Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Slm kızlar nasılsınız
Muallimcim,Tria, Tarçınım, Pitos hepinize teşekkür ederim.yataklarımız güzel ama ilk uçuşu yaşadık ne yazıkki geçen gün öğle yemeğine gittiğimde bakıcılar uykuya bırakmıştı bebişleri.bi ses geldi güm diye, koştuk baktık Anıl yerde alnı şişti biraz ama iyleşti.Yatak biraz yüksek olmuş.Korkuluğun üzerine bacaklarını atıp ata biniyoruzdiyorlar.Eee sonrada attan düşüyorlar tabii.
sizler nasılsınız.Haftasonu kızımı tuvalete alıştırim dedim ama baktım hiç algılayamıyor üstüne varmadım.zaten pazar günüde ales e girecektim o yüzden 1 gün uğraşmanın yetersiz olacağını düşündüm.biraz ertelemeye karar verdim.

emzik kolay bıraktırılıyor ya çocuktan çocuğa değişirmi bilmem ama bizimkilerde hiç ısrarcı olmadılar sende dene aynurcum en etkilisi patlak meme yada üstüne iğrenç şeyler sürmek
mehlikacım geçmişolsun alışana kadar bir müddet uçuş yaşayabilirler tabi ben olabildiğince uzun süre park yatakta yatırmayı düşünüyorum yataklar hazır aama bu düşüş olayları korkutuyor benide daha yatsınlar yataklarında zaten kırkkere uyanılar hava çok güzeldi ama çıkamıdık dışarı kızım iyice konuşmaya başladı artık ne desek ikinci deyişte tekrarlıyor erkeklerde aylarına göre iyiler sanırım cümle kurduklarında çok seviniyorum herkesi öptüm

pitos benim kızımda oğlanlardan önce konuşmaya balamıştı.Çok mutlu oluyor insan dimi.Asya bu aralar süleyman benim kocam diyo(eşim için) öyle şeyler konuşuyorlar ki şaşıyoruz bazan.

mehlikaaaa sülüman demiyor yani bak bilmişe sen maşallah
benimde taha ateşlendi ne burun akıntısı ne öksürük hiç bişey yok diştenmi bilmiyorum sabaha kadar uyutmadılar eşimle çıldırdık resmen şimdide banyo yaptırıcaz bir çığlık sesi duyarsanız korkmayın kızım bağrıyordur

oooo masallah konusmalar sülümanlar baslamıs ......darısı bana ols.....kızlar ya oto koltugu olayını naptınız fıyatlar cokfarklı ben arastıryorum avrupa standartlarına uygun uç marka var ....ve cok pahalı ısofıxlı olanlar daha pahalı...arkaya uç koltuk asla sımaz arabama bırı one konulucak onunda sartı aırbagları ıptal etmekmıs......sız naptınız ya benım araba cok buyuk degıl sızın mınubusmu yada buyukmu ....kararsızım ya chıcconun ya maxı cosının alıcam romerler de en ıyılerınden ....sonucta alınca saglık anlamında ıyı olsun cok ucuzlarının kasası cok adıymıs .....benımkıler delı edıyo benı sabır kalmadı dıyebılırım gecelerı ozellıkle yarım saatte bır kalkmaktan mahvoldum ya napıcam buyuyunce duzelır dedıkce hepten cıvıttılar hepsı ayrı odalarda aynı odada olsalar mutlaka uyanırlar gerc yıne uyanıyolar ma en azından aynı anda degıl offf cok bunaldım ben yaaa ...opt

valla muallimcim al bendende okadar büyüdüler yine uykusuz geizyoruz bizde şahsen diş çıkartıyorlar anlayırum ama dediğin gibi sabır tükeniyor zaman zaman sen üçünle gece yanlızmı ilgileniyorsun ki benimkiler hep babalarını istiyor gece adam perişan oluyor ama bende uyuyamıyorum haliyle biri yatıp biri kalkıyor akşam yorgunluktan kabus görüp durdum birde ben uyutmadım eşimi yakında kaçıcak adam evden

ahh bu dişler mahvediyor insanı....emzik olayını erteledim biraz, çiş olayını atlatalımda daha sonra düşünürüz.....muallim ben kraft marka aldım koltukları çokta memnunum tanesini 250 ye falan almıştık..bu arada biz arabayı değiştirmiştik opel zafira 7 koltuklu ama yedek koltukları kullanmıyoruz arkaya 3 koltuk sıgıyor canım eger 3 tane emniyet kemeri varsa sıgar muallim senin araba neydi canım

