Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ebrucum maşallah ne güzel sıralanmışlar öyle birinde hafif yamulma var ama sıralıyorlarmı peki bide kaç aylıkken başladılar diş çıkarmaya herkes çooooook zor gaz problemi yanında basit kalır diyorlar öylemi gerçekten

yarın tahamı götürüyorum kızlar dr anestezi uzmanları değerlendirm yapıcak çok gerginim biran önce kurtulsa bebeğim ya allah kimseye vermesin ameliyat günümüz belli olucak

slm kıslarrrr. geçmişi okuyamadığım için hiçbirşeyden haberim yok ama umarım prens ve prensesler iyidir. tabi siz ana kraliçeler de....

beni sorcak olursanız çıldırmaya 5 kaldı... sat 11 oldu ve ben hala uyutamadım canavarları. ya şu uykularını bi düzene sokamadım ya ne beceriksiz biriyim ben yaaa!!!!!!! yok anacım yok uyumuyorlar. gündüz uyku yok gece yarısına kadar yine yok. gece uykusu hala çok fazla bölünüyor. ben bişeyleri yapamıyorum heralde. hala geceleri iki kez mama için uyanıyorlar haricinde de birkaç kez uyanıyorlar. nedendir bu ya? dişten mi neden??????

büyüyünce mi kolay yoksa küçüklerken daha mı kolaydı diye düşünmeye başladım.
aynurrrrrrrrr seninkiler de bu ssatlere kadar duruyorlarmı bacım yaa?

birinin hastalığı bitiyor diğeri başlıyor. sürekli bi hastalık duurumu var evde. şimdi de zeynebim hasta öksürüyor..

elifim durdu durdu ilk köpek dişini çıkarttı ?????????????? nasıl oluyorsa...

allahım yardım etttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pitoscum allah yardımcınız olsun.... kendileri uyumaya alışırlar inşallah sabırlı ol ama sallama gaz problemi çoksa ertele..

tubaaa nerdesiniz yaa valla beni bıraktınız mehlika desen yok ortalarda :)) canım benimkiler kocaman oldular sabah 8-9 arası uyanıyorlar...11:30. 12:00 arası öğlen uykusu akşam 8:00, 8:30 arası yataktalar genelde eymen 1 saat sonra gelir biraz oynar kaka yapar yatar hasta değillerse uyurlar zaten alştılar 8 de başlarlar mızıldanmaya....diş dönemi gerçekten zor banim burak12. çıkarıyor ard ardına 3 diş geliyor ...onurumun7. dişi geliyor eymeninde 9. dişi

akşam uyumaları en geç 8:30 yani.. gece bu aralar benimkilerinde 2 kez uyandıgı oluyor sanırım dişten dolayı normalde 1 kez yada hiçç uyanmazlar tubaa senin resmin yok bii seni göremedim

delüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 valla doğru dedin bunlar bizi fırça ile yıkarrr zemuszemus bende bir kavanoz alırım minik minik denetirim gerisini ben yerümmmmm kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook cokacimcoook :jeyyar: :icecream:

nillll kız maşşallah bunlar çoook tatlı bunların yannda benimkiler kocaaaaaman olm

Son düzenleme:

pitos benimkiler daha 6 aylık bile değil sadece destekle oturabiliyorlar daha dişte çıkarmadık ama ağzımızın suları çok akıyor umarım kolay atlatırız buarada senin tahanın nesi var ben o kısmı atladım sanırım şimdiden geçmiş olsun

saol ebru....seni tanımıyorum canım seninde 3 oğluşun var galiba allah bağışlasın seninkiler kaç aylık ,yanlızmı bakıyorsun, canım kaç haftalık doğdular?

aynurcum kocaman olmuş seninkiler abi olmuşlarr maşallhhh :lepi: saçlar çok hoş

aynur ben bu göbeği napıcam yaa ooffff şişiyorrr gitgide

ebru canım bebişlerinide gördüm maşallah sen bu zamana kadar nerdeydin bacımm artık gitme buralara sık sık gel aman haa birbirimize iihtiyacımız var bizi en iyi biz anlıyoruzzz işimleride çok güzelmiş

pitoşcum habersiz bırakma inş tez zamanda herşey yoluna girer ....

Kızlar benim dr. bu haftaki kontrolde ilk kez doğumu falan konuştuk. Epudural yapacağını söyledi. Ben de bi ara canlı yayında TV de izlemiştim epudural doğumu. Bir de Allah korusun haber özel de galiba kadının birisi neyse sorun olmuştu falan. Korkuyorum açıkçası. Epudural olan var mı aranızda. Memnun musunuz?? Aslında bi taraftan da hemen bebekleri görebilecek olmak güzel bi olay ama korkuyorum galiba yine de

ay nil maşşallah süphanallah bayaldım kız ben bunlaraaaaa. ne tatlılar maşşallah 41 kere oy oyyyyy....

aynur seninkiler abi artıkın maşşallah. gözlerine bayılıyorum en öndekinin. adını yanlış söylemiyim şimdi. koca koca. benim oğluş da öle.

bu arada benim iki kızım var oğluşu olanlara duyurulur kaydirigubbakcemile3

ebrucum senin yakışıklılar da çok fena gözüküyorlar maşşallah. gözler fildir fildir. yağız favorim. maşşallah 41 kere.

gerçekten maaşallah hepsine bebişlerin. Aynurunkiler abii. Nil çok şekerler. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bize inşallah.

sen de allah gücünü kuvvetini artırsın iyi dayanmışsın maşşallh elitu. inş. 35 leri de görürsün hayırlısıyla alırsın bebeleri kucağına. bana denendi epidural ama olmadı.ben de hiç istemiyordum zaten iyi oldu. seini kararın ne olursa dr. onu uyular ama ben tüm bayıldığım için en üstte bulunana oğlum geç çıktığı için narkozdan etkilenmiş doğdu. biraz yorgun doğdu dedi dr.u. kızlardan da daaha fazla kaldı yoğun bakımda.

tubacım kızlarına talibiz ayyyy :dance: fıstık gibi kızların var ben ciddiyim irtibtlar kopmasın ilerde bunlar tanışsınlar bütün üçüzler Şeniz

elitu canım ben genel oldum tırstım valla panik atak olunca zaten doğuma giderken anestzi almadan bayılıoyordum ama korkulacak bişi değil Allah yardımcın olsun

dr geldik kızlar herşey uygun görüldü ameliyat tarihi için arıycaklarmış...
nilllll hamak süper olmuş tatlım satınmı aldınız yoksa yaptırdınızmı bebeklerine bayıldım yaaaaa kızımı birine veririm ama hangisine karar veremedim hepsi çok jön bilmiyorum belki aynurum renkli gözlü oğluda olabilir kızıma bırakıyorum son kararı çok iyi bir dünür olurum karışmam etmem torunlara bakarım maddi manevi yardım ederim :)
görende erkek tarafı benim sanıcak ama bu zamanda düzgün damat bulmakta zorrrrrr
aynurcum gaz problemi bitti derken yine başladı ama ara ara oluyor sanırım azalıyor eymen döndü dönücek zaten bakalım üzerinde çalışıyorum
nilcim senin bebekler ressmen oturuyor bacım ben hiç öyle tutmadım anakucaklarında yatay tutuyorum ama çekyata hiç koymadım bişey olur diye yoksa resim içinmi koydun benimkileride koysammıki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…