Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Ya maşallah mucize gibisiniz 35 36 37 haftalar ve bebeklerin kiloları çok iyi maşh size tekrardan

slm arkadaslar naslsiniz biz iyiyiz kizlarda iyi allaha sukur yorgunum ama onlar icin herseye deger

triacim beni de unutmamisin tabloya eklemissin tesekkurler canim
dogum haftami da dogru yazmissin benim kizlar 1500/1600/1700 dogdular allaha sukurler olsun o gunleri atlattik

figenay sen drlarin dedigine bakma allahim ne nasip ettiyse o olur

topukluayakkabi saglikla buyut bebislerini hayirli evlatlar olsunlar insallah
seninde maratonun basliyo allahim guc kuvvet versin hepimize

selam kızlar..herkes nasıl ...elıtu ınş kızın cok daha ıyı olucak azcık sabır cok gecmıs olsun .....kımse hasta olmasın ınş pıtos sen naptın canım....valla tablo super masallah ....benımkı olmasa tam super olucak ay sızınkılerın yanında benımkıler cıvcıv yavrusu gıbın kalmıss...ya 970 dıla ........bı kılo dıgerlerı ....napalım dımı kısmet bunada cok msukur rabbım nasıp ettı saglıkla umuda yeseren cıceklerı hep okurdum ama kaderımın onun gıbı olacagını bılemezdım oda 29 hafsının bıtımınde dogum yapmıstı ama onunkıler gelısım yonunden ıkı hafta kadar ondeydı bılıyorum benımkıler ıse bı hafta kadar gerıde.....nerde cok merak edıyorum bana hep umut oldu onun bebeklerı ...
herkesı cok optummm

Seninkiler gayet sağlıklılar mucizeler iştee onlarda şükür ablacım önemli olan budur :)

muallim canım asıl kahraman sen ve kızların, size maşallah, zor bir süreçi başarı ile geçtiniz, kızlar mücadeleci, anne güçlü, istekli daha ne olsun...

herkese güzel bir hafta sonu diliyorum..

Sanada tatlım güzel bir gün dilerim üçüz anneleri grubuna eklendinizmiiiii bende ordayım merak ettiklerimvar tarçınım seni çok merak ediom mesela :)

canım eklemesi için tria mesaj attım ama daha bakamadı galiba, çok merak edilecek bir tarafım yok ama söyleyeyim :))

yok canım ben istanbula biraz uzağım.ama burada fakültenin yeni doğanına iyi diyorlar.kısmet olursa orada yaparım doğumu.yalnız ben sana ve sizlere bir soru sorucam.ben düşük tehlikesine karşı her gün iğne oluyorum.pr...x diye bir iğne bilirsiniz belki.ben iğneden falan geçtim de asıl korkum günde 4 defa aldığım est.....m isimli bir ilaç.doktorum östrojen seviyemin düşüklüğünden dolayı bebeklerin tutunması için 12.haftaya kadar kullanmamı istedi.günlerim geceme karıştı bi zararı var mı acaba bu ilacın bebeklere diye.içinizde böyle ilaçlar kullananlar var mı? varsa yazarsanız çok sevinirim.hepinize bebişlerinizle mutlu hafta sonları diliyorum..

progestan fitil kullanıyodum 3 öğün 2 ser tane başka bişey yopktu sanırım. Çok uzun zaman geçmiş gibi hatırlayamıyorum biçok seyi.

