herkese günaydın bende aranıza yeni katılan bi üçüz annesiyim . benim mucizeler 11 aylıklar . 2 erkek 1 kız dünyalar güzeli meleklerim var . kayra umut , eymen mirza , azra nildem . çocuklar kalabalık isimleri ondanda kalabalık ama hamdolsun halimden çok memnunum allah herkese evlat sevgisini yaşatsın aranızda olmaktanda mutluyum ben sizi biliyorum sizde beni paylaşılan konu aynı olunca yabancıda olunmuyor ))
kızlar benim 1 kızım var ama sizin topik ilgimi çekti bende sizlerle alakalı bişiler yazmak istedim
gerçekten çok zor ve sabır gerektiren birişiniz var allah size dayanma gücüversin..biz bir taneyle başa cıkamazken sizin gibi anneleri gerçekten çok takdirediyorum valla helal olsun size..uykusu gazı yaramazligi 3 kat fazla allah onlarin canlarini sag etsin sizede bol bol sabir ve dayanma gücü versin üçüzanneleriii işlerinizde kolayliklar diliyorum yavrularınızı saglicakla büyütün inşallah(amin)
enes saol canım allah hepimize sabır versin
kızlar umudayeşerençicekler isimli arkadaşımz yani özlem, benim ilk üçüz anneleri topigini açtıgımda konuştugum ve bilgilerinden faydalandıgım bir arkadaşımdır sağolsun tek bakmaya başlamamdaki en büyük cesareti ondan aldım o tek bakıyorsa bende bakabilirim dedim bebekleri yataklarında uyutmamdada çok yardımı oldu yani bilgili ve faydalı bir arkadaştır....bebişleri çoook küçük doğmuş fotoğraflarına bakmanızı tavsite ederim çok tatlılar..[/QUOTE
tesekür ederim aynuröz yardimci olabildiysem ne mutlu bana sonucda hepimiz ayni güzeliklerle bogusuyoruz.
yanliz bakmak kiminin tamin ettigi katar gücdegil.
ben hep yanliz baktim kiyaslama yapamiyorum, sen ikisinide denedin hankisi sence daha iyi oluyor. yorum yaparsan sevinirim.
bis su an disarda kacmakla meskulüz yanimda yürümelerini calisiyorum daha basari elde edemedim arabadan inince civciv gibi dagiliyorlar, ve kuralara uymalarini bakalim kim kazanacak onlar cogunlukda ama pes etmek yok.kaydirigubbakcemile3
umuda yeseren aynurun deduıgı gıbı ben hamıle kaldıgımda okumuştum en bastan sayfaları senıde okumuştum tek bakabılmek bencede mumkun ınş bende denıcem bakalım hele bı gelsınler........sen ısvıcrede mı tr de mısın..........ıstanbuldamı yada.......ben encok eve gelırlerse uykuda apne olurmıu korkusu bıraz pıpırıklıyım bu konuda oğlumu bıle her dakka gozterıdım ınş sıkıntı olmaz solunumlarında.........su an cok sukur ıyıler norolojı uzmanı ıyı dedı ama takıp edıcek ınş sıkıntı olmadan gelırler............ıyı bakın cıvcıvlere kızlar ve dua edın bana
tria aramıza hoşgeldin a.s. maşallah 36. hafta üçüz gebelikte bravo :lepi:
nilcim teşekkür ederim hoşbulduk. 36. hafta durumu göz önene aldıgımızda oldukça zor bi süreçti artık son günlerde doktora yalvarır olmuştum dayanamıycam artık alın diye ama şükür sağlıkla bitti:lepi:
tria aramıza hoşgeldin a.s. maşallah 36. hafta üçüz gebelikte bravo :lepi:
nilcim teşekkür ederim hoşbulduk. 36. hafta durumu göz önene aldıgımızda oldukça zor bi süreçti artık son günlerde doktora yalvarır olmuştum dayanamıycam artık alın diye ama şükür sağlıkla bitti:lepi:
seni çok iyi anlıyorum biizm çektikleri kaç mislisini çekmişsin ben artık doğuma 20 gün kala hastanede yattığım için bende sabırsızlanıyordum çünki artık dengem bozulmuştu yediğim serumlardan ama değdi tabiki şükürler olsun rabbime ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?