selam....sagolun kızlar ...aynur araba suzukı swıft ama cok genıs degıl bakalım aldıgım yerde denıcez ...ama olsa bıle hepsı arkada sessuz dururmu kı seda cıldırıyoo bazen yardımcı kız yada abısı yanlarındaoturup yatıstırroo...sızınkıler nasıl alıstı ....evet ya dısler buyuk ıhtımal mahvettı bızı...pıtos uykusuzluk yettı valla .....herkes nasıl elıtu nerdesın tarcın ....ya bahar nerde ...trıa ooo valla nakavt ettı bızı bu bucurler dımı hamıleyken yazısıp duruyoduk ...ben bazen sabahları kızlara mıhlama yapıyorum yapan varmı ıyı oluyo az tereyagında az mısırununu kavurup su ve sut karısık koyuyorum ve kasar rendesı bı guzel pısıyo muhallebı kıvamında sonra ıcın tahın koyuyorum azcık cok sevıyolar hemde besleyıcı....opt uykummmm var hemen yatayım gece vardıuyası basladıııı

herkese bol uykulu ve kesintisiz uykulu geceler,,

bizimkilerin öksürükleri devam ediyor, şurup verdi dr.u kızımında dişleri çok kötü geliyor, bazısı patlamış, bazısı şişmiş, geceleri calpol ve dolven dönüşümlü ver, çocuk rahat etsin dedi..

gerçekten büyüyünce hatta yürüyünce çok rahatlarız diyorduk ama gittikçe zorlaşıyormu ne ?? bizde düşmeler, evin içinde koştururken birbirlerine çarpmalar, bir de yer yatağımızda boğuşurken kafa tokuşmaları çok oluyor, dünde kızım camın önünde küçük bir masa vardı babam oradan dışarıya baktırırken kaşla göz arası düştü kafasının arkası yumurta gibi şişti, çok kötü olduk, eşim kusma ve bilinç kaybı olmadığı için birşeyler yaptırmadı,,

oto koltuğunda eşim biraz tutumludur :)), pitos canım sen yazmıştın dr. değil mi para vardır gibisine şu an asistan olduğu için pek yok aslında bi de tek çalışan o olunca idareli oluyoruz.. bizimki bim den dinox diye bir marka aldı görüşünüşü fena değil ama bahsettiğiniz markalar gerçekten çok güzel, maxi cosi, romer falan benimki tek çocuk olsa bile aldırmazdı..

çalışan bir bayanın kendi parasını harcaması kadar güzeli yok bence :82:

biz sunybaby koltuklarını aldık arabada spor araba getz sığdık valla :) ama artık zoorlanıyorız bizde değişcez muallimcim arkaya sığıyor merak etme.... bizde biraz burun akıntıları ve berabrinde minik minik öksürüklerle idare ediyoruz yaşamımıza

Pitos sülümanı ben diyorum canım:)) Geçmiş olsun canım diştendir.benimkilerde de hep öyle oldu.
Muallim bizim 2 tane oto koltuğumuz var kraft.memnunuz ama bence konforlu olduktan sonra çok pahalısına gerek yok.
Tarçınım çalışmayan kadın olmakta güzel bence.Bebişlerinle ilgilen ne güzel yaa.maddi olarak yeterliyse bence bi üçüz annesi asla çalışmamalı.
Nil geçmiş olsun canım.bu ara dikkat etmek lazım.
sağlıcakla kalın kızlar.kolay gelsin...

nasıl gidiyor aynurcum yavaş yavaş söylemeye başladılarmı peki
valla muallimcim biz yemek olayını bıraktık bu aralar lokma sokmuyorlar ağızlarına dişleri okadar kötüki bende zorlamak istemiyorum çünkü bu sabah köfte bile yemediler durum vahim yani mıhlamayı biliyorum çokta severim bizimkiler yermi bilmiyorum denemek lazım şu diş olayı bitsinde
tarçınım hala geçmedi demek bayağı uzun sürdü iştah durumu nasıl allah kolaylık versin enişteye kolay değil tabi geçen bende tahayı baktırırken camın kenarına vurdu kafayı şişti bir anlık şey yüreğim ağzıma geldi valla
kaçıyorum işler güçler yemekler çamaşırlar beni bekler

