canım öyle iyi geliyoki, böyle şeyler duymak, hele de bunu yaşamış olan sizlerden.. çevremde çok güzel şeyler de söleniyo ama daha çok, ayyyy nasıl yapıcan, amannn nasıl bakıcan.... Allahım gücünü verir, tabiki çok daha zordur ama tek seferde büyüyecekler inşallah...
canım sen de üçüzlere gebesin sanırım.. inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
geç oldu ama kandiliniz mübarek olsun, üç aylar cümlemize güzellikler getirsin inşallah...
figenay, bencede ikinci el al, ben amedanın kini aldım satarken üst bölümünü de verdim, ama istemezsen onu ayrıca da satıyorlar sen motor kısmını satın almış olursun.. ben indirim zamanı 270 almıştım.. benim bir arkadaşımda e-bebekten 300 e almıştı, eğer düşünürsen ona bir sorayım belki satmak ister, onun tek bebişti ama çalıştığı için almıştı..
mehlika canım ben seni face de bulamadım, ben yasemin istersen sen ekle beni canım
figenay canım arkadaşıma sordum 175 e verecek, üst bölümü de verir yanında istersen kullanırsın istersen yenisini alırsın sen bilirsin..
ıslak mendili ben hiç kullanmadım, bizde senin dediğin gibi ılık su ve pamuk kullandık hep, dr.lar bize zararlı olduğunu söylemişti, biraz ele gelince de kaka olduğunda sürekli yıkadık, şimdide pamuğu da bıraktık zaten öyle kolay kolay alt değiştirme olmuyor, açıldığı an kaçıyorlar, her kaka da kucağımda banyoda yıkıyorum, bu aralar günde 3 defa falan az az yapıyorlar o da X 3 dersen elim çok temiz kalmıyor yani :))))
gerçi görümcem sürekli ıslak mendil kullanıyor, onun kızında hiç sorun olmadı, bize idrar yolu iltihabı yapar dediler, ama çocuktan çocuğa değişiyor demek ki..
bizimkiler hastanede pre-aptamil ile başlayınca gerisini pek almadılar, eşim SMA, Bebelac, herobayb, bir de farklı bir marka hatta arkadaşın dr.u anne sütüne en yakını diye tavisye etmiş şimdi ismini unuttum, hepsini denedik, biberon ağızlarında emmediler,, biraz fazla seçiciler sağolsunlar,, 6 ay aptamil, sonrasında ara ara hero baby vererek geri kalan 6 ayı da hero baby ile bitirdik, şimdide KAY keçi sütü ve dost un devam sütünü karıştırıp veriyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?