benim eşim de tam bir başak ama uyusluk yok onda şükür arada delleniyor hööööööööt dedimmi duruyor kereta :)
çok düzgün bacaklı olmayan bir familyayız ama orak denecek kadar değil hani dediğin gibi bir sormam lazım bizded gökçeyle eymen kavga ediyordu hamak yüzünden şimdi kaldırdım ben kendilerine uyumayı öğretiyorum bazen çok ağlayınca sallıyorum beşiklerinde bazen uyuyorlar düşünsene 7 başak bir araya gelse bizi bile çamaşır suyuna yatırırlar :1shok:
dün kavanoz mamalarından aldım meyve ve sebze püreleri 4. aydan itibaren olanlardan ama daha denemeye fırsatım olmadı mağazada ydım bugün artık gitmiycem çok yoruluyorum yardımcı arıyorum tırım tırım annem gidicek mağzaya çünkü inş iyi biri denk gelir
ebrucum maşallah ne güzel sıralanmışlar öyle birinde hafif yamulma var ama sıralıyorlarmı peki bide kaç aylıkken başladılar diş çıkarmaya herkes çooooook zor gaz problemi yanında basit kalır diyorlar öylemi gerçekten
yarın tahamı götürüyorum kızlar dr anestezi uzmanları değerlendirm yapıcak çok gerginim biran önce kurtulsa bebeğim ya allah kimseye vermesin ameliyat günümüz belli olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?