Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

herkese günaydın bende aranıza yeni katılan bi üçüz annesiyim . benim mucizeler 11 aylıklar . 2 erkek 1 kız dünyalar güzeli meleklerim var . kayra umut , eymen mirza , azra nildem . çocuklar kalabalık isimleri ondanda kalabalık ama hamdolsun halimden çok memnunum allah herkese evlat sevgisini yaşatsın aranızda olmaktanda mutluyum ben sizi biliyorum sizde beni paylaşılan konu aynı olunca yabancıda olunmuyor ))

Aramiza hosgeldin bende bir kiz iki oglan annesiyim seymen aga , sercan efe , selinay , üc az geldi isimleri karabalik olsun dedik. delikafadulden

teşekkür ederim daha kalabalık gibi görmüştüm ama tek tük kişi kalmış sanırım burda . senin yaramazlar ne kadar oldular

allah hepimize kolaylıklar versin bizimkilerde özellikle kızım yürüme çabalarında , kıskançlıklar bizdede şimdiden başladı allah sonumuzu hayır etsin büyüdükçe zormu kolaymı karar veremedim ben

aynurcum evet dediğin gibi bizde o günleri hatırlayıp gülücez inşşşşşşş..
tria hoşgeldin aramıza maşallah büyütmüş meleklerini isimleride çok güzel tekmi bakıyorsun motor gelişmleri nasıl nekadar küvözde kaldılar kaç haftalık doğdular resimlerinide eklermisin gelir gelmez soru yağmurıuna tuttum amaaaa :kedi: kusura bakma

yarın aşı günümüz inş ateş yapmaz geçen aşıda sabaha kadar uyumamıştım korkudan zaten taham sağolsun gecelerdir beni mum etti parmağını emmek istiyor elini salıyoruz kafasını sağa sola yapıp ağlıyor emziği hiç almıyor dişlerimi kaşınmaya başladı yoksa parmağınımı emerek uyumak istiyor anlamadım sizinkiler kaçıncı ayda diş hazırlığına başladılar ve kaçıncı ayda destekli oturttunuz

kızlar benim 1 kızım var ama sizin topik ilgimi çekti bende sizlerle alakalı bişiler yazmak istedim

gerçekten çok zor ve sabır gerektiren birişiniz var allah size dayanma gücüversin..biz bir taneyle başa cıkamazken sizin gibi anneleri gerçekten çok takdirediyorum valla helal olsun size..uykusu gazı yaramazligi 3 kat fazla allah onlarin canlarini sag etsin sizede bol bol sabir ve dayanma gücü versin üçüzanneleriii işlerinizde kolayliklar diliyorum yavrularınızı saglicakla büyütün inşallah(amin)

tria hoşgeldin aramıza benimde 2 erkek 1 kız heralde en kısa isimler bizimkiler mete efe asya

tria hoşgeldin aramıza maşallah büyütmüş meleklerini isimleride çok güzel tekmi bakıyorsun motor gelişmleri nasıl nekadar küvözde kaldılar kaç haftalık doğdular resimlerinide eklermisin gelir gelmez soru yağmurıuna tuttum amaaaa :kedi: kusura bakma

yarın aşı günümüz inş ateş yapmaz geçen aşıda sabaha kadar uyumamıştım korkudan zaten taham sağolsun gecelerdir beni mum etti parmağını emmek istiyor elini salıyoruz kafasını sağa sola yapıp ağlıyor emziği hiç almıyor dişlerimi kaşınmaya başladı yoksa parmağınımı emerek uyumak istiyor anlamadım sizinkiler kaçıncı ayda diş hazırlığına başladılar ve kaçıncı ayda destekli oturttunuz[/QUOTE]

)))canım önemli değil ben bi üçüz annesiyim unutma soru yagmuruna alışkınım ))))isimlerini begendiğin için teşekkürler . hafta içi çalışıyorum annem ve kayınvalidem bakıyor hafta sonu eşim gelene kadar ben tek bakıyorum .gelişimleri son derece iyi hatta yaşıtlarına fark atar durumdalar .küvezde hiç kalmadılar çünkü ben 36 haftada dogum yaptım .2600,2400,2190 kg. olarak dogdular . yogun bakımla bi ilgimiz olmadı sadece oğlanların birinde şeker problemi vardı o yüzden kontrol altında kalması için 10 gün hastanede kaldı onun dışında bi problem yaşamadık çok şükür.

