Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Mavi mercan sende mi düştün kardeş:)))şaka bi yana
canım hayırlı uğurlu olsun.çok zor olacak ama 3 tane bıldırcının olacak hangisini öpsem diye şaşıracaksın.İnşallah sağlıkla kucağına alırsın.Bilimsel olarak bilmem ama bence dokundurma bebişine.Bana doktorum önermedi (sürekli kontrolümü yapan).ama tüp bebek yapan doktorum istedi birinin kalbinin durmasını.Dr um birkaç örnek verdi sonunda mutlaka diğer bebişlere de bişeyler olmuş bi şekilde onlar da düşüyormuş.Allah verecekse bize verdiği gibi sana da sağlıkla verir vermicekse de bi şekilde vermez.Hayırlısı olsun canım.

mavi mercan hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın . bende mehlikaya katılıyorum redüksiyonunda birçok riski var çogul gebeliğinde sen vicdanen kararını ver gerisini alaha havale et tatlım . yaşayacak görecek günü varsa ne olursa olsun sağlıkla doğuyorlar . hakkında hayırlısı olsun .

bizde böcüklerle akşam gezmelerine başladık artık valla tutum ben bu işi akşam 8 den sonra çıkarıyorum dışarı parklar boş istedikleri gibi koşup oynuyorlar havalrda ılık gidiyor şimdi azcık ısınırsa akşamlarıda kalabalıklaşır diye şimdişden başladım ben bu akşamda çıkıcaz inşalla valla ne güzel oluyormuş onlar kendileri takılıyor bizde çekirdek çıtlıyoz taşınma işleri başlamadan keyiflerdeyiz sonrasında yakın parkda yok zaten nasıl olucak bilmem

selam kızlar okuyom ama yazmama izizn vermiyo çocuklar tam yazıyorum bir tuşla uçup gidiyo. Çok yaramaz oldular. Güç yetiremiyorum şimdiden. Bu ara favorimiz buzdolabı. biri açıp diğeri kapatıvercek die ödüm kopuyıo. Bir o kalmıştı bantlamadığım. Zor oluyor benim için ama mecbur her yer koli bantlarının izi. Onları temizlemek bile epey vaktimi alacak ama hiç boş vaktim olmuyo. Canları sağolsun haşatımı çıkarıyorlar. Yine yazarım çıkmam gerek. Öptüm herkesi

Herkese merhabalar...bende 11+6 üçüz hamileyim aranıza yeni katıldım diğer topiğinizi baştan sona okudum.Eğer benide aranıza alır bilgi ve tecrübelerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.Çünkü insan ne yapacağını nasıl davranması gerektiğini hiç bilmiyor.Allahım çocuklarınıza ve sizlere sağlıklı günler versin tabi bana da...

selam kızlar mavı mercan ve begum hayırlı olsun ......ınş saglıkla gelsınler rahat olun ......tırtıl kurabıye senıde hayırlı olsun canım ınş sıkıntısız gelır melegın ınş............

elıtu gercekten zor yorgunluktan bıtap dusuyoruz ....ama az kaldı dıye dıye avutuyorum kendımı bende .herkesı optum ..hava yıne serın ...

bir sürü yazdım gitmemiş mesajımm....

yeni gelen üçüz hamile arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inş elimizden geldiğince bilgillerimizi sunarız ...

Muallim nil çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...sizin tecrübelerinize gerçekten ihtiyacım var.mesela sizinde bu kadar çok bulantı ve kusmalarınız oldumu ne zaman geçecek bunlar inanın çok bunaldım artık ...sürekli yatarakmı geçirdiniz hamileliğinizi benim doktorum sanırım biraz fazla pimpirikli üçüz keseyi gördüğünden beri rapor veriyor çalışamazsın diyor...sürekli evde yatmaktan çatlıyacağım artık...Allahtan burayı keşfettimde sizin yazdıklarınızı falan okuyarak zaman geçiriyorum...emrezeynep bizde birbirimize destek olarak bugünleri geçirebiliriz benim bildiğim bişeyler varsa ben seninle paylaşırım senin varsa sen paylaşırsın....

tşk ederim yanlız benim dr tam tersi günlük yaşantına devam et dedi ve ben hiç yerinde duramayan biriyim çok şükür bulantım fazla yok ama ara sıra iyi yokluyo bide kuduz oldum sanırım:))su görmeye tamülüm yok zorla içiyorum sonrada bulantı ama kusmam yok ..ben öle yatıpp dinlemiyorum aksine çok hareketliyim çok şükür bi sıkıntım yok ara sıra olagan kasık agrılarım dışında...bu üçüzler bizi bayagı yoracak sanırım:)))

hayırlı olsun taze üçüz annelerii ben sizden daha kıdemliyım dördüz beklıyorum inşallah hep hebaber sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