kızlar daha önce burda zymflor adı geçmişti ama onu da biçok şey gibi hatırlayamadım. :)) Dr verdi bize de dişler için ama kullanmakta tereddütlerim var. Siz kullandınız mı?
Geçen Taha gözlerini sürekli ovuşturup duruyodu. Dr a gittik bilg ve tv izlemekten olmuş iltihaplanma dedi. Kalıcı olabilir dedi. Korktum bi kaç gün verdiği damla merhem kullandık. İçimde huzursuzluk vardı. Dünya göze gittik. Onunla alakası yokmuş. İlacı kestik. Şimdi başka damla kullanıyoruz. Alerji dedi. Havadan, yediği mamadaki maddelerden bile alerji olabilir dedi. Bide gözünde astigmatı varmış. Normal sayılabilcek düzeyde dedi. Ona da canım sıkıldı. 2 yaşını doldurunca tekrar kontrol olcak.
Ya bide yine grip oldu bebeler. 1,5 ayda belki 3-4 kez oldular. Biri olunca hoopp hepsi birden. Grip aşısı ithal die olmak istemiyordum hatta karşıydım bile ama bu sene kısmetse yaptırcam. Dr la konuştum Türkiyede aşı üretilmiyo tüm aşılar ithal dedi.

kızlar bi de ben sizi facebookta bulamıyorum.ben mi çok beceriksizim ? üçüz aileleri değil mi? orada sadece istanbuldaki ikiz ve üçüz anneleri diye bir grup bulabildim sadece.adını mı yanlış aldım ne? :26:

elitim geçmiş olsun çokmu izliyorlar tv bizimkiler izletsem izlicekelr luli tv yi kapatıyom tv yanına yaklaşıp ekranı bile ara ara yalıyor birisi birini tikleri başaldı tv izlerken tik oluyor cocuk vala korkuyom bizde havaalr düzelsin bi göz kontrolu yaptırcaz...

figenay canım bende iğne yedim 12 .hafataya kadar göbekten hatta o iğneyi yumurta çatlatmakta kullanıyorlardı bende sen gibi tereddüt ederdim ama endişe etmene gerek yok benimmde hormon düşüklüğüm vardı hastalıklarımızın türlerine göre tedavi şekilleri kişiden kişiye değişiyor ama bu dönemlerde folicplus ihmaletme vitamin olarak da gereksiz vitamin ilaçları almanı tavsiye etmem şişiriyor ben doktrlarımdan ısrarla isterdim onlarda ısrarla hayır demişlerdi :) ben sadece sebze meyve yedim bol bol ama meyve suyu kendim sıktım hazır olmaz ...takviye calsiyum aldım ama son dönemlere doğru kan ilaçlarıda aldım geçmiş zaman oldu yaa günlri dolu kafa dolu insan unutuyor inankii :)

figencim birde aklıma geldi prgstron jel kullandım ben belirli haftaya kadar ama oda varya içerde birikme yapıyor hani böyle parça filan düşüyor korkmayın banada arkadaş demişti iyiki demiş korkardım yoksa

birde 14, haftaydı sanırım yada 16 unutum şimdi serklaj yaptırttım bir nevi erken doğumu önlemek için

selam kızlar....
fıgenay hayırlı ols canım ..bende cok kullandım dusuk tehlıkem oldugu ıçın dr ne verıyosa kullan bebege bı etkılerı yok ....ve bolbol dınlen grcı herseye ragnmen kısmet ne ıse o oluyo ...ınş vaktınde gelır bebısler...
herkes nasılelıtu benım dr onermıstı grıp asısını sonucta uçuz ..bırı hasta olursa dıgerlerıde olur onlem alalım dmıstuı cok sukur bı kere hasta olduk cok sık hasta olmadık ..oğluma bes yasından berı yaptırıyorum her yıl dıuzenlı alrjık bronsıtı oldugu ıçın. aılemde dr ve eczacı olunca cok soruyorum onlara ...bu hafta su cıcegıde olucaz bugun gıttım dr ıyıyız begendı kılolarımızı seda dokuz kılo ...aslında cok degıl ama bı kılo cıvar dogunca ana gore ıyıyız....kvgalar bıtmıuyo ..bagrısmalar bıtmıyo cok sukur uyudular da rahatım su an...

