Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

eve gitmeye korkuyorum valla ev toplaması vardaha inşallah haftasonu taşınıcaz kızlar .çıkış geldi zil çaldı yolcudur abbas bağlasan durmaz :)))

ah arkadaşım kolay gelsin sana.
kız nasıl oldu,iyileşti mi bari? birde ev taşırken hastalanmasınlar.
Allah kolaylık versin..

trıa ıns kolaycacık gecer bu gunler yenı evıne gecersın banada hep zor gelmıstır tasınmak ama artık naklıye sıstemı var daha ıyı eskıye gore sanırım.....herkese guzel bır gun olsun

selam hanımlar
ocak annelerine takılıyorum sıkça ama burdan daha çok şey öğrenebilirim gibi geldi :)) tatlım çok haklısın ama o kadar çok korkutuyo ki insanlar, hamileliğin tadını çıkaramıyorum endişelenip... hamileliğin getireceği sorunlardan da korkuyorum.. bebeklerimi ne kadar karnımda taşıyabilicem mesela.. Allaha sığınıp rahatlamaya çalışıyorum... doğumdan sonrası da korkutuyo, hiç bebek bakma tecrübem de yok... Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ama giderek daha çok benimsiyorum bebişlerimi galiba :)
bizim çevrede üçüz olduğu duyuldu artık..
canım sen de gebesin maşallah, sağlıkla kucaklarız inşallah bebeklerimizi hayırlısıyla... cinsiyetleri belli oldu mu? ben çok merak ediyorum
çok geçmiş olsun kuzuya, çabucak iyileşir inşallah..

Aylincim senin yaşadığın tüm tedirginlikler çok doğal.hele bir cinsiyetlerini öğren bak o zaman nasıl farklı olacak.ben herşeyin farkına o gün vardım desem yeridir.benim de iki oğlum bir kızım olacak inşallah.sabırsızlanıyorum doğsunlar diye çünkü daha şimdiden özledim bebişlerimi.Allah hepimize o güzel günleri görmeyi nasip eder inşallah.
herkese iyi geceler bu arada..

aylincin bizlerinde tecrübesi yoktu ben bebekleri kucağıma alamazdım korkardım minikler bişi yapcam diye o kadar yani :) doğum sonrası okuduklarını ve gördüklerini uygulama zamanı olduğundan birde annelik duyguları asıl o zaman yoğunlaşmaya başladığından acemilik çekmiyorsun ...

pitoşummmm nerelerdesiinnn

kızlar naptınız ya kimsecikler gelmemiş herkes iyidir inşallah . nilo taşınma işlerini naptınız tatlım ne zaman gideceksiniz . kübracık kaç zamandır yoksun sen ne alemdesin .

benimde taşınma işlerim bitti inşallah bu akşam kendi evimde kalıcam . çocuklarla kaç haftadır doğru düzgün ilgilenmedik artık rahat bi nefes alırız . onlarda öksürük krizi başladı 2 gündğr düzelmedi bugün doktor yolu gözüktü bize

kızlar nettiniz yaw ben 2 gündür annemlerin yanındaydım dedim bissürü şey yazmıştır kızlar ama kimse gelmemiş.herkes yoğun sanırım.aman bi terslik olmasında.

triacım hadi geçmiş olsun diyelim sana,sen kurtardın darısı taşınacakların başına.
biz bir türlü karar veremiyoruz taşınsak mı diye.evimiz küçücük bir teras katı dairesi.iki küçük oda ve birde salon mutfak var.bi sene daha dayanır mıyız diye düşünüyoruz çünkü bu evi çok sevmiştik ve daha taşınalı bir yıl bile olmadı.

dün bir tane bebek arabası geldi bize birinden,araba baby maxın ikiz arabası.önünde tek tekerlek var diğer tekerleri de kocaman ve sürüşü çok rahat.ama galiba katlanmıyor.nereye sığar o araba bilmiyorum.katlanabilse çok iyiydi çünkü hem sürüşü çok rahat hemde bedavaydı

20.hafta ultrasonumuzda çok iyi geçti bebişler maşallah çok iyi görünüyorlardı

benden bu kadar sizden ne haber?

slm kızlar
triacım bizim yarın sünnet var biliyorsunuz mete kalmıştı sona eğer uygun görürse yapılcak çünkki öksürük tam geçmedi üstüne bende nezle oldum ...

taşınma işi eşim gitcek önce yavaştan toplanıyorum işte ay sonunda eşim gider ailem gelicek yanıma bakalım bi aksilik olmazsa

ya kızlar ben geldim gittim sünnete buraya gelen olmamışş oğluşumuz çıktı sünnetten iyiyiz şükür birde dil bitikliği varmış minik bi kesik atmışlar lazerle nasıl olsa anestezili diye ....ben ilk defa duydum bilmem görmem anlamam yazıyorumki sizlerde çocuklarınızı kontrol ettiriniz bu konudaa öpüldünüz

canım cok gecmıs olsun ınş ...damatlıklarını da gorelım ınş oğluşlarınn......ıyı bakın kendınıze trıa nasıl tasındınmı nıl daha nasılsın pıtos nerde elıtı nerde ıyı bakın kendınıze cok opt..tarcın nerdesın

çok teşekkür ediyorum arkdşlar muallimcin inşallah dediğin gibi damat oldukları günleri gelin olacakları günleri görürrüz birlikte inşşşşşşş daa ne isteriz şu hayattan :)

nilom geçmiş olsun tatlım şükür atlattınız düğünlerinide görürsün inşallah . dil bitikliğide neymiş anam ilk senden duydum bi araştırayım bakim dahada neler görüp duycaz
muallim taşındım canım bitti şükür çocuklara iyi oldu apartmanın çevresi sarılı azbuçuk bi bahçede var en azından arabamı gelecek korkusu yok çıkıp oynuyorlar mahaledede çocuk bereketi varmış maşallah yaşıtları iyi oldu hakkımızda hayırlısı bakalım

merhaba kızlar uzun bir aradn sonra yine geldim bakıyim dedim beni özleyen olucakmı arkamdan konuşucak varmı iiiyiii iyiii beğendim yamuk yapan yok evi topluyoruz bir iki haftaya taşınıcaz neti faln kapattık ama dayanamdık yine açtırdık evin yapımı beklediğimizden uzun sürd herkes iyidir umarım geçmişe üstün körü bir göz attım nilom geçmiolsun küçük adamlara olduda bitti maşallah arzucum sende taşınmışsın hayırlı olsun güle güle otur tatlım valla başka ne vardı unuttum herpinizi öpüyorum

sagolun kızlar kübracık hoşgeldin valla dwerdin taşınma telaşı olsun tatlım başka bişey olmasında uzunda sürse bi şekilde bitiyor bizimde öyle oldu iş uzadıkça uzadı ustaların kaprisi çekilmiyor paranla rezil oluyorsun bide bu sene doğalgaza geçiyoruz anca şehir olarak herkes tadilatta usta zor bulunuyor bulunan bi acayip davranıyor adamı çıldırtıyorlar. inşallah bidaki seslenişin yeni evinden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…