selam kızlar
emrzeynep,begüm ve mavi mercan hoşgeldiniz.Hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
burayı keşfetmeniz gerçekten çok iyi olmuş çünkü burası kesinlikle en doğru yer.
ben bir çok sıkıntımı burada gideriyorum.arkadaşlar saolsun çok düşünceliler.
ben 19.haftaya girdim artık,hafiften ağırlaşmaya başladım.
şimdilerde ise ne alsam ne almasam diye fikir alıyorum herkesten gerçekten çok işime yarıyor tüm bilgiler.benim doktorum yatmamı hiç istemiyor 24.haftaya kadar.ben şu ana kadar 8 kilo aldım ve her kontrolde binbir kavgayla çıkıyoruz doktorumla.şaka bir yana biraz fazla kilo aldım,şimdide yasakladı.önümüzdeki 1 ay hiç almayacaksın dedi.bense çok dikkatli besleniyorum.sadece galiba meyveyi biraz kaçırıyorum.bir oturuşta yarım karpuz gibi mesela onun dışında unlu,kızartmalı,şerbetli bişey yemiyorum zaten.biraz panikledim valla,zaten az yiyorum,neyi azaltacam da hiç kilo almayacam ben şimdi?
Allahtan hiç bulantım falan da olmamıştı benim,ondan kilo aldım heralde ama bulantısı olanlar için diyorum ilerde göreceksiniz faydalarını.çünkü bu aylarda hiç kilo almayacaksınız demektir.sonrada rahat rahat yersiniz.
ben tabi abla oldum biraz 19.hafta benim için hayal gibiydi.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
hepiniz öpüyorum.

selam .....nasılsınız kızlar uyudu benım fıstıklar banyo yaptılar ınş rahat bı gece olur bende cup yatıcamm.........fıgen masallah ...ınan zaman cabuk gecıyoo ben kanammdan sonra yattım hep ıstende ayrıldım o sırada benım mıde bulantılarım 17 haftaya kadar surdu cok rahatsızdım agzımın tadı yoktu ama benım dr kıloma hıç takmadı doguma kadar 18 kılo aldım ee bıde erken dogurmasaymısım ne kadar alırdım bılememm ......tatlıya karsı nefret hıısım vardı 17 hatfadan sonra gectı cok sukur cogu seyı yıyemedım ......saglıkla gelsın kızlar sımdı uç kısımısınız bekleyen....burda cok yazıstık ya okumussunuzdur eskılerı sabah gozumu laptopta acıp aksam kapıyodum yoksa can sıkıntısından patlardım .....bol bol kıtap okyun sonra gercekte vakıt olmuyo ve uyuynnnn uyuyunnnn ..........asla uyuyamıcanız cunku rahat rahat .....

kızlar bu arada bu hafta sonu epey iş becerdim.
baya gezdik çocuk mağazalarını.babylife diye bir markanın 60x120 lik park yataklarını beğendik.hem fiyatı güzel hem de iyiiydi.130 liraya düştü adam.annemi tutamadık tabi böyle olunca.yatakları anneanneler yaparmış dedi,üç tane birden almaya kalktı.zor durdurduk,ama o kafasına koyduğunu yapar,kesin alır bu hafta içi üçünüde.
dedimki anne yapma,kızlar başlangıçta bir tane bile yeter dedi,hem Allah korusun ya bişey olursa bebeklere çok üzülürüz diye anlatmaya çalıştık ama nafile neyse saolsun,kötü düşünmemeye çalışıyorum,inşallah üçünüde kullanmak nasip olur.

bende o gazla hep istediğim emzirme yastığından aldım.hem bu aylarda gece uyumaya destek hemde sonrası için emzirmede baya işe yarar diye düşündüm.ama içindeki madde adi çıktı geri vericem galiba
siz kullandınız mı emzirme yastığını kızlar,sanki iyi bişeye benziyor.ama birde ya emziremezsen durumu var dimi birde.işte insan onu hiç düşünmüyorki.
bebek arabaları falan baktık,aman ateş pahası.
mehlikacım seninki puset dediklerinden mi? onlar daha hafif rahat gibi geldi bana.
onun dışında da gezdik dolaştık baya.ama şu yataklar erken mi oldu diye biraz tedirginim.kampanya olunca üründe cazip geldi.birde bişeyler almak istiyorum artık.hep temkin hep temkin biraz zorluyor insanı.zaten temkinli olmak adına yeri geldi heyecanımızı bile içimize gömdük.

öyle yani kızlar,siz neler yaptınız haftasonu?

ya muallimcim benim kiloma çok taktı ya.valla strese girdim.hem diyor et yicen balık yicen,işte bu kadar süt bu kadar yoğurt,yok ceviz yok meyve diye.e zaten bunları da deli gibi yemiyorum.zaten hazımsızlık var nerde yicem çok çok.
neyi kesecem ben yaww

fıgen hamurısı ekmek cok yeme onları azalt sutunu etını ıhmal etme ama boo l su iç takma canım senın karnında üç tane var bı tane degıl .....uıyı gezmısıın valla gez gez ınan gelınc e cok fazkla gezemezsın ılk zamanlar sımdı gez....emzırme yastıgıuna gerek duymadım ben ama ısteesen dene ....benım kızlarım odası var bebeklerın cıcılerı kısmında uçuz kızlarımın odası dıye ıstersen bak canım

