Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ooo masallah sıze.. adlarınızla yasayın ınşş ............kac haftalık dogdular kac kılo ..yalnızmı bakıyosun yaz ıstrsen ....

mavikardelen ...Allah uzun ömürler versin maşallah

muallimcm eşim aydınlı izinliyiz ama izin yaramadı bizee

selam kızlar ..nıl canım ya üç taneyle kolay mı ....ama ınş bundan sonrası guzel gecer oralar cok guzldrı sımdı ınş ıyı bır tatıl olur ...moral depo et azcıkta en cok o lazım benım bıle sınırlerım ıyıcee gerıldı ya cok zor valla .....ınş yaz bıze yarar ıyı olur ....herkes ıyı baksın kendıne bugun hava cok guzel ..haydeeee gezmeye hatunlar haydeeeee gıdelumm haydeee

selammm
kızlar hastalara acil şifa diliyorum .
mavikardelen hayırlı olsun canım inşallah uslu uslu bebek olurlar .
niloo hava değişimimi acep hasta etti bebişleri inşallah çabuk toparlar canım seninde tatilin güzel geçer .
bizde dün dışardaydık güzel bir hafta sonuydu . atlara bindik facede ekledim resimleri sonra ilk defa berabe4r dışarda yemek yedik üç çocuğa göre gayet iyilerdi ama genede biraz daha erkenmiş sanki elleme bırak hadi ye derken bizim yemekler buz oldu allahtan yan masadaki öğrencilerin sevesi tuttuda bizde yemek yiyebildik :))ama genede çok güzel bir gündü vallahi gezmeyi özlemişiz bidaha sogumasın şu havalar ya
figenay sen nasılsın canım bebişler rahat veriyorlarmı

mavikardelen tebrik ederim canım sağlıkla büyüsünler inşşş
nilom hayırdır canım ya hastamı oldu köfteler bol bol güneşte yürüt valla benimkiler dirildi güneşi görünce inş iyice dinlenmiş olursun gelene kadar hatta kış gelene kadar gelme sen
arzucum resimlerinizi gördüm o kızını varya ısırmak istiyorum şebek ya :) bende maşallah ya bunlar yemeğe falanda gidiyorlar dedim ki sen zordu yazmışsın ee okadar olucak yani valla bizde öğle uykusundan sonra yemek yiyip doğru dışarlardayız bebek arabaöızıda almıyoruz çoğu kez yürüyüş yollarımız çok güzel bebişler bayağı yol katetmeye başladılar taha arada su koyveriyor ama alışır yakında bayağı çayırlarda falan bırakıyoum toprakla çiçekle oynuyorlar sahile gittiğimizde zorluyor ama çok eve girerken harp kopuyor ama çocuklar oturdukları yerde uyukluyorlar yorgunluktan sonra güm uykuya bu yazıı çooooooooook seviyorummm

evet kızlar bencede yaz guzel ..............dısarda dolasmak guzel kıs gelmesın hıc afrıkaya gıdıcem bu yuzden yaaaa....

selam kızlar. İnternette sürekli sorun yasıyoduk. Epeydir giremedim. Şimdi jet aldık bakalım. Fırsat buldukça girerim. Büyüdükçe güç yetmiyo Çöküyom resmen. Bu ara annem burda sık sık dışarı çıkmaya çalışıyoruz. İyiyiz çok şükür. Tuvalet eğitimi benim de gözümü korkutuyo. Hayırlısı bakalım. Haziranda Ankaraya gitmeyi düşünüyoz annemlere. talicim yavruna Allah bol şifalar versin inşallah. Öptüm herkesi.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.ben tek başıma bakıyorum yardım edecek kimsemde yok,çok zor durumdayım uykusuz,aç susuz geçiyor günlerim.leyla gibi oldum eşimde mecnuna döndü.birtürlü fırsat bulup giremiyorum siteye.bebiişler 1500,1800,1950 kilolarda ,33 haftalık doğdular.şimdi 11 aylık oldular.bazen cinnnet geçiriyorum.sizede oluyormu böyle şeyler .geçmişi okuyamadım. ama çok tatlılar allahım bütün bebişlere sağlık versin herşeye rağmen çooooooooooook güzel.yeni hamile olan varsa lütfen bol bol dinlensin,yerinden hiç kalkmasın,bol bol sebze meyve yesin özellikle meyve bollllllllll bol yesin.ve su içsin çok içsin
arkadaşlarlar ben sizden çok şey öğrendim.tavsiyeleriniizi tuttum ve bebişlerime kavuştum.ayrıca dr'umda yerindenkalkma yat demişti.
bu günde uykusuz geçti çokkkkkkkkkkk yorgunum herkesler kendilerine çok iyi baksın ben sizlere cevap yazmazsam kusura bakmayın kızlar ama siz bana yazın ben acele ile girip okumaya çalışırım.

