Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

elitu canım soğuk buhar al evi soğutmuyor merak etme zati sen onu saat başı en fazla 10 dk çalıştırman lazım fazlası zarar
ben arzumunkini aldım memnunm

wavy canım maşallh iyi beslemişsin... yoksam benimkilerdemi obez oldu yaa benimkilerde 2 satte bir vee nasıl ağlıyorlar koştura koştura mama yapıyorumm
iki saate bir besleyin diyorlardı ne z amana kadarmış o yaaa o zamannn püüfff
benneyaptımki

ay nil sorma canım yaa. bi ciyaklıyolarki açlığa hiö tahammilleri yok normalde resmen ışık hızıyla mama yapıyor hemen tıkıyordum ağızlaruına şimdi susturamıyorumda mama veya mememi vermeden. ayy nolcek bilmiyommm.. valla canım banada öyle demişlerdi ama heralde cc lerde mi bir abartma yaptım yoksa arada anne sütü üzerine mama istdiklerinde verdiğim için mi böyle oldu bilmiyom. şimdi 3 saatte bir 75lik veriyorum daha doğrusu vermeye çalışıyom. şu an rekor 2.5 saat 3 saati bulamadık daha(( allah yardımcımız olsun..

wavy maşallah allah nazardan saklasın biz kilo alıyorlar diye seviniyoruz doktorlarda obez olur diye korkuyorlar

arkadaşlar birşey sorcam benim kızım biriki gündür mamayı azalttı naparsam yapayım yediremiyorum geceleri ağlıyarak uyanıyor ama mamayı bir türlü yemiyor aç aç uyuyor ancak 30 40 cc zorla içiriyorum sizinde böyle dönemleriniz oluyormu

bizede doktorumuz hastanede 2 saate bir verilir siz evde 3 saate bir verin demişti çocukların uyku düzeni çok bozulur 2 saate olmaz demişti ben ilk çıktıklarında 10 gün 2 saate 1 besledim sonra 3 saate çıkardım şimdide 4 saate bir besliyorum

elitu sıcak buhar makinasını mikrop üretiyorlar diye doktorlar artık önermiyor alacaksan soğuk buhar makinası al

açelya neçabuk ek gıdaya başlamışsın bizim doktorumuz 6 aydan önce başlamak yok dedi biz önümüzdeki ay başlıcaz şuanda sadece mama veriyorum sizin doktorunuzmu başlayın dedi

merhaba kızlar netim yoktu giremedim ama kimseciklerde merak etmemiş bizi :umursamaz:
nilcim benim kızımda sürekli ıkınıyordu geçen eşi dr olan bir eczayla konuştum conformili kullan rezene çayı ver bide metsil kullan dedi bunun yanında babulin yada nurse de olabilir bide mamalrına bir 2 damla limon sık dedi ve zeytin yağı hepsini yapıyoruz ıkınması geçti ama kakası yemyeşil blçık gibi geliyor dr konuştum tahlil istedi şimdi tahlil yaptırıcam aranızda böyle sorun yaşayan varmı acaba mikrobik bişeymi
bende yakında başlıycam katı gıdaya kaşık mamalarıyla buarada su verdim hiç sevmediler siz biberonlamı kaşıklamı veriyorsunuz ılık şekildemi veriyorsunuz normalmi

dr 2 3 satte bir besleyin diyorlarda bu çocuklar durmuyorki ben sürekli mama yapar haldeyim uyumazlar doymadan zaten benim yiğenim 5 kilo doğdu 4 aylıkken 12 kiloydu şimdi dal gibi bizim bebişler anca toparlanıyor ama .....
bizim 2 saatte bir 170 cc civarı oldu yemeleri kızım 90 falan yiyor ama conformil ve eczacının dediklerinden sonra daha rahat ve sık yiyebiliyor inş zamanla çoığalır
edikacım benim bebişler den eymen önde gidiyor en çabuk o sesli güldü mesela en hareketli en kafasını düzgün tutan o taha tam bir geveze kızımda çok konuşuytor ama taha kadar çok ses çıkaramıyor
şimdi ellerini kullanmayı öğretiyorum eymen oyuncağını 5 dk kadar tutyor kızım hiç tutamıyor daha böyle yani karışık biri bişeyde öndeyken diğerleri onu takip ediyor

wavy maşallah bebişlerine can boğazdan gelir yedirrrrrr :ecrin_bebek:
seybay maşşallahhhhhhhhhh çok güzel bebişlerin kaç kilolar
edikacım bazen eymen gece ağlıyor mama yerken bile ağlıyor ben yan yedirip karnına sabaha kadar ılık su torbası koyuyorum ayaklarının altına daha sıcak koyuyorum uyuyor belki senin kızınada iii gelir bide ben nazara çok inanan biriyim mutlaka her gece bebişlerinizi okuyun kızlar

