Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

valla bu sefer hep yanlış yazmısım dıla bı yandan tuşlarla oynuyodu dönup bakmamısım anammm yanlıs yerler olmus ....opt

muallimcim bugün cuma çalışıyorum:)) Dediğine katılıyorum.bebişlerim 14 aylıkken işe başladım ben.O zamana kadar çok zorlandım.zor zamanlarıydı.ağlama krizleri geçiriyordum çogukez.Bide titizlik dizboyuydu gece 1 de yatarlardı ben 1 den sonra yerleri silerdim falan.İşe başlamanın hem iyi hem kötü yanları oldu.maddi olarak biraz rahatladık daha önemlisi ben evden kaçabiliyorum:)) yine elim üzerinde çocuklarımın yemeklerini falan ben yapıyorum bakıcılar yediriyorlar.insan özlüyor ama yaa.Bu sabah 6 da kalkmışlardı.sütlerini verdim yataklarında içtiler.siz oynayın ben geliyorum dedim çıktım odalarından.eğer hemen geri geliyorum demessem ağlıyorlar.yalan da olsa ben bez getireyim yada bi dk hemen geliyorum diyip çıkarsam sesleri çıkmıyo.
haftasonu migrostan bisiklet aldık 3 tane:)) bisiklet sürüyorlar daha doğrusu sürüklüyorlar.
Onlar bizim küçük mucizelerimiz Allah onların acısını göstermesin.sağlıklı uzun ömür versin hepsine inşallah.

yıne ben ..valla ıyı degılım ben bugun cumartesı sanıyommm yaaa off cuma ımıs ben ıyı degılım bakırkoyden yer ayırtmam gerek sanırım

herkesin yapabileceği bi iş değil canım üçüz bakmak.Normal şeyler bunlar.Dün bi arkadaşa doğumumu ve sonrası anlattım(ilk bir ayı) kadın ağladı karşımda...

Aynur görünmüyo bugünlerde.Çişe alıştırıyordu en son naptı acaba.Çişli çarşaf yıkamaktan giremiyo bak:))Şaka bi yana Allah kolaylık versin bakalım biz napıcaz yaa..

figenay öncelikle geçmişolsun hamilelikte hormonların değişmesiyle zaman zaman umutsuzluklar endişeler yaşaman çok normal hepimiz senin yaşadığın şeyleri az çok yaşamışızdır sen hislerine çokta kulak verme ben hamileliğim boyunca hep yattım canım 33. haftamdada doğum yaptım kızların dediği gibi zorluk mutlaka vardır ama her anne için sen tek bebek sahibi olanların forumuna gir bizden çok dertleri var allah kimseye taşıyamıyacağı yükü vermiyor emin ol bana şimdi okadar zorluğu tekrar yaşıycaksın deseler bebeklerime sahip olmak için hiç tereddüt etmeden kabul ederdim sen bol bol dua et canım çok ama çok güzel günler seni bekliyor
muallim benim pc başka odada duruyor yoksa mümkün değil parçası kalmaz geçen kapı açık kalmış son anda yetiştim oğlunada geçmiş olsun bu mevsimlerde atak krizleri çok yaşanıyor annemdede var biliyorum dün gece maşallah nasıl olduysa birkez kalkıp uyudular valla kendime gelmilşim darısı başına
mehlikaaaaaaaaa hadi yatakların resmini bekkliyoruz
elituuuuuuuuuu niloooooooooo aynurrrrrrrrr ecemmmmmmmm nerdesiniz kızlar