benimkiler üçü birden uyuyorken birşeyler yazayım dedim.
ilk 4 ay oğlanların gazı baküye kadar gittiakşam dörtte bir başlıyorlardı 12 kadar .zavallı eşim kucakta gezdirmekten bel fıtığı oldu.
kullanmadığımız gaz ilacı kalmadı ta ingiltereden krem getirttik
sonra dişleri başladı ara vermeden altı yedi aydır dişlerden bağırıp duruyorlar ama ortada diş yok henüz
kucağada alıştılar babaları alıştırdı.
dediğimgibi yalnız bakıyorum ve hepsi kucağa gelmek istiyor birini alıyorum diğerib çıldırıyor derken hepsi birden ağlamaya başlıyor bende o arada keçileri kaçırıyorum:92::92::92::92::92::92::92:
yardım eden olmayınca inanın çok zor sizler yalnızmı bakıyorsunuz?
aylarca aç kaldık,dışardan yemek söylüyorduk inanın yiyemiyorduk,ağlama krizleri çok yaaşadım.neyse şimdi biraz rahatladım.nete bile girdim çok uykum var hazır benim uyuyorken bende biraz kestireyim tekrar herkesi çok öpüyorum.unutmadan tavsiyelerinizi bekliyorum...

masalalh kardelen ...ıyı dogmuslar......tek bakmak gercekten zor ....kolay sınırlenmeyen ben artık herseye kızıyorum cok zor gercekten ama saglık olsun ınş...

yaaa tatil bize yaramadı biz mahvolduk yaa ((( evimiz de dahaa iyiydiii dünde birini yüksek ateşten götürdük acile iğne yaptrdık bu sefer (ateş düşürücü iğne} antibiyotiğede başladık 1 gün sonra kusmaya başladı yanii nolduu şimdii yaaa şimdi uyuyor akibeti ilerleyen saatlerde ne olur bilemem ne yedirsemki ...

kardelen maşallah büyümüşler canım valla ben seni yeni doğum yaptın sandım sana en büyük tavsiyem kucak olayını unuttur ağlasalarda yanlarına gidip öp sev ama kucağına alma ikincisi asla sallayarak uyutma daha küçükler alışırlar canım allah yardımcın olsun
nilooooom ne oldu yaaa size geçmişolsun çok acaba hava değişiminden mi oldu antibiyotik başladıysan 3. günü ayağa kalkarlar canım merak etme havalarda bir açıp bir kapayınca hastalık kaçınılmaz oluyor maalesef tekrar geçmişolsun
elituuu çok merak ettik seni iyi olmanıza sevindim maşladılarmı yürümeye bücürler kızın nasıl
muallimcim afrika fikri çok güzelmiş yaaa bugün hava soğuk evdeyiz zaten bugün bebeişlerin banyo günü dün ananeme gittik köye yani benimkiler toprakların içinden çıkmadı resmen sokak çocukları gibi oldular annemler komşular falanda karışma bırka oynasınlar deyince bende çok müdahale etmedim oyuna doydular valla tüm gece horladılar valla benimde haşatım çıkmış tabiii herkese kolay gelsin yemek yapmam gerek öpüyıorum

günaydın kızlar
kübracım geçmiş olsun canım malesef havalar dengesiz gidince kaçınılmaz son hasta olmaları inşallah çabucak toparlarlar. bizimkilerde gribe yakalandı dünden beri ilaç içiyoruz öksürük ayrı bir dert inşallah havalarda aynı seyirde giderdse bizlerde çabuk toparlarız

selam kızlar ...nıl cok gecmıs olsun canım ...ınş hemen gecer ..ben öle olunca kavanoıoz mamaları verıyorum hem sevıyolar hemde bıseyler yemıs oluyolar baska bısey yemıolar cunku ıyı oluyo.....tatılınde bu sıkıntısı var ya ınsan korkuyoo ....napıcaz bılmem ....dun cıktık gezdık ama az ruzgar vardı ...gece azcık burunları tıkanmıstı hasta olmayalımm ya tam gezecez derken ....herkes nasuıl trıa pıtos elıtu aynur .............elıtu ıyı olmana sevındım mucadeleye devam...aglamaları benı delı edıyo hele ela cok mızmız hereye aglıyo .....bugun ısyerımın defılesı var oraya kacıcam azcık kafa dınlerım arkadasları gorurum .....benımkıler hala normal beslenmeye gecemedıler ya cok erken dogmanın sorunlarından bırıde bu hala puturlu yemıyolar ama ellerıne cubuk karker elma verıyorum kayısı fılan yıyolar ama yemek olayı hala olmadı ıkı yaslarına kadar alışmaları gerek ya

