Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

kızlar ya benim mirzacık heyecanlanınca falan bir kelimeyi iki kere falan söylüyor arka arkaya normal zamanlarda düzgün konuşuyor takip edeiyorum kekemelik falan varmı diye yok ama arda arda kelime sıralaması konuşma problemi olduğu anlamına gelirmiki yada sonradan kekelemeye falan başlarmıki bilgisi olan varmı . ayarlayıp bi doktora götürecem gerçi ama

evet arzucum bugünlerde biberon krizi yaşadığımız için düzenimiz bozuldu çocuklar sabah çok erken acıkıyorlar
arzucum benim ablamın kızı anasınıfına gidiyor o bile heyecanlanınca korkunca kekeliyor çoğu çocuktada vardır bu kelimeyi toparlamak için tekrar ederler bence sorun değil ama sen istersen yinede sor dr
benimkilerde sabah hiç ekmek yemiyor arzu seninkiler yiyormu yada ekmek yerine doymaları için ne verebilirim bazen kek poğça alıyoruz ama evde yapılmayınca içime sinmiyor şahsen evdede yapsam bunlara alıştırmakta doğrumu kararsızım önerisi olan varmı

ooh ne güzel aylincim yaptırmış kurtarmışsın.şimdi rahatla ve dinlen hiçbirşey olmayacak göreceksin Allahın izniyle.senin geçirdiğin haftaları bende çok zor atlattım.düşük tehlikesi bitti bi 3-5 hafta rahat ettim şimdi de erken doğum tehlikesinin haftaları geldi.bu işte heyecan hiç bitmiyor canım,bebişler doğana kadar ayrı heyecan onlar doğunca apayrı bir heyecan bizi bekliyor.adrenalin bağımlısı yapıcak bunlar bizi

triacım senin o anlattığın kekelemeye benzemiyor,döngüsel olarak kelimeleri tam öğrenebilmek için sürekli tekrarlamaları çok normal.ama son zamanlarda ev taşıdınız ya o biraz etkilemiş olabilir oğluşunu.onun dışında başka onu etkileyecek birşey de yaşamış olabilir.ama kısa zamanda geçer,belliki yapısı hassas,zaman içinde tekrarda da edebilir ama çok sıklaşırsa tabiki doktorunuza sor.

pitoşcum benim ev biraz küçük ama taşınmayı hiiç göze alamıyorum.ayaklanana kadar idare edeyim diyorum.çok soğuk günlerde de kaloriferin yanına bir de ufo açarım artık.
hepinizi öptüm..

aylint bende 16. hafta dönemlerinde lekenme yaşadı ama progeston kullandım iğne vurulmadım sen bir daha konuş istersen drla geçmişolsun
canım jel kullanıyo muydun dedi, yok dedim, iğne yazdı direk.. acaba daha kolay olur diye mi düşündü, haftada bir kere yapılacakya.. etkisi bir hafta sürüyomuş..
:)) evet, koşturcaklar peşlerinde inşallah
tatlım inşallah bu zamanları da hayırlısıyla atlatırsın da vakitlice kucaklarsın bebişlerini.. benim de daha şimdiden aklımda, ne kadar taşıyabilicem onları diye.. Allahım sorunsuz, sağlıklı, vakitli doğumlar nasip etsin hepimize..
biz de buralara yazalım inşallah 1 numara şunu yaptı, 2 şunu, 3 e yetişemiyoz falan :)))

aylint belki rahimin yumuşaklığıylada alakalı bişeydir sonuçta herkesin farklı durumları olabiliyor sen dr dediğini yapmakla iyi etmişsin bol bol dinlen bu dönemde geçmiş olsun
kızlarrrrrrrrrrrr nerdesinizzz hava burda kötü oralarda iyimi yoksaaaa geziyormusunuzzz kıskanıyorummmm

