Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Arzucum seninkiler yine kurutuyoz diye çamaşırları seriyolarmış bak o da güzel. Benimkiler kurumasına müsade etmiyor. Islak olunca onun da suyunu içmeye çalışıyolar,yerlerde sürüyolar hehe :)) Ellerine ne gecerse kaloriferin arkasına atıyolar. Kaşık, çamaşır, emzik, kumanda,oyuncak. Alana kadar canım çıkıyor. Vitrinin içindeki bardak v.s cam eşyaları almak için tutunup ayağa kalkıyolardı, ya da kanepeden uzanıp düşüyolardı. Cam kapağı açıp kapamaya çalışıyolardı. Bir o yerinde duruyodu sonunda eşim dün onu da ters çevirdi. Artık o hali ilgilerini çekmiyor. Eve bi misafir gelse kahve ya da bişey ikram edecek olsam durun eşime bi yardım edin de şu vitrini bi çeviriverin diycem herhalde. Tüm takımlar onun içinde.

Kızlar benim yeni bir çizelgeye ihtiyacım var. Herkes çok yoğun biliyorum ama vaktiniz olursa bana çizelge yapar mısınız? Doğum tarihleri 22.01.2010

tatlı üçüz anneleri saolun.çok rahatlattınız beni.bende kullanıcam ilaçları artık eli mecbur..ayrıca da çok komiksiniz,okurken bebişlerinizi gülmekten yıkılıyorum sizlere özel msj atıp faceimi verecem ama malum daha yeniyim 100 mesaj atmam gerekiyormuş önce.ne mantıksa artık.sonra olur artık acelesi yok.kızlar o sirklaj yaptırmışsınız ya hani,onu önlem için mi yaptırdınız yoksa doktorunuz lazım mı dedi? ideal bir haftası var mı acaba? bir de genel anestezi mi oldunuz? sorularımdan sıkılmayanlar cevap verebilirler. hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:
Figenaycım inşallah sen de sağlıkla bebişlerini alırsın kucağına da bak bakalım. İnsanda sabır falan kalmıyor belli noktalarda. Ben de hastaneye kontrollere gittiğimde ordaki hemşireler ve sekreter kız falan ayyy nasıl bakcan 3 taneye, yardımcın var mı diyolardı. O kadar hasretle bekliyodum ki, ben bakıcam diyodum gururla. Ve bakamıycak ne var ki gibi geliyodu. Allaha çok şükür onlara elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ama kendime hiç bakamıyorum. Neyse ara ara daha benim bebişler olmadan burda kızlardan biri demişti, kimdi hatırlamıyorum ama ara ara o söz aklıma geliyor. " Onlar bi şekilde kendilerine baktırmasını biliyor"
Canım ben serklaj yaptırmadım. Epudural anestezi oldum. İlk başta çok korkmuştum. Ya uyuşmazsa farkedemezsem, kestiklerini hissedersem diye. Doğuma resmen bebişlerin çıktığında seslerini falan duyuyosun. Çok duygulanmıştım. Tabi o an ne kadar istesemde göstermediler. Epuduralde de anestezi uzmanının işinde iyi olması gerekiyor.

selam kızlar.......herkes nasıl....benımkıler sac cekme ısını ıyıce abarttı aglaşmalar hat safhada...kavgalar bıtmıyo kucagıma cıkmak ıçın yarısısyolar .......opt sızı

günaydın herkese

topuklu ayakkabı canım sana özelden mesaj atmıştım ama görmedin sanırım . o yüzden burdan herkese yazıyorum gerçi bizim kızların işine yaramaz artıkım ama aklınızda olsun . bende tane fazladan park yatak var. bunun yanısıra belki erkek için özellikler montlar ,1-2 pantolon , battaniye ,ayakkabılar , panduflar işte bunun gibi bişeyler hazırlayabilirim sanırım . öncelikle burdan bakalım isteyen olmazsa ikiz annelerinede bakacam .

canım hiç görmedim mesajı,sen söyleyince farkettim.. yatağa ihtiyacım yok benim..başka ihtiyacı olan birisi varsa ona gönder tatlım..kıyafet konusunda ne kadar çok olursa olsun yine de yetmiyor..o yüzden kıyafete sanırım hep ihtiyacım olacak..

saol canım.gerçekten çok sabirlı anneler olmalısınız.ben de kendimi sabırlı bilirim aslında,ama eminimki zorlayacaklar,belki sinirden ağlatacaklar beni.geçen burada okudum yine kimdi hatırlayamadım,oturdum üçünün arasına bende onlarla beraber ağladım demişti.gözümde canlandırdım da cidden çok zor.ama muhakkak değiyorki göğüs geriyorsunuz bunlara.anneliği şu anda kavrayamıyorum pek,ama bu sorumluluğu hissetmek de çok güzel.. kolay gelsin canım,öpt.

