slm kızlar nilcim aslında gelişme var burak cuma günü sabah bezi kupkuru uyandı öglenleride öyle uyanıyor ama hala kakayı lazımlaga yapmıyorlar öff işim çok zor yaa valla tuvalet olayına bagırmayayım diye kendimi sıkarken başka hareketlerine bagırıyorum patlak veriyo o zamanda tabi hemen işemeler başlıyo burak iyi sayılırda onur çok çiş yapıyo birde hafta sonu dışarı çıkınca bez takıyorum tabi bu sefer bi beze bi oturaga ama kime sorsam dışarı çıkarken bağla dedi zaten haftasonuda dışarı çıkmazsak bu evde harp çıkar.....valla kızlar zaten sinirli ve sabırsızım eskiye göre birde üstüne çiş öldürüyo insanı
günaydin kizlar
zamanim varken yazayim dedim biz cok sükür iyiyiz eminim 2 defa kafasindan ameliyat oldu, bebisim cok sükür iyi, simdide fitik olmus büyük bir ihtimalle carsamba günü ameliyat olacak yine, anne sütüne mama katip veriyorum, 30.31. haftada dogdular ne zaman sebze yedirmeye baslayabilirim sizce ne düsünüyorsunuz, simdi 5 aylik oldular,
ARKADAŞLAR MERHABA BENDE ARANIZA YENI KATILDIM DÖRDÜZ GEBEYİM (KLOMEN VE OVİTRELLE) hamıle kaldım şimdılık 14 haftalık gebeyım ama yıllardır kendımı hamıle hissedıyorum çok zor geçıyo gebeliğim. Buradaki doğum haberlerının hepsını okudum mutlu sonçlar benı daha çok motıve etti.. Drdüz gebelik adı altında bır topik açtım ama hiç dördüz gebeyle karşılaşmadım... umarım yavrularınızla ılgılı hiç bır sıkıntı duymadan büyütürsümnüz mürüvvrtlerini görürssnüz...inşallah bende sağlıcakla alırım kuzucuklarımı kucağima....
Sizlerden bır ricam var hamile kıyafetine (kıyafetlerıne)ihtıyacım var ilgilenırsenız çok sevınırim...eğer gönüllü varsa bana özelden mesaj atabılır..şimdiden teşekkürler...
muallimcim geçmişolsun masajla geçicek bir durum olduğuna sevindim rabbim yardım etsin küçük kuzuya
snlan canım hayırlı olsun biz üçüze alışınca dördüz gözümüzü korkutuyor valla nilin dediği gibi dr ikiye indirmeyi teklif ettimi sana zor bir süreç çünkü allah yardımcın olsun
arzucum geçmişolsun nasıl oldu şimdi havalar birr açıp bir soğudukça grip kapıda benimkilerinde burnu akıyor öksürük başladı ilaç başladık ama hepsine geçti
talicim çok çok geçmişolsun inş kısa sürede toparlarda başka sıkıntı görmezseniz sen nasılsın peki toparlayabildinmi kendini sütün yetmesede şifa olur kuzulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?