dişleri için calpolun diş kremi var onu kullanabilirsin bizimkilerde işe yarıyor .5 ayda destekli oturtmaya başlamıştım ben onlar kendilerini bellei ediyor zaten .

esincim önece güzel dileklerin ve duaların için teşekkürler önemli olan annelik duygusunu paylaşabilmek 1 3 farketmiyor pek tabiki herşey ona göre çogalıyor ama 1i de büyüyor 3 de büyüyor allah hepimizin yardımcısı olsun

enes saol canım allah hepimize sabır versin

kızlar umudayeşerençicekler isimli arkadaşımz yani özlem, benim ilk üçüz anneleri topigini açtıgımda konuştugum ve bilgilerinden faydalandıgım bir arkadaşımdır sağolsun tek bakmaya başlamamdaki en büyük cesareti ondan aldım o tek bakıyorsa bende bakabilirim dedim bebekleri yataklarında uyutmamdada çok yardımı oldu yani bilgili ve faydalı bir arkadaştır....bebişleri çoook küçük doğmuş fotoğraflarına bakmanızı tavsite ederim çok tatlılar..

meraba arkadaşlar dün bebişlerimi tarttık kızım 15 günde 150 gram almış erkekler 300 gr almış özellikle kızım çok az almış gibi geldi bana baya moralim bozuldu önümüzdeki hafta doktora götürcez sizce nasıl ?sizin bebişler 15 günde ne kadar alıyorlar?kızım yine mamayı çok istemiyor gece aç aç uyudu sabaha kadar sürekli denedim ama yemedi

umuda yeseren aynurun deduıgı gıbı ben hamıle kaldıgımda okumuştum en bastan sayfaları senıde okumuştum tek bakabılmek bencede mumkun ınş bende denıcem bakalım hele bı gelsınler........sen ısvıcrede mı tr de mısın..........ıstanbuldamı yada.......ben encok eve gelırlerse uykuda apne olurmıu korkusu bıraz pıpırıklıyım bu konuda oğlumu bıle her dakka gozterıdım ınş sıkıntı olmaz solunumlarında.........su an cok sukur ıyıler norolojı uzmanı ıyı dedı ama takıp edıcek ınş sıkıntı olmadan gelırler............ıyı bakın cıvcıvlere kızlar ve dua edın bana

ben su an isvicirede kaliyorum kisi orda gecirecegim ilk bahara almanyaya gececegim.
ve artik almanyada yasamayi düsünüyoruz,

simdi diyeceksin bu kadin üc cocukla yerindede durmuyor :1no2:, benim kaldigim yer isvicire,fransa,almanya hututlarinin birlestigi yer.

ekonomi ve ailevi sebeblerden dolayi isviciredeyim, ailem istanbulda yasiyor,
esim A.B.D. New Jersey de yasiyor.

tria aramıza hoşgeldin a.s. maşallah 36. hafta üçüz gebelikte bravo :lepi:

aynurcum bende hamileliğimin ilk başından beri o topiği okuduğum için üçüz annelerini kısmen tanıyorum özlemide miniklerinide görmüştüm ve şimdi yeni resimlerini görünce maşallah dedimm çok şekerler

edikacım ben artık takip etmiyorum ama bu aralar benim bebişlerde isteksiz yiyorlar her zamanki yediklerinin yarısını zor bitirmeye başladılar kilo alımlarıda yavaşladı zaten 5, aydan sonra kilo alımları çok yavaşlarmış

canım sagol pekı aılenın yanına gelsen nasıl olur tek zor degılmı caınım ya.........calışmıyosun dımı........ama cok guçlusun canım sıkıntıların ustesınden gelıyosun rabbım kolaylık versın.......benımkılerde cıksada rahatlasam dıcemm ama bılıyorumkı o zamanda farklı seyler baslıcajk ama saglık ols hersey bısekılde olucak ............ayrı olmak zor bebışlerden

özlemcim resimlere bakarken araba koltuklarımı dikkatimi çekti bende araştırıyorum şu sıralar seninki hangi marka tr de varmıdır yada ölçüleri varmı ona göre bakınayım .sen bizden tecrübelisin artık her konuda bende yakana yapışırım izin verirsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…