Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremıyorum topığe..kaldığım yerden yazılanları okumaya devam ettımm bazen güldüm bazen ağladım ne güzel şeyler yaşamışınız..ben hala düzelemedım kalbım dayanmıyor artık nabzım süreklı 130 larda seyredıyoo....ama bılıyorum kı bütün bunlara değecek
17. haftadayız.. 3 kızım 1 olğum olacakmiş hayırlısı inşallah..

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz

kizlar bu soylediginiz yolculuk icin ilaclar varya ne kadarlik cocuga verileblir bizde yaza allahin izniyle turkiyeye gelcez ve 3.5 saatlik yol yapicaz sonrada 3 saat araba yolculugu yapcaz benimkiler yaza duzeltilmis 8 aylik olcaklar acaba bende verebilirmiyim

figenay saglikla kavus ogluslarina ve kizina insallah allahim hayirli zamanda dogum nasip etsin insallah saglikla

snalan insallah gecicek butun bunlar sende insallah saglikla kavusursun bebislerine saglikla

Son düzenleme:

tatlımher bebek +1 zorluk ama o kadarda güzel olacak inşallah . beya beya ilerledin allahım yardımcın olsun biz atlattık sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah . doğum hikayelerimizde var diğer topikde onlarada bakın isterseniz hepimiz zorluklardan geçtik ama değdi inşallah sende figenayda sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı

kızlar bugün bu bahsettiğimazranın kıskançlıklaır ve saldırganlığı için çocuk gelişimci var bi tane burda onu aradım anlattım hemen yaşını sordu zaten malesef bazı çocuklar 2 yaş dönmei böyle şeyler yaşıyorlar dedi sonra evde bi değişiklik varmı diye sordu evde değil ama apartmanda tadilatlar var sürekli yabancı birilerini görüyorşlar ve seslerden ürküyorlar onuda bahane yapıp korkuyorum diye sürekli kucağıma gelmek isityor dedim yeni bi düzen yaratmayın korktuğunda yada ağladığında kucağınızı almayın kesinlikle diğerlerini dışlamasına izin vermeyin bu sefer ona yatığınız şeyleri diğerleride isteyecek baş edemeyeceksiniz . bi dönem sonra geçecek sabredin dedi . bide annemlerle karışık baktığımız için davranışlarınızda bi çakışma var sanırım farklı şekilde davranıyorsanız çocuk bunu kullanır dedi annemleri istedi görüşmek için onlarıda getiricem bakalım .

sağolun arkadaşlar doktorumuza sorduk ama doktor ilaç önermiyorum ilaç için daha küçükler diyor siz kullandınızmı metpamit veya başka ilaçlardan

selam kızlar ...oo tatıl hazırlıkları var ıyı hadı valla kafayı yıcem ben aglamalarından bıktım ya kavgaları bıtmıyoo neyse edıka canım benım sedada kusuyo bu yıl dr sakın bısey verme dedı ee napcam dedım verme demesı kolay.....gecen dra gıderken daha once yedırdım ve yolda elıne cubuk kraker verdım azcık rahattlattı ama ben daha uzun yollarda naparız bıme bu tarz ılaçlar beynı ve duyma sıstemlerını cok etkılıyo vermeyın dedı ama yınede medpamıd daha guvenlymıs .....dogal bıseyler bulalım nane yapragı cıgnesın dedı bırı bana neyse aglıyolar ya opt

edikacım ilaç bende kullanmadım ama kullanan tanıdıklarım var yinede dr dinle istersen küçük olduklarını düşünüyorsa verme istersen yada başka dr sor
snalan devam etmekte kararlısın yani canım allah yardımcın olsun kolay değil tabi inş bundan sonrası sıkıntısız olur

arkadaşım hayırlı olsun bebişlerin.sağlıkla kucağına al inşallah.ben 4 üz doğurupta herbirini boğaziçine çapaya gönderen aileler duydum hemde çok yakınımdan.allah sabrını versin,sağlıkla doğsunlar inşallah.

saol triacım.ya bide ne güzel isimler koymuşsunuz bebişlerinize bize bişey bırakmamışsınız valla.herbirinizinki ayrı güzel,maşallahh.

günaydın herkese!!!
Tria çıkabildim canım odadan uyku saatleri çok düzenli çok şükür.İtiraz etmezler.
Pitos saol canım iyiyiz çok şükür.
snalan kendini çok iyi hisset sakın güçsüz falan hissetme ve çok fazla vücudunu dinleme.gez toz sevdiğin işlerle uğraş bence.sen kendine inan gerisi gelir.İnşallah kavuşursun minnoşlarına sağlıkla canım.
Meryem42 en güzeli yolculuk anında elinde poşeti hazır bulundurmak.Çocukta kusunca rahatlıyo zaten.Valla ben ya aç bırakıyorum yada böyle hazırlıklı yola çıkıyorum.

