Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

tuubaycım allah yardımcın olsun ya geçen biri demiş eşime gerçek manda yoğurdu dişlerin çıkması için mükemmel diye patlamaya hazır dişleri yedikten bir hafta sonra çıkartıyormuş hepsini doğrumu bilmem birinden daha duydum hatta belki sende araştırırsın canım
katı gıdaya dün başladım ben meyve püresi verdim bir çay kaşığı önce hiç tuhaflarına gitmedi bugün iki çay kaşığı verdim ve kızım okadar ağladıki vermedik diye şaşırdım akşamada sebze püresi vericem bir çay kaşığı yine 1 hafta sonrada yoğurda başlamak istiyorum

saol pitoscum ya. gerçekten çok zormuş bu diş olayı. gaz prob. filan fasa fiso gözünüzü korkutmak gibi olmasın. ben ek gıdaya başlarken hiç 1 çay kaşığı ile başlıyım da sonra artırıyım demedim. ne kadar yiyorlarsa verdim. onlar zamanla artırdılar zaten. ilk yoğurt yedirişimi unutamam. meyve püresine bayılıyor bebeler ya. ben şimdi muzu ellerine veriyorum ooooooooo bi videoya çeksem de izleseniz olay valla :)

pitoşcum Allah yardımcınız olsun bunuda atlatacaksınız inşallah sizden iyi dünürmü bulacam ooo

benim bebişler oturmuyor henuz erken resimde öyle hava verdik sadece çok rahatsız oldular
hamağı tamamen eşim yaptı çok hamarat kendisi sadece hamağın örgü işini başkası yaptı :) bu gidşle bir tane daha yapılcak gibi :)
bu arada anakucağına oturtma fazla iki gün önce öğrendim arkadaş telefonda söyledi buraya yazacaktım karın kaslar gelişmiyormuş düz yatır bebişleri yerimseniben

zaman olsada araştırsam bu konuyu ...

edikacım sağol canım biz aptamil pdf kullandık o mama çok işimize yaradı biraz biiz batırdı ama napalım yaa canları sağ olsun yeterkii

doğum yapacak olanlalr yada yeni yapmış olanlar (prematüre) 6 kg olana kadar aptamil pdf kullanmanızı öneririm ...

tuuba denendi derken aksilik mi oldu neden vazgeçildi. Ben korktuğumu söyledim dr.a ama o böylesinin daha iyi olacağını, çocukların narkozdan etkilenmeyeceğini söyledi. Ona da pek inanmadım gerçi. Nasıl olacak ki, yani sonuçta belden aşağısı uyuşunca bebekler bu durumdan etkilenmeyecek mi?

1 tanesi bu kadar güzelken 3 tanesini düşünemiyorum allah sabırla ve sağlıkla büyütmek nasip etsin hepinize

tuubaycım tahmin ediyorum diş zamanınıyiğenimden tek çocukla bile telef olmuştuk allah yardımcımız olsun sen kaç aylıkken başladınki ek gıdaya ben senin yazını okuduktan sonra yine verdim ama doymuyorlarki bıraktım bende hele eymen kaşık ağzından çıkınca çığlık atıyor sebzeyi çok sevdiler kızım hiç sevmedi erkekler aşırı ötesi yemek yiyorlar benim
yarın eymeni dr götürcem zaten bakalım kaç kilo oldu haftayada aşımız var hepsi tartılıcak çok merak ediyorummmm
nilcim eşine söyle hamak yapıp ticaretini yapsın harika olmuş maşallah enişteme sen bizimkini görsen gülmekten kırılırdın demek tam cingen usulüydü:)
bebişleri dediğim gibi yatay konumda tutuyorum oturtmadım hiç yatay konumada bile rahat değiller zaten ama öğrendiğim iyi oldu herşeyin zamanı var tabii