günaydın güzel anneler
maşallah muhabbet beya iyi olmuş buralarda azcuk dertlerimiz var tabi ama konuşup anlatmasak üstümüzdekini nasıl atıcaz dimi .
figenaycım ben hiç kanama falan atlatmadım canım son aya kadarda gezindim ama her bünye farklı tabiki yürüme boşver yat akşama kadar evde bol bol film falan izle arada bize takıl sonra vaktin yok bak ayy ne güzeller derken ayy gene uyumadım diye söyleneceksin sende . emin ol ama her anneden daha güçlü ve sakin olacaksın ama bi müddet sonra hepsinden çok gezmeye başlayacaksın kimse dışarılara çıkmazken kübra muallim hep çocuklarla parktalardı ben nil kaç kere şehir dışına çıktı çogu annede olmayan güç ve cesaret bizde var şekerim endişelenme sakın :))
benim kuzularda dün itibariyle grip oldular gene olmadan bitirirmiydik şu kışı dediydim ama malesef hopp yakaladı gene bizi . bi yandanda ev işleriyle uğraşıyoruz hala bugün artık bende bi yerden yavaş yavaş kullanmadığım şeyleri paketlemeye başlıycam çocuklarla nasıol taşıncaz nasıl toplanıcaz bilmiyorum valla dün bişeyler poletliyim dedim on kere üstüne atladılar . kayınvalidemde tatile gitti 3 hafta yoklar bişeyde diyemedim ters zamana denk geldi inşallah işler bitesiye gelirlerde hiç olmazsa taşınırken burda olurlar bakalım nasıl olacak

slm anneler nasilsiniz biz iyiyiz
figenay sen bizim yazdiklarimiza bakma sikayet ediyoruz ama cok tatlilar
benim cadilar da sabaha kadar uyaniyolar sinir oluyorum ama onlar benim mucizelerim rabbim onlari bana nasip ettiyse gucunu kuvvetini verir insallah korkma sen simdiden
bol bol yat dinlen ben hic kanama yasamadim 33. haftada dogum yaptim ama hep yattim cok bulantim vardi ne yesem cikariyordum su bile onun icin cok halsizdim

allahim butun ucuz annelerine guc kuvvet sabir versin insallah

ohh hele şükür be! valla rahatlattınız beni.çok ama çok teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.
sanırım bazen işte bu düşük tehlikesi,yok milletin aman sen şimdi ne yapacaksın lafları,doğurunca acaba emzirebilecek miyim,yok onları doyurabilecek miyim,yok evden taşınsak mı,tayin mi istesek,kaç tane karyola alsakk bu kadar sorunun cevabını bir anda bulamayınca karamsarlık kaplıyor,size dadanıyorum bende.ama emin olun daha iyiyim,yazdıklarınız çok kuvvet verdi bana.
yarın doktora gidicez,inşallah iyi haberleri de paylaşırım buradan.
hep dediğiniz gibi,hepinize bol uykulu geceler..(bana da yatmaktan gına geldi söylemesi ayıp )
öpüyorum hepinizi,saolun tekrardan..

slm anneler nasilsiniz biz iyiyiz maraton devam ediyor

figenay canim bosver o milletin laflarini sen bebislerini dusun ve sag salim kavusacaginiz o gunleri dusun bol bol dua et ben cok dua ederdim ve tesbih cekerdim cok rahatlardim o zaman
allahin isimlerinden YA $AFI ismini soylerdim hep sifa veren demekmis
inaniyorum ki ettigim dualarla kizlarim saglikla kavustum rabbim dualarimi kabul etti

allahim sana sag salim bebislerine kavusmak nasip etsin hayirli zamanda insallah
drdan hayirli haberle gel insallah

Son düzenleme:
he heyt bana da iki erkek bir kız geliyormuuuuşşş!!
kızlar gerçekten kendime geldim bugün.cinsiyetlerini öğrenince olayın farkına yeni varmış gibi oldum.sanki bugüne kadarki duyduklarım hayaldi de şimdi gerçek oldu herşey.Allahım hadi hayırlısı.bundan sonrası dediğin gibi arkadaşım ya safi diye dua etmekte.allahım şifa versin yavrularıma.bırakmasınlar beni hiç.
bende de bişey yokmuş bu arada,önemli değilmiş.siz neler yaptınız hafta sonu,bol bol gezin inşallah.
öpüyorum hepinizi..

