yok canım ben istanbula biraz uzağım.ama burada fakültenin yeni doğanına iyi diyorlar.kısmet olursa orada yaparım doğumu.yalnız ben sana ve sizlere bir soru sorucam.ben düşük tehlikesine karşı her gün iğne oluyorum.pr...x diye bir iğne bilirsiniz belki.ben iğneden falan geçtim de asıl korkum günde 4 defa aldığım est.....m isimli bir ilaç.doktorum östrojen seviyemin düşüklüğünden dolayı bebeklerin tutunması için 12.haftaya kadar kullanmamı istedi.günlerim geceme karıştı bi zararı var mı acaba bu ilacın bebeklere diye.içinizde böyle ilaçlar kullananlar var mı? varsa yazarsanız çok sevinirim.hepinize bebişlerinizle mutlu hafta sonları diliyorum..tria canım cetvel çok güzel olmuş ellerine sağlık.. şu facedeki üçüzaileleriz grubundan haberim yoktu, beni de katsana canım gruba ..
muallim benimkiler de çok tıkanıyor yaa havalardan mı acaba, hadi kızımdaki sürekliydi ama oğlanlar bir haftadır öyle, buhar makinesimi almak gerekir,, off burunlarına dondurmuyorlar bide, sprey sıkmak istiyorum kavga kıyamet..
figenay doktorların dediklerine kulak asma canım, ilk üç ay düşük tehlikesi tek bebekte de olur, benim 7.ve 13. haftalarda kanamam bile olmuştu, çok şükür geçti gitti, ben 6.ayıma kadar tüp bebek tedavisi gördüm dr. a muayene gidiyordum, sonrasında dr. aramaya başlamıştık, bi prof. a gittik adam dolaylı olarak neden aldırmadın bi tanesini dedi bana,, sonra yok 28. haftadan önce doğurursun, yok oğlanlar tek yumurta ikizi aralarında bir zar var birine birşey olursa diğeri sakat doğar, falan da filanda bi de beni çapa ya yönlendirdi, orasını hiç anlatmayayım, sinir olmuştum, kendisi alman hastanesinde de çalışıyormuş orada yaparsan 50.000 -60.000 tl yi gözden çıkartın demişti.. neyseki sonrasında adam gibi bir dr. bulduk, tek çocuğa edilen masraftan bile daha az ile doğum yaptım
sen istanbulda mısın canım ??
canım eklemesi için tria mesaj attım ama daha bakamadı galiba, çok merak edilecek bir tarafım yok ama söyleyeyim :))
tatlım o tablodaki herkes bi harika hem kızlarında dediği gibi senin bıcırıklar zor olanı başardı hayata tutundular maşşallah şimdilerde çok güzel kızlar oldular annesi emininm burdaki herkes bi diğer arkadaşıyla gurur duyuyordur :))selam kızlar..herkes nasıl ...elıtu ınş kızın cok daha ıyı olucak azcık sabır cok gecmıs olsun .....kımse hasta olmasın ınş pıtos sen naptın canım....valla tablo super masallah ....benımkı olmasa tam super olucak ay sızınkılerın yanında benımkıler cıvcıv yavrusu gıbın kalmıss...ya 970 dıla ........bı kılo dıgerlerı ....napalım dımı kısmet bunada cok msukur rabbım nasıp ettı saglıkla umuda yeseren cıceklerı hep okurdum ama kaderımın onun gıbı olacagını bılemezdım oda 29 hafsının bıtımınde dogum yapmıstı ama onunkıler gelısım yonunden ıkı hafta kadar ondeydı bılıyorum benımkıler ıse bı hafta kadar gerıde.....nerde cok merak edıyorum bana hep umut oldu onun bebeklerı ...
