 bebeden oldum 34 pehhhhhhhh ne çabuk yaşlandık yawwww

valla pitoscum 18 yılımız gitti desene doğrudur valla bazen durduk yere bağırasım ağlayasım geliyor insanın psikolojisini bozuyor bu küçük şeyler...

kızlar mamayı 2 saat tutmayabilirsiniz ama hemende dökmeyin bekletirken biberonun kapagını yenisiyle değiştirebilirsiniz ee sizdede en az 3 biberon vardır bizde suluktu camıydı derken birsürü var

nil diğer topicte gördüm bana oturmaya gelicekmişsin niye haber vermiyon baskın yapıcan dimi evim pismi diye bakıcan pis süpürgeli cadı seni birkaç örümcek ağcı biraz toz az bişeyde pislük var evde gelirken yemeğini datlunu da al gel ev işini sen yaparsın bende bebelere bakarım sen birtek alt değişimi ve mamamya yardım edersin delikafadulden nezaman gelicen ayyy hayal etmesi bile güz<elllllll

hahahhyttt pitoşcum üç cocuğa zor bakıyom hatta bakamıyorum akannehir kaydirigubbakcemile3 tabi baskın yapacam varmı öyle haberli gitmek habersiz gidecem ki görecem o evin halini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hiç hayal kurmazdım doğurana kadar.. doğurduktan sonra şu anda öyle hayaller kuruyorumkii üç cocuğuma tek tek bakıcı hayali evde yemekleri yapacak bir hizmetçi hayali kaydirigubbakcemile3 benim hayallerimde bunlarla sınırlı kafamçokkarıştı ama çok güzel bak yine relax oldum :lepi:

kızlar şu bitkisel şurup hakkında... daha önce başka omx kullandım işe yaradı fakat nurse hrvys gibi işe yaramadı şimdi çok rahatız onla birlikte metsil de kullanıyorum doktoruma sormadım bile arkadaş bebişine kullanıyor çok rahat etmiş bebişi ..henuz 40 bile çıkmadı o yuzden bende sormadan aldım eczaneden benim yaramaz öyle güzel uyuyorkii hatta uyandgında gülücükler atıyor alkisalkisalkis

anaa 6 yıl mı götürüyormuşş akannehir akannehir ... doğrudur katılıyorum bu gidşle bizden ne 6 lar gidecek oooffff :1closedeyes:

vala güzelim ben yeni başladım ama 1 aylık bebeklerdede kullanılıyor arkadaşın bebeği 40 çıkmadı henuz miktarlarını az az başlarsın olmazsaa.. zarar verici yan etkisi olan birşey değil

nasılsnız kızlar ve bebişleri bugün kuzularımı yıkadık annemle şimdi mışıl mışıl uyuyorlar ama inanılmaz yoruluyorum onları yıkarken
nilcim bebişin fıtıkmı olmuş ne zaman anlaşılıcak biz 29 gidicez dr anestezi uzmanları değerlendirme yapıcaklar uygun görülürse tarih verilcek zaman yaklaştıkça uykularım kaçıyor inş bebeğinde yoktur
dün gürcistanlı bir kadınla konuştum bakıcılık için aslında olabilirdi ma katoliklmiş kadın bide daha çalışma izni almamış en kötüsüde tırnakları uzun ve kirliydi bunlardan dolayı vazgeçtim bebeklere bakmak yerine ev temizliğine birini bulmak istiyorum hem iş hem ev hem çocuklar beni aşırı yoruyor

Mymarry teşekkürler
emzirmenin sütü çoğalttığını okumuştum
inşallah benim de ikiz bebeklerim olsun ben de gelip yazarım size bebişlerimle maceralarımı:ecrin_bebek::lepi:

canımmmm bakıcı işi titiz bir konu ikinci fikir güzel ev işi temizlik bakıcı tutacaksan türk al lem ne yabancı para kazandırcan ne varsa türkte bizim bizden başka dostumuz yok .... turkbayragi turkbayragi
Canım ikisinin göbeği dışarı çıktı ıkınmaktan doktor bu normal geçer dedi takip edelim dedi şu anda ameliyatlık fıtık gibi değil dedi bilmiyorum hiç gececek gibi değil bayağı dışarda göbek

aynurcummm imdatttt !!!!!!!

