arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremıyorum topığe..kaldığım yerden yazılanları okumaya devam ettımm bazen güldüm bazen ağladım ne güzel şeyler yaşamışınız..ben hala düzelemedım kalbım dayanmıyor artık nabzım süreklı 130 larda seyredıyoo....ama bılıyorum kı bütün bunlara değecek
17. haftadayız.. 3 kızım 1 olğum olacakmiş hayırlısı inşallah..
arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır giremıyorum topığe..kaldığım yerden yazılanları okumaya devam ettımm bazen güldüm bazen ağladım ne güzel şeyler yaşamışınız..ben hala düzelemedım kalbım dayanmıyor artık nabzım süreklı 130 larda seyredıyoo....ama bılıyorum kı bütün bunlara değecek
17. haftadayız.. 3 kızım 1 olğum olacakmiş hayırlısı inşallah..
tatlımher bebek +1 zorluk ama o kadarda güzel olacak inşallah . beya beya ilerledin allahım yardımcın olsun biz atlattık sende hayırlısıyla atlatırsın inşallah . doğum hikayelerimizde var diğer topikde onlarada bakın isterseniz hepimiz zorluklardan geçtik ama değdi inşallah sende figenayda sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
arkadaşım hayırlı olsun bebişlerin.sağlıkla kucağına al inşallah.ben 4 üz doğurupta herbirini boğaziçine çapaya gönderen aileler duydum hemde çok yakınımdan.allah sabrını versin,sağlıkla doğsunlar inşallah.
sağol canım herşey geçıcek bılıyorum ama inşalllah bır sıkıntı olmazz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?