elitucum dr banada aynısını söylemişti ve ben aratırdığımda doğru olduğunu anladım tek bebek bile etkileniyor çünkü narkozda ben epidural oldum onda bile okadar hızlı hareket ediyorlarki tabii cesaret edemem dayanam diyorsan onu bilmem ama ayılma sorunu yok en güzeli de bebklerin daha çıkar çıkmaz sana gösterilcek benim gözümün önünden gitmiyor o anlar anestezi uzmanı küçükkk bir erkek geliyor dr bacaklarını yakaladı göbeğini kestii falan diye amigoluk yapmıştı okadar heyecanlıydıki anlatamam hakkında hayırlısı tatlım

nil bebişlerin sırayla hangisi aklım biraz kırmızı giyende kaldı benim çok güzelhepsi ama ona ayrı bayıldım sanki adı neydi olgun olna omuydu yoksammmmm

saol ebru....seni tanımıyorum canım seninde 3 oğluşun var galiba allah bağışlasın seninkiler kaç aylık ,yanlızmı bakıyorsun, canım kaç haftalık doğdular?

aynurcum merhaba evet benimde üç oğluşum var 33 haftalık doğum yaptım ama 35 haftalık gibiydiler onun için küvezede girmediler on gün sonra 6 aylık olucaz yanlız bakıyorum ailemden de uzaktayım ama çok şükür yaramaz değiller uyku düzenleri çok güzel gidiyor inşallah hep böyle gider

pitoscum yesinler aman maşşallah. gerçekten yiyen çocuk bambaşka. biz diş prob. olana kadariyi yiyorduk ama şimdi günleri günlerine uymuyor. bi bakıyorum kahvaltı tabağı tamamen bitmiş bi bakıyorum bir iki lokma anca yiyorlar.

elitucum narkozdan etkilenme olayı doğru etkileniyorlar. bende belden yapılan iğne ulaşması gereken yere ulaşömadığı için ilacı verip uyuşturamadılar. 5 kez denediler ısrarla ama olmadı. allahtan iğne acıtmıyordu. sonra vazgeçtiler. çok gerilmiştim. zaten çok çok çok heyecanlıydım daha fazla beni de bebekleri de kasmak istemediler. olsaydı öyle olacaktım ama istemememe rağmen.

merhaba kızlar dr geldik şükür genel olarak bebklerim iyi ama eymenin ciğerlerindeki sıkıntısı devam ediyor bide alerjesi varmış ikisi için kullanıcaz 1 sene kesinlikle grip olmuycak dedi inş olmaz ek gıdaya hemen başla dedi kavanoz mamalrını 6. ayda kullan dedi daha katı oldukları için elma havuç suyu tuzsuz çorba yoğurt ve su ile yapılan muhallebileri yedir dedi 6. ile 8. ay arasıda kahvaltı kıyma balık ve bakliyat verdi kiloları kızım ve taha 4500 eymen 5850 çıktı bebek dilediği kadar yesin saat ve miktar önemli değil dedi zaten kilo alımlarıda normalmiş
su verme dedi bana meyve suları ve mamalrdaki su ihtiyacını karşılıyor fazlası mide bulantısı yaparmış suyu bırakıcam yine
ebrucum maşallah sana tek bakıyorsun demek allah yardımcın olsun inş hep böyle uslu ve sağlıklı büyürler
tuubaycım iştah çok önemli ama seninnkilerin derdi var şimdi inş düzelir diştren sonra sıkma canını

nil bebişlerin sırayla hangisi aklım biraz kırmızı giyende kaldı benim çok güzelhepsi ama ona ayrı bayıldım sanki adı neydi olgun olna omuydu yoksammmmm

kırmızı oğuzalp yanındaki gökalp diğeri metehan uslu olan metehan en en yaramazı favori yapmışsın kaydirigubbakcemile3

canım ne alerjisi ve nasıl anlaşıldı ... insallah hasta olmazlar doktor benide uyardı grip nezle olmasınlar dikkat edin demişti Allah korusun :Saruboceq:

