Kızlar benim yeni bir çizelgeye ihtiyacım var. Herkes çok yoğun biliyorum ama vaktiniz olursa bana çizelge yapar mısınız? Doğum tarihleri 22.01.2010
günaydın herkese
topuklu ayakkabı canım sana özelden mesaj atmıştım ama görmedin sanırım . o yüzden burdan herkese yazıyorum gerçi bizim kızların işine yaramaz artıkım ama aklınızda olsun . bende tane fazladan park yatak var. bunun yanısıra belki erkek için özellikler montlar ,1-2 pantolon , battaniye ,ayakkabılar , panduflar işte bunun gibi bişeyler hazırlayabilirim sanırım . öncelikle burdan bakalım isteyen olmazsa ikiz annelerinede bakacam .
saol canım.gerçekten çok sabirlı anneler olmalısınız.ben de kendimi sabırlı bilirim aslında,ama eminimki zorlayacaklar,belki sinirden ağlatacaklar beni.geçen burada okudum yine kimdi hatırlayamadım,oturdum üçünün arasına bende onlarla beraber ağladım demişti.gözümde canlandırdım da cidden çok zor.ama muhakkak değiyorki göğüs geriyorsunuz bunlara.anneliği şu anda kavrayamıyorum pek,ama bu sorumluluğu hissetmek de çok güzel..Figenaycım inşallah sen de sağlıkla bebişlerini alırsın kucağına da bak bakalım. İnsanda sabır falan kalmıyor belli noktalarda. Ben de hastaneye kontrollere gittiğimde ordaki hemşireler ve sekreter kız falan ayyy nasıl bakcan 3 taneye, yardımcın var mı diyolardı. O kadar hasretle bekliyodum ki, ben bakıcam diyodum gururla. Ve bakamıycak ne var ki gibi geliyodu. Allaha çok şükür onlara elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ama kendime hiç bakamıyorum. Neyse ara ara daha benim bebişler olmadan burda kızlardan biri demişti, kimdi hatırlamıyorum ama ara ara o söz aklıma geliyor. " Onlar bi şekilde kendilerine baktırmasını biliyor"
Canım ben serklaj yaptırmadım. Epudural anestezi oldum. İlk başta çok korkmuştum. Ya uyuşmazsa farkedemezsem, kestiklerini hissedersem diye. Doğuma resmen bebişlerin çıktığında seslerini falan duyuyosun. Çok duygulanmıştım. Tabi o an ne kadar istesemde göstermediler. Epuduralde de anestezi uzmanının işinde iyi olması gerekiyor.
selam kızlar
bi kaç gündür sürekli kafama takılıyor..hamileliğimde 20 kilo aldım,eve geldiğimde 20 kilo vermiştim ama göbeğim yerinde maşallah.her gören içerde dördüncüyü unutmuşlar diyoryani benim göbek aşağıda değil,yukarda duruyor..bir de hamileliğimde göbek deliğim fırlamıştı dışarıya benim..o hala öyle duruyor..dikey kahverengi çizgim duruyor yerinde..ama en çok karnımın büyüklüğü ve göbek deliğim takılıyor kafama..ne zaman geçicek bunlar? yada ne yapmam gerek geçmesi için..korse takıyorum ara ara..ama sık takamıyorum,ruhum daralıyor sanki onun içindeyken..
yine tecrübelerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?