Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ay üçüz anneleri
ikizim olsa nasıl bakardım diye düşünürken burda ne kadar çok msj var :)
Nasıl büyüttünüz 3 ünü birden :)
ya da yeni olan varsa duyguları neler :)

Son düzenleme:
sagol eylulcum ...senınde kutlu olsun ..bebıslerını optummmm
kızlar nerdesınız ......
üçüz annesı olmak gercekten daha zor ama sevgılerı yetıyo rabbım saglık versın hepsıne ....sıkıntı ıle uykusuzluk ıle yorgunluk ıle kısı atlattık ınş yaz daha rahat gecer ......anne olmak bı ayrıcalık yasayan anlıyor ancak rabbım tum ısteyenlerıde anne eylesın annelerıde yavrularından ayırmasın sevgıyle buyulelım ınşşş

gerçekten tbr etmek mi lazım kutlamak mı lazım ben 1 taneye bakabilirmiyim acaba doğru düzgün diye düşünüyorum biraz rahatıma düşkünüm sanırım
ama olursa da bi arada 4 tanesi birden büyür güzel tarafı da var
Allah saglıklı sıhatli etsin de nasibimizde ne var bakalım...
bende göndereyımm nasıl bır cetvel bu benımkınıne yaparmısınızz ben dördeüz beklıyorumm...
oy maşaAllah yaaa tbr ederimmm

slm kızlar giremedim haftasonu iş güç çok yoğundum.Hepinizin anneler gününü kutluyorum annalerin en özelleri...afacanlarınızla uzun ve güzel bir ömür diliyorum.dün bakıcı teyzemiz çok hoş bir jest yaptı çok duygulandım. 3 küçük hediye almış bana çiçek yaptırıp üzerine çok hoş br anne şiiri eklemiş ve çocuklarıma verip bana verdirtti onları.sağolsun ağlamamak için zor tuttum kendimi.sanırım bunlar büyüyüp her hediye verdiğinde ben muslukları açıcam.
pitos bahçeli ev dedin yaramı deştin canım yaa.kesinlikle bizim evlerimiz öyle olmalı inşallah öyle de bir evimiz olur.
tarçınım ben cetve yapmayı bilmiyorum canım.bebişlerim 18 şubat 2009 doğumlu nasıl yapıcaz aslında zor değilse anlat biz yapalım.öpüyorum herkesi...

bizimde haftasonumuz yoğun geçti ama bugün havanın azizliğine uğradık mehlikacım kardeşin çok güzel düşünmüş benimkiler pek hayırsız kutlamadılar bile
haftasonu eşim erkeklere baktı bizde kızımla sürke gittik korkar sandım ama benim çılgın kuş sirkin ortalarına kadar deliler gibi alkış tutup müzüklerde oyun oynadı
valla kızlar iki gündür akşam dokuz sabah on uyanıyor çocuklar düşünün işte toprak ne kadar yoruyor onları bende hiç uyumadığım kadar uyudum :86:

selam yorgun anneler.......herkes nasıl ....hayat guzeldır aslında başa gelen cekılıyo mısalı bence .....normalde uçuzun olucak denseydı yapamam derdım ama olunca rabbım kolaylıgını verıyo bı nselkılde yorgun uykusuz gecıyo gunler bazen sınır krızlerı gelsede guluşşlerı yetıyoo rabbım saglık versın hepsıne ve ısteyenlerın yuregıne gore versın gelsın ıkızler uçuzler dorduzler saglıklaa

ayyy mehlika valla bakıcının jesti ne kadar güzel ne ince düşünce valla bendende bir alkış gitti . bu arada bende anneler gününüzü kutluyorum kızlar evde malum net yok . bizde hafta sonunu genelde dışarlarda geçirdik güzeldi ama hafta sonuda dışarlarda olunca bu seferde malesef evin işleri kalıyor bi tarafım hala ütüleri evi süpürüp silmeyi düşünsede güzel havaya yenik düştük . akşamları azar azar yapıcam artık .
bizimde apartmanın bahçesi var azbişey zaten orayada çimlere basmayın faşan diye yazmışlar ben taşınınca direk çocukları oralarda oynatmayı düşünüyordum ama bakalım nasıl olucak malesef bizde betonların arasında kaldık .

