Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

aynurrrrrr daha eğitime başlamadan bitirme kararı aldırdın anacım sen bana . gerçekten çok zor hele tek baş etmek bence mümkün değil valla bunuda başarırsan sen zaten korkma canavarlar gelse yenemz seni :)))bende 1 aya kadar başlarım artık ama annemler bizde kalır sanırım en azından 2 kişi olurlar kesin yengemde geliverirse 3 kişi herkes 1 çocukla baş edecek şekilde bi 10 gün falan uğraştırırlar sanırım . kardeşim alıştırırken annem onlarda kaldı 10 günde alıştı . ama her 10 dakkada bir tuvalete götürdüler gelsede gelmese sonra gün gün süreleri uzattılar yarım saat 40 dakka falan arayla götürdüler ama geceye cesaret edemedi gece hala bezliyor . ben hepsini birden bırakcam o yüzden az daha havalar ısınsın en azından yatak yorgan yıkıycaz mecbur kaçırınca hemen kurusunlar .

benim bi arkadaşım vardı oda küvette öğretti . onunkide oturmuyordu tuvalate. küvete yaptıra yaptıra şimdi normale döndü artık .

pitoscum allahtan eşim çok yardımcı işten gelince kolları sıvıyor bulaşık ,süpürme hatta kilot bile yıkıyor sağolsun ama oda çok sabırsız bağırıyor çocuklara......tria canım en iyisi 3 kişi ögretmek.. benimkiler alıştırma kilotunu istemiyor çıkarıyorlar hemen,, o yüzden normal kilot giydiriyorum

normal kilotla çok zordur tabii allah yardımcın olsun canım valla benim yengem 4 yaşına kadar bağladı altını yiğenimin sonra çock isyan edince bıraktırdı geniş insan değiliz biz tek çocukla millet rahat derdinde

günaydin kizlar
zamanim varken yazayim dedim biz cok sükür iyiyiz eminim 2 defa kafasindan ameliyat oldu, bebisim cok sükür iyi, simdide fitik olmus büyük bir ihtimalle carsamba günü ameliyat olacak yine, anne sütüne mama katip veriyorum, 30.31. haftada dogdular ne zaman sebze yedirmeye baslayabilirim sizce ne düsünüyorsunuz, simdi 5 aylik oldular,

talicim çok geçmiş olsun bebişin iyi olmasına sevindim sorun neydiki ameliyat ettiler canım ben anne sütü almadıkları için 4 aylıkken başladım katı gıdaya ama çok gaz yaptı hep kustular 5.5 aylık falanlardı tekrar başladım sebzeden ziyade önce az az elma ve havuç suyu verdim bir kaç kaşık evde yapılmış yoğurt bir müddet bunu yaptım sonra kaşık mamalrı verdim az az iyice alıştıklarındada gece yatmadan muhallebi veriyordum bence sende önce meyve suyuyla başla

gunaydın kızlar herkes ıyı sanırım .....tuvalet egıtımlerı baslamıs masallh ne guzel bıraz sabır ama gerkıyo kızmadan sabırla bakalım bende seneye yazın baslarım heralde ....gece uykularımız felaket dıs cıkarmalar basladı yıne sanıyırum ...hala sıralıyo ıkısı tepelere cıkıyo ama dıla dedıgım gıbı yenı kalkmaya calısıyo ve parmak ucu dr a goturdum fızık tedavıye yoladı ayak bıleklerınde sertlık var sıkı bı masaj gerekıyo dedı cok aglıyo masaj yaparken gorsenız yaslar kulaklarına doluyo ...bunun dısında ıyıyız cok sukur kraker buskuvı yıyerek katı yıyeceklere alıstırmaya calışıyorum daha ıyı yıyolar artık onyedı ayımız dayız..herkesı opt ay talıtan canım masallah sıze ne cabuk bes ay oldunuz ya ...sıkıntısız buyuyun ınş sız ve hepımız...anne sutuyle mamayı karıstırma derım canım dr sakın öle yapma demmıstı bana azda olsa anne sutunu ayruı ver demıstı ben altı bucuk ay yedı ayı pek bulmadı anne sutu verdım az da olsa ayrı verdım mamayı bı ıkı saat sonra ver mesela ve pıtosun dedıgı gıbı meyve uyuyla basla azcık azcık yedıkce artır yogurt evde kecı sutuyle mayala elma rendele ver mesela alıscaklar zamnla ınş ben hala evde mayalıyorum ..opt sızı coook

