muallimcim bende 7 tane var biberon ilk aldıklarımı sevmediler şimdi brows kullanıyoruz onlarda yedek kaldı dr falan giderken yanımda götürüyorum neolur ne olmaz diye benim bulunduğum yerde üçüz bebk arabsı yok kullanışlı olıurmu bilmediğim için bir yere siparişte vermedim belki ikiz arabası alırım ama bilemiyorum
triaaaa 45 dkkkkkk ağladılarmı gerçekten akannehir benimkiler biberonla uyuyunca sallanmak istemiyorlar ama biberonda sallanmak kadar zor ben istikrarlı davranamıyorum çok ağladıklarında hemen vazgeçip sallıyorum katı gıdalardan sonra gaz problemimiz arttı geçsinde bakalım deniycem mutlaka tabii önce kulaklarıma tıkaç almam lazımmm
nilom dün hemşire hiç gerek yok fitil atma ateş yapmaz dedi sabaha karşı düşürdüm tahanın ateşini keşke dinlemeseydim mahvoldu kuzum ızımda ateşlendi ama hemen düştü fitili atıca bence aşıdan yarım saat sonra at fitil ben geçen sefer öyle yapmıştı hiç sorun olmamıştı
ve nihayet bebişler oyuncaklarına el uzatmaya kavramaya çalışmaya başladılar arada benimde yardımımla tutuyorlar büyüdüklerini görmek kadar güzel bişey olamaz
tria bende hem çatlak hem sarkma var aynur karın gerdirme ameliyatını düşünüyor eğer ondan cesaret alırsam belki bende yaptırıcam göbeğim yok denecek kadar az ama sarkıklık çok sinir bozucu
edikacım nerelerdesinnnn iyimisiniz tatlım ya aklıma ne geldi bence senin bebişler diş çıkarmaya başlıycak ondan azaldı iştahları nilinde dediği gibi 5. aydan sonra yavaşlıyormuş kilo alımları şahsen bizimkilerin tam kilo alması gereken zamanlar sincap kadar kalıyor kuzular başka bebklerin yanındaaa
kızlar günaydın ya o kadar çok biberonu naptınız yada ben niye almadım ))) ben 1 takım aldım .1 de öyle hediye geldi en fazla 6 biberon oldu. ayakta sallama işini bende yaptım baktımki hep yanımda biri lazım sürekli naz niyaz daha geçen ay alıştırdım attım hepsini yataga ilk günler 45 dk. falan ağladılar ama hergün dahada azaldı . şimdi yatırıyorum uyuyorlar ağlamıyorlar bile o yüzden canım geç kalmış sayılmazsın hemen alıştır.sana büyük kolaylık olur . ben işe başlayana kadar emzirmeye çalıştım hepsini 9 ay emdiler artı mamayla beraber tabi işe başlamaya yakın 2 si bıraktı 1i emiyordu hala ama işe başlayınca oda bıraktı bende zorlamadım bida . şimdi sadece ek gıda yatarken mama veriyorum .
araba içinde bende bir ikili bir tekli kullanıcam bakalım nasıl yapcaz . oto koltuklarını hemen araştırıyorum sıgdırabilirsek arabaya ne ala ))))
ya tam bi cümbüş yaşıyoruz herşeyde )))
özlem sen biberon maması kullanmadınmı yada seninki farklımıydı bildiğim kadarıyla önceden hazırlanıp ısıtılmıyor çünkü onlar .ben 2 saatte bir beslenme progrmı uygulamadım benim kızım belli bir zaman sonra 12 saat uyanmıyordu doktora sordum kararsızım uyandırıyorum bazen aç kalıyor diye dedim uyuyan çocugu uyandırma 14 saati geçerse uyandırıp beslemen gerekir bırak uyusun dedi. bende ağlamadıkça geceleri hiç beslemedim .
uyku düzenine gelince özleme katılıyorum kararlı olmadan asla başlanmamalı . dediği gibi ellerine büyük bi koz veriyosun
aşı zamanlarında bizim doktorumuzda her aşıda değil ama ateş yapabileceklerde gelmeden ateş düşürücü verin diye uyarıyordu sonrasındada fitil destekli 24 saat ateş çıkmaması devam . ama ben sadece gitmeden veriyordum sonra vermiyordum aşı yüzünden hiç ateşlenmediler. şimdi 1 yaş aşıları olucak onda nolur bilmiyorum
bide özlem su çiçeği aşısı oldunuzmu siz 1 yaşında oluyor galiba kararsız kaldım . rota virüsüde olmamıştık
bende onu sorucaktım bizler biberon maması kullanıyoruz acıkcası 2 saat bile bekleyen mamayı vermiyoruz kokuyor tadı bozuluyor
hangi mamayı kullandın özlemcim
valla burda bizim doktorlarda zaten çok iş yok böyle bir şeyi bırak uyarmayı bilmezler bile zaten çogu şeyide bilmiyorlar
aşı konusunda rota aşısı biliyosun paralı bi aşı doktorumuz bize tek bebeklere bile ısrar etmiyorum sonuçta serum tedavisiyle düzelebilecek bi hastalık kaldıki olmayadabilir hele size hiç ısrar etmem çokda gerekli bulmuyorum demişti o yüzden yaptırmadık
su çiçegindede öyle biri yaptırın gerekli diyor diğeri öyle böyle geçirecek olan bişeyi engelleyip bağışıklığı niye azaltıyosunuz diyor bende anlamadım valla napcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?