Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

merhabalar sizden birşey rica etmek istiyorum benim iki çocugum var kızım 2.5 yasında oglum 3 aylık ve maddi imkansızlıktan onlara giysi alamıyorum allah rızası için siz çocuklarınızın küçülenlerini bana yollarmısınız eger yollamak isteyen olursa ben özel mesaj gönderemiyorum üst komşumdan internete girdiğim için pek mesaj sayım yüksek değil eger ilgilenip göndermek isteyen olursa bana özelden ulaşabilecegim mail veya telefon numarası verirse adresimi verebilirim ne olur kayıtsız kalmayın eskide olsa ihtiyacımız var ( bu konunun içine yazdıgım için özür dilerim yazacagım yeri bulamadım

bu saatte üst kat komşunda ne işin var canım ya?
eşin kızmaz mı? ya da komşun ne rahat ya?
ben net başındayım diye eşim mızmızlanıyor benim
aşağılarda yardım melekleri diye konu var oraya yaz...

hangi şehirdesiniz......

üst kat komsumla arkadas gibiyiz eşi gececi gece işe gidiyor sabah geliyordu vardiyalı o yüzden gündüz eşi evde oldugu için eşi işe gittikten sonra e tabi benimde çocuklarımdan fırsat buldugumda internete girebildim biraz geç bir saat ama sorun etmiyor sağolsun gün içinde malesef yine yazamayacagım birazdan eşi işten gelicek istanbulda ikamet ediyorum ben.

selam arkadaşlar geçmişe şöyle baktım ama tam okuyamadım yaaa misafirlerim vardı bebişlerden biride kulak enfeksiyonu oldu malum 2 gün kesintisiz ateş gece gündüz antibiyotik kullanmak zorunda kaldık şimdi iyiyiz diğer bebişimdede su fıtığı yani (hidrosel) vardı doktor küçükmüş geçiyor demiş çok mutlu oldum takip edilecek sünnet konusunda da mayıs sonuna aldık ....

nilcim çok geçmiolsun neden oldu kulağı gripmiydiki fıtığın küçülmesinede sevindim bizde havalar ısındığı gibi sünnet için start vericez iyiki diyorum tahanın önceden olmuş allah sana kolaylık versin canım
kızlar nerdesiniz neden burası böyle boş kaldı

nilcim geçmiş olsun tatlım çabucak toparlar inşallah . kübra sünnet düğünümü var şekerim yoksa şimdilik kestirip bırakacanmı .bizimde mirzanın kaldı ama artık yaptırmam biraz daha büyüsün bakalım narkoza gelemiyor bizimki .ayılırken nefesini tutuyormuş önceki ameliyattada öyle olmuştu . artık herkes face takılıyor ya ondan buralar boş kaldı . ecemdendende haber yok iyidir inşallah oda

yok arzucum sünnet olsun sonra belki düğünü yaparız şahsen düğün yapmayıda düşünmüyoruz eşimle küçük bir şeyler istiyoruz ama bakalım bizimde sıkıntılı olucak ameliyat hem pipisindeki eğrilik düzelicek hemde öndeki deriye estetik cerrahi müdahele lazım birde solunum sıkıntımız var tabi nasıl olucak bilmiyorum bizimkiler son üsrat yaramazlık peşinde bazen ağzım yoruluyor yapmayın ellemeyin demekten büyüdükçe daha zormuş valla yazda gelmediki şöyle açılıp saçılsak sokaklarda koşsak
ecemmmmmmm nerdesin sahi zavallım nefes alıcak hali kalıyormu acaba

günaydın kızlar ene yağmurlu bir gün devam ediyor hafta böyle geçecek galiba .öpüldünüz

selam kızlar! nasılsınız.nerelerdesiniz?
bizim minnoşların yatakları geldi haftasonu ben çok beğendim.biraz düşebilirler gibi geldi bana ama alıştılar sanki.biara resim çekicem.sizler nasılsınız.Nasıl gidiyor?

selam nasıl gıdıyo mehlıka hayırlı ols.....ıslerım yogun bazen okuyup cıkıyorum ...havalkar zaten bozuk.....herkes ıyı sanırım aman kımse hasta olmasın opt

herkese selam,,,

mehlika yatakları hayırlı olsun canım, inşallah çok memnun kalırsın,,

biz üçlü olarak antibiyotik almaya devam ediyoruz, burun akıntıları kesildi çok şükür, öksürük aralıklı devam ediyor, özellikle geceleri zorluyor,, uyku düzeni kalmadı, gündüz bire indirdiler akşam 10 kadar yine dayanıyorlar ama çok mızmız oluyorlar, 8 gibi yatmak istiyorlar bu sefer 1 saat uyuyup kalkıyorlar sonrasında 12 yi buluyor uyumaları ,,, bu dönem normal mi sizce, sizin uyku düzeni nasıl kızlar..