kübracım geçde olsa biz kutladık sanım bizide kardeşin kabul et . cadıda iyi korkmamış sirkten falan burayada gelmişlerid ama ben korkarlarsa diye tereddüt etmiştim gitmek varmış onun içinde değişiklik olmuştur ne güzel kızınla başbaşa

http://lb3f.lilypie.com/D8Ckp3.png mehlikacım yeni bişey yapana kadar bununla idare et . lilypie dende kendiine oluşturabilirsin 2 yaşa gireceksin gerisi kolay zaten

snalan sende aynı şekilde istersen son adet tarihini yazman gerekiyor canım

teşekkürederim arzucum valla bende erkekelere cesaret edemedim özellikle taha kesin yırtardı ortalığı mehlikanın yazısınıda neremle okuduysam kardeşi yapmış sandım jesti demek bakıcı yapmış bir alkışta benden ozaman bizimkilerinde eli hep burnunda bu aralar keşifler başladı yani eskiden çok iğrenirim ama valla kendi çocuklarım yapınca komik geliyor annelik ne değişik şey
aarzucum işler işler işleeeeeerrrrrrrr nefret ediyorum artık bugün birde yemek yaptım dışarı çıkıp bebeişlere hava aldırdım evi topladım yarında vitrinimi boşaltıcaz annemle artık yavaş yavaş taşınma işleri başlıyorrrr sizin ev ne durumda

Güzel anneler hepinizin anneler gününü kutlarım biraz geç kaldım ama hafta sonu annemlerdeydik o yüzden yazamamıştım.Allah hepimize nice nice sağlıklı anneler günleri nasip etsin inşallah.
bugün kontrolumuz vardı.benim şu amniyo olayını ben anlatamamışım heralde sizlerde çok telaşlanmışınız haklı olarak.bunu talep eden doktorum değildi,hatta adam gerek bile yok demişti bana.ama ben öyle israr ettimki iyice bakalım diye,o da dediki,şu ikili testin gelsin o zaman tekrar yorumlayalım diye.e aradan 3 hafta geçti,benim psikolojide bayağı düzeldi tabi.bu sefer gittiğimde nerdeyse konusu bile geçmeyecekti de doktorum dediki bak gördünmü herşey çok iyi çıktı hiiiç gerek yok diye.
yani anlayacağınız herşey benim pimpirikliğimden.bundan sonra Allah ne verirse kabulumdur.
ama benim derdim başka şu an.doktorum doğumu kendi kliğinde yapmamı istiyor.yeni doğan ünitesi yok,küvez yok sadece iyi doktorlar var.ama mesela bir çocuk kardiyoloğu yok sadece bi sürü çocuk ve kadın doğum doktoru var.ben doktorumu gerçekten seviyorum ve güveniyorum.bir sıkıntı olmaz desede asla ve asla büyük bir hastaneden başka yerde yapmak istemiyorum.
siz ne diyorsunuz bu işe kızlar ya? eğer herşey normal giderse,yani 35.inci haftayı falan geçirirsek gerek kalmaz mı acaba büyük hastaneye?
bu arada ciğer iğnesi tavsiyesi içinde teşekkür ederim,bir dahaki gidişimde sorarım onu da.
bir de tarçınım galiba bizim sat ları istemişsin.benimki 20 ocak.saol şimdiden.
hepinize Allah rahatlık versin.öpüyorum.