belli zaten yaramaz olduğu ama çok tatlılar nilcim içime sokasım geldi maşallahhhhhhhhhhh.........
şunu ekliyim ama 6. aydan sonra su ver dedi yumurta vs.. vericeğim için yanlış anlaşılmasın
kiloları iyimi sizce kızlar bana az geldi sanki kiloları yaaaa kafam takıldı
nilcim eymen sabahları çok hapşuruyordu özellikle ben yatakları toplarken dr anlattım alerjisi olduğunu söyledi odada halıda dahil herçeyi kaldrırıcam şimdi grip bebeklerimiz için çok tehlikeli evet özellikle kendi solunumunu küvözde entübe edememiş olanlar için ben grip olursa neolur dedim ilaç tedavisi yoksa hastahanede yatış yapıyoruz dedi allah korusun bebeklerimizi hastalıktan ve eymeni yaza kadar hiç yıkamıycakmışımmmm bitlencek yavrum :)

kızlar slm, benim çağlamın burnu hep tıkalı yaa, zaten gaz sancılarımız da başladı, ne kadar sürüyor bu gaz sancıları? 18 günlüklerbugün

pitos tuuba çok sağolun kızlar. İnşallah hayırlısı olur. Beni de ilk doğdukları anda görme düşüncesi rahatlatıyor biraz. Allaha emanet bakalım hayırlısı olsun.

kızlar bebişler nasıl büyücek yaaaaa bazen hep böyle olcaz gibi geliyor . ben ek gıdaya hafif hafif başlamıştım ama herşeyi bıraktım çünkü benimkiler iştahsızlaştı mama istememeye başladılar acaba ondan mı diye

edikacım bence bırakma zamanla mideleri büyüycek ve mamayı az katı gıdayı fazla tüketmeye başlıycaklar zaten nekadar veriyorsunki iştahları gitsin ben hatta nekadar katı verebilirsem daha iyi diye düşünüyorum yarın kabak havuç brokoli ve karnıbaharlı çorba yoğurt sabah meyve suyu akşamda muhallebi vericem yavaş yavaş tanısınlar alışsınlar diye seninkiler 5 aylık oldular nerdeyse şimdi tam zamanı arada bebkler fazla yemiyorlar olur öyle kafana takma sen ama tavsiyem ek gıdalara devam etmen yönünde

pitoşcum benimkilerde çok hapşırıyor ondanmı acaba CADIARZU
ek gıdaya başladınız çok güzel maşallah çok tatlı şeyler vermemek lazım bizim bebeler fasfoot bebesi olmasın ev yemekleri yesinler ben onun için çabalıycam ne kadar başarılı olurum zaman gösterecek bende ilk önce sebze püreleriyle ve çorbayla başlycam muhallebi düşünmüyorum tatlı olarak meyve püresi en iyisi değilmii....
edikacım çok endişeli görüyorum seni bebişlerinin sağlıkları yrindeyse bırak az yesinler az kilo alsınlar

işhatsız çocuklar için bir topik vardı birisi bir yöntem bulmuş yurt dışında o topiği bulayım size eklerim konsantre bir icecekmiş bu sulandırılıp veriliyormuş bir bakayım ....

pitoşcum bebişlerinin kiloları iyi gibi görünüyor doktor sana derdi zaten az olsaydı bende ocakta gideceğim geçen ay gitmedim boşu boşuna hasta etmiyeyim grip filan bulaşmasın diye zaten bizim bebekler içeri alınmadan önce bir oda havalandırılıyor öyle alıyorlar içeri

kevser gaz sıkıntısı halen bizdede sürüyor benimkilerde 40 ı çıktı öyle başladı hala devam ediyor 3 ay oldu bak ama doktorun hafifletici birşeyler verebilir biz bitkisel şuruplar veriyoruz metsil vermeye başladım ben şu anda bitikisel şurup artık vermiyorum metsil veriyorum sadece bizim hafifledi gibi
canım birde burnu tıkalıysa tonimer baby sprey var çok iyi evde bulunması greken bişey okyanus suyu o iyi geliyor birde burun aspiratörü alıp çekersin bizimkilerde de devam ediyor o tıkanıklık ara ara düzeliyor banyodan sonra tekrar artıyor....

pitoşcum ben veriyorum su az az biberonu zor alıyorum ama bazen almıyorlar içmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…