bebişlerden ikisi kucağa alışıverdi nasıl düzene koyarım naparım yanlz bakmak istiyorum 6. ayadan sonra ama böyle olursa nasıl bakarımkiii kucakta uyumak isterlerse
birde Aynurum birşeyde daha diğer üçüz anneleride anlatabilirlermi bebekler büyüdükçe birbirlerini kıskanıyorlarmı birbirlerine zarar veriyorlarmı en çok korkuğum şeylerden biriside budur

birde bu aralar çok üzülüyorm sankii üçüyle ilgilenemiyormuşum onlara yetmiyormuşum yeteri kadar üçüyle eşit miktarda zaman ayıramıyormuşum gibi geliyor bir ara hepsinin farklı kişikliklere sahip olduklarını unutup hepsinin aynı zamanda aynı şeyleri yapmasını bekliyormuşum meğer sonra farkettimki üzüldüm :kedi: senağlama

Son düzenleme:
herkese selam benimde üçüzlerim var üçüde erkek şuanda 5 aylık oldular ama 4 aylık sayılıyorlar daha önce üçüz hamilelerine giriyordum ama doğumdan sonra giremedim aynur çok sağol bu sayfayı açtığın için senin deneyimlerine ihtiyacımız olacak malum biz bu ay sonunda ek gıdalara başlıcaz neler vermem gerekiyor hiç bir bilgim yok senden tarif alırım artık herkese kolay gelsin

Merhaba güzel anneler ve anne adayları

Bir yakınımın üçüz bebekleri dünya geldi dün

Dünyalar tatlısı üçüzlerimiz için bebek alt değiştirme minderi diktirmek istiyoruz Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa eğer yardımcı olurmusunuz lütfen

şimdiden teşekkürler

burayada konuyu açtım;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10535919#post10535919

üçüzler erken davranınca böyle iki elimiz bir pabuca girdi resmen

ebrucum elimden geldigi kadar yardımcı olurum sizlere zaten hergün buraya bakışımın sebebi sizlere yardım edebilmek sorularınıza cevap vermektir..çünkü burada benim bebişlerden daha büyük bebegi olan yok keşke olsaydı bende oğluşlarımla aynı ayda olan annelerden fikirler alıyorum çok faydası oluyor sizede bu yüzden çokkk yardı etmek istiyorum...

nilcim kucaga alışmaları zor ama kendiliginden uyuma olayına geçince unuturlar sesli müzik aç eelrine ilginç şeyler ver kucak akıllarına gelmesin en ufak ağlamalarında hemen kucagına alma...

valla benimkiler oyuncak kavgası bile yapıyorlar birbirlerine bağırıyorlar ısırmaya kalkıyorlar mesela birbirlerinin kulakları ayakları ilgilerini çekiyor ellemeye kalkıyorlar tabii diğeride tepki veriyor sonraaaaaaa üzerlerindeki kıyafetlerin düğmeleri desenleri dikkatlerini çekiyor asılıyor düşürüyorlar birbirlerini...amaaa çokta güzel oynuyorlar birbirlerine gülüyorlar peşisıra hızla yürüyorlar biri bir ses çıkarıyor diğerleride onu taklit ediyor yani konuşmaları için faydalı olucaktır birbirlerini örnek alıyorlar tabi kötüsüde var burak çekmeceleri açıyor dagıtıyor diğerleride ona eşlik ediyor o yapmasa diğerlerinin aklına gelmiyor dolayısıyla yaramazlıgıda öğreniyorlar birbirlerinden:))

merhaba kızlar nilcim türkler ççokkkk para istiyor yawww nede olsa zengin bir milletiz bakıcıdan çok ev işlerine yardımcı istiyorum hayırlısı
veeeeeeee çoooooooook mutluyum maşallah eymenimin ve tahamın gaz problemi bitti artık gazlarını kendileri çıkarıyorlar kızımın biraz daha zamana ihtiyacı var ama eskiye göre çokk iiii size tavsiyem mama yedikten sonra hemen kaldırınca bir gaz çıkartıyorlar ya ben ondan sonra çekyatı açıp bebişlerimi oaraya koyuyorum ayaklarını çok hareket ettiyordum şimdi kendileri yapıyor tabii benimle aynı ayda olanlar için daha küçükler yapamayabilir özellikle geceleri çok rahat ettim oldukları yerde mamalarını veriyorum uyuyorlar

Son düzenleme:
tamamen bitti yazmışım düzeltiyim bitti sayılır gaz problemimiz diyim daha doğru olur tamamen geçmesi için biraz daha zaman var amaaaaa çoook çokk şükür çok azaldı darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…