bütün bebişlere bol uykulu geceler :)

mehlikacım yataklarını güle güle kullansınlar canım . bol uykulu saatler geçirsinler inşallah .
yasemin benimkiler sabah 7-7:30 gibi kalkıyorlar öğlen 12:30 gibi yatıyorlar evin durumuna bağlı olarak 14:30-15 gibi kalkıyorlar . akşamda annenin keyfine göre yatışları ama genelde 21:30-22 yi debulduğu oluyor bazen . hep bu şekildeydi daha değişmedi yazın nasıl olur bilemiyorum .
bizimde evin işleri tam gaz devam ediyor .kaloriferler sönmeyince işler hep yarım kalıyor şansımıza havalarda hep bozukl gidiyor mayısın 5 i gibi sönecekmiş inşallah dogalgaza geçiyoruz şehir olarak :))ondan sonra boya badana işleri hızlanacak bakalım ağzımızın tadıyla bi taşınalım ev görmeye gelin beklerim hepinizi :))

nilüüüü cumartesi zonguldak'a gidiyorum arkadaş oturmasına gel şekerim senide getireyim:))))

selam ....tarcın gecmıs ols ıns hemen gecer...benımkıler azcık burun akıntısı vardı gecen hafta pedısuss verdım sımdılık ıyıler ....korkuyorum aman hasta olmasınlar zaten hep mızmızlar....hala tepelere tırmanıyolar sıralıyolar bugun 17 ayımız doldu bakalım beklıyorum hala....benımkıler sabah genelde dokuz gıbı uyanıyo......sonra yarımda uyuyolar ıkı ıkıbucuk gıbı uyanıyolar aksam saat altı gıbı bı saatlık uyutuyorum uzun olursa uyandırıyorum sonrada asam on bucuk gıbı yenıden uyyuolar cok zor vallla herkes ıyı olsun kızlar trıa gelıcez canım tasın saglıklaa.......nıl elıtu pıtosss kımler vardı baska opt herkesı

slm arkadaslar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla ugrasiyorum

hasta bebislere gecmis olsun insallah bir an once iyilesirler
annelere rabbim kolaylik versin guc kuvvet sabir versin

mehlikacım hayırlı olsun canım bol bol uyusunlar
tarçınım geçmişolsun hastayken bizimkilerde şaşırıyor düzeni ama hemen toparlıyorlar merak etme biz nasıl olduysa bugün 10 a kadar uyumuşuuz keşke hep böyle olsa normalde 8 8.30 gibi kalkıyorlar 12.30 öğlen uykusu 3 te falan kalkıp öğlen yemeği akşam 9 .gibi uyuyorlar ama eymen diş çıkartıyor oyüzden bu aralar 11 de bile uyuduğu oluyor
muallimcim aman havalar tam açıcakken hasta olmasınlar canım dikkat et 6 da uyumaları çok geç değilmi canım gece uykularınıda etkiler gibi geldi daha erkene almaya çalış ve olabildiğince gündüz uykusunu az uyut çünkü gündüz sadce dinleniyorlar önemli olan gece uykusu herkesi öpüyor işler güçler beni bekler

selam kızlar .....pıtos canım haklısın ama olmuyo ılla uyumak ıstıyolar cıldırrıyolar adeta mecburen bır saat kadar uyutıuyorum ama dedıgın gıbı bu kez 11 ı buluyooo uymaları......guunde bırkez uytmak calısmaları yapıyorum bakalım ınş alısırlar .....cok aglıyolar sac cekmelerı delı edıyoo benı en ok ela nın sacını cekıyolar oda bagırıp duruyo kac ya dıyorum bende yok ......sabır kalmıyo yanı ..ınş havalar duzelse parka fılan cıkarız belkı daha ıyı olur...optum herkesı

günaydın hatunlar
pazar günü zonguldak'a gitik kızımla ilk defa oğlanları bırakıp başbaşa şehir dışı yaptık trenle gittik yorucu değildi allahtan oynadelar eğlendiler beya kayracık beya küsmüş ama bana hem telefonda söyledi hemde eve gidince sen gittin beni burda bıraktın ben kaldım burda sana küstüm dedi gelmedi ay nasıl kötü oldum sonradan allahtan bahaneyle affettirdim kendimi .ama azra bu sıralarda çok fena benim annem diyorda başka bişey demiyor kardeşlerini falan yanaştırmıyor . akşam geldik çokcuklar sarılıyor öpüyor kıyamet kopardı kimseye gitmiyor annem annem diye napcağımızı bilemedik valla . sabahta aynı şeyleri kayınvalideye yapmış. sen git benim annem nerde diye biraz zorlayacak galiba bizi .
bu arada emzik olayınıda bitirdik hemde hiç zorlanmadan :)

aynurcum mirza emmiyordu , kayra emziğini dişlemiş yırtmış az bir yer kalmıştı bende onu yırttım sonra kayraya verdim bak yırtılmış bu annecim at çöpe diye sonrasında benim oğlu büyüdü emzik yok artık falan dedim çarşambadan beri falan emmiyordu . cuma gün öğlende kızıma yaptım emziği pul bibere batırdım biraz aldı çıkardı acı bu yıka falan dedi yıkadım tekrar batırdım ama bi tarafını sonra gene aldı çıkardı ağzı yandı ya eline sildi o aradada pul biberler eline geldi emziktede kalmış ayyy kızım pis olmuş bu bak böcek olmuş her tarafı at bunu sen artık çöpe dedim kendi attı akşam emzik nerde diye sordu bende böcek vardı ya kızım sen çöpe attın dedim tamam dedi o kadar :)))) korktuğum olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…