Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bazen edikacım senin gibi bunlar büyümez ben neyapcam diyorum uff kafayı yiyicem ......sonrada dişler çıkıcak o ayrı bir sorun zaten işlerimi hiç yetiştiremez oldum yemek bile yaptırmıyorlar bana açım uykusuzum yorgunum kafam karışık .....:gitme:

pitos canım iki dakika balkona çık derin bir nefes al inan işe yarıyor tabi kısa bir süre .dönem dönem böyle çok bunalcaz heralde her an huyları değişiyor benim anlamadığım ne kadar çabuk olmadık şeylere alışıyorlarda bir kendileri uyumaya alışmıyorlar

pitoscum sabır canımm. Allah yardımcın olsun. Çok zor tabi ama böyle bunaldığın anlarda onlarsız beklediğimiz onca yanlız geçen zamanı düşün ve şükret. Bakalım ben ne yapacağım bebekler gelince bilmiyorum ama, kendini yıpratmadan anı düşün sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kolay değil tabi. Millet 1 taneyle başedemiyor. Maaşallah 3 tane birden. Rabbime şükürler olsun. Hep böyle de kalmayacaklar ya, elbet büyüyecekler.

wavy canım çok büyük geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inş bende diyordum nerelerde kızlarıyla uğraşıyor heralde dediydim üzüldüm opuyorumnanaktan a.s.

pitoşcum seni anlıyorum bir an önce bir çözüm bul tek başına bakmamaya çalış yoksa kendi sağlığın giderse çok kötü gerçi ben sana diyorum ama ben ailelerle bakıyorumda noluyor sanki çokmu mutluyum tekte baksan çokta baksan bu sıkıntısı sorumluluğu yetiyor bu günler geçiyormuş öyle diyorlar

ek gıda konusunda sana doğru gelen neyse bebeklerin neyi sevdiyse tabiki ne daha çok doyurucu değil besleyiciyse onu yedir bacım

ara ara uğruyorlar bana evet ya herşeye hem alışıyorlarda kendsileri uyuyamıyorlar bir allahtan birine annem bakıyor yoksa direk deli gömleği giyerdim birileriyle bakmak beni daha çok bunaltıyor evde birinin olmasına geriliyorum ben çünkü bebelerimin isteklerinin dışında hareket edildikçe huysuzlanıyorlar hepten ve çileden çıkıyorum eşim ve annem biliyorlar huylarını sadece bide ben biri kalmaya gelince huzursuz olan biriyim ablam bile olsa öyle bir yapım var gelip akşama gitsinler istiyorum bebekler varken hiç düşünemiyorum hele en iyisi böyle zorda olsa nilcim
hep şükürediyorum onları çok seviyorum elbette ama insan bazen çok bunalıyor allah yardımcımız olsunnn

OH güleyim bari disler nerdeyse biti uyku iside tamam birde tuvalete gitseler gel keyfim gel

bu günlerde gecer büyürler, ama baska dertleri baslar.

ben basdan beri yanliz baktim ama daha kendimi ne bir yerden atim nede kafayi yedim
ya sabir deyip ise koyuldum sonrada bir gün daha atlatim diye sükkür ederek geciyor zaman delikafadulden delikafadulden

senin dayanma gücün sabrın fazla olabilir herkes birdeğildir elbette bende bebklerimin benimle olmasından son derece mutluluk duyan şükür eden biriyim ama merak ettiğim siz hiç böyle dönemler atlatmadınızmı yani gecelerce uyumayıp yine sabaha karşı bebeğiniz ağladığında yaşasın yine uyandımı dediniz mutlaka bugünler geçicek bende bunun farkındayım ama yaşadığım sürece sıkıntısını da çekiyorum sen herşeyi atlatmışsın ne güzel bebeklerine rabbim sağlık sıhat versin

Son düzenleme:
pitoscum seni çok iyi anlıyorum millet bir taneyle uğraşamazken biz üç tane bakıyoruz bu hiç kolay değil bunlar çok uyanık ne yaparsan anında kapıyorlar ve onu istiyorlar yavaş yavaş herşey oturacak yerine eve kapandık resmen hiçbir sosyal hayatımız yok bende yalnız bakıyorum tek değilki bırakıpta biraz çıkayım bunlar insanın sinirini bozuyor tabiki beş senemi gözden sildim nezaman okula vericem ozaman biraz rahat ederim tabiki ozamanda başka sorunlar çıkacak ama en azından kendime biraz zaman ayıyırım bende kendimi böyle teselli ediyorum işte sende sabret canım birbirimize böyle moral vere vere büyütücez bunları inşallah

wavy çok geçmiş olsun canım.

