tatlım ameliyatsız atlatmanıza sevindim bu arada ibonun eli sanada değmiş iyi olmuş 600 600 dür . valla bakınca bir doktor parası bile ne kadar uğraştırıyor . büyük geçmiş olsun tekrarselam kızlar ne zamandır uğrayamadım eee malum güneşi gördük attık kendimizi dışarılara geçen hafta son aşımızıda olduk rahat geçti ateş falanda olmadı şükür bizimkiler yolda yürümeyi iyice öğrendiler bulunduğumuz yer müsait akşamları bazen markete gidiyoruz onlarla birer tane şey seçip geliyor hepsi taha yürümekten nefret ediyor yolun yarısında zıplıyor kucağımıza tembel :) onun dışında herşey iyi şükür revir revir ev arıyoruz buarada
yaz geldi ya herşeyyy hoşş ve boşş benim için aaa söylemeyi unutuyordum az daha eymenin ameliyat olmasına gerek kalmadı ibrahim tatlısesin yattığı hastanede olmuştu ameliyatı oyüzden randevumuzu iptal etmek istediler ama ben çıldırınca ücretsiz muayne olma hakkı kazandık :) hemde iki kez önümüzdeki haftalarda tekrar gidicez buda yaklaşık olarak bizi 600 tl gibi bir paradan kurtardı şahsen bebişimiz iyi olsunda onuda verirdik ama ibo sayesinde cebimizde kaldı ne çok yazdım bebişler babasıyla oynuyor ama uyku vaktimiz geçti gidiyim yerlerde uyumadan öpüyorum herkesi
herkese selam
pitoscum ibonun durumu sana yaradı desene :)) ameliyat olmamasına çok sevindim, biz daha baba ve üç çocuk şeklinde hiç çıkmadık, mutlaka birileri yanımızda oldu yada ikisini alıp çıktık, senin eşin yardımcı bu konuda belli, benimki öyle değil
bizde selimin ateşi ile uğraştık gece, dr. a götürdüm boğaz enfeksiyonu antibiyotik verdi, geçmezse iğneye dönecek,, eve hastalık girdimi çıkmak bilmiyor..
herkese rahat uykulu geceler...
slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyoz iste
cok yoruluyoruz cadilar bizi cok yoruyolar ama sizlerin yazdiklarini okuyunca daha da yorulacagiz diye dusunuyorum allahim hepimizin yardimcisi olsun guc kuvvet versin insallah
ben yurt disindayim insallah yaza turkiyeye gelicez simdiden dusunuyorum yolculugumuz nasil gececek diye ucakla gelcez ama yinede eve gidinceye kadar aksam olur
kendinize ve bebislere iyi bakin yine gelirim
Selam kızlar. Bizim ikisi ufaktan yürümeye başladı gibi. Ama Taha denge kuramıyor daha. Ayaklarının uçlarına basıyor ellerinden tutarsak yürüyor. Balet gibi. Bugünlerde Taha çok huysuz. Sürekli balkona çıkmak istiyor.Cama yapışıyoruz sinek gibi. Dışarda anne-çocuk görse oo oo diye işaret ediyor. Gözden kaybolunca ağlıyor ge geee (gel diyo) Sıkılıyolar birtek beni görmekten galiba. Uyku desen öyle. Herkes gibi ben de yazı dört gözle bekliyorum. Biz mecbur kimse olmayınca eşimle çıkartıyoz çocukları. Epey yorucu oluyo. Bakmak istediğim şeylere bakamıyorum. Yürümeye başladıklarında zapdetmek daha zor olcak galiba.
Bende de bu ara depresyon durumları var. Akşam üzeri meyve suyu sıktım. Tahaya içirecektim. Zaten içeceği bir çay bardağı. İttirdi-çektirdi. Yarısını döktük. Neyse ne içse kardır dedim. Kalanını alıştırma bardağına koydum. O kadar uğrastım sinirlerim iyice gerildi. Onu da döktürünce yüzüne bi tane tokat attım. Öyle iz falan da çıkmadı ama içlendi bi ağlamaya başladı. İçim paramparça oldu. Ben de aklıma geldikçe ağlıyorum. Çok kötüyüm.
Yemek yemeleri sorun zaten. Gece mamayı da kestik. Daha doğrusu kesmek zorunda kaldık yemiyolar. Ona da canım sıkılıyo. Gece uyansalar da su içip uyuyolar. Açlıktan ara ara dönüp duruyolar. Biberon almadıkları için kaşıkla vermek uyku sersemi zor oluyo. Akşam 8 gibi yiyip sabah 6 -6,30 gibi kalkıyolar. Normal mi sizce??
herkese iyi geceler,
elitucum lüften kendine haksızlık etme canım, arzunun dediği gibi geldi, geçti. bak ben annem ve yardımcı olduğu halde bazen sinirlenebiliyorum,, özellikle geceleri çok dayanıksız oluyorum.. gece ikisine ben, birine annem bakıyor, kızım 2 saatte bir uyanıyor, oğlanda aralıklı uyanınca ve sabah 6,30-7,00 gibi kalkınca çok zorlanıyorum.. annem benden başkasına çocukları güvenmiyor, sabah biraz şekerleme yapayım diyorum ona da izin yok.. yani fazla kişi olmaklada çözülmüyor,, senin maşallahın var, sağlıkla bu zamana getirdin, millet tek çocukla deliriyor, bizimkiler üç tane aynı anda anneyi istiyorlar, aynı anda uyumak, yemek istiyorlar,, hangisinin gönlünü yapacağını şaşırıyor insan..
elitucum haftada 1-2 saatliğine de olsa kendi başına gezme tozma imkanın yok mu canım, yakın bir akraba, yada eşin bile o kadar saat tek idare edebilir, inan o bile insana motive oluyor.. kayınvaliden, yada görümcen yakınları da değil galiba,, off böyle zamanlarda insan candan akraba arıyor,, bizimde kimse yok, çok zorda kalınca annemin arkadaşı var onu çağırıyoruz ama onada para vermek gerekiyor,, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
bu arada benim yardımcı işten ayrıldı, sinir etti beni çıkacaktı zaten ama birini bulunca çıkabilirsin dedim, bütün gün offlayıp pofluyor evin içinde, sözde eşi çıkmasını istiyormuş, eşinin bunu doğru dürüst gördüğü yok, asıl meseleyi sonra döküldü, kayınpederi maaşını alıyormuş, eşide kızıyormuş galiba, adamın evinde oturuyorlar, kocası doğru dürüst çalışmıyor, ne var verseniz, onca nüfus bir evde tek adamın eline bakıyorlardı,, bu insanları anlamak mümkün değil, neyse bugün yatılı bir yabancı bayan başladı, bakalım inşallah iyi çıkar,,,
ay bende dolmuşum :)) eşimde bu aralar sinir ediyor, oğlanlar hala sütle besleniyor, bir iki kaşık yemek alıyorsa alıyorlar sonrası yok,, devam sütü veriyoruz hero, yada dost un yok normal süte geç diye diretiyor off,, çamaşır deterjanları ayrı alıyordum, ayrı yok onlarda bizimkini kullanacaklar, çok masraf oluyor diyor,, bir yandan haklı tek o çalışıyor, masraf çok ama off neyse..
herkese bol uykulu geceler,, Rabbim bu günlerimiz aratmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?