kızlar eğer ek gıdaya da geç başlanırsa bebeklerin ek gıdaya geçişi zor oluyormuş
4. aydan erken başlanmamalı 6. aydan sonraya bırakılmamalıymış.
4ve 6. aylar arası geçiş dönemiymiş.
kim demiş bunu benim doktorum prf.aynı zamanda fak.öğretim üyesi 6.aydn sonra başlıcaz dedi eskiden 4.ayda hatta bazen 3. ayda bile başlıyorduk ama artık araştırılıp kanıtlanmış birşey diyor ozaman bu yazına göre sende çok erken başlamışsın
3,5 ayda başladım evet ama bir kaç kaşık ile başladım. tatmaları için.
Ebru sen mama ver ...açelya sen de ek gıda..Dr ların hatta profların bile uzlaşamadığı bi çok muallakta kalmış konu var..Bi prof ..hem de hatırı sayılır bi prof bebeklerimi 20.haftada kaybedebileceğimi söylemişti ve ben onları 35.haftaya kadar taşıdım..
Hepimiz anneyiz ve hepimiz bebeklerimize en doğru bildiğimiz ya da yönlendirildiğimiz şekilde en iyi anne olabilme çabasındayız..
HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE...
ama sen 3,5 aylık başladım dedin tatmaları için demedin bende sana erken değilmi dedim verdiğimiz mamalar anne sütü yerine geçen mamalar emziren annelerde 6. aydan sonra başlıyor onlara neden doktorlar 6. aydan sonraya bırakma demiyorlar sütü kilo aldırmıyorsa bile mama veriyorlar ek gıda değil böyle insanları şaşırtmayın herkesin çocuğu farklıdır ki bizim çocuklarımız dahada farklı öyle onunkine birşey olmamış benimkinede olmaz diye kafamıza göre şeyler vereyelim
merhaba güzel anneler
bende 18 haftalık üçüz gebeyim mutlu sona ulaşabilmiş anneler olarak bize tavsiyelerde bulunabilirmisiniz? başarıya giden yolda olmazsa olmazlar neler?
bir de doğumdan sonra bebişleri kendi odanızdamı yoksa bebek odasındamı yatırdınız yatak olarak ne aldınız her iki odayada farklı yatakmı?
cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
merhaba güzel anneler
bende 18 haftalık üçüz gebeyim mutlu sona ulaşabilmiş anneler olarak bize tavsiyelerde bulunabilirmisiniz? başarıya giden yolda olmazsa olmazlar neler?
bir de doğumdan sonra bebişleri kendi odanızdamı yoksa bebek odasındamı yatırdınız yatak olarak ne aldınız her iki odayada farklı yatakmı?
merhaba güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?