pitoscum hiç merak etme aynı şeyleri bizler de yaşıyoruz. belki de ben fazlasını da yaşadım diyebilirim. ilk ay sürekli ağladım ben. her an gözlerim yaşlıydı. kendimi sakinleştirmeye çalıştıkça daha çok ağlayasım geliyordu. herşey bitti ve bundan sonra hayatım hep böyle olacak diye düşünüyordum. ama biraz vakit geçtikçe az da olsa rahatlıyorsun. evet bu sefer diş, emekleme yürüme bu sırada düşmeler, yaramazlıkları öğrenmeler başlıyor ama ilk zamanlar gibi olmuoyr inan. benimkierin hala uyku düzenleri yok ve hala sallanarak uyutuyorum. kesintisiz ssat öğlen uykuları yok ama bu sefer oyuncaktan filan anlamaya başladılar. onlarla oyalanıyorlar.ayağa kalkmaya, bi yerlere tutunup yürümeye çaşışıp oyalanıoyrlar.... yorgunluk bitmiyor, zaman zaman hala çıldırma derecesine gelip hüngür hüngür ağlıyorum ama inan ilk zamanlar gibi değil. ben de çıkardım seneyi gözümden ama şöyle düşünüyorum okul çağına geldiklerinde rahatlarız. çok zor oluyor ama tekrar başa dönmicez. aynı yorgunluk ve uykusuzluğu . ve . çocuktan baştan yaşamıcaz. o zmana yeni bebekle uykusuzluk ve yorgunluk yaşarken bir de bizden farklı beklentileri olan bir yada çocuğumuz daha olacaktı ve onlarla ayrı bebekle ayrı ilgilenmemiz gerekecekti ve yine çok çok çok yorulacaktık ama şimdi öyle bi derdimiz olmayacak inş. hepsinin beklentileri ihtiyaçları aynı olacak bilmiyorum anlatabildim mi ?????biraz karışık oldu ama. yüce allahım kullarını darda koymaz sabrımızı ve gücümüzü artırsın ve sonradan da mükafatımız versin inş. böyle daraldığım zamanlarda hastanelerde hastalıklarla uğraşan çocuklar ve anneleri geliyor aklıma ve ya rabbi sana şükürler olsun, hastalık keder verme diyorum. bizi birbirimizden çok hiç kimse anlayamaz canım. aynı şeyleri yaşıyoruz. mevlana demiş ki "aynı dili konuşanlar değil aynı duyguyu paylaşanlar anlaşır".

ek gıdaya gelince hiç kasma annelerimiz bizi böyle "şununla mı başlasım bunu mu yedirsem" diye mi büyütmüşler. bir de anneannelerimiz düşün annelerimiz ne zorluklarla büyütmüşler. tek dertleri ne yedirsem nasıl pişirsem değildi mutlaka.deneyerek oturtursun düzeni. bebekleriin isteğine göre ayarlarsın herşeyi.okuyoruz araştırıyoruz çok şükür. onlardan fikir edinirsin ama kendinize göre ayarlarsın tmam mı? öptüm seni ve bebekleri....

ayy valla bende sabırla eve gelsınler dıye beklıyorum ama sonrasını duşunemıyorum pıtos bende yalmızım ..........cok haklısın ya aslında bende senın gıbıyım evde cook kısı ıstemıyorum ........yalnız bakarım ınş ama alt komsum işten cıkıcak onu almayı duşunuyorum baska kımse gelmesın bakmaya .........her kafadan ses ıstemıyorum.......ınş saglıkjlı osunlar huysuz olmasınlar canım ..........rabbım hepımıze kolaulıklak versın ..........bebışlerım daha ıyıler ........ıyı bakın kendın ıze ve dua edın............

tubacım ağzına sağlıkkkk canım banada moral verdin ... pitoşumuzu ne güzel anlamışsın onu telkin etmişsin bende aynı durumdayım nasiplendim a.s.

