Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam herkese...nıl ınş hersey guzel olur cok rahat olur canım....fıgen sen bu yıl zaten kullanamazsın gıbı seneye yaza lazım sana bebek arabası ben gecen sene ıkı kez cıkabıldım uçuyle kucuklerdı ve cok aglıyolardı ama bu yıl daha rahatlar cıkıyorum bı teklı bı ıkız arabayla yanyana benım ıkız arabası ben arkalı almadım hem uzun hemde bırı tam heryerı goremıcek yanyana guzel ben memnunum ve agır degıl rahat suruluyo allahtan asansore sıgıyo yandan koyuyorum kapılardan gecıyo ıyı oldu dısarıyı cok sevıyolar bu yıl ..gecen sene mahvettıler benı .....herkes nasıl optumm

canım benimde ihityacım var bir iki şeye..gerçekten çok zor 3 çocuğa birden yetişebilmek..o bahsettiğin topik nerelerde..belki yardımcı olurlar banada

tatlım burda ikiz annelerinde var birbirlerinin eşyalarıyla büyüsünler falan diye ordan sen takip et hatta istediklerin olursa yaz ben burdan çok söyledim park yatak kıyafet varfalan diye kimse ilgilenmedi hatta park yatağı ikiz annelerinden birine verdim gene burdan kıyafetleride dağıttım ama istersen bende kız 1 tanede bişeyler ayarlamaya çalışırım bundan sonrasında

tatlım bebekler zaten genele göre biraz lüçük doğduklarından in iyi ihtimalle 2,5 gibi düşün zaten ilk zamanlar en azından dönmeye başlayana kadar hepsini bir yerde yatırabilirsin bu yüzden bir tane park yatak al yeterli baktın olmuyor sonra tamamlarsın . mobilya beşik alma . park yatak hem yer açısından hem taşıma hem para açısından çok daha avantaj.

mama sandalyesinde oturabilmnesi için en az 5-6 ay olması lazım o acil bir ihtiyaç değil sonra bebeğin hareketlerine ve gelişimine göre alabilirsin . muallimin dediği mama sandalyesi ama ikeadakiler gibi değil biraz daha kısa ve salıncaklar oluyorya çocuklar için öyle sallanabilenlerden sanırım resim bulursam eklerim .

bebek arabasındada sizi zaten yazı çıkartmış olursunuz tahminim bide küçük oldukları için biraz hastalığa açık oluyorlar hemen çıkartmazsın bende artık kullanmıyorum kendileri yürüdükleri için zaten istemiyorlar bi müddet sonra hadi genede 8 aylıktan 2 yaşa kadar de . yanyana olmaları avantaj çocuklar için ama baston tipli olacak bide yaşadığın yerlede alakalı kaldırımlar yada park alanları varmı gibi benim yanyana zor kullanıyorum küçük bi şehir burası bana biri vermişti o yüzden almadım . kullanım olarak arka arkaya daha rahat ama çocuk için sıkıntı ilerde sorun olabilir .sanırım hepimizdede 1 tekli var bunların yanında

ben en çok 0-13 ay için araba pusetleri varya en çok onlarla rahat etmiştim hem arabada hem taşımada hem uyutmada bile onu kullanmıştım . bunu değerlendirebilirsin .

biberon en azından 2 takım olmalı senin pinpirikliğine görede sayısı artabilir :))

ben bizim içinde kullanım olur düşüncesiyle sebil almıştım anında hazır sıcak su . ama böyle bişeye ihtiyacın yoksa mutlaka termos bazı geceler saniyesinde hazır olsun istiyorlar :))

çıtçıtlı badi en çok kullanacağın şeyin başında çok kirlenecek çok çok almaya çalış . kilotlu çorap ben çok kullandım .

prematüre bez almıştım bi müddet en azından daha rahat ettiler

valla benim aklıma ilk bunlar geldi :)) biraz uzun oldu ama işinize yarar umarım aklınıza başka takılan olursa çekinmeyin sorun :))) ben kızlardan daha müsaitim iş saatlerinde tabi