grip aşısı konusunda muammaya düştüm ama evdeyiz nasılsa diye yaptırtmadım iyice sosyal hayata geçince koruculuğundna şüphem yok benimkilerde uykudalar en geç 9 oldumu uyurlar rutindeyiz
bizede kavga başladı oyuncak kavgası birbirlerini ittiriyorlar yaa birimiz çok inatçı çıkma diyorum sehpanın üstüne çıkıyor dışarı çıkartıyorum kapııyı kapatıyorum cezalısın diyorum cezası bitiyor geliyor hemen yine çıkıyor ben bu durumda napıcam sehbayı kaldırdım ama yanii oda tv önünde yakın bakamasınlar diye koyuyordum böyle inatlaşmalarda nasıl yol çizmen gerek endişeliyim biri diğerine vurduğu zaman ne yapmam gerek ?

nil inatlık, itişmeler bizde de var. Benim Enes günde belki 10 kez kafa üstü düşüyo ya da bi yerlere vuruyo sinirlenip. Bu aralar kız oğlanlara vuruyo. Onlar da kız olduğu için galiba anca bağırıyolar. Perdelere asılıp kanepede karambole uçuşmalar, yerleri yalamalar, ıslak mendili bi şekilde açıp suyunu içmeler, daha neler neler..:)) Biz de dışarı çıkmıyoz bi geçen hafta sonu çıktık ama ona rağmen grip evde de olsa oluyo bi şekilde. Yerleri yalıyolar dedim ya ondan mikrop kapmıştır diye düşünüyom çünkü eşim ve ben de grip değiliz. Kapıyı açıp diğer odalara kaçmalar. Birini içeri çekerken biri kaçıyo koşturuyoz resmen. Bunlar hayırlısıyla büyürken bizi de epey büyütcekler anlaşılan. :80:

Kızlar bana bi mail gelmişti. Sizlerle paylaşmak istedim. Hatta bi uzman tarafından yayınlanmış. Tel. v.s si de vardı ama onu burda açık yazamıyoz yaa

MSG ( ÇİN TUZU) DENEN ZEHİR

Knorr un hazır çorbalarının üzerinde"hiç bir
koruyucu madde içermez" yazıyor diye alıyordum.Özellikle son çıkardıkları
çorbalar çok kolay yapılıyordu ve gerçekten de çok lezzetli oluyordu.Bu
maili okuduktan sonra hemen mutfağa gidip Knorr çorba paketlerinin
içeriğine baktım.Maalesef içeriğinde MSG denilen madde var
""" MSG Nedir ..??? """ Dikatlice Okuyalım ve Paylaşalım...!ar.
Utanmadan Sağlık Bakanlığı'da bunu onaylayıp "Türk Gıda Koteksi'ne uygundur"izni
veriyor.Şimdi anlıyorum ki ince bir çizgiye dikkat etmek gerekiyor.Şöyle ki
"hiçbir katkı maddesi yoktur" la" hiçbir koruyucu madde içermez"dikkat
etmediğimiz ama çok önemle dikkat etmemiz gereken iki ayrı ama önemli
bilgi..Sizlerle paylaşmak istedim...

MSG NEDİR?...

ÇOK Onemli:
Bu msg denen illeti piyasalarda, daha masum bir ifade tarzı olsun diye ÇIN
TUZU adıyla satıyorlar.

Piyasada bazı dönerciler de bunu kullanıyorlar.
O kadar lezzetli oluyor ki, bir döner yiyecegine 2-3 döner yiyesin geliyor.

Ayrıca ithal olarak gelen BUTUN GIDA MADDELERİNDE BU MSG VAR
(Peyniri,eti,konservesi vs vs.)

MSG NEDİR?...

MSG adında bir yiyecek katkı maddesi var.

