canım sagol pekı aılenın yanına gelsen nasıl olur tek zor degılmı caınım ya.........calışmıyosun dımı........ama cok guçlusun canım sıkıntıların ustesınden gelıyosun rabbım kolaylık versın.......benımkılerde cıksada rahatlasam dıcemm ama bılıyorumkı o zamanda farklı seyler baslıcajk ama saglık ols hersey bısekılde olucak ............ayrı olmak zor bebışlerden
Markasi Maxi Cosi PRIORI SPS türkiyedede var gurup 1 9-18 kgözlemcim resimlere bakarken araba koltuklarımı dikkatimi çekti bende araştırıyorum şu sıralar seninki hangi marka tr de varmıdır yada ölçüleri varmı ona göre bakınayım .sen bizden tecrübelisin artık her konuda bende yakana yapışırım izin verirsen.
özlemcim sen bebekleri ilk günden beri yataklarında ve sallamaya alıştırmadanmı büyüttün benim en büyük hatam o oldu keşke sallamasaydık hiç ço seviyorlar ama bana zaman kalmıyor hiç
niloooooooooo nereye gittin tatlım yaaaa ancaa buldum seniiiii opuyorumnanaktan
ozlem bısey sorucam üçüz bebek arabası orda var nasıl kullanışlımı abım almanyadan yollıcak ıstersem cok pahalı ama ıkıncı el bak dedım..........arka arkaya olan tren gıbı uzun ıkı bı yanda bı karsıda var oda yer kaplar gıbı gecermı heryerden...........neyse hele gelsınler duşunutrum artık.........kızlar sızden alan varmı üçüz bebek arabası..............yoksa ıkılı ve teklımı kullancanız........oto koltugu yada anakucagı aldınızmı hangısı rahat............hem oto kolt hem anakucagı olan oldsa ıyı olur ama agırlar ya bıde ıçıne bebek offf..............krafft ınkı hosuma gıtmıştu daha hafıf gıbı
kızklar kac bıberon lazım oluyoo............
mujksssssssss opuyorumnanaktan anneye de bir öpücük teyze biliyor valla en uslusunu seçtii :lepi:
aşılarınız hayırlı olsun sizden sonra sıra bize geliyor bu sefer ateş düşürücü vericem önceden geçen sefer mahvolduk bebişler ateşleri çıktı ikisinin bizde bitmiştik
çok uykum geldi bir bakayım dedim şimdi gider yatarım hemen uyanır birisi akannehir akannehir boshayallersmile boshayallersmile
muallim canım bende 11 tane biberon var :içelim:
olmazmı canım hala izlerini taşıyorum benim hamilelikte başlamıştı birde ooffff izler kaldı sanırım
Markasi Maxi Cosi PRIORI SPS türkiyedede var gurup 1 9-18 kg
özlemcim araştırdım bu markayı ama 400 den balıyor fiatlraı dahada gidiyor sanırım bana daha uygun bişeyler lazım .
başka oto koltugu kullanan yada fiat araştırması yapan arkadaşlar varmı . istanbul yada ankarada oturan arkadaşlar toptancılarda fiatlar nasıl )))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?