Son düzenleme:
mrb arkadaşlarr ....ay yorucu bir gündü ama şükür bu sunnet olayı umduğumdan da güzeldi

sünnete girmeden önce popodan sakinleştirici verdiler (iğne değil ama) bi baktım bizimkiler güllüyorr gevşek gevşek 25 dk da girmeleri çıkmaları bir oldu kucakta geldiler maşl şimdilik iyiyiz tabi ağlıyorlar ara ara sanırım çişleri gelince yanıyo bir krem verdi sadece birde ağrı kesici kullan dedi calpol veriyorum ama ikisi oldu diğer tırtılım ayın 9 da olucak öksürüğü kesilsin dedik ...
korkan arkadaşlar korkmasınnnn diye yazıyorummm

masallah ya atlattın cok sukur azcık mızırdanırlar uç gune bısey kalmaz ..oo senınkıler erken erkek oldu ...darısı erkek annelerıne ...oh bu konuda ben rahatım dımı....optum herkesı ıyı geceler tum bebeklere

triacım ya ne desem az çok saol yazdıkların için.Allah razı olsun.ben biraz daha okuyayım yine sorarım.bir liste yapayım ben en iyisi.ama yazdıkların çok yardımcı olacak gibi.çok teşekkürler,öpüyorum.

saol canım teşekkürler tavsiyelerin için.

tatlım geçmiş olsun atlattınız erkek yaptınız bebeleri ne güzel benimde mirzacık kaldı ama bu sakinleştirici nasıl birşeyki fitil gibi yaptılar yani demi uyuşturuyormuki genede lokal bişeyler yapıldımı ben mirzadan tırsıyorum valla zaten sinirli hemen kasılıverşyor onda işe yararmıki bi araştırayım bakalım . daha geçe bırakmadan bende yapayım bari
ne demek tatlım inşallah işine yarar şeyler paylaşıyoruzdur .

Günaydın kızlar!!!
Figenay benim bebek arabası yanyana olanlardan canım.Ard arda olan ikiz arabası değil kardeş arabası diyolar zaten.ben üçlü bebek arabalarını çok araştırmıştım ama onlar çok pahalıydı.bence 1 ikiz bir de tekli daha mantıklı biz öyle yaptık.Canım ayrıca kafana takılan konular pek çok biz de öyleydik.Bence tek park yatak ilk zamanlar yeterli ben uzun süre üçünü bir yatırdım.Ama birbirinin sesine de uyanıyorlar canım.yalnız çok minnoş olduklarından bazan koltuklara falan da yatırıyordum.zaten ilk zamanlar ne uyudukları belli ne uyandıkları.beşiğe gerek yok bence.park yataklarda sallanabiliyor.Bebek arabasını ben 1 yıl çok kullandım.yürümeye başlayınca bıraktılar hiç istemediler yürümek daha cazip oldu.Ama çok öncelikli değil.6 aydan sonra kullanırsın.zaten bebek arabasını ben kendim biraz olsun dışarıyı görebileyim diye almıştım.canım mama sandalyesi almadım ben salıncaklar var ya ondan vardı bende.onu sabitleyince bana göre mama sandalyesi oluyordu.bence sen de öyle bişey al.çok kullanışlı.1 tane vardı sırayla yemek yediriyorduk.1,5 yıl kullanırsın onu.Benimkiler şuanda mutfakta normal sandalyeye oturup yiyorlar.Fazla açılma bence çok masraflı oluyor.bol bol bez al ben öyle yapmıştım.her indirimde depolamıştım

Nilcim geçmiş olsun canım.Onlar hiç anlamaz zaten keyfine bak.ara ara ağlarsa ağrı kesici rahatlatır.bu durum zaten 1 gün sürüyor.sonra normale dönüyor.

tşkler arkdaşlar

evet mızıldnmalar var ev kalabalık baş edebiliyoruz ..şimdi sıra metede ...verdikleri sakinleştirici makattan diyazemmiş sanırım arkadaşıma sormuştum öyle demişti ....triacım sakinleşir bende şimdi meteden çekniyorum yabancıya gitmiyor çünki morarıyor bişi oldumu ama o ilaca karşı koyamaz :) güle güle gidecektir ameliytneye anesteziyide burundan maske ile veriyorlar maskeyi çektikleri anda uyanıyorlar çünki bizimkilerin girmesi çıkması 25 dk sürdü ve kucakta girdiler geldiklerindede uyanıklardı tabi snnet bölgesine de lokal anestezi uyguluyorlar

bitanesi çiş yaparken zorlanıyor sanırım normallmi acaba ben sürekli değişiyorum altını kremini sürüyorum yapmama gereken farklı birşey varmıkii :?

