Muallim nil çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...sizin tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var.mesela sizinde bu kadar çok bulantı ve kusmalarınız oldumu ne zaman geçecek bunlar inanın çok bunaldım artık ...sürekli yatarakmı geçirdiniz hamileliğinizi benim doktorum sanırım biraz fazla pimpirikli üçüz keseyi gördüğünden beri rapor veriyor çalışamazsın diyor...sürekli evde yatmaktan çatlıyacağım artık...Allahtan burayı keşfettimde sizin yazdıklarınızı falan okuyarak zaman geçiriyorum...emrezeynep bizde birbirimize destek olarak bugünleri geçirebiliriz benim bildiğim bişeyler varsa ben seninle paylaşırım senin varsa sen paylaşırsın....
selam .....nasılsınız kızlar uyudu benım fıstıklar banyo yaptılar ınş rahat bı gece olur bende cup yatıcamm.........fıgen masallah ...ınan zaman cabuk gecıyoo ben kanammdan sonra yattım hep ıstende ayrıldım o sırada benım mıde bulantılarım 17 haftaya kadar surdu cok rahatsızdım agzımın tadı yoktu ama benım dr kıloma hıç takmadı doguma kadar 18 kılo aldım ee bıde erken dogurmasaymısım ne kadar alırdım bılememm ......tatlıya karsı nefret hıısım vardı 17 hatfadan sonra gectı cok sukur cogu seyı yıyemedım ......saglıkla gelsın kızlar sımdı uç kısımısınız bekleyen....burda cok yazıstık ya okumussunuzdur eskılerı sabah gozumu laptopta acıp aksam kapıyodum yoksa can sıkıntısından patlardım .....bol bol kıtap okyun sonra gercekte vakıt olmuyo ve uyuynnnn uyuyunnnn ..........asla uyuyamıcanız cunku rahat rahat .....
tşk ederim yanlız benim dr tam tersi günlük yaşantına devam et dedi ve ben hiç yerinde duramayan biriyim çok şükür bulantım fazla yok ama ara sıra iyi yokluyo bide kuduz oldum sanırım:))su görmeye tamülüm yok zorla içiyorum sonrada bulantı ama kusmam yok ..ben öle yatıpp dinlemiyorum aksine çok hareketliyim çok şükür bi sıkıntım yok ara sıra olagan kasık agrılarım dışında...bu üçüzler bizi bayagı yoracak sanırım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?