Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

figenay bencede kullanışlı sandalyeler ama her çocukta oturmuyor bizimkiler kullanmıştı bende memnun kalmıştım . kocanada tebrikler valla 3 çocuk taşıyorsun bi çizelge yapamıyorsun:)))
nilooo facede okumuştum bitlisi galiba inşallah hayırlısı olur tatlım sizin için çocuklarla taşınmak tam bir eziyet valla nasıl gideceksiniz arabayla o yollarda bitmez
valla bizim çocuklarında yaramazlıkları had safhada cuma günü bi tiremusu yaptım çocuklara hafta sonu yesinler diye ben kekiyle uğraşana kadar kaşla göz arasında labne peynirini kaçırmışlar kutuyu açmışlar bütün yüzlerine ellerine duvalra ve kanepelere sürmüşler görünce şokkk oldum valla sonra oturup ağladım yapacak başka bişey yok :))) bide yeni eve geçicez aha boş yere masraf evi bir senede talan eder bunlar allah hepimize kolaylık versin

Triacım sen anlat bunları anlat da şöyle bir içim ferahlasın sen de yani bi peynire sahip çıkamamışsın çocuklara da malzeme olsun işte.yaramazlara bak ya,uff ya uff.ama çok tatlı geliyor kulağa bu yaramazlıklar,davulun sesi meselesi galiba.
Lale arkadaşım tayininiz çıkmış sanırım hayırlsı olsun artık,ne yapcan işte vatan görevi.belki çok rahat edeceksin orada,daha rahat büyüteceksin çocuklarını.Allah kolaylık versin.

bir de kızlar o sandalye için al mutlaka demişsiniz ama güvenli mi değil mi kestiremiyorum.öyle klasik mama sandalyeleri gibi değil,şöyle etraflıca falan değil yani.vaktiniz olursa bir ikeadan bakıp yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
öptüm herkesi.

tatlım biliyorum ben ikea nın sandalyelerini zaten çok geniş değil dolayısıyla çok hareket edeceği bi alan oluşturmuyor zaten ordan düşme riski hepsindede aynı olur fiatıda uygun genede sen bilirsin ikea ya git kap bi çocuk oturt bakalım :))) denemiş olursun .
yaramazlıklar içinde sadece peynir falan olsa neyse inşallah sağlıkla alırsında sende yaşarsın sen diğerini alana kadar hopp öbürkü kaldığı yerden devam ediyor bide birbirlerini döverler küserler böyle şeylere geldimi voltran oluşturuyorlar :)) sende sadece uğradığın şokla ve ağladığınla kalıyosun yani

bide böyle çocuklar için olan şeylerde mama sandalyesi ana kucağı salıncaklar falan her çocuk bir olmuyor biri hiç inmezken biri binmiyor falan mümkünse birinden bulmak yada yada almadan ödünç kullanıp denemekde fayda var aslında yakınlarında falan varsa deneyip alabilirsin burda çok arkadaşım var paraları bayılıpda bi kere bile mam sandalyesine oturtamadılar mesela .

gülsüm hoşgeldin hayırdır havalrda güzelama bugün gezme planları yokmu napıyor kızçeler

selam ....tırıa yapma canım ya vay yaramazlar vayy afıyet olsun peynır onlara ...labnede cok guzel zaten ımmmm yemıslerdır doya doyada duvarı naptın bılemem .......gercekten sabır ısı bızımkısı yakında bakır koyden randovu alırım ben..de....fıgen her sandalye guzel kullanılslı olmuyo canım gıt bak ıstersen bıde bana sorarsan bu tur ındırımler bıtmıyoo hep var zaten yedı sekız aylık genelde oturuyo bebekler benımkıler ıkı aydır oturuyo sandalyede ben otomatık sallanan besık almıstım hem yatınca sallanıyolar hem mama sandalyesı oluyoo .....bıde normalk mutfaktakı masaya portatıf takılan aldım cok rahat hepsuınden daha kullanıslı ....ınsan zammanla anlıyo zamanı gelınce gerek gorunce daha ıyı olucak hem bekle derım belkı bebıslerı buyuyenler verır bırbırlerıne bazı aracları......bugun hava guzel yardıumcı kız haftanın ıkı gunu gelıyo bana evı temızledık aksama dogru bebeklerle gezmeye cıkarız ınsallah......benımkıler kavga aglasma artık hıc karısmıyorum kafalarını her yere vuruyolar vurun dıyorum ya banane sonra aglamalrı uzun sure devam edıyo ama susuyolar sonunda ....seda aglayınca parmagını sokuyo bogazına kusturuyo kendıonı ....optum sızı

