Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selamlarr
hepinizin evlatlarına maşallah diyorum, Allah bağışlasın, sizlere de kolaylıklar versin..
ben de aşılamayla üçüzlere hamile kaldım.. şikayet etmek istemem, çok şükür ama biraz tedirginim..
hamilelik ve doğumdan sonrası için tavsiyeleriniz varsa almaya geldim :)

kübra allah korusun tatlım bida hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın rabbim . öksürük içinde hemen başla bari şuruplara bizimkilerde hala öksürük devam ediyor havalarda gene bozuldu bi aç bi kapa deli olduk valla

figenay seni alkışlıyorum tatlım bende kendimi kasmadım ama bu kadarda hercai davranmadım azcuk kendine dikkat etki sonrasında rahat rahat bebeklerinle evde olabilesin allah kimseyi hastane kapılarında bekletmesin hele beklediğin bebeklerinse o duygunun tarifi yok bilmem anlatabildinmi süper trio :)))

aylincim hayırlı olsun canım sende aramıza katıldın . tedirgin olman çok nomal canım hepimizde aynı süreçten geçtik. doktorların ilk olarak çocukları doguramayacagına karar vercek ve seni bir sürü psikolofik bunalıma sokacaklar onların her dediğine inanma ama hafifede alma maddi manevi birçok zorluk yaşayacaksın bunlar yaşayacağın şeyler dolayısıyla kendi kararlarını kendin vermelisin gerçekten istiyorsan sağlıkla ben bunları kucağıma alırım de yoluna devam et gerisi allahın takdiri herşeye şükretmek lazım
ben ve bazı arkadaşlar serkülaj olmuştuk sanırım 11 gibiydi . her doktor yapmıyor ama koruyucu tedbir olarak alınabilir ilk haftaların için bunları araştırabilirsin .
bizlerde testler işe yaramıyor biliyorsun iyi bi takip için genelde 19 hafta gibi yada doktorun söylediği bir tarih ayrıntılı renkli ultrosonlar var özel merkezlerde iç organlarına kadar takip edebiliyorlar diğer takip yöntemide bu olmasa olurmu olur heralde ama benim doktorum önermiştiki biz oğlumdaki bir problemi bu yolla anladık üstelişk hiçbirşey yoksa sinema ekranı gibi onları izlemenin keyfi bambaşka
ondan sonrasında koruyucu ekstra yapacağın bişey yok zaten bazı ilaçlar ve bol bol dinlenme .bol sıvı tüketimi moralini yüksek tut onlarla konuş burda bize takıl :))super trio figenay moral konusunda sana destek olur onuda takip et :)))
evettt şimdi çocuklar sağlıkla doğdu diyelim inşallahhh
gözün korkmasın ve kim ne derse umursama sütün yettiği kadar emzirmeye çalış olmazsada olmaz anne sütü içmeyen adam olmuyormu sanki .çocukları beraber hareket ettirmeye çalış aynı anda doyur aynı anda uyut gibi heleki uyku mümkünse bunu başarmaya çalış ben uyanmayanı bile aynı saatte kalksınlar diye uyandırıyordum . çünkü böylesi kolay olacak . uyku olayı çok öenmli hepimiz aynı hataları yaptık ayaklarımızda salladık sonradan düzene girene kadar anamız ağladı biraz kendini toparladıklarında at yataklarına ağlaya ağlaya uyusunlar kendi başlarına bunu öğrensinler biraz sogukkanlı ol duyma zaten 3-4 güne kadar alışıyorlar ben anca bunu 9 aylıkken yapabildim geride kalan aylara içim acıdı valla . park yatak bence en uygun olanı çogumuzda öyle düşünüyor tehlikesi yok en azından . zaten ondan sonra bi bakmışsın yaşına girmişler :)))

ayy insanın vakti olunca ne güzel oluyor valla bu konuda kitap bilem yazabiliriz artıkk . kafanızı ağrıttısam kusuruma bakmayın hatunlar :)))hava atmak gibi olmasın ama şuan canım sıkılıyor:)))