tatlım benimkiler ekmek diye ölüyorlar ama ben çok ekmek verme taraftarı değilim o yüzden genelde kahvaltıyı ekmeksiz yaptırıyorum yada 4-5 lokma reçelle falan veriyorum . çorba veriyorsam gene az bir ekmekle bir ekmek bir çorba şeklinde öğretmek için veriyorum yani günde 1 -2 dilimi geçmiyor . ama ben kahvaltılarını yumurtasız yaptırmıyorum mutlaka yumurta oluyor oda tok tutuyor zaten sabahta süt içiyorlar . ben aman aman hamurişi yapamıyorum zaten tatlı yapmaya çalışıyorum en basitinden yada bi öğünde kek yapıyorum mesela meyva suyu yada sütle zaten bir oturuşa bitiyor :))))

figenaycım sagol tatlım bende çok kekemeye benzetemedim zatende acaba başka bişey olabilirmi diye bide ister istemez kıyaslama yapıyorsun evde 3 tane olunca diğerleri konuşma yönünden oldukça iyiler sayılar renkler düngün ifade edebiliyorlar kendilerini mirzada böyle olunca acabada kalıyorsun .bide dediğinde doğru öbürlerine nazaran çok hassas ve birazda kıskanç kapıdan giren ilk onu sevmezse küsüyor bütün gün yanaşmıyor ananeye falan sen bizi bırakıp gidiyosun ben sana küstüm falan diyor heralde oda etkiliyor . zor anam bu işler herbirinin derdi ayrı valla allah sonumuzu hayır etsin .

geçende kardeşim geldi kızı bizimkilerden 4 ay büyük . azranın yanagını sıkmış mirzada ona bağırmış nasıl ağlıyor noldu diyorum mirza bana kızdı diyor mirzaya soruyorum noldu diye oda azranın yanağını sıktı acıttıbende kızdım diyor . voltran oluşturuyorlar evde

arzucum maşallah seninkilere yemeği seviyorlar demek zaten bellide oluyor :) bende yumurta mutlaka veriyorum sabah yemekten sonra süt meyvesuyu falan veriyordum biberonla şimdi bıraktırınca habire bişey istiyorlar evde puding hazırlıyorum kendim bugünde makarna verdim kalınca öğlen yemeği yiyiyorlar ama saat beş gibi tekrar bişey istiyorlar artık allah ne verdiyse veriyorum ellerine belki kiloda alırlar böylece
seninkiler bayağı konuşuyor maşallah

kızlaar selamlar nasılsınız,ben yine bişey sorucam.

biberon ısıtıcısı aldınız mı siz? şimdi mamanın 40 derece olması gerekiyormuş ya onu pratik olarak heralde bu sağlar diye düşündüm.
yani şimdi suyu kettle da ısıtıp 40 dereceye düştüğünü nerden anlayacaksınız?

birde sterilizatör mü kullandınız yoksa kaynatarak mı steril ettiniz biberonlarınızı?
sürekli kaynatmak biberonların ömrünü kısaltmaz mı?

tavsiyelerinizi bekliyorum.öptüm hepinizi..

valla tatlım ben 30una 40 ına bakmadım hiç hazırlıyordum kendim elime döküyordum yada içiyordum öyle bakıyordum . temizlik olarakda kaynattım ben ama muallim öyle bişeyler kullandı sanırım ne kadar pratiktir bilemiyorum zaten yedekli olacağı için birini kullanırken diğeri hazır hale geliyordu . bence çok gerek yok öyle şeylere hem maddi hem zaman açısından

hımm,tamam canım.gerek yok diyorsun yani.
peki kaynatmak biberonu sürekli değiştirtmez mi?
şimdi philips in bi biberonu varmış,kolik sancılarını falan azalttığı kanıtlanmış.ama tanesi 25 lira falan.
ama kaynatmak ayda bir değiştirticekse bana biberonu iyi bişey almaya gerek yok mu acaba?

ah ben bi birinizi bulsam yüz yüze neler soracam da daha bakma işte

valla tatlım yemek zorunda kalıyorlar benim yemekle ilgili çok tavizim yok . konuşuyorlar beya hele kayra tamamen anlaşılır cümleler kuruyor . şarkı falan söylüyorlar azra 30 a kadar sayabiliyor :)))) sanırım büyüyorlar