canim benim kullandigim anne sütüne karistirilabilen tek mama koyu yapmiyor anne sütünü sef dr söylemisti az ictikleri icin normal aptamilin sütleri degil zaten birde 200gr var kutuda eczanelerde 22€ bende internetteki eczaneden aliyorum 16,29€ ödüyorum cok sükür bebeklerim daha iyiler, benim sütüm okadar doyurdugunu sanmiyorum. eminim beyin kanamasi gecirdigi icin kanal tikanmis beyin omirilik sivisi dönmüyordu kafasinda birikiyordu kafasida bu yüzden birikiyordu kac hafta o beyindeki suyu bosaltmak icin belinden su aldilar sonra olmadi dr cok basin var kafada su temizlendi ama acilmadi dedi kafasina kapsül taktilar önce böyle deneyelim dediler kafasindan aliyorlardi yok acilmadi drlar yok olmadi cok su gelirse tekrar beyin kanamasi gecirir dediler bu seferde o kapsüle kablo takip icten karnina yerlestirdiler karnina akacak su birikmeyecekti kafada tabi karninda biraz kablo var 6-7 yasina kadar idare etsin diye su dolasiyordu iyilesince cikardilar, simdide kablo acilmis krin ici zarini delmisler yani fitik olmus cocugun yumurtlaiginda sislik var simdide fitik ameliyati olacak anlayacaginiz, ama cok sükür simdi cocugum beklenenden gayet iyi doktorlar bile biz bukadar beklemiyorduk diye, bende siz ne bekliyordunuz dedim, hic söylememislerdi birsey kalir birsey kalir diyorlardi, dr gözlerinde ve harketlerinde bir sey kalir diye düsünüyorduk dedi, cok sükür hem görüyor hemde masallah cok hereketli haftada iki gün bir bayan geliyor cimnastik yaptiriyor, okadinda cok iyi buluyor. ama armana göre gelisimi biraz geriden takip ediyor okadarda olacak artik, bende sabahtan aksama kadar onlarla ilgileniyorum.

talıtan anladım canım semnın dedıgın farkılı sute katuılabılen mama demöekkı ....masallah oglıuna bızım kuzular savascı annesı ınş saglıkla buyuyecekler ınşş...........

slm kızlar nilcim aslında gelişme var burak cuma günü sabah bezi kupkuru uyandı öglenleride öyle uyanıyor ama hala kakayı lazımlaga yapmıyorlar öff işim çok zor yaa valla tuvalet olayına bagırmayayım diye kendimi sıkarken başka hareketlerine bagırıyorum patlak veriyo o zamanda tabi hemen işemeler başlıyo burak iyi sayılırda onur çok çiş yapıyo birde hafta sonu dışarı çıkınca bez takıyorum tabi bu sefer bi beze bi oturaga ama kime sorsam dışarı çıkarken bağla dedi zaten haftasonuda dışarı çıkmazsak bu evde harp çıkar.....valla kızlar zaten sinirli ve sabırsızım eskiye göre birde üstüne çiş öldürüyo insanı

aynurcum bu ıs gercekten sabır ıstıyoo ...ben oğluma onbes ylıktı alıstırmıstım ...bı ıkı hafta sureklı söle bıde sen gıderken pesınden gelıyolar zaten gormelerı bıle yetıyo aslında merak etme alıcaklar zamanla sen farkında olmadan alısıcaklar dısarı cıkarken bagla bencede erken daha sen yıpranırsın ..... gezmelerde baska evlerde bagla zaten alısınca kendılerı ıstemıcek ....ama cok sabır ya bakalım ben naoıcam ..kızma sınırlenme kı korkmasınlar opt sızı

merhabalar kızlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür.Aynurcum demek tuvalet işine sıvadın kolları ben de düşünüyordum ama vazgeçtim.daha erken ya 3 yaş bitsin de o zaman.Allah kolaylık versin sana canım çok zorlanacaksın sana sabır diliyorum.Annenlerden falan yardım iste bence birileri varsa.Benim kızım çok bırakacak gibi aslında sizce ben sadece kızımı alıştırsam nasıl olur olabilir mi böyle hem çok yorucu olmaz aslında

ARKADAŞLAR MERHABA BENDE ARANIZA YENI KATILDIM DÖRDÜZ GEBEYİM (KLOMEN VE OVİTRELLE) hamıle kaldım şimdılık 14 haftalık gebeyım ama yıllardır kendımı hamıle hissedıyorum çok zor geçıyo gebeliğim. Buradaki doğum haberlerının hepsını okudum mutlu sonçlar benı daha çok motıve etti.. Drdüz gebelik adı altında bır topik açtım ama hiç dördüz gebeyle karşılaşmadım... umarım yavrularınızla ılgılı hiç bır sıkıntı duymadan büyütürsümnüz mürüvvrtlerini görürssnüz...inşallah bende sağlıcakla alırım kuzucuklarımı kucağima....

Sizlerden bır ricam var hamile kıyafetine (kıyafetlerıne)ihtıyacım var ilgilenırsenız çok sevınırim...eğer gönüllü varsa bana özelden mesaj atabılır..şimdiden teşekkürler...