arzucum biz hasta değiliz şükür tatlım sen nasılsın size geçmişolsun inş ilerlemez
muallimcim pütürlü olan şeyleri rondodanmı eçiyorsun muallim kahvaltıyı muhallebi olarakmı veriyorsun peki dediğin gibi ufak doğmaları çok etkili bazı refleksleri geç gelişiyor canım olsun zamanla alışırlar merak etme

Kızlar 2 gündür hastaneden çıkamadık. Taha ateşle başladı. 39.6 falan ateşi hep. Dün dr gittik sadece ateş vardı. Akşama ishal de başladı ardından kusma. Geceyi hastanede geçirdik. Serum taktılar. Haşat olduk. Süzüldü gitti yavrum. Aç ama bişey de yiyemiyor. Fitil ve surup birlikte vermemize rağmen ateş hep yüksek. Nilcim salgın varmış. Rota virüs için tahlil falan da verdik çok sükür temiz çıktı. İnşallah diğerlerine geçmeden atlatırız bi an önce.
Kübra Enes ve Tuğçe düşe kalka yürüyor. Tahayı da elinden tutarak yürütüyoz. Cesaret edemiyo bir de tam dengeyi kuramıyor. Tuğçe çok cadı oldu. Bir suç işlerken, farkında olmadan odadan çıksam, hemen suç ortağı yapcak ya Enese sesleniyo elindekini uzatıyo. Kucak olayı biz de de hala sürüyo. Yürüyenlerin yükü biraz daha hafifliyo ama, annemden sonra benim de sırtım sakatlandı galiba. Hareket ederken çok canım yanıyo. Yatamıyorum bile. Pütürlüleri benimkiler de yiyemiyor. Tuğçe sadece junior devam sütünü alıyor. Hep ona alıştığı için farklı bişey versem kusuyo. Nasıl alışcak bilemiyorum. Hep tek taraflı besleniyor. Neyse şimdilik bu kadar. Ben de çok yorgunum accık dinleniyim. Öptüm herkesleri

Ayy Elitucum büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.ne diye öyle olmuşlarki acaba ya,valla çok üzüldüm..
Triacım beni sormuşsun,saol.17. haftaya girdik,ama daha pek hissedemiyorum bebişleri.
ama 3 gündür çok iyi hissediyorum.hatta fazla iyi hissediyorum.okulda kızları 19 mayıs hareketlerine hazırlıyordum son iki aydır,şimdide hep provalar falan var iyice yoruldum.akşam konsere gittik mangaya,şimdide şehir dışından misafirimiz geldi onunla ilgileniyorum.ama ilk defa ayaklarım şişti.biraz fazla yüklendim kendime ama bu kadar zamandan sonra böyle iyi hissedince de duramadım yerimde.
aman işte bu son konser aman bi daha nerdee piknik yapıcaz aman arkadaşalar gelsin görüşelim iyice derken şişirdim ayakları.
ama kızmayın tamam dinlenicem artık.
hava yine yağacakmış bir kaç gün,aman hasta olmasın afacanlarınız.hepinizi öpüyorum.

herkese merhaba nasılsnız yağmurlu bir havaya uyandık yine gecede deprem oldu allahtan biz eşimle tv çerez kavgası yapıyorduk anlamadık :) allahım korusun ya valla ilk aklıma gelen çocukları nasıl alıp dışarı çıkarım oldu inş yaşamayız bir daha
hasta bebişler nasıl oldular bizdede kuru bir öksürük var ama bakalım inş ilerlemez şurup veriyim diyorum bugün
elitucum maşallah canım hareket başladı desene evde benim tahayla senin taha karakter olarak çok benziyorlar oda öyle korkardı yürümeye biz çok gülerdik onun hareketlerine oda gülüyoruz diye bıkmadan düşe düşe devam etti bir baktık iki güne yürüyor delüü kızına mamanın içine arada limon damlat bal koy zeytin yağı damlat yani içebileceği ve anlamayacağı ne varsa damlat içine azcıkta olsa vitamin alır

figenay sen şaka yapıyordun dimi okadar şeyi üç bebeişle yapıyor olamazsın yapmamalısın valla cesaretlisn canım bana dr yat dedikten sonra ben hep yattım hele kanamam olduktan sonra wc ye bile yavaş yavaş yürüyüp geliyordum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…