Slm hatunlar :) yine herkes çoşmuş ben güldüm burda ıslak mendil muhbeti :) sağolsun bizimkiler camları birde tv yalıyorlar yer olayı bitti bizde şükür Allah

figenay benim bir doktorum serklaj önerdi biriside ilerleyen haftaalrda bakarız dedi ama o dediği haftaalr 26 27 benim için çok riskli haftalardı diğer doktorumu dinleyip önermeyen doktoruma yaptırttımm :))) 14. haftaydı sanırım 15 dk genel anestezi ama 10 dk bile almıyorsun çünki bebekler için tehlikeli olabilecğinden işlem çok basit bir o kadarda önemli gibi ama burda çoğu arkadaş yaptırtmamış yeri geliyor tek hamileler bile için gerekli olabiliyor artık onu siz doktorunuzla halledersiniz
doğumu ben genel oldum çok heycanlı ve panik oldugum için yemedi bacım :)))

herkese iyi geceler,,

pazar gününden beri ömercikle uğraşıyoruz, ateş, kusma, bitirdi çocuğu, iğne verdi dr. biraz iyi gibi oluyor sonra yine halsiz, iştahsız inşallah tez zamanda geçer, Rabbim tüm bebişlere şifalar versin..

geriye doğru okuduklarımdan aklımda kalanlar,

tria canım ben facebook a bakım durumu düzelttim, sana zahmet bir daha dener misin..

figenay canım ben o söylediğin iğneden 7.haftaya kadar olmuştum, sonrasında kanamam olduğu zamanlar verdi dr., serklaj olayını bende olmadım, 36. haftada yatış verdiklerinde rahim ağzı kontrolü yapmışlardı, oradaki bayan dr. rahim ağızın benden bile sıkı demişti :)) hoş öyle diye diye çatlattılar beni ameliyat sonrası kaymıştım ..

selam kızlar nasılsınız ....uyudular azcık gezınıyorum nette .....hemen cup yapıcam aslında cok uykum var opt herkesı ....rahat huzurlu bır gece ınş herkese

selam kızlar
bi kaç gündür sürekli kafama takılıyor..hamileliğimde 20 kilo aldım,eve geldiğimde 20 kilo vermiştim ama göbeğim yerinde maşallah.her gören içerde dördüncüyü unutmuşlar diyor yani benim göbek aşağıda değil,yukarda duruyor..bir de hamileliğimde göbek deliğim fırlamıştı dışarıya benim..o hala öyle duruyor..dikey kahverengi çizgim duruyor yerinde..ama en çok karnımın büyüklüğü ve göbek deliğim takılıyor kafama..ne zaman geçicek bunlar? yada ne yapmam gerek geçmesi için..korse takıyorum ara ara..ama sık takamıyorum,ruhum daralıyor sanki onun içindeyken..
yine tecrübelerinize ihtiyacım var..

:)))))valla canım bende muzdaripim bu dertten ben 50 kilo aldım şaka değilbu :)) 2 sene geçti hala yarı dışarda duran bir göbek deliğine ve hala inmeyen bir karna sahibim. ilk başlarda daha fazlaydı ama zamanla karnın aşağı düşmeye başlıyor hele senin için çok erken en erken 1 sene sonra yavaş yavaş düzeliyor şuan nerdeyse eski kiloma indim bi 5 kilo kadar fazlam kaldıysada ama hala karnım var korseyide doğum yaptığımdan beri çıkarmadım halada giyiyorum en azından sarkmasını engeller diye ben artık onsuz kendimi buş hissediyorum:)))bu kadar içli dışlıyız yani

topuklu ayakkabı canım valla kelin ilacı olsa kendine sürermiş :)) benim göbeğim benden ayrı bir varlık gibi duruyor ( ben doğumda 17 kilo aldım, doğum sonrası 14 ü gitti, ama o 3 kiloyu hala göbeğimde taşıyorum, korseyi de pek kullanamadım.. bazen eşime diyorum estetik ameliyat parası vereceksin bana bu göbek başka şekilde gitmez diye,,

tria canım face grubuna girdimde ne kadar çok üçüz ailesi var,, yaşları büyük olanlar var,, aslında onlardan öğrenecek çok şeyimiz var, ben özellikle okul dönemlerini merak ediyorum,, aynı sınıfa mı veriyorlar, zorlukları neler,,

herkes iyidir inşallah, bebişlere bol uykulu geceler..

selam şekerler

yaw kızlar hepiniz ne kadar az kilo almışsınız ben kendimi kandırmışım valla daha bana kadar alan görmedim

yasemincim gerçekten dahada bilmediğimiz kimler vardır artık son guruplarız sanırım biz . ama onlarda ya unutmuşlar ya yılmışlar ara ara bilgi verelim modunda değiller ben şu tuvalet olayına bile halledebilecek bilgi alsam gene yeter . benim iş yerinde var bide bu yıl başladılar aynı sınıftalar artılarıda var ama eksileri daha fazla sanırım .

güneş yüzünü gösterdi, herkese güzel haftasonları, bebişler rahat dursun bizde güzelce gezdirelim inşallahhh

İyi pazarlar. Kaç gündür giremiyorum siteye. Arzucum cetvel için çok sağol canım. Bugün bizde dışarı çıkıcaz çocukları evde zapdetmek epey zor olmaya başladı. Şu okul olayını ben de sık sık düşünüyorum. Ayrı sınıflar daha iyi olur gibi geliyor sanki. Bir arada olurlarsa sınıfın anasını ağlatırlar. Sanki yürüdüler, büyüdüler de bir o kalmış gibi.

Elitucum ben onları düşünüp motive oluyorum öyle deme :)) mesela hepsini okula gönderiyoruz, sonra bizde gezip tozuyoruz kulağa hoş gelmiyor mu :))

biz bugün annemlere geçelim dedik, kızımın maşallahı var, dışarı çıkacağını anlıyor, giydirmede, beklemede gayet sakin davranıyor ama oğlanları giydirmek bir dert, arabalarına bağlayana kadar ağlıyorlar, dışarı çıkınca biraz susuyor, sonra yine mızırdanıyorlar, bir yandan da dışarı için ölüyorlar,, off ki ne offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…