havanın alasını attın valla arzu
bizimde eymen bu aralar kazadan kurtulamıyor dün kafasına merdiven düştü daha bahçeden içeri girdik koşarak merdiveni üstüne çekti kafası yarılıyordu nerdeyse bugünde tepsiyi ayağına vurdu parmağı morardı valla okadar kolluyoruz yine olucak oluyor beynimi döndürüyor resmen nerde ne yapacağı belli değil dünde tv sehpamın camını kırmışlardı allahtan bişey olmadı rabbim korusun bebişlerimizi

aylint hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arzu bu konunun duayeni olmuş bize laf düşmez ne dediyse harfiyen katılıyorum

selam kızlar herkes nasıl...deprem korkuttu .....ınş bı daha olmaz ....ama nasıl tedbır almalı bebekler ıcın bılemıyorum....cok zor ....dun seda mutfakta masanın uzerınden yere dustu artık heryere cıkıyolar ya cok sukur bısey olmadı ...seda ve ela uç bes adım adıyo .....ınş az kaldı yuruıcez ama dılanın daha var gıbı ...ıyı bakın kendınıze

canımm çok sağol üşenmemiş yazmışsın, ellerine ve bi de bebişlerine sağlık :)
aylint hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arzu bu konunun duayeni olmuş bize laf düşmez ne dediyse harfiyen katılıyorum
çokk sağol canım :)
sizlerin de bebiciklere kocaman maşallah, Allahım kolaylık versin hepimize... herkes tek bebeğin bakımının zorluğundan yakınırken...

uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar..
bebeklerime 1 aydır tek başıma bakmaya başladığım için hiç fırsat bulamadım nete girmeye..ama çok şükür düzenimiz oturdu artık..ara ara sinir krizlerine girsemde yine de zor gelmiyor.. "anne" olduğumu orda anlıyorum işte..rabbim sabrını da vermiş..
günden güne büyüyoruz.. cuk cuk ellerini emiyorlar şimdilerde..ağızlarında emzikleri varsa,elleriyle onu çıkartıp,sokuyorlar ağızlarına..sonra da keyiflerine değmeyin gitsin :))
sütüm zaten az geliyordu,artık iyice azaldı..mamaya yüklendik tamamen..canımı sıktı ilk başlarda bu durum ama ona da alıştım.maddi olarak çok zorlamaya başladı bizi..allah büyük..

geçmiş anneler gününüzü kutluyorum.. hemde 3 kez :) rabbim evlatlarımızdan ayırmasın bizleri..

figenay; bende senin gibiydim..hiç kimse 26.haftama kadar durduramadı beni..heryere gittim,her işimi kendim yaptım..düşün; temizlik yapıp,pazarımı bile hallediyordum.. 26.haftamda kontrole gittiğimde benim bücürlerin rahim dikişlerini zorladığını öğrendim..o an ki paniğimi ve pişmanlığımı ömrüm boyunca unutamam..lütfen dikkat et kendine.. benim dikişlerim olmasaymış,doğarmış bebekler..ödüm kopmuştu..

hepinizi öpüyorum.. fırsat bulunca yine gelicem..

bunlarda benim bücürlerin son hali :)

Eklentiler

• $DSC01206.webp
    19 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
muallimcim geçmişolsun allahtan bişey olmamış maşallah kızlarda yürüme hazırlıklarına başladı demek
topukluayakkabı maşallah canım karpostal gibi çok güzeller isimlerinede bayıldım valla bakarken nazar olmasın diye hemen kapadım ama gerçekten gördüğüm en güzel üçüz resimlerinden biri

sagol pıtoscum......cok zor ya sımdıde yaz geldı balkonu actım halı serdım oyuncaklarını koydum oynuyolar ama camekanı acamıyorum besıncı kattayım ınsan korkuyo valla.....herkes nasıl topuklu ayakkbı masallah bebıslerıne cok sekerler .........optıum herkesı

selamlar kızlar nasılsınız.öncelikle depremden ötürü hepinize geçmiş olsun diyorum,Allah sizleri ve bebeklerinizi korusun.bizler uzağız biraz hiç anlamadık tabi ama deprem gerçekten çok korkutucu.

