nilcim alerjileri olabilir belki bilemiyorum gece yere inen tozlar sabah havaya kalkarmış ve bebklerin yüzüne burnuna gözlerine yapışırmış buda hapşurmalarına cilt kızarıklarına ve göz yaşarmalarına sebep olurmuş ben şimdi hava temizliycisi ve hava nemlendiricisi almak istiyorum ikisinin birarada olan varmı acaba hem temizleyip hem nemlendiren bilginiz varmı
nilcim benimkiler çok mama yiyorlarya daha fazla tahmin etmiştim kilolarını ne yalan söyliyim hayal krıklığı oldu şahsen sağlıkları yerinde ama kiloda alsınlar istiyorum
maşallah kardanadamın üçüzleri pek hareketli kaç aylıklar acaba ........
pitoşcum benimkilerde çok hapşırıyor ondanmı acaba CADIARZU
ek gıdaya başladınız çok güzel maşallah çok tatlı şeyler vermemek lazım bizim bebeler fasfoot bebesi olmasın ev yemekleri yesinler ben onun için çabalıycam ne kadar başarılı olurum zaman gösterecek bende ilk önce sebze püreleriyle ve çorbayla başlycam muhallebi düşünmüyorum tatlı olarak meyve püresi en iyisi değilmii....
edikacım çok endişeli görüyorum seni bebişlerinin sağlıkları yrindeyse bırak az yesinler az kilo alsınlar
işhatsız çocuklar için bir topik vardı birisi bir yöntem bulmuş yurt dışında o topiği bulayım size eklerim konsantre bir icecekmiş bu sulandırılıp veriliyormuş bir bakayım ....
pitoşcum bebişlerinin kiloları iyi gibi görünüyor doktor sana derdi zaten az olsaydı bende ocakta gideceğim geçen ay gitmedim boşu boşuna hasta etmiyeyim grip filan bulaşmasın diye zaten bizim bebekler içeri alınmadan önce bir oda havalandırılıyor öyle alıyorlar içeri
kevser gaz sıkıntısı halen bizdede sürüyor benimkilerde 40 ı çıktı öyle başladı hala devam ediyor 3 ay oldu bak ama doktorun hafifletici birşeyler verebilir biz bitkisel şuruplar veriyoruz metsil vermeye başladım ben şu anda bitikisel şurup artık vermiyorum metsil veriyorum sadece bizim hafifledi gibi
canım birde burnu tıkalıysa tonimer baby sprey var çok iyi evde bulunması greken bişey okyanus suyu o iyi geliyor birde burun aspiratörü alıp çekersin bizimkilerde de devam ediyor o tıkanıklık ara ara düzeliyor banyodan sonra tekrar artıyor....
pitoşcum ben veriyorum su az az biberonu zor alıyorum ama bazen almıyorlar içmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?