selam kızlar ...mehlıkacım ben aslında konfor onemlı degılde arastırıyorum işin aslı avrupa standartlarına uygun olması bakalım alayımda arkaya sıgarmı deneyımama ben durmuyoar bıde ondan endıselıyım ınş alısıcaz ....su buyuk arabalardan almak gerek bu gıdıslee......tarcın gecmıs olsun ya valla on tane gozumuz olsada cok zor ...benım dıla kızınca kafayı nere olsa vuruyo öle azbıuz degıl cııddı vuurutyo gecen vurmus yıne gozu ve burnu hala mosmır sızde böle sınır varmı valla rabbım kolaylık versın hepımıze ne dıyımm ..tarcın bende artıkın calısmıyorum ama sıgortamı surduruyorum evde olmak guzel ya ama dort yaslarına gelsınler yıne dusunuyorum kımseye bırakamam ya .....calısanlara rabbım yarduım etsın tek degıl valla uç tane...dısler bızıde cok zorluyo gece yatmadan agrı kesıcı verdım oh azcık rahat ettım ama hergece olmazkı dımı....yurume arabası alıcam bakıyorum belkı daha ıyı yurur benım tembel kuslar opt herkesı

muallimcim benimkiler de vuruyordu kafayı ama bıraktılar şimdi iki yaş krizlerimiz var aşırı inat yapıyorlar

slm arkadaslar herkes yorgun galiba
benimkilerde iyice kotuledi ya cokmizmizlar hic durmuyolar ne gece ne gunduz uykusu yok bende de sabir kalmadi gece yarim satte bir uyaniyolar annemle baktigimiz halde cok yorgunum kizlar allahim yanliz bakanlara daha cok sabir versin cok zor
bende buyudukce iyi olurlar diyordum her gecen gun daha beter oluyolar

allahim hepimize sabir versin guc kuvvet versin

kızlar merhaba.Epey oldu yazmayalı kusura bakmayın.iş güç derken vakit bu vakit oldu.bende bebişlerimle 15.haftadayız.gebeliğim bu zamana kadar iyi geçti.hiç mide bulantım olmadı.aşırı uykum,kabızlığım,mide yanmaları falan olmadı çok şükür.bebişlerim hiç üzmedi beni.sadece hazımsızlık var midemde biraz o canımı sıkıyor.
sizlerede Allahım kolaylık versin.bende size katılıyorum,zamanla rahatlamanız gerekirken sanki gitgide daha çok yoruluyorsunuz gibi.yada nasıl olur biliyo musunuz,hani insanın sırtında bir yük olurda başlarda ağır gelmezde sonra sonra yük aynı olsada yorgunluktan daha ağırmış gibi gelir ya sizinki ondan sanırım.muhtemelen kendinize hiç ama hiç zaman ayıramıyorsunuz.bu çok önemli bir şey halbuki.
ben bu günlerde sevincimi,sizin yaşadıklarınızı düşünüp düşünüp pek yaşayamıyorum.sanki hep sıkıntılarmış gibi geliyor beni bekleyen.bebişlerin güzelliğini,tatlılığını hiç düşünemiyorum.keyif alamıyorum sanki hiçbirşeyden.zaten havalarda iyice bezdirdi,iyice eve kapandım.
dün hava çok güzeldi.ilk defa biraz yürüdüm,bikaç saat ayakta kaldım ama sürekli değil belli aralıklarla..pat akşamına kahverengi lekeler gelmeye başladı.bi yandan dr diyorki günde bir saat yürüyüş yap,bi yandan da aha işte dün biraz hareket edeyim dedim başıma ne geldi.sinir oldum ya.bugün tüm gün yattım.yarın da okula gitmeyeceğim yine yatacağım.güya düşük tehlikesi geçti ya bende hareketlenirim diyordum.
sahi kızlar sizde de oldu mu bu lekelenmeler? ne zaman ağırlaşmaya ve daha az hareket etmeye başladınız? yoksa ileriki aylara kadar korkmadan hopur hopur hareket eden bir hamile miydiniz?
hepinizi öpüyorum..

aaa figenay sen bize bakma canım, son mesajlar biraz sıkıntılı olmuş bazen komik durumlarını da yazıyoruz.. yani gün sıkıntı ile geçmiyor merak etme :)) onların tatlılığı, gözünün içine bakmaları, anne demeleri (yarımda olsa) herşeye değiyor.. Rabbim sanada sağlıkla nasip etsin inşallah, çalışıyor olman zor tabi, benim arkadaşım ikiz hamileydi 30. haftaya kadar çalıştı, ama üçüz biraz daha riskli oluyor, ben hamilelik başlayınca ayrıldım işten 7. ve 13. haftalarda az kanamam oldu,, yaklaşık 25. haftadan sonra daha da ağırlaşıyor insan 30. haftadan sonra daha da farklı hissediyorsun.. ben öyle yürüyüşler falan yapmadım, daha çok evdeydim. tabi bu doğum sonrası bana yol su olarak geri döndü, 40 ım çıkana kadar yürüşülerim penguen gibiydi sonra sonra açıldım..

