sagol canim simdi dr aradi ameliyat bitti dedi hersey yolunda dedi simdi uyuyor dedi haber vermek istedim dedi bende ok tesekkürler dedim, simdi süt sagiyorum esimde bir yere gitti süt yapan bir icecek varmis feyza79 söylemisti onu alip gelecek, sonrada hastaneye gidecegiz, sütümü saip veriyorum böyle cok zahmetli oluyor ama napayim kimyasal mamalar vermekten iyidir, gece 1 defa mama veriyorum yoksa iki bebisime yetmez, benimde faranjitle bronjitim cikmis suyumu bile ilik iciyorum okadar kötü bogazim. Allaha inancim büyük belkide buyüzden cok kirilmistim ona dün ilkdefa sükür namazimi kilabildim, herseyde birhayir vardir diye düsünüyorum artik, Muhammed eminim ikizin tekiydi yani eymenimle tek yumurta ikizilerdi, eymenimin tabuttaki sonsuza kadar uyumasi gözümün önünden gitmiyor, emini kundaklayarak yatiriyorum onun o hali hep bana eymenimi hatirlatiyor, bazen yinede yasananlari kabullenemiyorum.
tria haftasonu başlicam ama tek korkum diğerlerinden görüp bez istemesi yaparmı sizce öyle bişey.Bi arkadaşım var burda kına haftasonu 2 gününü ayırmış.Hiçbişetyle ilgilenmedim diyo 2 gün içinde bıraktı diyo.Ben de heveslendim bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?