herkesı cok optummm
canım valla nilonunda dediği gibi fırsatım olmadı ama şimdi deniycem bakalımcanım eklemesi için tria mesaj attım ama daha bakamadı galiba, çok merak edilecek bir tarafım yok ama söyleyeyim :))
bende progestan ve prepear almıştım preparı 30dan sonra içmeye başlamıştım progestanı beya kullandım diye hatırlıyorum onun dışında sadece magnezyum ve calsiyum ilaçları vardı . bide bende 11. haftada sirkulaj yaptırdım faydası olduğunua inanıyorum araştırabilirsin istersenyok canım ben istanbula biraz uzağım.ama burada fakültenin yeni doğanına iyi diyorlar.kısmet olursa orada yaparım doğumu.yalnız ben sana ve sizlere bir soru sorucam.ben düşük tehlikesine karşı her gün iğne oluyorum.pr...x diye bir iğne bilirsiniz belki.ben iğneden falan geçtim de asıl korkum günde 4 defa aldığım est.....m isimli bir ilaç.doktorum östrojen seviyemin düşüklüğünden dolayı bebeklerin tutunması için 12.haftaya kadar kullanmamı istedi.günlerim geceme karıştı bi zararı var mı acaba bu ilacın bebeklere diye.içinizde böyle ilaçlar kullananlar var mı? varsa yazarsanız çok sevinirim.hepinize bebişlerinizle mutlu hafta sonları diliyorum..
çocukları tvden uzaklaştırmak çok zor kendim için ama tv izlemekten iltihap olabileceğini ilk defa duydum . bizde 1 yaşında götürmüştük çocukları kayra için aynısını söylemişti astiğmatı ama normal asıl kontrol 2 yaşında o zaman belli olur demişti bizde daha gitmedik havalar azcık düzelsin götrmek lazımprogestan fitil kullanıyodum 3 öğün 2 ser tane başka bişey yopktu sanırım. Çok uzun zaman geçmiş gibi hatırlayamıyorum biçok seyi.
kızlar daha önce burda zymflor adı geçmişti ama onu da biçok şey gibi hatırlayamadım. :)) Dr verdi bize de dişler için ama kullanmakta tereddütlerim var. Siz kullandınız mı?
Geçen Taha gözlerini sürekli ovuşturup duruyodu. Dr a gittik bilg ve tv izlemekten olmuş iltihaplanma dedi. Kalıcı olabilir dedi. Korktum bi kaç gün verdiği damla merhem kullandık. İçimde huzursuzluk vardı. Dünya göze gittik. Onunla alakası yokmuş. İlacı kestik. Şimdi başka damla kullanıyoruz. Alerji dedi. Havadan, yediği mamadaki maddelerden bile alerji olabilir dedi. Bide gözünde astigmatı varmış. Normal sayılabilcek düzeyde dedi. Ona da canım sıkıldı. 2 yaşını doldurunca tekrar kontrol olcak.
Ya bide yine grip oldu bebeler. 1,5 ayda belki 3-4 kez oldular. Biri olunca hoopp hepsi birden. Grip aşısı ithal die olmak istemiyordum hatta karşıydım bile ama bu sene kısmetse yaptırcam. Dr la konuştum Türkiyede aşı üretilmiyo tüm aşılar ithal dedi.
:))nilonunda dediği gibi tatlım grup kapalı olduğu için göremiyorsun içimizden birine facesini yolarsan senide üye yapsınkızlar bi de ben sizi facebookta bulamıyorum.ben mi çok beceriksizim ? üçüz aileleri değil mi? orada sadece istanbuldaki ikiz ve üçüz anneleri diye bir grup bulabildim sadece.adını mı yanlış aldım ne? :26:
nil inatlık, itişmeler bizde de var. Benim Enes günde belki 10 kez kafa üstü düşüyo ya da bi yerlere vuruyo sinirlenip. Bu aralar kız oğlanlara vuruyo. Onlar da kız olduğu için galiba anca bağırıyolar. Perdelere asılıp kanepede karambole uçuşmalar, yerleri yalamalar, ıslak mendili bi şekilde açıp suyunu içmeler, daha neler neler..:)) Biz de dışarı çıkmıyoz bi geçen hafta sonu çıktık ama ona rağmen grip evde de olsa oluyo bi şekilde. Yerleri yalıyolar dedim ya ondan mikrop kapmıştır diye düşünüyom çünkü eşim ve ben de grip değiliz. Kapıyı açıp diğer odalara kaçmalar. Birini içeri çekerken biri kaçıyo koşturuyoz resmen. Bunlar hayırlısıyla büyürken bizi de epey büyütcekler anlaşılan. :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?