herkese iyi geceler,,,
benimkilerde bugün 12 yi buldu uyumaları, biraz nette gezineyim yatacağım.. uyku olayını dediğiniz gibi 1 e indirmek çözümü, bir ara denedik, mesela 4 gibi falan uyutalım diyorduk uyumuyorlardı, bende bırakalım dedim, akşam 8 de bağırışmalar başladı, hadi 9 a kadar oyaladık, ama anacım benimkiler o saatte uyuyunca gece geri uyandılar, cin gibi oyun oynuyorlar, bi gece üçü de kalktı, görseniz gülmekten ölürsünüz, ışıkları açmıyorum sadece spot bir ışık açık, biri koridora saklanıyor sonra birden çıkıyor, ömer gülmekten ölüyor, adamlar gece 4,30- 5,00 kadar böyle oynadılar,, bakalım yarın 12 gibi uyutacağız, uyandıkçada sallarız dedik, bir defa da alacakları uykuyu alsınlar inşallahh..
bende bu ara oyun olayına ve tv ye takıldım, bunları oyalacak, gelişimlerini katkı sağlayacak oyunlar biliyormusunuz,, bir de tv 2 yaşına kadar yasak diyorlar ama bizimkiler reklamları iyiden takip etmeye başladılar, bir de müzik çok seviyorlar, sabahları ve akşamları tv açık oluyor ister istemez,, gün içinde açmıyoruz.. bakıyorum millet tek çocuğu bile tv ye alıştırmış, oturtup çizgi film falan seyrettiriyor, bizimkiler dediğim gibi sadece reklam çıktımı dönüp bakıyorlar, 118 reklamları favorimiz
figenay yavaş yavaş ağırlaşıyorsunuz ağrıların olacaktır canım,, annen tek bakarım diyor demek söyle hiç kucağa alıştırmasın, benim annem 24 saat bende kalıyor evi yakın ama gitmez, babam da arada uğrar, bir de yardımcım var, bende evdeyim,, ama biz çok kucak delisi yaptık, şu an hepsi aynı anda istediğim olsun diyorlar, bu bizim hatamız tabi, ama tek torun olunca şımarmadan da olmuyor,, yabancı bakıcı olayını da gözünde büyütme bence, hiçbir bakıcı senin sevgini ve ilgini veremez,, senden sonrada kan bağın olan yakınların, bu benim görüşüm tabi..
herkese bol uykulu geceler,, bu arada hala kayınvalidemle eşim konuşmadı, bakalım ne diyecek