Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

bende son 1 ayı hastanede geçirdim ev gibi olmuştu artık 2 kişilik odaydı yanımdada bi ikiz annesi ))))takıldık öyle . sizdede oldumu bilmem ama son günlerde kaşıntı basmıştı beni sırf o yüzden bian önce dogurmak istedim . artık bacaklarım kan içinde kalıyordu. doktorumda anca dogum yaptığımda geçecegini söylemişti. mafetmişti beni o kaşıntılar

olmazmı canım hala izlerini taşıyorum benim hamilelikte başlamıştı birde ooffff izler kaldı sanırım

evet calismiyorum
tr gelsem ekonomik özgürlügümü kayip ederim ve ordada yanliz bakmam gerekecek.
burdaki imkahanlari yavrularimin gelecegi icin orda saglayamam,

merhaba kızlar tria tebrikler 36 hafta ve kocaman bebişler doğurmuşsun
nilom iyi tatlım bebişleri aşıdan getirdik çok hırpalandılar eve gelincede beni hırpaladılar bayağı üçü bende şimdi zor uyuttum eymen yabancılık yapmaya başladı hemşireler sevdikçe yaygarayı kopardı 6 kilo olmuş eymen kızım ve taha 4700 1 haftada eymen haftada 150 gr kızım ve taha 200 gr almışlar ii dediler bilmiyorum edikacım banada çok az geliyor
nilom anneme senin bebişlerin resimlerini gösterdim karpostalmı bu diyor yok dedim gerçek hayran kaldı ama o en şişkoyu seçti damat olarak siz nasılsnız bebişler nasıl

özlemcim sen bebekleri ilk günden beri yataklarında ve sallamaya alıştırmadanmı büyüttün benim en büyük hatam o oldu keşke sallamasaydık hiç ço seviyorlar ama bana zaman kalmıyor hiç

Markasi Maxi Cosi PRIORI SPS türkiyedede var gurup 1 9-18 kg
ne demek biz birbirimize yardimci olacagiz

ozlem hayırlısı ols canım orda rahatsan ıyı .........bebışler buyumus artık ....ya asılar ne zaman baslıyo ası yaparlarmı benımkılere.............

ozlem bısey sorucam üçüz bebek arabası orda var nasıl kullanışlımı abım almanyadan yollıcak ıstersem cok pahalı ama ıkıncı el bak dedım..........arka arkaya olan tren gıbı uzun ıkı bı yanda bı karsıda var oda yer kaplar gıbı gecermı heryerden...........neyse hele gelsınler duşunutrum artık.........kızlar sızden alan varmı üçüz bebek arabası..............yoksa ıkılı ve teklımı kullancanız........oto koltugu yada anakucagı aldınızmı hangısı rahat............hem oto kolt hem anakucagı olan oldsa ıyı olur ama agırlar ya bıde ıçıne bebek offf..............krafft ınkı hosuma gıtmıştu daha hafıf gıbı

niloooooooooo nereye gittin tatlım yaaaa ancaa buldum seniiiii opuyorumnanaktan

mujksssssssss opuyorumnanaktan anneye de bir öpücük teyze biliyor valla en uslusunu seçtii :lepi:

aşılarınız hayırlı olsun sizden sonra sıra bize geliyor bu sefer ateş düşürücü vericem önceden geçen sefer mahvolduk bebişler ateşleri çıktı ikisinin bizde bitmiştik

çok uykum geldi bir bakayım dedim şimdi gider yatarım hemen uyanır birisi akannehir akannehir boshayallersmile boshayallersmile

muallim canım bende 11 tane biberon var :içelim:

ben bastan arka arkaya aldim bunlarin kendinden cikarmali oto koltugu ayni zamanda anakucagi var ve bas kisminda kafayi tutan destegi var malüm bisim bebisler cok kücük olduklari icin yoksa icinde saga sola salaniyorlar. sonra onu elden cikardim yerine yan yana aldim kulanis bakimindan daha rahat ve cocuklar daha iyi cevreyi görüyorlar ama her kapidan sigmiyor bizde gecebilecegimis yerlere gidiyoruz. iki yan yana biride karsıda modeli tafsiye etmem cünkü cok agir birde önünü zor görüyorsun bir magazada denedim. birde ikili aldim en ucuzlarindan eger gidecegim yer üclü araba sigmiyorsa ikiliyle gidiyordum ve birini önüme asiyordum. gerci simdi agirlar mecbur birini yürütüyorum

kızklar kac bıberon lazım oluyoo............

baslangicda cocuk basi bir cay biberonu aldim icdikleri az oluyor, daha iyi altan destek vererek icebiliyordular, ben 3 ay emzirmeye calistim cay biberonunda daha az anne sütü telef oluyordu. normal icmeye baslayinca 6 tane aldim, su an gitim saydim kafamçokkarıştı tam 17 normal biberon 5 cay biberonu ama nedense hergün biberon aramaya cikiyoruz icdikden sonra saga sola firlatiyorlar sonra ara bul. lmaz:

herkese gunaydın...........hayırlı cumalar .................
sagol canım ..............bakalım hayırlısı ols sanırım en uygunu bı ıkılı bı teklı ........bıberon alıcaz yanı............pıtos nıl edıka aynur tuba lotus ıyı bakın kuzulara veee dua edın bana...........sız sımdı cedelleşıyosunuz...........opuyorumnanaktan

nilcim takipteydim :) ateş düşürücü olayını geçen sefer araştırdım bende aşıdan önce verilmemesi gerekiyormuş dr ye sormadan verme sakın emi.
bebişlerin çok şeker maşallah allahım nazarlardan korusun canım. 3 tane olması ayrı bi güzelmiş canım çekti bende istiyom bi tane daha yaaaa :sinifsinif:

kızlar günaydın ya o kadar çok biberonu naptınız yada ben niye almadım ))) ben 1 takım aldım .1 de öyle hediye geldi en fazla 6 biberon oldu. ayakta sallama işini bende yaptım baktımki hep yanımda biri lazım sürekli naz niyaz daha geçen ay alıştırdım attım hepsini yataga ilk günler 45 dk. falan ağladılar ama hergün dahada azaldı . şimdi yatırıyorum uyuyorlar ağlamıyorlar bile o yüzden canım geç kalmış sayılmazsın hemen alıştır.sana büyük kolaylık olur . ben işe başlayana kadar emzirmeye çalıştım hepsini 9 ay emdiler artı mamayla beraber tabi işe başlamaya yakın 2 si bıraktı 1i emiyordu hala ama işe başlayınca oda bıraktı bende zorlamadım bida . şimdi sadece ek gıda yatarken mama veriyorum .
araba içinde bende bir ikili bir tekli kullanıcam bakalım nasıl yapcaz . oto koltuklarını hemen araştırıyorum sıgdırabilirsek arabaya ne ala ))))
ya tam bi cümbüş yaşıyoruz herşeyde )))

olmazmı canım hala izlerini taşıyorum benim hamilelikte başlamıştı birde ooffff izler kaldı sanırım

nilcim ne zaman dogum bitti kaşıntılar o zaman bitti bendede allahtan karnımda çatlagım falan olmadı öyle ama şimdi zayıflamaya başladıkça karnım sarkmaya başlıyor .valla nasıl düzelir bilmiyorum en azından şimdiki karnımı milletin görme şekline göre 2 aylığa falan düşürdüm )))) ilk dogum yaptıgımda hala dogum ne zaman diyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…