:)))) valla msn olsa hemen açarım tatlımda yok malesef telefonla falanda yardımcı oluruz istersen :))

kaynadıkça sadece üstündeki şekiller gider değişmesine gerek olmaz tatlım ha içine sinmezse sadece emzik başlığını değiştirirsin hani lastif falan gibi düşünürsaen . koliği moliği sen geç valla o bebek ağlayacaksa biberon falan onu engellemez benim kullandıklarım öyle aman aman değildi maşşalah hiç kolikle falan uğraşmadık sen normal biberonlardan al bence 2 takım 3 takım artık sana kalmış zaten bebekler olsun şunu şöyle yapacaktım diyecek vaktin olmayacak en kolay eyine gelirse onu yapacaksın

bu arada bartındaki üçüz arkadaşım dün doğum yaptı 3 delikanlıdan sonra bide güzel kızımız oldu :)))) darısı başınıza demiyorumm kızlarrr allah olmayanada versin inşallah

saol canım yaa.bi bakayım artık.

ya birde okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla sen fazla sıkıntı yapmayan biri gibi geldin bana.galiba bu yüzden de bebişlerinde ne kolik var,ne yeme sorunu var.maşallah şarkı falan da söylüyorlarmış baksana.şaka maka senin zor zamanları atlatmaya baya az zaman kaldı.
tü tü maşallah..

:))))) sanırım çok kasmıyorum ama bunun yanında kurallarım vardır onun dışına kimse çıkmaz tatlım . mesela yemek yemek yemeğe ne zaman başladılar o andan itibaren mutfakta yedik asla tv karşısında yada odalarda yemek vermem verdirmemde . peşinden koşmam çünkü kendileri doydum diyene kadar masadan kalkmalarınada izin vermem gezip gelip yemek yiyemez .temizliktede öyle titiz davranmadım herşey steril olsun diye uğraşmadım çocuk nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum . mesela ben çocuklarıma çok soguk değilse dolaptan bişey alıp veririm bi bakarım yiyebilirler diye düşünürsaem veririm kardeşim hep kızar aynı şeyi ısıtıp verir kızna maşşal benimkilerin bir kere bile bogaz sorunu olmamıştır onunki 15 günde bir ağrır çünkü çocuk alışmıyor ona . sana tavsiyem sende çok kasma rahat bırak . evler hep kalabalıkya zaten kendileri kalabalık bide insanlarda gelip gidince herkesden bişey kapıyorlar

kübracım hoşgeldin tatlım . nasıl gidiyor ev toparlaması . bizim işller bitti güya ama dertler bitmiyor ev her taraftan su sızdıryor nasıl olacak nasıl yapcaz bilemedim valla

kıss arzu şimdimi hoşgeldin diyorsun bizde onbeş güne taşınıcaz inş nasıl su sızdırıyor ya yeni yapılan evde valla tam imtihen seninkide bende herşeyi kaldırdım halı bile yok evde hepten ruhum daralıyor devamlı ev dağınık gözüküyor biran önce taşınmak istiyorum çekyatlarımdaki lleklerde çıkmıyor yıkama servisini aradım yıkandıktan sonra oluşan lekeler alttan gelir temizlenmez deyince hepten moralim bozuldu öyle yani canım dağılmış durumdayız

valla tatlım sorma ya duşakabin su sızdırıyor bide aptal ustalar banyoda doğru düzgün eğim vermemişler o suda tam lavabonun altına kadar gidiyor öyle bekliyor orda . dün akşam sildim temizledim 10 dakkaya gene beri beri gelmiş sular eşime söylendim durdum bende tektat sökün bunları yapın sürekli uğraşamam diye . mutfak lavabosundada sorun var oda sızdırıyordu silikon çekildi tekrar bakacaz bida kaçıracakmıvalla millet işini yapamıyor pisliğini biz çekiyoruz anlamadım gitti . evden nefret ettim valla ya

kimsecikler uğramamış gene . bugün nihayet son iş günü çabucak bitsede eve gitsek bi dünya işim var ev görmeye arkadaşlarım gelecek yarın hafiften temizlik hazırlık çocuklar derken anca yetişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…