mehlikacım maşallah bebeişlere valla benimkilerinde gece uykuları gene düzensizleşmeye başladı uyanan anne diye ağlıyor ya su istiyorlar ya yanıma yat diyorlar tek başlarına koysan yataktan inip geliyorlar bende artık üstelemiyorum iznede geç çıkıcaz bu sene alıştırmalar hep erteleniyor malesef

ben yataklara sırf inip de arkamdan gelemesinler diye koruma yaptırdım.Koruma olmasa hiç uyumaz benimkiler.ya bide çocuklar düzeni seviyorlar biryere gidince allakbullak oluyoruz.tanıyamıyorum o zaman çocuklarımı.Mümkün olduğunca evden çıkmıyoruz yatılı falan.işi olan halledip dönüyor yani ben gidersem eşim kalıyo eşim giderse ben kalıyorum evde.İzin işi beni de çok düşündürüyor.Biryerlere gitsek tat almicamıza eminim.Ama insan kendini çok yorgun hissediyor izne de çok ihtiyacım var yani...

sağol canım herşey geçıcek bılıyorum ama inşalllah bır sıkıntı olmazz ...

sağol canım herşey geçıcek bılıyorum ama inşalllah bır sıkıntı olmazz ...

olmaz arkadaşım korkma.yada en azından korkmamayı öğren.benim geçen yazılarımı okuduysan burada,bir ara o kadar karamsardımki,herşeyin en kötüsü başıma gelecek sanıyordum.hele bir ara kullanmak zorunda olduğum hormon ilaçlarına takmıştım kafayı.öyle korkuyordumki.şimdi diceksinki sanki sağlıkla doğurdunda konuşuyosun.bende de hala sıkıntılar var.her doktora gidişimde hala oradalar mı diye korkuyla bakıyorum.ama biraz da olsa rahatlamayı öğrendim.artık geceleri uyumaya başladım.dua edicez canım bolca,başka çaremiz yok.ama bak göreceksin,hiçbişey olmayacak Allahın izniyle..

selam kızlar gece vardıyası basladı benım.....
yenı bebekler gelıyoo bu yaz demek hayırlısıyla gelsınler ınş..........herkese bol selam

herkese iyi geceler,,

bizimkilerde saatleri iyiden uzattılar, 11 den önce yatmıyorlar, sabahta 7 de ayaktayız.. okula gittikleri zaman, anne ne olur biraz daha uyuyalım derlerse bugünleri hatırlatacağım onlara

bende haftaya kayınvalidelere gitmeyi planlıyorum, daha kayınvalidenin haberi yok ama annemin biraz dinlenmeye ihtiyacı var biz uzaklaşmadan da olmaz, artık 1 hafta 10 gün dişimi sıkacağım, yardımcı benimle gelecek ama geceleri kalmıyor, geceleri bana ait, zaten şu an da ara ara 3 ne birlikte bakmaya başladım, dua edinde orada da çok sıkıntı yaşamayayım, kayınvalide gece hiç yardım etmediği gibi gündüzde öyle ne ayağında sallar, ne de mama hazırlar, annemin 10 da 1 i bile değil ama mecburum ne yapalım.. inşallah Rabbim sıkıntılarımızı hafifletsin..

günaydın kızlar

yasemincim senin annende benim kayınvalide gibi tatile çıksın en iyisi bizimkiler 3 -4 hafta kalırız diye gittiler olan anneme oluyor şimdi artık onlar gelince anneme git diycem ne olursa olsun bi taraf biraz daha fazla ağır kalıyor . sende istediğin şeyleri direk söyle canım kendiliğinden yapmasını bekleme geri kalanada kulaklarını falan kapat kapat duyma görme 1 hafta idare et . uykuda bizimökilerde öyle akşam10 a çektim ben yaz saati uykularını ama sabah ben işe giderken herkes ayakta hafta sonu keza öyle bazen 8:30 a kadar uyuyorlarda öğleni falan devirmiş sayıyorum kendimi .
bazen blokları geziyorum kızlar ne var ne yok diye dün bir bloğa rasladım direk depresyon sebebi . çocuklar işte 12 aylıktan başlıyor 40 lara kadar gidiyor . 2 yaş ve civarın oyunlarına baktım hepsimi zeka küpü anlamadımki makas yapıştırıcı hep bunlar el becerileri aktarma oyunları var . kağıt kalem çizim yapma boyama . bizimkiler 5 dakka sonra kalemlerle duvarları boyuyorlar, plastik kağıt makası almıştım elleri alışsın diye 2 dakkaya kalmadı plastiğini yemeğe başladılar :))) anlamadım ya heves ediyorumj bişeyler yapalım öğrensinler beraber olalaım diye 10 dakkada sinir harbine dönüyor

gunaydınn ....tarcın uykuyu sorma canım ya bızde öleyız onbırde ancak uyuyolar sabah sekız bızım ela dokuzu buluyo bazen .....gece yat kalk ayrı zaten artık gucumun tuykendıgını hıssedıyorum ya annen gıtsın azcık dınlensın ınş sende zorlanmazsın ama yınede zor gelır alıstın ya ......bız ne zaman dınlencez ya .....okula gıdınce dımı bunlar ınşş ozamanda baska dertler baslıcak ....trıa ne sıtresı o stres bızde var .....gelıcem azcık cay ıçımm bekleyın anacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…