selam kızlar cumanız mubarek olsun..........hava serın bugun.....nılcım normaldır takma kafanı canım bı ıkı gun surer ı nş gececek sıkıntılar ama usutmesınler sakın......sabah seda elını ocagın ustundekı tencereye degdırdı cok sıcaktı ık saat susmadı ya cok canı yandı kuzumun cok hareketlıuler herseye ellıyolar dıkkat etsemde zor gercekten sımdı uyudular .....mutfak camının onune uzun saksıya bıber ektım gecen senede ekmıstım cok guzel oluyo hersabah taze bıber topluyom tarladan sankı....herkes nasıl ya vıldan nerde haberı olan varmı kızlar ...ıyı bakın paşalara ve prenseslere ....

tşk muallimcim senin kızlarda meraklı bu dönem zor ve çok tehlikeli bir dönem üç tane olunca çok zor ben cıs sıcak diyorum yine ellemek istiyorlar ya akıllanmıyorlar

ah canım ya kıyamam sedaya geçmiş olsun.ne kadar dikkat edebilirsinki sonuçta 3 taneler.zor valla

mehlikacım saol.dediğiniz gibi önce bi park yatak alayım.ama zaten o park yataklardan zaman içinde 3 tane alınacak dimi? uygun bulursam alayım mı hepsini birden.çünkü birbirlerini uyandırmaları kötü bişey.

bebek arabası içinse,bebekler kısmet olursa eylül ortasında doğacaklar.en erken bir dahaki yaza doğru kullanabilicem sanırım.ama öyle yada böyle bebek arabası bir dönem mutlaka lazım oluyor gibi anladım yazdıklarınızdan.sen bi resim koyabilirsen yada internetten bir link bulabilirsen direk senin arabayı gösteren iyi olur bizim içinde.zahmet olmasın ama.
birde bez aldım demiştiniz ya ben şimdi ne kadar prematüre için alayım? fazla abartmıyım dimi pre olayını?
yada o çıtçıtlı badi dedin ya triacım,şu komple olanlar mı daha iyi?
onlardan da prematüre için mesela 5 er takım mı alayım yoksa daha fazlasını 0-3 ay için mi alayım ilk etapta?
öptüm hepinizi..

Merhaba;

ben dün üçüz bebek beklediğimi öğrendim :)

İkiz olacağını tahmin ediyordum ama 3 ile ağzımız açık kaldı ...

Ne olur bana hamilelik süreci ile ilgili deneyimlerinizi güzel haberleriniz yazın.

Doktor 2 ye düşürmekten yana. Sizin deneyimleriniz nasıl..

Figenay, canım evet 3 beşik oluyor eni sonu.sen bilirsin orasını.biz iki tane almıştık.3. yü bi arkadaş vermişti mobilya yatak şeklinde.şuanda kızım hala yatıyor.birilerinde varsa onu da kullanabilirsin.Boşuna masrafa gerek yok yani.park yataklarımı sana verirdim ama onlar çok elim kolum.5 yaşına kadar gittiğimiz yerde kullanırız yani. Canım ben premature bezi hiç kullanmadım bişey diyemem ona.biz normalini kullandık.premature alırsan çok alma bence bebişler hızlı büyür çünkü.1 numarada al 2 numara da.ortaya karışık yani:)
Çıtçıtlı badiyi doğum zamanına göre ayarla kolsuz yada uzun kollu gerçekten çok kullanışlı olur.sakın iç çamaşırı alma ben hiç kullanmadım.daha yeni yeni atlet giydiriyorum.çıtçıtlı atlet en iyisi.

bebek arabasının resmini koyacam zaten buraya figen o zaman bakarsın.ard arda olandan değil bizimki yanyana olandan.bence çok kullanışlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…