Geçmiş olsun hemencecik iyileşsin kuzun.. bende 5 aylıkken başladım ama havuç suyu ile başladım elma suyu cam rendede rendeleyip suyunu suzüp öyle verdik hep sonra 6 aylıkken meyve püreleri ama ben hazır cam kavonozdakilerdeen aldım doktor alerji riskine karşı ilk onlardan başla dedi bir kaç ay onlardna kullandım sonra kendim yaptım taze meyvelerden tam meyve zamanı geliyor yaz meyvelerini çok sevecekler

aynur sanırım ben geç başlıcam canım bu gidişlee ama başlamak bitirmenin yarısıdır az kaldı dayan :)) muallim ablanın dediğin gibi 15 aylık bebekler nasıl çişlerini söyler ya maşallah benim bir
arkadaşımın kızıda öyle olmş bizimkiler 3 yaşınada gelse sölemicek gibi bakıyorlarr :)))

herşeyden önce inş sağlıkla kucağına alırsın canım burda 4 düz doğum yapan arkadaş var kuzum nikli arkadaş hatta o topiği bulursam senin için güncellemek için yorum yaparım ben 4 düz doğum yapan da gördüm benim doğum yaptğım hastanede fakat ikiz üçüz gibi değil çok riskli be güzelim doktorunuz ne diyor bu konuda ! devammı edelim yoksa ikiyemi düşürelim diyorlar ?

günaydın kızlar
aynurcum pes etme canım devam et snir falan bizde yerleşik oldu zaten çocukların dertleri bitsin sonra biz taşınırız doktorlara :))
talicim geçmiş olsun tatlım kocaman olmuşlar valla zaman ne çabuk geçöiyor inşallah daha sağlıklı günler sizi ve bizi de tabi bekler .
bizim azrada dün sürekli kustu doktora götürdük bide karnım ağrıyor diye ağlıyıp duruyordu allahtan kötü biey çıkmadı soguk almış dedi doktor . hapatit a aşısıda olduk o faslıda kapattık .

snalan tekrar hayırlı olsun canım iyi düşün iyi olsun diyorum kendi psikolojin ve doktorun çok önemli bolo bol dinlen çünkü biraz daha büyüdüklerinde yattıgın yerden bile kalkmak işkence gelecek sana ama sonu iyi olur inşallah .tatlım benim 1-2 parça bişeyim vardı oda swet gibi şeyler bide eşimin kazaklarını falan giydim malum kış hamileliği bizimki seninki yaza gelecek olmaz sanırım ama çocuklar için bişeyler istersen ben hazırlayabilirim ister burdan ister özelden yaz biraz bişeyler denk getiririz bebeklikten 2 yaşa kadar bikaç parça çıkar canım haber bekliyorum isteyenlerden .

muallimcim geçmişolsun masajla geçicek bir durum olduğuna sevindim rabbim yardım etsin küçük kuzuya
snlan canım hayırlı olsun biz üçüze alışınca dördüz gözümüzü korkutuyor valla nilin dediği gibi dr ikiye indirmeyi teklif ettimi sana zor bir süreç çünkü allah yardımcın olsun
arzucum geçmişolsun nasıl oldu şimdi havalar birr açıp bir soğudukça grip kapıda benimkilerinde burnu akıyor öksürük başladı ilaç başladık ama hepsine geçti
talicim çok çok geçmişolsun inş kısa sürede toparlarda başka sıkıntı görmezseniz sen nasılsın peki toparlayabildinmi kendini sütün yetmesede şifa olur kuzulara

merhabalar kızlar iyisinizdir inşallah.
Aynurcum nasıl gidiyo senin işler.Ya benim kızım çok istekli tuvalete gidecek gibi.Oğlanlar kalsa sadece onu alıştırsam nasıl olur sizce Küçükler mi daha?
Snalan hayırlı olsun canım.Allah yardımcın olsun.Bana dr birinin kalbini durduralım demişti ama ben hiç düşünmedim.Sana bu konuda yorum yapamam Allah yardımcın olsun.Umarım herşeyin en hayırlısı olur.

mehlikacım bana doktor hepsine birden öğret daha kolay olur demişti ama bence hazır olana hemen öğretmeli benim kızımda söylüyordu ben ilgilenemedim şimdi bıraktı o zaman üstüne düşülse söylerdi erkene geçe bakma bence isityorsa başla

sagol canim simdi dr aradi ameliyat bitti dedi hersey yolunda dedi simdi uyuyor dedi haber vermek istedim dedi bende ok tesekkürler dedim, simdi süt sagiyorum esimde bir yere gitti süt yapan bir icecek varmis feyza79 söylemisti onu alip gelecek, sonrada hastaneye gidecegiz, sütümü saip veriyorum böyle cok zahmetli oluyor ama napayim kimyasal mamalar vermekten iyidir, gece 1 defa mama veriyorum yoksa iki bebisime yetmez, benimde faranjitle bronjitim cikmis suyumu bile ilik iciyorum okadar kötü bogazim. Allaha inancim büyük belkide buyüzden cok kirilmistim ona dün ilkdefa sükür namazimi kilabildim, herseyde birhayir vardir diye düsünüyorum artik, Muhammed eminim ikizin tekiydi yani eymenimle tek yumurta ikizilerdi, eymenimin tabuttaki sonsuza kadar uyumasi gözümün önünden gitmiyor, emini kundaklayarak yatiriyorum onun o hali hep bana eymenimi hatirlatiyor, bazen yinede yasananlari kabullenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…