ya nil bu test burda anesteziyle yapılıyormuş ben götürmeyeceğim galiba sorun da olmadığını görüyorm
nilcim gaz ilacı sormuşsun bizim gaz sorunumuz pek yoktu sadece zinco damla kullanıyordum bizde kabızlık sorunu vardı onuda mamalarının içine birçay kaşığı zeytinyağ koyuyorum sende ayaklarının altını ovalarsan çok güzel gaz çıkarırlar ayrıca bahsettiğin testi ben hiç duymadım
kıslar bu nurse hrvys adlışurubu aldım mamalarına 1 kapak kattım çok afadersiniz patır patır ossuruyolar ama çok kasılıyor ve ağlıyolar. acep normalmi bu ..
nil canım nabersin nasıl gidşyor ben yarenimi emzirirken bi göz atayım dedim b emzime molalarında bakabiliyom çok huzursuz kızlar oldu bunlar ya(
kızlar bı seyy sorucammmmmmm...........sterılazorde bıveronlar nemlı oluyo kuruması gerekmez mı...........kullanan var mı ...........yokasa normal mı...........ıslak cıkıyoo bısey olmaz dımı...........
kızlar bı seyy sorucammmmmmm...........sterılazorde bıveronlar nemlı oluyo kuruması gerekmez mı...........kullanan var mı ...........yokasa normal mı...........ıslak cıkıyoo bısey olmaz dımı...........
ben hiç kurutmuyorum zaten önemli olan steril olması birde kurutalım derken sterilliği bozulmasın bana göre .her seferinde steril ediyormusunuz biberonları bana artık her seferinde yapmak zor gelmeye bailadı:bbo:
canım bana öyle birşey demediler anesteziyle uyutulursa bilemiyorum kii çook ta zor olucak gece uyutmamak oofff yaa
işte sorun olup olmadığını bizler anlıyamıyoruz beyin ile kulak arasında o bölgede oluşan bir problem sonucu konuşma bozuklukları ve ciddi sağırlık oluşuyormuş bunu bu testle bulup ona göre erken teşhis oluyormuşşş
ne güzel canım ya biz çekiyoruz valla şu bitkisel ilaçlar olmasa yanmışız bu metsil de işe yarıyor sankiii
kabızlık bizdede var sorma ben ilaç atıyordum mamalarına şimdi bazen atıyorum bazen atmıyorum şükür eskisi gibi değiller ...
güzelim çok yoruluyorum ama böyle bir gülüveriyorlar herşeyi unutuyorum
işte o zaman tadı çıkıyor sende ilerleyen zamanlarda göreceksin inşşş ..
gaz çıkarırken çok ıkınıyorlar malum çıkarmak için fizyolojik sanırım benimikiler kızarıyor ıknıyor sesli sesli biirde bizler bile öyle yapmayız :1closedeyes:
ilk ay steril aleti gelmediydi sıcak suyla yıkayıp hep kuruttummm 1,5 ay böyle oldu sonra steril aleti gelince kurutmadım öyle kullandım
ben hiç kurutmuyorum zaten önemli olan steril olması birde kurutalım derken sterilliği bozulmasın bana göre .her seferinde steril ediyormusunuz biberonları bana artık her seferinde yapmak zor gelmeye bailadı:bbo:
merhaba kızlar uzun bi ara verdim ama takipteydim...2-2-5 ay emzirdim..kalan zamanda sağdım..ancak artık sütüm çok azaldı..Artık sadece mama ile besleniyorlar..sizler hala süt verebiliyor musunuz..
Benim kuşlarım ek gıdaya başladı yavaştan..Şu ek gıda işi kafamı kurcalıyor..Kimi diyor sütlü prinçli mama ile kimi diyo meyve ile başlayın..Kimi de diyor tatlımsı şeylerle başlanırsa sebze istemez..ne yapacağımı şaşırdım..elma ve armutla başladım ben..suyu ve püresi..sonraki hafta sebze..ancak sanırım patates bebeklerimi kabız yaptı..kakaları totolarında kalıyor..bu da onlara huzursuzluk veriyor..bir süre sonra sütlü pirinçli mamaya başlıycam..daha sonra yoğurt..ayy bu iş çok tantanalı..
bunun dışında gece bir kez besliyorum..sabaha 9-10 gibi uyanıyorlar..ve tekrar sil baştan..
Selam kızlar. Benim de bir sorum olacak. Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Buhar makinası alacağım ama karar veremedim. Her yerde soğuk buhar üfleyen var. Hatta çok ucuza olanları da 35 ile 150 civarı fiyatları. Ama ben nette chicconun sıcak buharlısını gördüm. Acaba hangisi daha iyidir. Soğuk üfleyen oda sıcaklığını da soğutur mu acaba? Şimdi bizim bile boğazımız kuruyo peteklere havlu ıslatıp koyuyorum. Acaba bebekler için hangi buhar makinası daha iyidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?