topuklu ayakkabılı arkadaşım bebeklerine bayıldımmm ne kadar tatlılar maşallahnasılda büyütmüşsün ya,bana hayal gibi geliyo o günler.kaç haftada doğum yaptın,şimdi ne kadar oldular? demek kendin bakmaya başladın,tebrik ederim.bu arada tavsiyen için de saol artık dinlenicem bundan sonra.
canım benim teşekkür ederim..inan zaman hemencik geçiyor,anlamıyorsun bile.. ben 36+0 da doğum yaptım. biz belirledik tarihi,acil müdahele değildi.. son 2 ay yattım..ara ara gezindim ama hiç bi iş yapmadım,hiç bi yere gitmedim..
2580-2280-2250 doğdular..2 tanesi sadece doğumda üşüdükleri için 2-3 gün küvözde kaldılar..çok şükür sağ salim aldım kucağıma hepsini..inşallah sende yaşarsın bu hazzı.. şimdi 3 aylık oldular.. şapur şupur ellerini emiyorlar
hamile arkadaşlar bide daha öncede yazmıştım ama kimseden ses çıkmadığı için ben hep dağıttım buralarda ama ihtiyacınız olan şeyleri yazın ikiz anneleri var paylaşıyorlar hatta öyle bir topik var gene yazmış kızlar kıyafet olur , park yatak olur araba olur bunları isteyip paylaşımlarda bulunabilirsiniz alamadığınız için değil gerek olmadığı için böyle düşünün sonunda bir değil üç çocuk masrafları ağır olucak bide böyle paylaşımlar varken değerlendirebilirsiniz aklınızda olsun .
Arkadaşlar ben de çocuklarımın eşyalarını dağıtıyorum.dolaplarında sadece giyiyor olduklarını bırakıyorum.Burda çok fazla fakir insan var.ayakkabılar ceketler, kışlıklar, salıncakları ne varsa dağıttım ikizi olan birine gitti çoğu.durumları da hiç iyi değil.Ama ikiz bebek arabası satmak istiyoruz.Ha bire üç çocuğa birden yeni şeyler almak çok masraflı.3. oto koltuğunu yeni aldık daha mesela.Bir kez söylemiştim ama tekrar ediyorum cristal baby ikiz bebek arabası almak isteyen varsa 150 Tl ye vericem.bi ara resimlerini eklicem buraya.
Ben park yatakları vermedim kimseye arabanın bagajında sürekli.Annemlere yada kayınvalidemlere gittiğimizde çok iyi oluyor.Çünkü benimkiler yatakları olmadan yatmıyorlar.
arkadaşlar bende zaten kullanmadığım eşya yok şu anda sadece kıyafetler var onlarıda verdim tria sağolsun bana ikiz arabası göndermişti onuda ikizi olan birilerine verdik artık işimize yaramıyo diye tiracım duaları sana geliyorr :))))
mama sandalyesinide akramabıza verdik bende ikinci el almıştım netten ... partk beşiklerini kullanıyorum ve nereye gidersm götürüyoruz
figenay canım park yatak doğuma yakın alır eşin 1 tane al zaten üçü bir yatağa sığıyor bizim öyleydi biraz öyle idare ederler :) bilmiyoruım ama biz öyle idare ettik 40 gün filan ...
tşkler triacım taşınmak benim içinbu kadar zor olmamıştı benim için eylenceydi laylaylom yapardım işimi en son valizimi alır giderdim anneme .... eşyalar ne olursa olsun umrum olmazdı ama şimdi öylemiii ben çocuklarlaa hiç bir yerde rahat edemiyorumkiiii bir an önce gidip yerleşmek istiyorum şartlar nasıl uygun görürse ona göre davrancam artık ağustos sonunu bulur gibi oraya gitmemiz çocuklarla zorr olucakkk ...
yarın sünnet var kızlarr valla korkuyorummm ertelenmiş zaman yine geliverdii ....
hamile arkadaşlar bide daha öncede yazmıştım ama kimseden ses çıkmadığı için ben hep dağıttım buralarda ama ihtiyacınız olan şeyleri yazın ikiz anneleri var paylaşıyorlar hatta öyle bir topik var gene yazmış kızlar kıyafet olur , park yatak olur araba olur bunları isteyip paylaşımlarda bulunabilirsiniz alamadığınız için değil gerek olmadığı için böyle düşünün sonunda bir değil üç çocuk masrafları ağır olucak bide böyle paylaşımlar varken değerlendirebilirsiniz aklınızda olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?