canlarım seve seve cetvellerinizi yapacaktım ama şu saat oldu anca foruma bakabildim, yarın sabahta erkenden kayınvalideye gideceğiz, kısmetse 1 hafta 10 gün kalacağız bakalım ne kadar dayanabilirsem, annemde kaplıcalara gidecek inşallah,, ben gelene kadar yapmazsanız söz yaparım :)))

geç oldu ama herkesin annelerin gününü en içten dileklerimle kutlarım, Rabbim bugünleri de gösterdi ya gerisinin hiç önemi yok, hayaldi gerçek oldular,, Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat versin,,

günaydınnnn

kübracım çocuklarla beraber evde her iş zor zaten valla hepimizi şimdi bi kere daha tebrik edesim geldi aferinnn bizeee :))) sen taşındanda bende senden ders alayım nasıl olacak ilk ne yapcaz valla bizim evin anca kaloriferleri söndü borular kesildi dün bugünde saten alçı boya badana onlara başlanacak bu ay sonunu bulacak heralde yada haziranı artık ustaların hızınma bağlı bakıcaz
figenayyyyy:))) kız sen doktoru dövdürecektin bize tatlım herşey yolunda gider inşallah kasma kendini iyi düşün iyi olsun b en buna inanıyorum valla. tatlım hastane önemli bence ben 36. haftada doğum yaptım kilolarıda 2 nin üstüydü ama mirza mesele doğumdan 3-4 dakika sonra solugunu tutmuş hemen müdahele ettiler . sonra kardiyolog falanda geldi gözden kaçan bişeyler varmı diye . allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah ama her ihtimale hazırlıklı olmak gerek doğumdan sonrasıda çok önemli o yüzden küvez falan olanyada hemen müdahelede bulunabilecek doktorlar olana hastaneler bence daha iyi
yasemincim olay anneye yaramış ohh havalarda serin gidiyor sıcacık kaplıcalarda hiç sudan çıkmasın bol bol kafa dinlesin valla ne güzel bende annemlere öyle bi kıyak geçmek istiyorum bakalım . sende inşallah rahat edersin kayınvalidende dediğimiz gibi şekerim ondan bekleme sen istediklerini söyleyiver oda yapar artıkım
ecemden de ses seda ypok çocukları iyice büyütmüştür

figenay bence hertür dr un bulunduğu ve küvöz sıkıntısı olmayan bi hastanede doğum yapmalısın.benim fikrim böyle.Allaha emanet ol canım herşey yolunda gider inşallah.valla bu işler nasıl inanırsan öyle gidiyor.Ben 7. aya kadar her hafta pazara gidip geliyordum mesela elimde bisürü poşetle.Ama sen yapma yine de:) sakin sakin yürüyüşler yap.iyi beslen.
Tria ben o cetveli nasıl ordan alıp kullanıcam anlamadım.Çok teşekkür ederim canım.
pitos seninki de bişeymi canım.bizimkiler tükürük yarışı yapıyorlar:)
tarçınım valla tadını çıkart canım.hem annen dinlenmiş olur.

figenay dr günahını aldık senin yüzünden helallik istemek şart oldu valla tam donanımlı bir hastahane olması iyi olur tabi canım sonuçta ne olacığını kestirmek imkansız mehlika çok haklı kendini şartla ben hep 33+3 te doğum yapıcam hazır olun derdim 33+4 te doğum yaptım okadar malum oldu yani
mehlika türükürük savaşı nasıl oluyor kıss
tarçınım inş sıkıntısız geçer canım dedeiğim gibi taviz verme kendini ezdirme göster gücünü

Pitos bilmemen çok güzel hatta umarım hiç öğrenmessin.Benimkiler bir haftadır yastıklarına, yataklarına bisikletlerine tükürüyolar.bide bi güzel elleriyle ovuyolar o tükürükleri.Ne kadar hoşlarına gidiyosa artık bunu yaparken de kahkahalarla gülüyorlar.

mehlikacım o cetveli kopyala yap sonra kontrol panelinde cetvel kısmı var oraya yapıştır canım . lilypie de bunları yaptığımız sitenin ismi şekerim :)) google amcaya sor o sana bunumu dediydin diye yardım cı olur ordan istediğin şekle göre ayarlayıp yaısını yazarsın sonra png uzantılı bağlantıyı seçip kopyala yapıştır yapacaksın .