canım benim teşekkür ederim..inan zaman hemencik geçiyor,anlamıyorsun bile.. ben 36+0 da doğum yaptım. biz belirledik tarihi,acil müdahele değildi.. son 2 ay yattım..ara ara gezindim ama hiç bi iş yapmadım,hiç bi yere gitmedim..
2580-2280-2250 doğdular..2 tanesi sadece doğumda üşüdükleri için 2-3 gün küvözde kaldılar..çok şükür sağ salim aldım kucağıma hepsini..inşallah sende yaşarsın bu hazzı.. şimdi 3 aylık oldular.. şapur şupur ellerini emiyorlar

herkese selammmm

cumartesi öğlen geldik, geldiğimden beri bir yorgunluk var, atamadım üstümden, akşamları bebişler yattıktan sonra resmen kayıyorum, dün bi arkadaşlara uğradık, o da kızımı alıp çıktım, geldiğimde bitmiştim,, herhalde kayınvalidede çok kastım kendimi, ne ona ne bakıcıya güvenemedim, annemi görünce vücut kendini bıraktı,, yine de çok şükür fena geçmedi, bakıcı ilk başlarda gece kalkmalara alışamadı ama sonrasında sağolsun yardımcı oldu, orada gece çok kalktılar, sabahta 6 da ayaktalardı..

herkes iyidir inşallah, geçmişi okuyamadım,,

bu arada benden sonra tüp bebek tedavisi gören yakın arkadaşımın ikizleri vardı, aramızda 4 ay var,, dün öğrendik, kız hamile, üstelik normal yollardan,, tüp bebekte bile yumurta oluşumunda zorlanmışlardı, Rabbimin takdiri işte,, çalıştığı için annesi bakıyordu, şimdi annesine nasıl söyleyeceğini düşünüyor :18:

hepinizi öptümm

kızlar teşekkür ederim tavsiyeler için,saolun.bizim buralarda ikea yok,ancak internetten verebiliyorum siparişleri.yani deneme falan yapamayacağım malesef.ama dediğiniz gibi beklemekte fayda var galiba.bi doğsunlarda hele.

ama bazende yavaş yavaş bakayım diyorum bişeylerede.çünkü muhtemelen bende yatıcam son iki ay.siz alışverişlerinizi ne zaman yaptınız? mesela şimdi biz ne park yatak falan bakıyoruz ne kıyafet.e son iki ay yatacaksam ne ara bakıp alıcam bunları?

maşallah arkadaşım çok iyi doğurmuşsun.Allah sana güç kuvvet versin de daha daha büyüt bebişlerini.
darısı başıma inaşallah..

günaydın hatunlar
topuklu ayakkabı maşşallah canım sende doktorları yalancı çıkaranlardan olmuşsun burdaki üçüz annelerine en son moral sen oldun inşallah diğer bebelrde sağlıkla aramıza gelirler
figenay ben ağırlaşmadan bi iki bişey almıştım hevesle hastane çıkışı falan onları zaten 2-3 ay olana kadar giydirdim battaniye gibi zıbın gibi şeyleri ankaradan toptancılardan almıştım biraz bide ben prematüre kıyafete o kadar çok takmıştımki onlardan alıcam diye normal bişeyler bakmamıştım çok benim alışverişimi annemle kardeşim yapmıştı en son doğum zamanı . beşik gibi puset gibi eşyalarıda hep etrafımdakiler verdiler .zaten eskiyen şeyler değil işim bitince geri verdim bende hepsini böylelikle o masrafları yapmamış oldum iyide oldu .
yasemincim evine düzenine kavuşmuşsun gözün aydın canım korktuğun kadar olmadığınada sevindim . en azından annen biraz dinlenmiş oldu . benim kayınvalideler dönsünler tatilden 1 ay da annem gidecek bi yerlere oda öyle dinlenecek bakalım . arkadaşınında gözü aydın tabi zor bi durum ama kısmet işte benim bi arkadaşımda üçüzlerin arkasına hamile şimdi haziranda doğumu var

hamile arkadaşlar bide daha öncede yazmıştım ama kimseden ses çıkmadığı için ben hep dağıttım buralarda ama ihtiyacınız olan şeyleri yazın ikiz anneleri var paylaşıyorlar hatta öyle bir topik var gene yazmış kızlar kıyafet olur , park yatak olur araba olur bunları isteyip paylaşımlarda bulunabilirsiniz alamadığınız için değil gerek olmadığı için böyle düşünün sonunda bir değil üç çocuk masrafları ağır olucak bide böyle paylaşımlar varken değerlendirebilirsiniz aklınızda olsun .

