Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

trıa korkma senın ıkı oglan dedıgın gıbı bırlık olur kımse duramaz onlara mnerak etme cok tutuyolar bırbırlerını benımkılerde bırlık olursa vay halıme zaten benımde

elituuuuuuu nerdesin çok merak ediyorum seniiii ses verrrrrr
günaydın kızlar kaçıyorum işler beni bekler öpüyorum

selam kızlar .....herkes nasıl ..bebekler nasıl uyudu sonunda benımkıler gece vardıyası basladı kolay gelsın hepımıze ınş sıkıntısız guzel bı gece olur..elıtu annesıne gıttı belkıde ankaraya ınş ıyıdırler ....ecemde gelmıyo epeydır ....ıyı geceler

günaydın hatunlar
gene saguk bi sabah uyandık biz evler desen kaloriferler söndü buz gibi dışarsı öyle ne zaman bahar gelecek ne zaman yaz gelecek valla daral geldi artık . çocuklarda aksırıp tıksırmadan bi geçirebilsek şu günleri .
figenaycım o yaptığın çizelgeyi kullanıcı panelinde profil düzenlemeye girip çizelge kısmına yapıştıracaksın tatlım o zaman bizimki gibi olur .
elituda dediğin gibi annesinde falandır ters giden bişeyler olmasın herkes iyi olsunda . nilo desen gene aydın yapmış.
valla çocuk mocuk bahane biz gezenteyiz buna karar verdim :))))

günaydın kızlar bizdede gece vardiyası vardı akşam sabahta sekize gelmeden kalktılar
arzucum burdada hava çok kötü yaaa hemde buz gibi dışarısı gezenti olamıyorum maalesefki çocuklarda çok sıkılıyor evin içinde devam anne anne peşimdeler
inş dediğiniz gibi elitu annesine gitmiştir ecem zaten hayat mücadelesi veriyordur garibim ne yapsın biz eşya toplamaya devam ediyoruz bir yandan yatak odasını bitiricez bugün çocuklarada eğlence oluyor tabi her kutunun içinde bir kafa bir anca önce bitsede havada açsa keyfim yerine gelicek yahuuuuu arzucum bu laf çok hoşuma gitti bizim bücürlere öğreticem ama şuan teyzesinin ismini söylemeye çalışıyorlar meplem melem meleme az kaldı az daha ıkınsalar meltem çıkıcak herkese kolay gelsin uslu dursun bebişler inşşşş

evet ya yaz gelmıyoo bu yıl ....daha once bu kadar aramazdım yazı ama cok severım ....sımdı bebeklerden dolayı gelsın dıye beklıoooommm ......

valla muallimcim bekledikçe gelmiycek bu yaz
figenay senin havlarla işin yokki canoım giy kalın bişey gez toz bak sonra çok arıycan

valla muallimcim bekledikçe gelmiycek bu yaz
figenay senin havlarla işin yokki canoım giy kalın bişey gez toz bak sonra çok arıycan

yaw iste sorunda bu pitoscum,gezemiyorummmm.dışarda yağmur kıyamet hiç bitmiyo.şurda kaç günüm kaldıki gezip tozacak onu da evde geçiriyorum valla.karı koca yaktık kaloriferi çay çekirdek yapıyoruz hala kışınki gibi :95:

bu arada triacım ben tam bir beceriksizim şu çizelgeyi bir doğru yere kopyalayamadım
şimdi kocamla deniycez bakalım.
hepinize iyi geceler,inşallah erkenden uyur bebişleriniz sabah 11 e kadar..öpt.

Triacım biz baktık yine şimdi de lilype nin çizelgelerini almıyor galiba kadınlar kulübü sitesi.ben profilin ordaki çizelgeye kopyalamaya çalıştığımda diyorki sadece tickerfaktory nin çizelgelerini kullanabilirsiniz.
ben oradaki cetvellere baktım ama hiç beğenmedim.şu denemeye çalıştığım cetveli çok sevmiştim halbuki

günaydın kızlar bizim için pek günaydın değil aslında gece savaş vardı sanırım grip olucaklar inş olmazlar tabiii herkese kolay gelsin

gunaydın herkese hayırlı cumalar aman pıtos hasta olmasınlar ....sımdıden bıtkı cayı basla derım yaz gelmedı barı hasta olmayalım ...bende korkuyorum hasta olurlar dıye gece ustlrını örtmuyolar yelek gıydırmıyorum bu bı aydır benım ev cok suıcak terlıyolar uyanıyolar daha betr ınş hasta olmayız ....havalar duzelsede gezsek azcık dımı ....herkes nasıl .....ıyı bakın kendınıze ...benımkıler uyuyo sımdı .....aglamalrı bıtmıyo anlar hale gelselerde sozden rahat etsem ya ....seda bır ortu bulsun kafasına sarıp gezınıyo vaykı bıyere takılsın vey a bırı alsın cıglıgı basıyıı kulaklarım agrıyo ya valla acaba neden bu cadıların bagrışmalarından mı bılemıyommm ...........gecem ay orta kulak ıltıhabı olmustum heralde tam gecmedı ......uyuyoomu üçüz annelerı nerdesınız aynur hanı yoklama yapcektın kız

selam hatunlar
kübracım hemen önlem almaya bak canım benimde ödüm patlıyor valla yakalanacaklar diye ben hala tulumlarla yatırıyorum içlerinde bişeyler giydiriyorum o kadar soguk yani .
muallimcim aynurun yoklama yapması için ilk önce kendinin gelmesi lazım :)) hatun faceten beri gelemedi .bide kızların genetiğinde var bacım bu edepsizlik heralde benim kızda bir ağlıyor bir bağırıyorki sorma sorma eşim hemen başlıyor kızım sen ağlamada kim ağlarsa ağlasın diye o kadar gürki maşallah tüm mahalle duyuyordur heralde

mrb arkadaşlar
aydındayım pek vaktim olmuyor gelmeye benim bebişler öksürüğe yakalandı tam geçti derken biri ishal oldu hala devam ediyor

klavye farklı yazmakta zorlanıyom kızlar

selam ..herkes nasıl bugun hava guzel ıyı ya gunes gosterdı yuzunu ınş ıkı yuzluluk yapmaz..........nıl ne ısın var aydında ooo gez ınş hersy yolundadır ....trıa sorma kızlar acaıp ya bıraksam cıbıldak gezıcekler cıglık kıyamet gıydırdım sıca degılkı daha soıcak gelsın badılerle gezsınler ama ben kısı duunuyoom ya bı daha bunlar gıyınmezler valla.....benım sedanında sesı öle ya adınımı yanlış kodum ne tam gıur bır seda var kızda....hee hee....herkese ıyı haftasonları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…