aaa figenay sen bize bakma canım, son mesajlar biraz sıkıntılı olmuş bazen komik durumlarını da yazıyoruz.. yani gün sıkıntı ile geçmiyor merak etme :)) onların tatlılığı, gözünün içine bakmaları, anne demeleri (yarımda olsa) herşeye değiyor.. Rabbim sanada sağlıkla nasip etsin inşallah, çalışıyor olman zor tabi, benim arkadaşım ikiz hamileydi 30. haftaya kadar çalıştı, ama üçüz biraz daha riskli oluyor, ben hamilelik başlayınca ayrıldım işten 7. ve 13. haftalarda az kanamam oldu,, yaklaşık 25. haftadan sonra daha da ağırlaşıyor insan 30. haftadan sonra daha da farklı hissediyorsun.. ben öyle yürüyüşler falan yapmadım, daha çok evdeydim. tabi bu doğum sonrası bana yol su olarak geri döndü, 40 ım çıkana kadar yürüşülerim penguen gibiydi
sonra sonra açıldım..
birde olayın şu yönünü unutmamak gerek, 3 çocuk sahibi birden oluyoruz, herkes bunu 10-15 senede yaşıyorken biz bunu konsantre olarak 3-4 yıla sığdırmaya çalışıyoruz.. ee o kadarda zorluğu olsun di mi
mehlika,muallim canlar bende çalışma olayını düşünemiyorum, şuan 1 saat bile evden uzaklaşamıyorum. annem zaten çok yoruluyor, yardımcı desen ne kadar söylersen söyle, bir yapıyor iki yapmıyor, insanın kendi canı gibi olurmu, uyanan çocuk terliyor hiç değiştirmek aklına gelmiyor sanki kendi çocuğunda yapmıyordu, aman Allahım bizlere güç versinde hep evlatlarımızın başlarında olalım, bir de çalışmadan bize maaş bağlansa tam süper olacak
aa muallimcim sigorta olayına bende eşim uzmanlığını verince istiyorum kısmetse, en azından emekliliğimiz garantileyim.. baş vurma olayı bizde de var, ya yere yada duvara vuruyorlar özellikle oğlanlar, bir de küsme başladı, onu alamadım diye koşarak başka odaya gidiyor bacasızlar sırtını dönüyor görseniz gülmekten ölürsünüz
bende benimkiler balık burcu ondan böyle duygusallar diyorum ..
herkese şöyle kesintisiz 7 saat uyku diliyorum..