MONO SODYUM GLUTAMAT

Yiyeceklere katıldığında, o yiyeceğin tadının beyin tarafından güzel
Olarak algılanmasını sağlıyor. Tatlı, tuzlu, acı fark etmiyor.
Hangi yiyeceğe katılırsa lezzetliymiş gibi geliyor. O yüzden gıda
üreticilerinin bir çoğu MSG'yi karlı olduğu için kullanıyorlar.
MSG ZARARLI MI ?
Buna okuduktan sonra siz karar verin.
Bu madde Nörotoksin. Sinir hücrelerine zarar veriyor. Merkezi sinir sistemi tahribatı ve
buna bağlı olarak ALZHEİMER, PARKİNSON, HUNTİNGTON hastalıkları, SAR (Epilepsi)
Retinal dejenerasyon (Göz retina tabakası hasarı) Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite.
Büyüme hormonu baskılanması.
Pankreas hasarı, insülinde artış, ve buna bağlı diyabet.
Böbrek ve karaciğerde ciddi hasarlar.
Bu madde hamilelerde plasenta
bariyerini geçebiliyor, anne karnındaki bebek de aynı tahribatlara maruz kalıyor.
Özellikle çocuklarımızın hatta büyüklerin de çok severek yediği CİPS'lerde çok kullanılmakta.

Hazır köfte harçları, Et suyu tabletleri, Hazır çorbalar, Dondurmalar, renkli yoğurtlar ve benzeri bir çok üründe var.
Şimdi diyeceksiniz ki, Madem bunca zararı var, neden kullanıyorlar?.
Küreselleşen dünyada, ticaret de küreselleşti. Küresel ticaret devleri insaf, merhamet
gibi duygularla asla çalışmaz. Onların amacı çok kar etmek, çok daha büyümektir.
Bu mamuller, albenisi olan renklerde ve janjanlı ambalajlarda sunulur.
Televizyon, gazete ve duvar reklamlarında onlara sıkça rastlarsınız.
Sadece maddesel tadıyla değil, görsel yollar ile de beyinlerimize kazınır adeta.
Basit bir hesap yaparsak, ucuz zannedilen bu ürünleri çok pahalıya tükettiğimizi görürüz.
Mesela Cips. Semt pazarlarında 3 kg . patatesi 1 TL ye alabilirsiniz. Oysa ki 50 gram CİPS 1 liradır.
Yani 1 kg . Cipsi, 20 ytl.den tükettiğimizin farkında bile değiliz.
Olumsuz etkileri de cabası. bu mamulleri üretenler !....
Kendi ürettiklerini asla yemezler, içmezler. Onların gıdaları organik ve doğaldır.
Son zamanlarda organik tarım yapan çok güçlü özel şirketler türedi,
burada itina ile yetiştirilen ürünleri semt pazarlarında göreniniz var mı? Ben henüz rastlamadım.
Gelelim genel sağlık boyutuna;
Son 25 yıla dikkatle göz atacak olursak, çocuk yaşta diyaliz cihazına
bağlı yaşamaya mahkum edilenler, çok küçük yaşta şeker hastalığı ile tanışan çocuklar, obez çocuklar, asabi çocuklar, 9-10 yaşında buluğ çağına girenler, çeşitli nedenlerle engelli
doğanlar ve bu sayının ülke nüfusunun % 12'sine çıkması ve benzerleri. Ve sizlerinde aklınıza gelebilen yeni hastalıklar.

Hastalıkları üretenler, ilaçlarını da ihmal etmediler. Bu da madalyonun diğer karlı yüzüdür. Karbondioksitli meşrubatlardan, sakıncalı hazır gıdalara varana kadar bir çok yerde çeşitli uyarılar yazıldı, çizildi. Durumun ciddiyetini anlayabilenimiz var mı? Bu sorunun cevabı, tüketim miktarıdır.
Şimdiki eğitim sistemimiz endüstri, tarım, genel kültür alanında yetersiz kaldığından,
yeni nesiller tehlikenin farkında değildirler. Emperyalist devletler, egemen olmak istedikleri toplumun eğitimli olmasını istemezler. Onlar için önemli olan kendi halkları ve elde edeceği yeni sömürü kaynaklarıdır.
Her yıl eskiyen, yaşam kaynakları azalan, küresel ısınma ile kuraklık tehlikesi yaklaşan bir dünyada, Küresel güç olan emperyalist devletlerin acımasızlığının arttığı bir dünyada, Dengelerin ve haritaların değiştirilmek istendiği bir dünyada yaşadığımızı asla unutmamalıyız.
Dünyanın en güzel coğrafyasında yaşadığımızı da asla unutmamalıyız.
Gelin bu güzelim yurdumuza hep beraber sahip çıkalım.
YARIN ÇOK GEÇ OLMADAN !.....

