NO|Kullanıcı adı|haftası |cinsiyeti|kilosu
1|tri|36.hafta|2erkek 1 kız|2.600/2.450/2.190
2|tarcinim|37.hafta|2 erkek 1 kız|2.460/2.300/2.650
3|pitos25|33.hafta|2 erkek 1 kız|2.00/1.970/1.500
4|el-muallim|28.hafta|3 kız|1040/1120/970
5|xxnilxx|33.hafta|3 erkek|1800/1450/1740
6|edika|30.hafta|2 erkek 1 kız|1500|1500|1470
7|elitu|35.hafta|2 erkek 1 kız|..../.../......
8|meryem42|33.hafta|3 kız |1500/1600/1700
9|aynuröz|.........|3 erkek|......./....../......
10|periecem|........|2 erkek 1 kız +1erkek|......./......./..../....
11|nehir7680|........|2 erkek 1 kız|........./....../........
12|mehlika10|........|2 erkek 1 kız|....../........./........
13|topukluayakkabı|36. Hafta|2 kız 1 erkek|......../......../........
Günaydın herkese;
Kızlar biz 8. haftamızı bugün bitiriyoruz inşallah.
Çarşmaba günü doktor kontrolümüz vardı bebek A, B ve C 'nin :) kalp atışlarını duyduk tek tek , hepsi de maşallah iyiler. Keseleri ayrı, kalp atışları düzgün büyümeyi bekliyorlar.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım, 4. denememdi, 2 tane koyuldu biri içerde bölünmüş, yıllardır Rabbimden evlat dileyip duruyorum. Durum böyle olunca ben 2 ye indirme işlemini yapamayacağım. Eşim de ben de kıyamayacağız bebeğimize, Rabbimin bir hediyesi diye düşünüyorum. Zor olmasına zor olacak ama Rabbim kolaylığını versin, alnımızda ne yazılı ise onu yaşarız müdehale etmeden.
Tüp bebek doktorum ile son görüşmemiş oldu kontrolümüz, bundan sonra kadın doğumcuma gideceğim önümüzdeki hafta salı ilk randevumuz var, doktorumuz biraz 2 ye indirmeden yana ısrarlı gibi bakalım nasıl geçecek görüşmemiz.
Kızlar benim kaygım doğumdan sonra bakımından çok bebeklerin sağlıklı ve olabilecek en iyi zamanda doğmasından yana. Sizlerden ricam Doğum hikayelerinizin olduğu linki bana link olarak gönderebilir misiniz, orda genelde hangi hafta doğum olduğu yazar. Biraz rahatlarım. Herkesin erken mi doğdu 3üç olup prematüre olmayan, küvezde kalmadan doğabilir mi bebekler. Bunları düşünmek için çok mu erken :)
günaydın hatunlar
yeni bir pazartesi sabahı çalışanlara sendromsuz haftalar diliyorum evdekilerede herzamanki gibi kolaylıklar , hamileler yan gelin yatın siz daha :)))
haftasonunu yağmurlu geçirdik bizde kapıya bile çıkamadılar zaten taşınmanın yorgunluğuda geçmedi henüz hala ustalarla işlerimiz var eksikler tamamlanıyor öyle uzun boylu çocukları gezdirmeklede uğraşmadık valla bu hafta .muallimcim geçmiş olsun tatlım artıkım yaz geldi sinekler arılar bütün yaz uğraş dur artık .
yasemin valla siz anlatırken ben seviniyorum bi tek benmkier anormal değil topyekün anarmaliz diye benimkiler aynı tatlım kalabalık oldukları için artık kaçınılmaz ben bıralıyorum valla kim kimi döverse yapacak bişey yok görmezden geliveriyorum şuan bile kayranın kolunda mor bir ısırık lekesi var resmen çürütmüş benimde aynı kızım çok fena hele şimdilerde dahada fena vurma huyu çok banada vuruyor diğerlerinede gitt diye bağırıyor git diyorum sana git :)))sinir katsayım arttı böyle olmasınlar diye çok uğraştıydım ama yok anam olacakları bu .doktor bu yaşlarda normal serbest bırakın üstüne gitmeyin kucağınıza falan sürekli almayın demişti bide ortam değişikliği oldumu diye sormuştu yeni evede geçtik bahanemiz hazır 2 yaş sendromu , ev değişikliği , nazar :))) bunlara sıgındım artık düzelecek günleri bekliyorum .
arzucum demek sizde de durumlar aynı, Allah kolaylık versin hepimize,, inşallah bu davranışlar geçicidir de karakterlerine yansıyan bir yönü olmaz,,
nil canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,, bizim kocada 2-3 aya uzmanlığını alıyor kısmetse, bakalım bizim mecburi hizmet nereye çıkacak
mavimercan,, doğum hikayeleri bizim konun bir kaç altında yer alan konu da "üçüz annelerinin doğum hikayesi az sonra" diye var zaten canım ,, bana 3 emriyo koydular ama iki kese gözüktü, sonra bir baktık, bir kese de iki bebecik,, dr. genetik bir durum dedi, zaten iki taraflı ikizler vardı ailelerde,, seninki de mi öyle.. şimdiden kolay bir gebelik ve rahat bir doğum diliyorum..
merhabalar..
hanımlar bişe sorcam dün sabah bikaç damla aşık pembemsi akıntım oldu çok şükür bebeklerimiz iyiydi ve dr endişelenecek bişe yok dedi ama 16.haftaya kadar haftada bir proluton depot 500 mg iğne verdi.. aranızda kullanan var mı? tekrar lekelenmem olmadı şükür kararsız kaldım.. kız bebeklerde tüylenme yapabiliyomuş sanırım.. fikirlerinizi almak istedim..
canım doktorun herşey yolunda dediyse gerisi sakın düşünme ve doktoruna güven.bende bi sürü iğne ilaç kullandım,senin dediğin ilacı kullanmadım ama muhtemelen düşük önleyici bişeydir verdiği.o ilaçlar bebeğe zarar vermiyorlar pek,canını sıkma bence,sen ilacını kullan ve dinlen.bende bu ilaçlardan dolayı çok canım sıkılıyordu ama kullanmak lazımsa başka çare yok.ama belki başka bir doktora daha gidebilirsin içini rahatlatacaksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?