figenay hayırlı olsun canım benimde iki erkek bir kız apayrı bir mutluluk bu tabikide çok zor ama herşeye değer onların bir anne deyişi...
ben bu aralar hiçbirşeyi yetiştiremiyorum yaaa işten geliyorum kıskançlık hat safhada sürekli birbirlerini itiyorlar kucak kavgası var helede kızım ayağa kalkar kalkmaz bacaklarıma yapışıyor çoğu zaman mutfağı eşim toplamak zorunda kalıyor tüm işlerimi onlar uyuyunca yapıyorum ama yinede üç çocuğa yetilmiyor hele birde çalışınca şimdi bizim ücretsiz iznimiz uzatıldı artık iki yaşına kadar alabiliyoruz bende haziranda birdaha ücretsiz izne ayrılıp memlekete annemin yanına gideceğim.artık çok yorulduk eşimle hem çocuklar içinde çok iyi olucak inşallah
yalnız bir sıkıntımız var arkadaşlar bizde yeni otokoltuğu aldık arkaya zaten üçü anca sığıyor ben mecburen öne oturuyorum ama benim çocuklar daha arabaya bineli 10 dk olmadan kusmaya başlıyorlar arabayı hiiçççç sevmiyorlar napıcam bizim yolda memlekete 12 saat napıcam bilmiyorum uçakla gidelim desek burdan ankaraya mecbur yine arabayla gitmek zorundayız toplam 4 saat bana bir akıl verin ne olur bizim burda hiç yakınımız yok eşimde bende çocuklarda artık ev hapsinden çok sıkıldık ama yolculukta kabus bizim için önerilerinizi bekliyorummmmm

edika canım bence dr. la konuş mide bulantısı için bir ilaç kullanabilirsin, belki birazda uyku yapar, yolculuk daha hafif geçer, uçak dediğin gibi daha zor bence arabada yine istendiği vakitte durup, bi hava aldırırsınız.. üç çocukla arabaya sığmakta zor, bizde hyundai minibüs var, arka üçlüyü çıkartırdı eşim bagaj yeri olmuyor o da olursa, iki tane ikili koltuk birde önde iki kişilik yer oluyor, bizde mecburen bir çocuk bir büyük oturuyoruz, öne daha önce bir oto koltuğu koyuyordum ama yeni koltuklar sığmıyor, üstelik benimkiler oto koltuğunu da sevmiyor, illa benim kucağımı istiyorlar,, bir büyüseler en azından yükseltici koltuklar daha rahat gibi..

figenay hayırlı olsun canım,, formda zaten 2 erkek 1 kız ağırlığımız vardı, senle sayı daha da arttı,, Rabbim sağlıklı ve imanlı evlatlar olmalarını nasip etsin yoksa kızın erkekin önemli yok bence.. bol bol yatmaya devam et bu arada, sonra o günleri çok arayacasın :))) bazen annem diyor, şunları biraz karnına koyda bir iki gün dinlenelim diye :))

herkese iyi pazarlar..

Edikacım saol.içime hep iki erkek bir kız doğuyordu ama yaramazlıkları açısından iki kız bir erkeği yeğlerdim.ama cinsiyetlerini öğrenince şimdi diyorumki sağlıklı olsunlarda varsın 3 erkek olsunlar,habire yaramazlık yapsınlar.
senin şu çocukların kusma işi de bana pek düşmez ama size araba yolcuğu her durumda şart gibi görünüyor.alıştıracaksın bence artık ilaçlarla falan düzelirler muhtemelen.sonuçta uçakla da gitsen evin önünden binemezsin uçağa.sonra gittiğin yerde de elbet bi transfer yaparsınız bir arabayla,o zaman ne olacak.boşver,ver ilacı uyusunlar.bekara karı boşamak kolaymış,benimkiler daha yokken rahatmış böyle akıl vermesi. burdan diğer kızlara da sesleniyorum,bi sıkıntınız varsa hemen sorun bana,bol keseden en large yorumları yapayım size yattığım yerden
tarcınım arkadaşım saolasın sende.bende bakmıştım listeye dedim 2 erkek bir kızda üstünlük var,benimkide muhtemelen böyle olur diye.şimdi isim bakıcaz allahın izniyle.kız ismi kolay da erkek ismi hiç beğenemiyorum ben ya ne olacak bakalım.artık onları eşim koyar.o da gidiyo en değişik isimleri buluyor.yok efendim neymiş 'satuk buğra' koyacakmış.dedim tövbe estağfirullah...
neyse hepinize iyi pazarlar,öpüyorum..