tatlım o tablodaki herkes bi harika hem kızlarında dediği gibi senin bıcırıklar zor olanı başardı hayata tutundular maşşallah şimdilerde çok güzel kızlar oldular annesi emininm burdaki herkes bi diğer arkadaşıyla gurur duyuyordur :))
canım eklemesi için tria mesaj attım ama daha bakamadı galiba, çok merak edilecek bir tarafım yok ama söyleyeyim :))
canım valla nilonunda dediği gibi fırsatım olmadı ama şimdi deniycem bakalım
bende progestan ve prepear almıştım preparı 30dan sonra içmeye başlamıştım progestanı beya kullandım diye hatırlıyorum onun dışında sadece magnezyum ve calsiyum ilaçları vardı . bide bende 11. haftada sirkulaj yaptırdım faydası olduğunua inanıyorum araştırabilirsin istersen
çocukları tvden uzaklaştırmak çok zor kendim için ama tv izlemekten iltihap olabileceğini ilk defa duydum . bizde 1 yaşında götürmüştük çocukları kayra için aynısını söylemişti astiğmatı ama normal asıl kontrol 2 yaşında o zaman belli olur demişti bizde daha gitmedik havalar azcık düzelsin götrmek lazım
:))nilonunda dediği gibi tatlım grup kapalı olduğu için göremiyorsun içimizden birine facesini yolarsan senide üye yapsın

:))))))ay tuba sabah sabah çok güldüm gene bian klavyenin başında ben varımda dert yanıyorum gibi geldi aynılarını biiiii müdddettttt önce ben yazmıştım valla . 2 yaş itibariyle konuşuyorum ıslak mendil bulunursa suyu içilmekten vazgeçilip temizlik yapılıyor el yüz kapı duvar nere varsa sürülüyor . yerleri yalama olayı bitti onun yerine soyunup yerlere oturma olayı başladı . çamaşır asmam taklit ediliyor bütün çamaşırlar çekmeceden çıkıp kaloriferin üstüne asılıyor napıyosun diye kız kurutuyorum diyolar :)))

son olarak bende grip aşısından memnun kaldım tereddütlerim vardı ama bence iyi hee grip olmadılarmı oldular ama daha kısa ve az şiddetle geçirdiler .herkesi öpüyorummm

NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyeti|kilosu
1|tri|36.hafta|2erkek 1 kız|2.600/2.450/2.190
2|tarcinim|37.hafta|2 erkek 1 kız|2.460/2.300/2.650
3|pitos25|33.hafta|2 erkek 1 kız|2.00/1.970/1.500
4|el-muallim|28.hafta|3 kız|1040/1120/970
5|xxnilxx|33.hafta|3 erkek|1800/1450/1740
6|edika|30.hafta|2 erkek 1 kız|1500|1500|1470
7|elitu|35.hafta|2 erkek 1 kız|..../.../......
8|meryem42|33.hafta|3 kız |1500/1600/1700
9|aynuröz|.........|3 erkek|......./....../......
10|periecem|........|2 erkek 1 kız +1erkek|......./......./..../....
11|nehir7680|........|2 erkek 1 kız|........./....../........
12|mehlika10|........|2 erkek 1 kız|....../........./........
13|topukluayakkabı|36. Hafta|2 kız 1 erkek|......../......../........

tarçınım ben seni face bulamıyorum şekerim verdiğin isimle 1 kişi var sarışın bi hatun sen misin emin olamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…