Arkadaşlar ben de çocuklarımın eşyalarını dağıtıyorum.dolaplarında sadece giyiyor olduklarını bırakıyorum.Burda çok fazla fakir insan var.ayakkabılar ceketler, kışlıklar, salıncakları ne varsa dağıttım ikizi olan birine gitti çoğu.durumları da hiç iyi değil.Ama ikiz bebek arabası satmak istiyoruz.Ha bire üç çocuğa birden yeni şeyler almak çok masraflı.3. oto koltuğunu yeni aldık daha mesela.Bir kez söylemiştim ama tekrar ediyorum cristal baby ikiz bebek arabası almak isteyen varsa 150 Tl ye vericem.bi ara resimlerini eklicem buraya.
Ben park yatakları vermedim kimseye arabanın bagajında sürekli.Annemlere yada kayınvalidemlere gittiğimizde çok iyi oluyor.Çünkü benimkiler yatakları olmadan yatmıyorlar.

figenay canım park yatak doğuma yakın alır eşin 1 tane al zaten üçü bir yatağa sığıyor bizim öyleydi biraz öyle idare ederler :) bilmiyoruım ama biz öyle idare ettik 40 gün filan ...

tşkler triacım taşınmak benim içinbu kadar zor olmamıştı benim için eylenceydi laylaylom yapardım işimi en son valizimi alır giderdim anneme .... eşyalar ne olursa olsun umrum olmazdı ama şimdi öylemiii ben çocuklarlaa hiç bir yerde rahat edemiyorumkiiii bir an önce gidip yerleşmek istiyorum şartlar nasıl uygun görürse ona göre davrancam artık ağustos sonunu bulur gibi oraya gitmemiz çocuklarla zorr olucakkk ...

yarın sünnet var kızlarr valla korkuyorummm ertelenmiş zaman yine geliverdii ....

arkadaşlar bende zaten kullanmadığım eşya yok şu anda sadece kıyafetler var onlarıda verdim tria sağolsun bana ikiz arabası göndermişti onuda ikizi olan birilerine verdik artık işimize yaramıyo diye tiracım duaları sana geliyorr :))))

mama sandalyesinide akramabıza verdik bende ikinci el almıştım netten ... partk beşiklerini kullanıyorum ve nereye gidersm götürüyoruz

Son düzenleme:

canım benimde ihityacım var bir iki şeye..gerçekten çok zor 3 çocuğa birden yetişebilmek..o bahsettiğin topik nerelerde..belki yardımcı olurlar banada

mehlikacım senin arabaya internetten baktım,bebekler önlü arkalı oturuyorlar dimi seninkinde?güzel gibi duruyor.üçüncü için de arabanız var mıydı?onu ne yapıyordunuz?

kızlar sizce hangisi daha kullanışlı olur.kavga ederler mi ben öne oturucam diye? aslında yolda kullanış açısından sanki önlü arkalı olması daha kullanışlı gibi.

ama bir de hem ikiz arabası hem yanyana hemde önde tek tek tekerleri olanlar var.
önden tek tekerliler daha mı rahat acaba ikililerde?
sizler ne zaman başladınız bebek arabalarını kullanmaya? ne zaman gerek duydunuz?

nilcim senin artık işine yaramıyor mu dedin bebek arabası için? daha bebeklerin 2 yaşında bile değil ya ondan sordum.şimdi ne zaman lazım oluyor bu bebek arabası yaw?

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin nilcim,inşallah rahat atlatırsınız sünnet işini.taşınmayla beraber üst üste gelmiş,halledersiniz merak etme.korkma,bi bakmışsın hallolmuş herşey.

triacım benimde sıkıntım biraz bu aslında.neye ne zaman ihtiyacım olur bilmiyorum.mesela şimdi park yatak alıcaz tamam ama bir de beşik lazım oluyor diyolar.ne fark var aralarında? park yatakta sallanıyor ya nasılsa.geçende el muallim demiştiki sallanan beşik aldım,aynı zamanda mama sandalyesi olarakda kullanıyorum diye.buda mantıklı.beşik dediğiniz şu mobilyalı olanlar dimi?ay ne kadar da cahilim park yataklarda bir yere giderken yanına almak için çok iyi.
sonra bebek arabası için ikiz bebek arabasının yanına bir de tek mi almak gerekiyor?
siz ne lazım onu söyleyin zaten herşey ihtiyaç şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…