nasılsınız kızlar bu aralarda ben bunsalmış durumdayım bebeklerim sakinleşiceklerine dertlerini daha rahat anlatıcaklarına hepten huysuz ne istedilerini bilmeyen bebekler oldular hele taha 3 gündür beni öldürdü ne gece ne gündüz düzenli uyumuyor hep parmağını emmek istiyor sonra ağlıyor vs.... mama istiyorlar koşarak yapıyorum geliyorum istemiyorlar uykuları geliyor sallıyorum oyuna başlıyorlar maskaraya döndürdüler beni hele şu ek gıda konusu beni çok baydı biri diyor muhallebi verme biri diyor ver biri meyveyi püre ver biri verme yok yoğurdu keçi sütüyle yap bir,i devam mamasıyla beynim allak bullak oldu ne yapıcağımı kime inanacağımı şaşırdım uyku sorunumuzda var sallayarak uyutmayınca biberonla uyumak istiyorlar bukezde bişeyi bırakıp bişeyi alışkanlık ediyorlar
ayy valla bende sabırla eve gelsınler dıye beklıyorum ama sonrasını duşunemıyorum pıtos bende yalmızım ..........cok haklısın ya aslında bende senın gıbıyım evde cook kısı ıstemıyorum ........yalnız bakarım ınş ama alt komsum işten cıkıcak onu almayı duşunuyorum baska kımse gelmesın bakmaya .........her kafadan ses ıstemıyorum.......ınş saglıkjlı osunlar huysuz olmasınlar canım ..........rabbım hepımıze kolaulıklak versın ..........bebışlerım daha ıyıler ........ıyı bakın kendın ıze ve dua edın............
senin dayanma gücün sabrın fazla olabilir herkes birdeğildir elbette bende bebklerimin benimle olmasından son derece mutluluk duyan şükür eden biriyim ama merak ettiğim siz hiç böyle dönemler atlatmadınızmı yani gecelerce uyumayıp yine sabaha karşı bebeğiniz ağladığında yaşasın yine uyandımı dediniz mutlaka bugünler geçicek bende bunun farkındayım ama yaşadığım sürece sıkıntısını da çekiyorum sen herşeyi atlatmışsın ne güzel bebeklerine rabbim sağlık sıhat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?