ayy bu tükürme huyu benim kızımdada başladı ama ben sakin karşılayamadım beya kızdım halada kızıyorum allahtan oğlanlar yapmadılar.benim kızımda bu sıralarda işe gitmeme beya taktı anne sen işe gitme yaaaa :)) her sabah aynı . bide yahu öğrenmişler yemiycem yahu diyor :))

bide kendi arkadaşımdan bi olay anlatıyorum bizimkiler nasıl olur allah bilir artıkım 4 yaşında bir kızımız var kreşe gidiyor . dün annesine demişki sana bir sır vericem kimseye söyleme babamada anlatma anne ben salih efeyle evlencem çok mutluyum soyadım açıkgöz olacak . annede tepki veriyor birazık ama anne dinle bak biz hemen evlenmiycez ben önce doktor olucam salih efede futbolcu olacak o zaman evlencez hem babamda tanıyorya arkadaşının oğlu salih efeyide çok seviyor kızmaz yaşasın çok mutluyum :)))) ay duyunca ağlasammı gülsemmi bilemedim bizimkiler elinden tutupda eve falan getirmesinler artık bizle yaşayacak falan diye :)))

ayy mehlikacım olay bayağı uç noktadaymış heee onlar için herşey eğlence tabii
oyy çok şekerler arzucum demek yahuu diyorlar hee sende zorlama yahuuu valla arzucum şimdiki çocuklar çok bilmiş benim yiğenlerde bir laflar ediyor şok oluyorum en abimin kızının sınıfında öğretmen şüphelenip bit kontorlü yapmış gelmiş sıra bizim kıza bizimki kendinden emin tabi dönüş öğretmene demiş öğretmenim ya bitli olan sizseniz verin kalemide birde ben bakıyim kafanıza diye öğretmen şok olmuş tabiii

ooo sohbet koyu.....buyuyo bebeklerımız artık ......her cocukta var o evlenme fıkrı kızlar merak etmeyın hatta cogu erkek cockları anne ben senle evlencem der alısın artık ....oğlumu bende dort yasında vermıstım krese ..ırmak su adlı bı kız vardı cok tatlıydı takmıstı ona gecegunduz adını sayıkladı ya benım oğlum cıok erken basladı zaten bu olaya hala adını unutmaz ılk askının ....ılkokul dortte sınıfta aynı kızı sevıyolar dıye kavga etmıstı arkadasıyla ...arkadası bıcak cekmısytı oğluma annesıne anlattım bı sey yap dedım ya oğluna halm ol kadın agzı acık dınledı nasıl olur dıye oğlum bıgun eve geldı kan revan ıcınde agzı yere dusmus on ıkı dısının koselerı yok kırılmıs ay kafayı yemıstıum ya ertesı gun dıscıye gıttık dolgu yaptırdık ooooo daha neler valla cocuklarla ugrasmak zor ben tammam bırını buyuttum derken sıl bastan yenıden basladım zor valla arkadaslar ısımız ....tatılde ne yapıcaksınız kızlar ..elıtu nerde acaba sesı cıkmıyo....ecemde öle zaten kadın vakıt bulamıyodur o baska ....benımkıler tepemden ınmıyoo sımdı kapı ıstıyo hepsı ...dun yıkadım onları sedayı gıydırene kadar ter su ıçınde kaldım cıglıkları bırıncı kattan duyuluyodur gıymıcek hanımefendı napcam ya hepsı basladı soyunmaya kızlar ...ıyı bakın kendınıze .

:)))))kübra yegenini öpüyorum canım doğru ya öğretmen bitliyese :)) muallim sen vur diyince öldürdün ablacım naptın sen yaa anam anam kavgalar döğüşler allahtan iki taneler dayak yemezler heral birbirlerini korusunlar napalım zaten benim mirzam kardeşlerine laf söyletmiyor kim olursa olsun hemen önüne atlayıp kavga ediyor bazen kızıyorum ben kayraya falan atacam odaya seni şimdi diyorum hayır atma anne ağlamayacak bak susacak diye önüme geçiyor olmadı atmayacaksınnn diye bağırıyor . bende el birliğiyle bizi falan döverlermi acaba diye tırsıyorum :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…