Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

nilcim sabahları sebze püresi öğlen havuç ve elma suyu verdim muhallebiyide su ile yapıcam meyveyi önce su sonra püre ver dedi sindirim açısından posayı sindirmek zor diye tatlı birtek muhallebi var ama suyla yapılınca çok tatlı olmuyor ben zaten mısır nişastası kullanıcam inanılmaz protein içeriyormuş
sebze püresini yerken kızım çok öğürdü erkekler ii maşallah ama kızım havuç suyuna aşık oldu bardakla bile içicek nerdeyse bide benim kızımda ıkınıyordu sürekli senin bebeklerin gibi ve kakası yeşil geliyordu bahsetmiştim dün dr debirdat diye bağırsak düzenleyicisi verdi inan anında etki etti dün geceden beri ıkınmıyoır ve çok rahat bir şekilde yaptı kakasını dr sor istersen belki işine yarar

kullandk canım kabızlık sorununu hallettik ama renk olayı değişiyor.... benim 2 numara ıkınmayı azalttı tik olmuştu sanki haa göbeklerine bant yapıştırtık sıkıca içlerine giriyor şimdi düzelmeye başladı ondan beri fazla ıkınmıyor ...

benimkiler seveceklermi bakalım çok merak ediyorum mısr nişastası mı hımmm öyleyse bende denerim canımm
bizler zaten nişasta iel büyümedikmi ya dimii

bugun akşam yemeğe gideceğim eşim zorla götürüyor annemler ilgilenceklr bebişlerle zaten onlar yanımdalar ama hiiiççç bir kıyafetimmmm olmadıııııı göbeğimden kapanmıyorrr mafoldumben mafoldumben

nilcim alerjileri olabilir belki bilemiyorum gece yere inen tozlar sabah havaya kalkarmış ve bebklerin yüzüne burnuna gözlerine yapışırmış buda hapşurmalarına cilt kızarıklarına ve göz yaşarmalarına sebep olurmuş ben şimdi hava temizliycisi ve hava nemlendiricisi almak istiyorum ikisinin birarada olan varmı acaba hem temizleyip hem nemlendiren bilginiz varmı
nilcim benimkiler çok mama yiyorlarya daha fazla tahmin etmiştim kilolarını ne yalan söyliyim hayal krıklığı oldu şahsen sağlıkları yerinde ama kiloda alsınlar istiyorum
maşallah kardanadamın üçüzleri pek hareketli kaç aylıklar acaba ........

delüüü kaydirigubbakcemile3 allahhhh güldürdün yine beni aLLAHTa seni güldürsün heralde üç yaşındalar baksana zıplıyolar kaydirigubbakcemile3

eşin zorla götürüyorsa artıkın yeni yıl hediyesi en şalvarından bir jean alır artık sana :)
evet bayağı büyümüş bu kardan üçüzler baksana sağ sol pırt pırt yapıyorlar kendi başlarına
edikacım üzülme kardankadın bile büyütmüş bizmi büyütemiycez pehhhhhhhhhhhhhh

pitoscum bizimki hem nemlendirici hem de hava temizliyor ama memnunmuyum hayır. markası weewell. ne aldıysam hiç memnun kalmadım be weewellden tavsiye etmem.

herkese hayılı senelerrrrrr.........................

ebrucum maşşallah hep böyle geçer inşallahhh....
kızlar hepinizin yeniyılı kutlu olsun benim misafirlerim var giremiyorum

canım sağolasın, tonimer işe yaramıyor süt damlatıyorum kendi sütümden biraz yumuşuyor sonra da aspratörle çekiyorum, ama ertesi gün yine aynı oluyor gazları da sanırım benim yediklerimle alakalı gazalı bişiler yemiştim o gece mahvoldu yavrular:kedi:

selam arkadaşlar bir süredir aranızda yoktum. pek hoş şeyler yaşamadım malşesef.
40 gün kanamm itmedi ve son günlerde daha çok arttı ve bi sabah bardaktan boşalırcasına geldi. parça ve kıpkırmızı kan.. şöyle söyleyeyim pedler yetmedi bebeklerin bezini bağladım sonrada hasta bezi aldım kendime. doktorumu aradığımdfa acil çağırdı ve rahi duvarınn çok kalınlaşmış olduğunu söyledi önce radyolojide detaylı ultrasona girdim. rahim duvarı 22 mm olmuş ve rahimde şiddetli kanamalar görüldü. ve hen-men ertesi güne kürtaja aldılar. malesef doğum esnasında içerde parça kalmış ve bu rahim duvarını kalınlaştırmış enfeksiyon iltihap oluşturmuş.. şimdi tekrar başa döndüm doğum yapmış gibiyim iğneler ilaçlar çilem bitmiyor. bu son olur bununla kalır inşallah. kanamalaı yabana atmayın ve kesinlikle bi kontrole gidin. sağlıkla kalınn..

SAĞOLUN CANLAR DAHA ıYıYıM AMA ıNSANIN MORALı BOZLUYOR.. ZATEN YAVRULARIM ÇOK HUYSUZ NEYSE ALLAH BAŞKA DERT VERMESıN.. öpüyom sizi ve minikleri..

nasılsınız kızlar bu aralarda ben bunsalmış durumdayım bebeklerim sakinleşiceklerine dertlerini daha rahat anlatıcaklarına hepten huysuz ne istedilerini bilmeyen bebekler oldular hele taha 3 gündür beni öldürdü ne gece ne gündüz düzenli uyumuyor hep parmağını emmek istiyor sonra ağlıyor vs.... mama istiyorlar koşarak yapıyorum geliyorum istemiyorlar uykuları geliyor sallıyorum oyuna başlıyorlar maskaraya döndürdüler beni hele şu ek gıda konusu beni çok baydı biri diyor muhallebi verme biri diyor ver biri meyveyi püre ver biri verme yok yoğurdu keçi sütüyle yap bir,i devam mamasıyla beynim allak bullak oldu ne yapıcağımı kime inanacağımı şaşırdım uyku sorunumuzda var sallayarak uyutmayınca biberonla uyumak istiyorlar bukezde bişeyi bırakıp bişeyi alışkanlık ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…