Son düzenleme:
pitoşcum hg tatlım bir önceki cevapta seni soracaktım bu bebeler mızıkmızık yapınca seni soramadan çıkıverdim canım nerelerdeydin hatta dedim allah korusun bebişlermi hastaydı filan neyseki net bozukmuş yaa...

pitoş maşallh 17o cc çok değilmii bacımmmmmmm

birde yemyeşil balçık gibi kaka olay benim metehanın öyle çocuk üç günde bir yapıyor tahlil yaptırdık kakalarını bişey çıkmadı canım telaşlanma....

karar aldım bugunden itibaren uyusalarda uyandırmıyacağım varsın 4 saati geçsin

heee kızlar araştırdımmm erken ek gıdaya başlamak bebek için sağlıklı değilmiş bende başlıycam dediydim eşimle ortak karar aldık 6. ayda başlıycaz çok erken başlamak alerji risklerini artırıyormuş ve çok sağlklı değilmişş.....belki minik minik biişiler ucundan veririm ....

edikacım uykudan uyanıyorsa muhtemelen gaz vardır yaa ...

wavy maşallah allah nazardan saklasın biz kilo alıyorlar diye seviniyoruz doktorlarda obez olur diye korkuyorlar
ay sorma canım ya. valla nasıl mutlu oldum kilolarını görünce ama sağolsun dr moralimi bızdu(

pitosum benimde cerenin kakası genelde yeşil dün doktora sordum problem değil dedi. mamadan kaynaklanabiliyormuş. bilm,im valla drun yalancısıyım.

hehe yediriyom valla pitosum. hayır tam bu konunun üzerine çok komik bişey oldu. saat 10 da besledim ikisinide şimdi coştular ve aranıyolar eşim diyorki aç bunlar aççç yavrularım doymuyor:)))) ay obez yapan benim kocam bu çocukları:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
uff kıslar bebek dediğin uyur bizmkiler akşam 7 de uyandılar hala uyanıklar bu normalmi yaaa. genelde hep böyleler bazen gece 3 e kadar uyutamıyorum delircem artıkın uykusuzluktanmafoldumben
sıcak su torbası olayını denicem pitosum. bebekler için özel sıcak su torbası falan var mı acep..

çok sağolun kızlar. Sterilazatörü de arzumdan almıştım. Buhar makinasını da arzum alayım o zaman. Bebişlerle sağlıklı, huzurlu günler...

emzirme yokmu peki. süt olmayınca ek gıdaya başlatıyorlar genelde.

hayır emzirmiyorum artık sadece mama veriyorum doktorumuzun dediği eskiden 4. aydan sonra başlıyorduk ancak erken yaşta kalp ve şeker hastalığına yakalandıkları için 6 aydan sonra başlıcaz dedi demekki herkezin doktoru farklı söylüyor

evet olabilir. herkesin doktoru farklı demekki. ancak sütüm varken doktorum 6. ayda başlarız demişti . sonra sütüm bitince 4. ayda başlayabilirsin dedi.
Yani süt bitince birden iş değişiverdi.

pitos maşallah canım ya 2 saatebir 170 cc nasıl yiyorlar benimkilere ben 4 saate bir 120 ccyi zorla yediriyorum

nasıl rahatladım anlatamam tahlil zor çünkü ama kızım zayıfladı benim ya eskiden top gibi yanakları vardı şimdi değil neden olurki acaba inş başka bişey yoktur
bilmiyorum kızlar ya şu mama yüzünden kafam karışık bebişler aşırı yiyor ama 170 dediğim gibi biranda değil 10 dk sonra 30 yarım saat sonra 100 cc gibi yiyorlar oyüzden çokdüzenzisiz ben bebeklerimi uyandırmıyorum nilcim acıkınca kendileri uyanıyorlar gece uykusuna böyle alıştılar ek gıdaya başlamak sakıncalımı hımm yine kafam karıştı yav bir gidemedik dr hep bir engel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…