burda bazılarına yakınıyor gibi gelebiliriz hatta bazıları çocuğunuz olmuş daha ne istiyorsunuz bile diyebilirler ama öyle bir dönemden geçiyoruzki şu anda çok hassas en ufak bir eleştiriye bile açık değiliz sadece telkine ve önerilere ihtiyaç duyuyoruz :1hug:
pitoşum sen yine iyisin maşallh tek bakıyorsun ben tek bakmıyorum şu andada dün çıldıracaktım artık bende bebişler gibi ağlaya ağlaya uyudum bebişlerim sabah 9 dan abartmıyorum gece 12 e kadar uyumadılar ara ara uyumaya çalıştılar 5 dk 10 sürdü uyandılar evde 4 kişi zor saatler geçirdik kii benim bebişler uslu olarak biliyorum annem babam öyle diyor o haldeyken bile .... Ama sabah olup uyanınca bizlerde biraz dinlenmiş olunca herşey daha güzel oluyor Çok şükür Allah hepimizin yavrularına UUUUUUZZZUUNNNNN ömürler versinnn Bİzlere Saaaabıırrrrlarrrr versin inşşşşşşşALLAH

inan hep aklımdasınız hep dua ediyoruz sende gelecen burda zırzır yapacan biz gibi :hooray:

kızlar bizi bizden başkası anlamaz şimdi tam buraya bakayım dedim annem kızımla ilgileniyordu efem uyandi bugün gaz problemimiz var kucağımdan inmiyor allah hepimize kolaylık versin by

haklısın nıl ..............sımdı hasretle beklıyoooommmmm ama aynen sacımı yolacam gunler gelecek tek cocukla ugrasmak zor bunu bılıyorum uç cocukkkk uç katı ..........ama rabbım annelere guç ve sabır verıyoo ınş asacaksınız rahatlık gelecek ınş yetrkı saglık sorunları olmasın.........ınş hepsı ıyı olur........

canim kardesim sen dur daha yolun basindasin dahada kötü olacak yazam, saten sen sikintilisin senin sikintina sikinti eklesem icini karartsam dahami iyi olur.

tabiki inisli cikisli getirdim bende bunlari simdiye kadar. bazen bir gecede onuncu sefer yataktan kaldirilinca acaba kalkmasam kulaklarimi tikasam duymasam nasil olur diye düsünüyordum. ben kasigi agsina verip onlar oyun yapip tükürünce yemegin cogu yerde duvarda hata hata eleriyle kafalarina sürdüklerinde bende zevkimden kahkaha atamadim
su an acaba kim kimi isiracak öyuncaki kafasina gecirecek yarismasi yapiyor benimkiler,
ne yapalim buda gecer. Allah dagina göre kar verirmis, bizede güvendiginden üc emanet vermis. kaydirigubbakcemile:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hepinize teşekkürederim desteğiniz için ben bebeklerimi çok ama çok seviyorum ve hergün şükürediyorum onlar hayatımda olduğu için ama bazen nil dediğigibi insan çok bunalıyor sonra azcık dinlenince tüm sıkıntılarını unutuyor insan
hepimizin allah yardımcısı olsun
muallimcim sende bir an önce bebişlerine kavuşursun inş
içim rahatlıyor okudukça iyiki varsınız kızlarrrrrrrrr

canım pitoscum anlıyorum seniii

inan bu günler geçiyor ben allaha şükür şu anda çooook rahatım eşimle konuşup gülüyoruz şaşırıyoruz ne günlerdi diye 4-5 ayımız kabus gibi geçti..sizinkilerde büyüyecek sabır, sabır canım
ek gıda konusunda herkezin dediğini kafana takma birazda bebeklerine göre davran canım.. ben mamadan yoğurdu hiç tutturamadım evdede olmadı hazır verdim muhallebide yaptım,meyve püreside sebze püreside verdim.

özleeeeeemmmmm kızzz nerelerdesin bebişlerin nasıl olduuuuuuuu

eeeeeeeeee kolaymı kızlar ....................... cenneıt annelerın ayakları altındadır ....rabbım guç kuvvet sabır sevgı vermış annelere zorda olsa anne her daım gelır ınş ustesınden...............................sevgılerı olmasa kım katlanır sıkıntılara.............guzel bı gun ols ınş.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…