günaydın hatunlar

beya kalabalıklaşmışız yeni gelen arkadaşlar hamileleiğiniz hayırlı olur inşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız .
figenay iyi yapmışsın canım alışlverişe çıkmakla ara ara bakın al bişeyler içinde kalmasın hem daha çok benimsersin ama abartmadan tabi herşeyden önce sağlıkla doğum yap bebeleri bi kucakla nasıl olsa almaya hevesli çok kişi olur :)) annanede iyiymiş valla bi taneyle idare etsin sonra işin işinden çıkamayacak bak benden söylemesi . selamlarımızı ilet :))
niloo taşınma işleri ne alemde evi falan hallettinizmi lojmana gidersinixz ama siz inşallah iyi güzel yerler olur etrafında iyi olur tatlımda iyiki gelmişim dersin .
bende hafta sonu evin avizelerini falan hallettim ufak tefek bikaç şey kaldı alınacak onlarda taşınınca bile hallolur . haftasonuna inşallah taşınmayı hedefliyoruz bakalım ustalarda bizimle aynı fikirde olacaklarmı çok uzadı artık yaw fenalık geldi valla .durdukça masrafıda bitmiyor evin içi desen taşınıcaz diye dokunulmuyor zaten çocuklar fena daral geldi . pazargünü babannemlere gittik çocuklarla ilk başlarda iyiydiler sonradan alışınca açıldılarevi kurcalamaya mirzacıkda almış sıvı sabunu tuvaletin ordaki halıfilekse dökmüş yarısını tuttum onu yıkadım diğerleriyle paspaslar kalktı evi süpürelim dedik ordan başka işler yemek yedik tam bulaşık yıkıyorum kuruttuğum paspasa gene mirza kalan yarımı da dökmüş sadece baktım aldım gene yıkadım . kuzenimde vardı diyor abla iyi valla hiç kızmadın ben olsam çokjtan dövmüştüm :) kızdım kızdım da yapacak bişey yokki sonuçta ben o sabunu daha görünce bunu dökerlermikiş dedim cevabıda bildiğim halde orda bıraktım . ben kendi cezamı çektim yani . bizimkilerle bi hafta sonunu böyle geçirdik hava bugün gene bozuk

2. el bakmak isterseniz çocuktancocuga. com var ordan bakabilirsainiz kızlar. hele istanbulda olanlar elden falan alırlarsa dahada uygun olur .

Günaydın yorgun savaşçılar!!!!
Tüm haftasonum laf dinlemeyen çocuklarımın beni cıldırtması ve bir yığın ev işiyle geçti.Yine de şükür rabbime.Kızlar benim balkon çok tehlikeli.korkuluklar çok enginde.sizde de böyle durumlar varsa dikkatli olun.Bakıcılarla konuştuk balkonu yasakladık.haftasonu annem aradı.hastaneye gitmiş.orda yoğun bakımda 2,5 yaşında bir çocuk görmüş.çocuğu çıkarıp adanaya götürüyorlarmış.zavallıcık balkondan düşmüş ciğerleri kanıyormuş.Çok üzüldüm inşallah iyileşmiştir yavrucuk.Allah yardım etsin.bende de zaten balkon fobisi vardı bunu da duyunca iyice korkar oldum.
Figencim çok acele etmiş olursun alışverişe başlarsan.Ben 30.haftamda çıkmıştım alışverişe.Yatağıda önceden gidip beğenmiştim.Doğum yaptığım hafta eşim gidip aldı.sen sağlığına dikkat et.
Ben hamileliğimde ilk aylar kilo alamamıştım sonra hızla aldım sonlara doğru hiçbişey yiyemez hale gelmiştim.Sanırım midem yokolmuştu.toplam 13 kilo aldım.bence canın ne isterse onu ye.Yalnız un, tuz, şeker gibi çok da lazım olmayan şeyleri yeme.meyve ve sebzeyi bol ye canım.onlar sana güçlü çocuklar olarak geri dönecek.
yeni üçüz anne adayları hayırlı olsun hamileliğiniz.umarım sorunsuz geçer.Allah kolaylık versin.Boş vakitlerinizde bu sayfaları okumanızı tavsiye ederim.Ayrıca aklınıza takılanları sorabilirsiniz.Rahat olursanız hamileliğiniz rahat geçer.

Figencim puset değil benim bebek arabası.normal bir ikiz bebek arabası yanyana olanlardan.haftasonu resim çekicektim ama bi türlü fırsat bulamadım çok işim vardı.Çocuklarımın içinde olduğu bir resimleri var onu eklerim akşam buraya.

benim doktorum biraz pimpirikli sanırım o yüzden yat dinlen diyor birde ben hastanede çalıştığım için orda enfeksiyon kapmamdan çok korkuyor sanırım o yüzdende sürekli rapor veriyor...kusmanın falan olmamasına sevindim gerçekten iğrenç bişey...7 kilo verdim hala da almaya başlamadım çünkü hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum... bahsettiğin kasık ağrılarından bendede var onlar olağan şeylermiş..zorlu ve uzun bir süreç bizi bekliyor..Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…