canım benimde ihityacım var bir iki şeye..gerçekten çok zor 3 çocuğa birden yetişebilmek..o bahsettiğin topik nerelerde..belki yardımcı olurlar banada
triacım benimde sıkıntım biraz bu aslında.neye ne zaman ihtiyacım olur bilmiyorum.mesela şimdi park yatak alıcaz tamam ama bir de beşik lazım oluyor diyolar.ne fark var aralarında? park yatakta sallanıyor ya nasılsa.geçende el muallim demiştiki sallanan beşik aldım,aynı zamanda mama sandalyesi olarakda kullanıyorum diye.buda mantıklı.beşik dediğiniz şu mobilyalı olanlar dimi?ay ne kadar da cahilimpark yataklarda bir yere giderken yanına almak için çok iyi.
sonra bebek arabası için ikiz bebek arabasının yanına bir de tek mi almak gerekiyor?
siz ne lazım onu söyleyin zaten herşey ihtiyaç şu anda
selam herkese...nıl ınş hersey guzel olur cok rahat olur canım....fıgen sen bu yıl zaten kullanamazsın gıbı seneye yaza lazım sana bebek arabası ben gecen sene ıkı kez cıkabıldım uçuyle kucuklerdı ve cok aglıyolardı ama bu yıl daha rahatlar cıkıyorum bı teklı bı ıkız arabayla yanyana benım ıkız arabası ben arkalı almadım hem uzun hemde bırı tam heryerı goremıcek yanyana guzel ben memnunum ve agır degıl rahat suruluyo allahtan asansore sıgıyo yandan koyuyorum kapılardan gecıyo ıyı oldu dısarıyı cok sevıyolar bu yıl ..gecen sene mahvettıler benı .....herkes nasıl optumm
tatlım geçmiş olsun atlattınız erkek yaptınız bebeleri ne güzel benimde mirzacık kaldı ama bu sakinleştirici nasıl birşeyki fitil gibi yaptılar yani demi uyuşturuyormuki genede lokal bişeyler yapıldımı ben mirzadan tırsıyorum valla zaten sinirli hemen kasılıverşyor onda işe yararmıki bi araştırayım bakalım . daha geçe bırakmadan bende yapayım barimrb arkadaşlarr ....ay yorucu bir gündü ama şükür bu sunnet olayı umduğumdan da güzeldi
sünnete girmeden önce popodan sakinleştirici verdiler (iğne değil ama) bi baktım bizimkiler güllüyorr gevşek gevşek 25 dk da girmeleri çıkmaları bir oldu kucakta geldiler maşl şimdilik iyiyiz tabi ağlıyorlar ara ara sanırım çişleri gelince yanıyo bir krem verdi sadece birde ağrı kesici kullan dedi calpol veriyorum ama ikisi oldu diğer tırtılım ayın 9 da olucak öksürüğü kesilsin dedik ...
korkan arkadaşlar korkmasınnnn diye yazıyorummm
ne demek tatlım inşallah işine yarar şeyler paylaşıyoruzdur .triacım ya ne desem az çok saol yazdıkların için.Allah razı olsun.ben biraz daha okuyayım yine sorarım.bir liste yapayım ben en iyisi.ama yazdıkların çok yardımcı olacak gibi.çok teşekkürler,öpüyorum.
selam kızlar cumanız mubarek olsun..........hava serın bugun.....nılcım normaldır takma kafanı canım bı ıkı gun surer ı nş gececek sıkıntılar ama usutmesınler sakın......sabah seda elını ocagın ustundekı tencereye degdırdı cok sıcaktı ık saat susmadı ya cok canı yandı kuzumun cok hareketlıuler herseye ellıyolar dıkkat etsemde zor gercekten sımdı uyudular .....mutfak camının onune uzun saksıya bıber ektım gecen senede ekmıstım cok guzel oluyo hersabah taze bıber topluyom tarladan sankı....herkes nasıl ya vıldan nerde haberı olan varmı kızlar ...ıyı bakın paşalara ve prenseslere ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?