birde olayın şu yönünü unutmamak gerek, 3 çocuk sahibi birden oluyoruz, herkes bunu 10-15 senede yaşıyorken biz bunu konsantre olarak 3-4 yıla sığdırmaya çalışıyoruz.. ee o kadarda zorluğu olsun di mi

mehlika,muallim canlar bende çalışma olayını düşünemiyorum, şuan 1 saat bile evden uzaklaşamıyorum. annem zaten çok yoruluyor, yardımcı desen ne kadar söylersen söyle, bir yapıyor iki yapmıyor, insanın kendi canı gibi olurmu, uyanan çocuk terliyor hiç değiştirmek aklına gelmiyor sanki kendi çocuğunda yapmıyordu, aman Allahım bizlere güç versinde hep evlatlarımızın başlarında olalım, bir de çalışmadan bize maaş bağlansa tam süper olacak

aa muallimcim sigorta olayına bende eşim uzmanlığını verince istiyorum kısmetse, en azından emekliliğimiz garantileyim.. baş vurma olayı bizde de var, ya yere yada duvara vuruyorlar özellikle oğlanlar, bir de küsme başladı, onu alamadım diye koşarak başka odaya gidiyor bacasızlar sırtını dönüyor görseniz gülmekten ölürsünüz bende benimkiler balık burcu ondan böyle duygusallar diyorum ..

herkese şöyle kesintisiz 7 saat uyku diliyorum..

ınş tarcın ya uyku artık kabusum ooldu sabır mabır kalmıcak bu gıdısle haklısın rabbım bızlere saglık versın bakalım sevgıyle ....fıgenay canım yınede dıkkat et yorma kendını....saglıkla gelsınler ınşşşşşş oyyy cok tatlı oluyolar annesı herseye ragmen gece sayıp dokuyoom valla sabah olunca hepsı ucup gıdıyoo kırkından sonra aklın nerdeydı gerızekalı kadın dıyıp duruyoom gece ama sabah unutuverıyoom herseyoıı oğlum hasta yıne astım atakları basladı .......demek herkeste var kafa vurma ıns atlatırız ....hepınıze cok ıyı bır gece olsun ınşş

figenay neden böyle düşündüğünü anlayamadım.sen bizim yakınmalarımıza bakma.Allah bana onlardan daha güzelini vermedi şimdiye kadar.Dünyanın en güzel duygularuını yaşayacağına emin olabilirsin.Yorulacaksın bunu da önceden göze almalısın zaten...
Tarçınım şu çalışmadan maaş işine bayıldım ben yaaa:))
Muallim o kafalar oraya buraya vurulurken hiç yüzüne bile bakma hiç görmemiş gibi davran vazgeçer.o senin dikkatini çekmek için yapıyor zaten.

gunaydın ıkısı uyuyo dıla ayakta ....azcık gıreyım dedım az sonra baslar eglence ......mehlıka zaten sevılmeselar gercekten bu sıkıntı cekılmez o sevgıyı vermıs anneye rabbım sınırsız ve karsılıksız.....dedıgın gıbı ıkısı yapınca bakmıyorum vagecıyolar ama dıla öle degıl ya cok cıddı vıuruyuo ve gercekten acı cok hıssetmeyen bı bebek mosmor oldu burnun ustu sankı kızmısımda ben duvara fırlatmısım gıbı ......dayanamıyoırum oyapmsadaa dıyırum ama ıyıce alıstı sanırım cadı ınş vazgecer ......işler nasıl ..tatılde kımler ne ygaapacak .....optum herkesı sana karıyı ısler aslında bı nevı calısanlar daha sanslı ..gunduz bu kargasadan uzaklasıyosunuz bız hep yuzgoz oluyoz ..ama yınede hepsı aynı kapıya cıkıyo.rabbım annelere guc versın evde olsun olmasın ısımız zor .....opthadı guzel bı haftasıonu olsun dılerım hımmm sen evdesın bugun dımı calısmıyosun bugun haftasonu .............. once yemeksonra butun gucle iş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…