selamlarr
hepinizin evlatlarına maşallah diyorum, Allah bağışlasın, sizlere de kolaylıklar versin..
ben de aşılamayla üçüzlere hamile kaldım.. şikayet etmek istemem, çok şükür ama biraz tedirginim..
hamilelik ve doğumdan sonrası için tavsiyeleriniz varsa almaya geldim :)
canımm çok sağol üşenmemiş yazmışsın, ellerine ve bi de bebişlerine sağlık :)aylincim hayırlı olsun canım sende aramıza katıldın . tedirgin olman çok nomal canım hepimizde aynı süreçten geçtik. doktorların ilk olarak çocukları doguramayacagına karar vercek ve seni bir sürü psikolofik bunalıma sokacaklar onların her dediğine inanma ama hafifede alma maddi manevi birçok zorluk yaşayacaksın bunlar yaşayacağın şeyler dolayısıyla kendi kararlarını kendin vermelisin gerçekten istiyorsan sağlıkla ben bunları kucağıma alırım de yoluna devam et gerisi allahın takdiri herşeye şükretmek lazım
ben ve bazı arkadaşlar serkülaj olmuştuk sanırım 11 gibiydi . her doktor yapmıyor ama koruyucu tedbir olarak alınabilir ilk haftaların için bunları araştırabilirsin .
bizlerde testler işe yaramıyor biliyorsun iyi bi takip için genelde 19 hafta gibi yada doktorun söylediği bir tarih ayrıntılı renkli ultrosonlar var özel merkezlerde iç organlarına kadar takip edebiliyorlar diğer takip yöntemide bu olmasa olurmu olur heralde ama benim doktorum önermiştiki biz oğlumdaki bir problemi bu yolla anladık üstelişk hiçbirşey yoksa sinema ekranı gibi onları izlemenin keyfi bambaşka
ondan sonrasında koruyucu ekstra yapacağın bişey yok zaten bazı ilaçlar ve bol bol dinlenme .bol sıvı tüketimi moralini yüksek tut onlarla konuş burda bize takıl :))super trio figenay moral konusunda sana destek olur onuda takip et :)))
evettt şimdi çocuklar sağlıkla doğdu diyelim inşallahhh
gözün korkmasın ve kim ne derse umursama sütün yettiği kadar emzirmeye çalış olmazsada olmaz anne sütü içmeyen adam olmuyormu sanki .çocukları beraber hareket ettirmeye çalış aynı anda doyur aynı anda uyut gibi heleki uyku mümkünse bunu başarmaya çalış ben uyanmayanı bile aynı saatte kalksınlar diye uyandırıyordum . çünkü böylesi kolay olacak . uyku olayı çok öenmli hepimiz aynı hataları yaptık ayaklarımızda salladık sonradan düzene girene kadar anamız ağladı biraz kendini toparladıklarında at yataklarına ağlaya ağlaya uyusunlar kendi başlarına bunu öğrensinler biraz sogukkanlı ol duyma zaten 3-4 güne kadar alışıyorlar ben anca bunu 9 aylıkken yapabildim geride kalan aylara içim acıdı valla . park yatak bence en uygun olanı çogumuzda öyle düşünüyor tehlikesi yok en azından . zaten ondan sonra bi bakmışsın yaşına girmişler :)))
ayy insanın vakti olunca ne güzel oluyor valla bu konuda kitap bilem yazabiliriz artıkk . kafanızı ağrıttısam kusuruma bakmayın hatunlar :)))hava atmak gibi olmasın ama şuan canım sıkılıyor:)))
çokk sağol canım :)aylint hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arzu bu konunun duayeni olmuş bize laf düşmez ne dediyse harfiyen katılıyorum
aylincim hayırlı olsun canım sende aramıza katıldın . tedirgin olman çok nomal canım hepimizde aynı süreçten geçtik. doktorların ilk olarak çocukları doguramayacagına karar vercek ve seni bir sürü psikolofik bunalıma sokacaklar onların her dediğine inanma ama hafifede alma maddi manevi birçok zorluk yaşayacaksın bunlar yaşayacağın şeyler dolayısıyla kendi kararlarını kendin vermelisin gerçekten istiyorsan sağlıkla ben bunları kucağıma alırım de yoluna devam et gerisi allahın takdiri herşeye şükretmek lazım
ben ve bazı arkadaşlar serkülaj olmuştuk sanırım 11 gibiydi . her doktor yapmıyor ama koruyucu tedbir olarak alınabilir ilk haftaların için bunları araştırabilirsin .
bizlerde testler işe yaramıyor biliyorsun iyi bi takip için genelde 19 hafta gibi yada doktorun söylediği bir tarih ayrıntılı renkli ultrosonlar var özel merkezlerde iç organlarına kadar takip edebiliyorlar diğer takip yöntemide bu olmasa olurmu olur heralde ama benim doktorum önermiştiki biz oğlumdaki bir problemi bu yolla anladık üstelişk hiçbirşey yoksa sinema ekranı gibi onları izlemenin keyfi bambaşka
ondan sonrasında koruyucu ekstra yapacağın bişey yok zaten bazı ilaçlar ve bol bol dinlenme .bol sıvı tüketimi moralini yüksek tut onlarla konuş burda bize takıl :))super trio figenay moral konusunda sana destek olur onuda takip et :)))
evettt şimdi çocuklar sağlıkla doğdu diyelim inşallahhh
gözün korkmasın ve kim ne derse umursama sütün yettiği kadar emzirmeye çalış olmazsada olmaz anne sütü içmeyen adam olmuyormu sanki .çocukları beraber hareket ettirmeye çalış aynı anda doyur aynı anda uyut gibi heleki uyku mümkünse bunu başarmaya çalış ben uyanmayanı bile aynı saatte kalksınlar diye uyandırıyordum . çünkü böylesi kolay olacak . uyku olayı çok öenmli hepimiz aynı hataları yaptık ayaklarımızda salladık sonradan düzene girene kadar anamız ağladı biraz kendini toparladıklarında at yataklarına ağlaya ağlaya uyusunlar kendi başlarına bunu öğrensinler biraz sogukkanlı ol duyma zaten 3-4 güne kadar alışıyorlar ben anca bunu 9 aylıkken yapabildim geride kalan aylara içim acıdı valla . park yatak bence en uygun olanı çogumuzda öyle düşünüyor tehlikesi yok en azından . zaten ondan sonra bi bakmışsın yaşına girmişler :)))
ayy insanın vakti olunca ne güzel oluyor valla bu konuda kitap bilem yazabiliriz artıkk . kafanızı ağrıttısam kusuruma bakmayın hatunlar :)))hava atmak gibi olmasın ama şuan canım sıkılıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?