selam canım. benim kanama nerdeyse 30gün sürdü. ilk zamanlar çoktu sonra lekelenme tarzında oldu.
len pamuk üçüz doğurdunda bizdenmi saklıyonnn buralara takılıyonn...
neyse ben 2 saatlik mamayı hiç vermedim kızlar doktor bir bebeğin ne kadar sürede içiyor dedi 40 dk. en az dedim 1 saat tut sonrasını dök dedi .....anne sütü değil sonuçta dedi......yani halada aynı gidiyorbizde kızlarr....
kanam tam 40 gün sürdü 35 gün normal 5 gün leke 40.gün tamamen bitti ayınada adet oldum zaten
selam herkese. çok fazla giremiyorum malesef nete( açeyla canım msnim var ama kullanamıyorum canım nete giremediğim için en kısa zamanda eklicem canım seni. sanırım adaşız bu arada:))
nil canım bu nurse dediğin ilacı ne zman kullanmaya başlayabiliyoruz. benimkiler 1 aylık oldular acep kullanabilirmiyim bide cerenim çok ufak zarar edermi acep ona.. siz ne zaman kullanmaya başladınız kaç kiloydular?
kıslar bi soru daha kanamanız ne zman kesildi sizin benim hala devam ediyor ya ne zaman duracak(
canım niye imkansız olsun,
evet yetmeyebilir ama imkansız değil,
bebekler emdikçe çoğalarak geliyor süt,yeter ki emmeyi başarabilsinler,biz çoğul gebeliklerde önce bu sorun oluyor,bebeklerden biri yada hiçbiri emmeyi bilemiyor,
ama onun dışında yetmese de o ilk gelen sütü onlara ben verebildim hamdolsun..
Bir de ağızlarına yetmese de ne kadar anne sütü gidebilrise kardır diye düşünüyorum..
Rabbim her annenin sütüne bereket versinn,artsın eksilmesin taşsın dökülmesinnkaydirigubbakcemile3
nasılsnız kızlar ve bebişleri bugün kuzularımı yıkadık annemle şimdi mışıl mışıl uyuyorlar ama inanılmaz yoruluyorum onları yıkarken
nilcim bebişin fıtıkmı olmuş ne zaman anlaşılıcak biz 29 gidicez dr anestezi uzmanları değerlendirme yapıcaklar uygun görülürse tarih verilcek zaman yaklaştıkça uykularım kaçıyor inş bebeğinde yoktur
dün gürcistanlı bir kadınla konuştum bakıcılık için aslında olabilirdi ma katoliklmiş kadın bide daha çalışma izni almamış en kötüsüde tırnakları uzun ve kirliydi bunlardan dolayı vazgeçtim bebeklere bakmak yerine ev temizliğine birini bulmak istiyorum hem iş hem ev hem çocuklar beni aşırı yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?