yine ben geldim şekerler opuyorumnanaktan takipteyim biliyosunuz sizi hemde zevkle kaydirigubbakcemile2
nilcim benimkilerin göbekleride tırnağım kadar dışarda sordum birilerine hep b,normal dediler bende fıtık olabilrimi diye internette araştırdım abuk subuk resimelri görünce kapattım. başka bi belirtisi varmı sadece göbek dışard aoluncamı oluyoır.
mehmetim kabız olmuş ağlıyor bakıyım hemen
nil günde 6 damla ferrosanol damlatıyorum ama pek işe yaramıyor.ikisi iyi ama mete ancak pekmeze başlayınca toparlamaya başladı gibi. bu arada ben o testi yaptırmadım ilk defada senden duydum neden yapılıyor rutin kontrolmu.biz sadece ABR testi yaptırdık
ya kıslar bu göbek fıtıı sadece erkeklerde mi oluyor yoksa kızlarda da oluyor mu? benimd yarenin göbeği çok dışarda. bana dr göbek bağını ilerden kesmiş dediler. ama çocuk çok huzursuz sürekli kıvranıyor. şimdi bunları okuyunca aklıma geldi. bilgisi olan varsa cvp verirmisiniz?
pamuğum bende buranın takipçisiyim canım. bana daha yakın bu konu benimkilerde malum minik doğdular. ve paylaşım çoook güzelllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nilcim mama yedirdikten sonra 1 saat kadar yüzüstü yatırıyorum o zaman çok huzurlu uyuyorlar kusma daolmuyor çünkü gazını kendi de çıkarabiliyorlar dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?