bende iyiyim kızlar,merak etmeyin artık azaltıyorum ritmimi.ama ben zaten ilk 3 ay hep yattım nerdeyse,son iki haftadır iyiydim sadece onu değerlendirdim.zaten artık okula da gitmeyecem rapor alıcaz evde olucam.bol bol dinlenirim,işlerimi de yavaş yavaş yaparım yada yapmam :)

topuklu ayakkabılı arkadaşım bebeklerine bayıldımmm ne kadar tatlılar maşallah nasılda büyütmüşsün ya,bana hayal gibi geliyo o günler.kaç haftada doğum yaptın,şimdi ne kadar oldular? demek kendin bakmaya başladın,tebrik ederim.bu arada tavsiyen için de saol artık dinlenicem bundan sonra.

aylincim sana da hayırlı olsun.ikimizde beklicez bebişlerimizi anlaşılan.benim 4 ayım bitti çok şükür.ilk 3 ayı çok zor atlattım ama inanki.yok düşük tehlikesi yok kullandığım ilaçlar falan beni çok tedirgin ediyordu.birde onlara nasıl bakıcam diye bi ara fazla dert ettim,resmen depresyona girecektim.eski yazıları okursan bi ara baya tırlatmıştım.ama sonra hem bir yandan zaman geçti düşük tehlikesi azaldı,hem burdan kızlar çok yardım etti,hem de ben baya rahatladım zaman içinde.
hele cinsiyetlerini öğrenince herşey yerli yerine oturdu,dedimki evet gerçek herşey.Allaha çok şükür artık tadını çıkarıyorum hamileliğin.sende çok dert etme,zamanla tüm tedirginliklerin azalacak ve heyecanla bekliyor olacaksın bebeklerini..
Allah sonunu görmek nasip etsin arkadaşım,öpüyorum..

kızlar selam hepinize güzel günler diliyorum.
bişey sorcam.
ben yedinci aya kadar pek bişey alıp hazırlık yapmak istemiyordum ama ikea da bi kampanya varya şimdi mama sandalyesinde.basit ama kullanışlı gibi duruyor.25 liraymış.mama sandalyesi kullanıyor musunuz yada başladınız mı? alıp kenara koysam mı dedim de bi sorayım dedim size?
öptüm hepinizi.

figenay hiçdurma al canım.fiyatı çok uygun ben uzun süre kullandım.Almadan önce kucağımda yediriyordum kollarım kopuyordu.
Bu arada bende ikiz bebek arabası var.Çocuklarım kullanmıyor satmayı düşünüyorum duyurulur.280 e aldım 150 ye vermek istiyorum kristal babynin.İlgilenen arkadaşlar varsa kargosu size ait şekilde.

Kızlar geçmişi hiç okuyamadım umarım herkes iyidir.Bu ara işyerinde çok yoğunum evde de öyle zaten bi taraftan bahar temizliği bi taraftan çocuklar.pek vakit bulamıyorum yani.

slm arkadaşlar ....

topuklu ayakkabı maşallah size ne zaman doğurdunda büyüttün bizim için zaman çok seri geçiyorrr artık okuyoruz hamileyim diye bi bakmışşsın kaşla göz arası doğurmuşlar :))) bebişlerin çok tatlı Rabbim uzun ömürler versin...

pitoşumm zuzummmm bende çıldırmak üzereyimm çok yaramazlar çokkkk napıcam bilmiyorummm dediğin gibi kazalar çok oluyor gözümüzün önünde ya anlamıyorlar ne zaman basar kafaları izindeydik evimize anca geldik aydında en son gün cam açmaya başladılarr amann çok tehlikeli en çok korktuğum şey bu arada taşınıyorum kızlar yaz sonuna tayin çıktı doğuya gidiyoruz

figenay al canım kaçırma ama güvenli brşey olmalı bende aldım netten 2, el almıştım çok işimi gördü sıra sıra yedirdim sonra 1,5 yaşına gelince bıraktım bizim için zor oldu durmadılar

ülennn çalışmakkk böyle bişiii yaz daa yazz yaz daa yazzz :)) :18:

triacım ellerine sağlık öyle bir yazmışsın ben de okurken o günlerimi anımsadımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…