edikacım hoşgeldin metpamit diye ilaç var mide bulantısı için bunu kullanabilirsin hem kızların dediği gibi uykuda yapıyor rahat rahat gidersiniz gece yolcuğu yapmanızı tavsiye ederim ogün çocukları uyutmaz ve dışarıda yorarsınız akşam yemeğini geç yedirip ilacıda verdinizmi rahat olur uçakla daha facia olur bence sizi aşağı tabilirler kanımca
figenay hayırlı olsun canım üç tane oldumu hepsi aynı şekerim bak muallimin üçüüde kız ama huni takıcak halde eşinde çok yaratıcıymış canım satuk buğrayı çok aramış olmalı bence sen isim konusuna el at yoksa türkboylarında ne kadar ilginç isim varsa senin erkeklere takıcak anlaşılan
tarçın keşke öyle imkanımız olsaydı dimi arada koyar yatar uyurduk
benimkiler zivanadan çıkmış durumda yolda elimizi tutturamıyoruz artık bugün tahayla sahile indik beş dk oturmaan döndüm birde şu çığlığı bırakmıyor herşeye çığlık atıyor etrafımızaki insanlar çaylarını yudumlayıp tahaya bakakaldılar eşimde kızımla eymeni götürdü oaayrı bir perişan döndü eve evi sabah temizleyip çıkmıştık mutfak hariç heryer savaş alanına döndü bugünlerde geçicek inş

iyi akşamlar kızlar bi baktım herşey yolunda.yorgunluklar dışında o da normal zaten.bebişleri yatırdım bn de yatıcam yorgunum.
fignay benimkiler de 2erkek 1 kız.yeni resimler ekledim ordan görebilirsin.İnşallah sağlıkla kucaklarsın üçünü de...
Edika bizim de asya ve ali kusuyo.biz kısa mesafe gittiğimiz için aç yolculuk yaptırıyoruz.gece yolculuğunu deneyebilirsiniz.dr unuzla konuşmak daha iyi olur diye düşünüyorum...

edikacım benim büyük kızımdada vardı araba tutması.. biz en fazla 7 saatlik yola çıkıyorduk..zyrtec -fenotral yada metpamit veriyodum...zyrtec ve fenotral allerji şurupları araba tutmasında da veriyor doktorlar..metpamit ise mide bulantısını engeller yada keser..sizin yol uzunmuş..sen istersen çıkarken metpamit ver... 3-4 saaat sonra zyrtec yada fenotral ver hem uyurlar rahat edersin...yorulacaksın çünkü...yada doktorunuza danış canım..

günaydın hatunlar umarım herkes iyibir hafta sonu geçirmiştir . bende pazar günü oturmaya gittim arkadaşa babalarına bırakıp çocukları o 3-4 saat iyiydi eşimde de valla nasıl bi güven varsa ben varken gezmez ben yokken habire çocuklarını hepsini alıp parklara hayvanat bahçesine falan gidiyor oda onları gezdirmiş eve bir geldim benimkiler faciaya dönüştü hele kızım inanılmaz bir kıskançlık başladı aynı tubanınkiler gibi kucağımdan inmek bilmiyor habire öpüp duruyor çocukları itiyor benim annem diyor kucağına alma o gelmesin birsürü şey .tuvalete bile gidemiyorum o derece yani sabah sabah gene çoştu bugün gitme sarıl yatalım diye ağladı özlüyor galiba ama bunu nasıl aşıcaz bilemedim .
figenay hayırlı olsun canım sende bize katıldın yani ya valla ben bu doktorların bu çocukları bilerek seçtiğini düşünmeye başladım baktılar erkek nesli tükeniyor ee anca böyle kurtaralım dediler heralde . allah hepsine sağlık versin . millet de bol keseden konuşmaya bayılırlar zaten onlara kalsa dünyanın en kötü şeyi başına gelmiş gibi oluyo . herkese kulağını kapat . emzirme işini tek yapman zor zaten mamayla beraber heleki emen bide bebek varsa gayet güzel gidiyor bitek anne sütü doyurmuyor bebekleri hiç endişelenme ikisi bir arada herkesin bebeğinden daha büyük olurlar valla . beşik içinde genel olarak park yatak tercih edildi heralde en azından benim öyleydi zaten ilk başta mehlikanın gibi bir karyola bulmuştum ben üçünüde beya bir arada yatırdım sonra park yataklara geçtim .
mehlikacım yataklarınıda iyi günlerde kullansınlar canım güzel olmuş masum masum tam uyku pozşarına bürünmüşler devamında kapıyı çekip çıkabildinmi odadan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…