figenay hayırlı olsun canım benimde iki erkek bir kız apayrı bir mutluluk bu tabikide çok zor ama herşeye değer onların bir anne deyişi...
ben bu aralar hiçbirşeyi yetiştiremiyorum yaaa işten geliyorum kıskançlık hat safhada sürekli birbirlerini itiyorlar kucak kavgası var helede kızım ayağa kalkar kalkmaz bacaklarıma yapışıyor çoğu zaman mutfağı eşim toplamak zorunda kalıyor tüm işlerimi onlar uyuyunca yapıyorum ama yinede üç çocuğa yetilmiyor hele birde çalışınca şimdi bizim ücretsiz iznimiz uzatıldı artık iki yaşına kadar alabiliyoruz bende haziranda birdaha ücretsiz izne ayrılıp memlekete annemin yanına gideceğim.artık çok yorulduk eşimle hem çocuklar içinde çok iyi olucak inşallah
yalnız bir sıkıntımız var arkadaşlar bizde yeni otokoltuğu aldık arkaya zaten üçü anca sığıyor ben mecburen öne oturuyorum ama benim çocuklar daha arabaya bineli 10 dk olmadan kusmaya başlıyorlar arabayı hiiçççç sevmiyorlar napıcam bizim yolda memlekete 12 saat napıcam bilmiyorum uçakla gidelim desek burdan ankaraya mecbur yine arabayla gitmek zorundayız toplam 4 saat bana bir akıl verin ne olur bizim burda hiç yakınımız yok eşimde bende çocuklarda artık ev hapsinden çok sıkıldık ama yolculukta kabus bizim için önerilerinizi bekliyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?