:))) inşallah size destek olabiliyoruzdur kızlar motive olmanız gerçekten çok öenmli gerisi allahın takdiri bende çok aramıştım hamileyken konuşacak birilerini o zaman süper ikizler diye bi site buldum pasifbi siteydi ama resimler güç vermişti şimdi kılzar 7 yaşındalar benimkiler 2 facedede üçüzaileleri diye bi grubumuz var burdaki kızlar ve diğer ailerde var orayada gelebilirsiniz ama kapalı grup birimizin davet etmesi gerek kendiniz gibi birilerini bulunca insan nasıl seviniyorBu topikteki tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim herkes çok içten ve yardım etmeye çok hazır...umarım sizler gibi evlatlarımızı sağlıklı hayırlı bir şekilde bizde kucağımıza alırız...kendi adıma sizin hikayelerinizden güzel dersler çıkarabiliyorum...bu yolculukta desteklerinizin devamını bekliyorum...
Ya triacım herşey de seni mi bulacak valla çok güldüm yinevay yaramazlar.bide iş çıkarmışlar başına orada da uğraşmışsın bi ton.üstüne ev taşıyacaksın valla helal olsun.kolay gelsin arkadaşım.
mehlikacım sende acele etme resim koycam falan diye,müsait olunca bakarız nasılsa.
kızlar bide bişey dicem.cumartesi günü işte kontrolümüz vardı.ultrasonda gördükki kızım midemin oraya iyice yerleşmiş.ayakları hep midemin üstünde.bir de hareketliki sormayın.şimdiden gece uyandırıyor acıyla.bişey yedirtmiyor valla.bi doğsun vuracam totosuna totosuna
ya burda millet kilo bile vermiş ya 7 kilo ne demek begüm? demek çok bulantın oldu. bende bir aldımki bir güzel kiloları.ama benimde sonum mehlikacım senin gibi olacak,midenin üstünde tepinirse benim kız hiç bişey yiyemeyeceğe benziyorum.aman kilo almayımda erken doğmasın bebişler.
hepinize güzel bir öğleden sonra ve akşam diliyorum,öpüyorum.
tria canım bu blog nerede oluşturyosunn bende okumak yazmak istiyorummm
tarçınım birde o bölüme bende doğum hikayemi yazmak istiyom ama bi türlü oturamadımkiiii yakında unutuppp gidicem vallaa ....
günaydın :)
İyi dilekleriniz, hayırlı olsun mesajlarının için teşekkürler. ben bugün 6+1 günlük oldum.
Tüp bebek ile hamile kaldım 4. denememde 2 tane trasnfer edildi, ama bölünüp 3 olmuşlar :) 2 tanesi tek yumurta ikizi olacak sanırım. Tabii daha çok başındayız. Önümüzdeki hafta perşembe günü kalp atışlarını dinleyeceğiz. Böyle bir şaşkın, bir mutlu, bir tedirginim.
Çalışıyorum, işe gitmeye devam ediyorum. Yalnız çok yorgun oluyorum eve gidince yatıyorum. Çok kusmam yok ama canım hiçbişey istemiyor.Midem hep hafif naneli, bulanıyor gibi, tatlı için ölen ben şimdi tatlı aklımın ucundan geçmiyor tek yiyebildiğim tuzlu ya da yeşil erik. midem hep su üretiyor gibi ondan da hep açlık hissi gibi ama aklıma ne gelse canım istemiyor gibi beni de ancak siz anlarsınız gibi :)
Kafamda bin tane tilki var, hep bu konu ister istemez aklımda nasıl olur, ne olur naparız diye. Herşeyi Rabbime bıraktım, hayırlısı ne ise onu diliyorum. Sizlere de destekleriniz için çok teşekkür ederim.
bir de bir kasık ağrısı var sıcak sıcak sanki regl olcam, trasnferden teste kada rolan sürede de öyleydi, şimdi olunca korkuyorum bişey mi oluyor diye sürekli lavaoda kontrol ediyorum bişey yok :) normal sanırım dimi
Merhaba arkadaşlar umarım herkesin bebişlerinin sağlığı yerindedir...bende bulantılarım ve kasık ağrılarım dışında iyiyim...birde bu evde sürekli olmaktan çok sıkıldım sürekli çalışan birinin eve tıkılması ne zormuş ya inşallah bu durumada alışacağım...birde sizlere bir sorum olacak aranızda amniyosentez yaptıran var mı?varsa tecrübelerini benimle paylaşabilir mi...herkese sağlıklı hayırlı günler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?