elitu canım soğuk buhar al evi soğutmuyor merak etme zati sen onu saat başı en fazla 10 dk çalıştırman lazım fazlası zarar
ben arzumunkini aldım memnunm
wavy canım maşallh iyi beslemişsin... yoksam benimkilerdemi obez oldu yaa benimkilerde 2 satte bir vee nasıl ağlıyorlar koştura koştura mama yapıyorumm
iki saate bir besleyin diyorlardı ne z amana kadarmış o yaaa o zamannn püüfff
benneyaptımki
Selam kızlar. Benim de bir sorum olacak. Deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum. Buhar makinası alacağım ama karar veremedim. Her yerde soğuk buhar üfleyen var. Hatta çok ucuza olanları da 35 ile 150 civarı fiyatları. Ama ben nette chicconun sıcak buharlısını gördüm. Acaba hangisi daha iyidir. Soğuk üfleyen oda sıcaklığını da soğutur mu acaba? Şimdi bizim bile boğazımız kuruyo peteklere havlu ıslatıp koyuyorum. Acaba bebekler için hangi buhar makinası daha iyidir?
selam Seybaycığım.
Biz ek gıdaya yavaştan 3,5 aylıkken başladık. İlk elma püresi ile. Bir hafta denedim. Sonra Armut püresi denedim.Cam rende kullandım.
İlk gün iki kaşık sonra gün gün ikişer kaşık arttırdım. Bazen öğürdüler o zaman bıraktım vermedim o gün.
3. hafta sebze çorbasına geçtim. Bayıla bayıla yiyorlar.
4. Hafta pirinç mamasına başladım onuda ayn şekilde tatmaları için azar azar verdim.
yanlız aynı günde farklı şeyler vermedim. Tadları karıştırmasınlar diye.Teker teker verdim.
5. haftadan itibaren püre artık iyice oturdu mutlaka bir öğün var.
6. hafta Pirinç mamasıda akşam öğünü haline geldi.
şimdi yoğurdu tatmaya başladık.Ama yoğurtu epey ekşi yapmışım yüzlerini buruşturuyorlar.
Kitaplarda internette farklı sıralamalar var biliyorum. Ama ben böyle başladım.
Kolay gelsin .
ay sorma canım ya. valla nasıl mutlu oldum kilolarını görünce ama sağolsun dr moralimi bızduwavy maşallah allah nazardan saklasın biz kilo alıyorlar diye seviniyoruz doktorlarda obez olur diye korkuyorlar
pitosum benimde cerenin kakası genelde yeşil dün doktora sordum problem değil dedi. mamadan kaynaklanabiliyormuş. bilm,im valla drun yalancısıyım.merhaba kızlar netim yoktu giremedim ama kimseciklerde merak etmemiş bizi :umursamaz:
nilcim benim kızımda sürekli ıkınıyordu geçen eşi dr olan bir eczayla konuştum conformili kullan rezene çayı ver bide metsil kullan dedi bunun yanında babulin yada nurse de olabilir bide mamalrına bir 2 damla limon sık dedi ve zeytin yağı hepsini yapıyoruz ıkınması geçti ama kakası yemyeşil blçık gibi geliyor dr konuştum tahlil istedi şimdi tahlil yaptırıcam aranızda böyle sorun yaşayan varmı acaba mikrobik bişeymi
bende yakında başlıycam katı gıdaya kaşık mamalarıyla buarada su verdim hiç sevmediler siz biberonlamı kaşıklamı veriyorsunuz ılık şekildemi veriyorsunuz normalmi
wavy maşallah bebişlerine can boğazdan gelir yedirrrrrr :ecrin_bebek:
seybay maşşallahhhhhhhhhh çok güzel bebişlerin kaç kilolar
edikacım bazen eymen gece ağlıyor mama yerken bile ağlıyor ben yan yedirip karnına sabaha kadar ılık su torbası koyuyorum ayaklarının altına daha sıcak koyuyorum uyuyor belki senin kızınada iii gelir bide ben nazara çok inanan biriyim mutlaka her gece bebişlerinizi okuyun kızlar
açelya neçabuk ek gıdaya başlamışsın bizim doktorumuz 6 aydan önce başlamak yok dedi biz önümüzdeki ay başlıcaz şuanda sadece mama veriyorum sizin doktorunuzmu başlayın dedi
açelya neçabuk ek gıdaya başlamışsın bizim doktorumuz 6 aydan önce başlamak yok dedi biz önümüzdeki ay başlıcaz şuanda sadece mama veriyorum sizin doktorunuzmu başlayın dedi
emzirme yokmu peki. süt olmayınca ek gıdaya başlatıyorlar genelde.
hayır emzirmiyorum artık sadece mama veriyorum doktorumuzun dediği eskiden 4. aydan sonra başlıyorduk ancak erken yaşta kalp ve şeker hastalığına yakalandıkları için 6 aydan sonra başlıcaz dedi demekki herkezin doktoru farklı söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?