iğnemi yaptırdım geldim, inşallah faydası olur, zararı olmaz.. figenaycım Allah razı olsun ilgin için, evlatlarını bağışlasın size Rabbim.. hepinize, hepimize bağışlasın kuzularımızı inşallah :)
canım jel kullanıyo muydun dedi, yok dedim, iğne yazdı direk.. acaba daha kolay olur diye mi düşündü, haftada bir kere yapılacakya.. etkisi bir hafta sürüyomuş..aylint bende 16. hafta dönemlerinde lekenme yaşadı ama progeston kullandım iğne vurulmadım sen bir daha konuş istersen drla geçmişolsun
:)) evet, koşturcaklar peşlerinde inşallahooh ne güzel aylincim yaptırmış kurtarmışsın.şimdi rahatla ve dinlen hiçbirşey olmayacak göreceksin Allahın izniyle.senin geçirdiğin haftaları bende çok zor atlattım.düşük tehlikesi bitti bi 3-5 hafta rahat ettim şimdi de erken doğum tehlikesinin haftaları geldi.bu işte heyecan hiç bitmiyor canım,bebişler doğana kadar ayrı heyecan onlar doğunca apayrı bir heyecan bizi bekliyor.adrenalin bağımlısı yapıcak bunlar bizi
evet arzucum bugünlerde biberon krizi yaşadığımız için düzenimiz bozuldu çocuklar sabah çok erken acıkıyorlar
arzucum benim ablamın kızı anasınıfına gidiyor o bile heyecanlanınca korkunca kekeliyor çoğu çocuktada vardır bu kelimeyi toparlamak için tekrar ederler bence sorun değil ama sen istersen yinede sor dr
benimkilerde sabah hiç ekmek yemiyor arzu seninkiler yiyormu yada ekmek yerine doymaları için ne verebilirim bazen kek poğça alıyoruz ama evde yapılmayınca içime sinmiyor şahsen evdede yapsam bunlara alıştırmakta doğrumu kararsızım önerisi olan varmı
kızlaar selamlar nasılsınız,ben yine bişey sorucam.
biberon ısıtıcısı aldınız mı siz? şimdi mamanın 40 derece olması gerekiyormuş ya onu pratik olarak heralde bu sağlar diye düşündüm.
yani şimdi suyu kettle da ısıtıp 40 dereceye düştüğünü nerden anlayacaksınız?
birde sterilizatör mü kullandınız yoksa kaynatarak mı steril ettiniz biberonlarınızı?
sürekli kaynatmak biberonların ömrünü kısaltmaz mı?
tavsiyelerinizi bekliyorum.öptüm hepinizi..
valla tatlım ben 30una 40 ına bakmadım hiç hazırlıyordum kendim elime döküyordum yada içiyordum öyle bakıyordum . temizlik olarakda kaynattım ben ama muallim öyle bişeyler kullandı sanırım ne kadar pratiktir bilemiyorum zaten yedekli olacağı için birini kullanırken diğeri hazır hale geliyordu . bence çok gerek yok öyle şeylere hem maddi hem zaman açısından
arzucum maşallah seninkilere yemeği seviyorlar demek zaten bellide oluyor :) bende yumurta mutlaka veriyorum sabah yemekten sonra süt meyvesuyu falan veriyordum biberonla şimdi bıraktırınca habire bişey istiyorlar evde puding hazırlıyorum kendim bugünde makarna verdim kalınca öğlen yemeği yiyiyorlar ama saat beş gibi tekrar bişey istiyorlar artık allah ne verdiyse veriyorum ellerine belki kiloda alırlar böylece
seninkiler bayağı konuşuyor maşallah
hımm,tamam canım.gerek yok diyorsun yani.
peki kaynatmak biberonu sürekli değiştirtmez mi?
şimdi philips in bi biberonu varmış,kolik sancılarını falan azalttığı kanıtlanmış.ama tanesi 25 lira falan.
ama kaynatmak ayda bir değiştirticekse bana biberonu iyi bişey almaya gerek yok mu acaba?
ah ben bi birinizi bulsam yüz yüze neler soracam da daha bakma işte
saol canım yaa.bi bakayım artık.
ya birde okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla sen fazla sıkıntı yapmayan biri gibi geldin bana.galiba bu yüzden de bebişlerinde ne kolik var,ne yeme sorunu var.maşallah şarkı falan da söylüyorlarmış baksana.şaka maka senin zor zamanları atlatmaya baya az zaman kaldı.
tü tü maşallah..
kıss arzu şimdimi hoşgeldin diyorsunbizde onbeş güne taşınıcaz inş nasıl su sızdırıyor ya yeni yapılan evde valla tam imtihen seninkide bende herşeyi kaldırdım halı bile yok evde hepten ruhum daralıyor devamlı ev dağınık gözüküyor biran önce taşınmak istiyorum çekyatlarımdaki lleklerde çıkmıyor yıkama servisini aradım yıkandıktan sonra oluşan lekeler alttan gelir temizlenmez deyince hepten moralim bozuldu öyle yani canım dağılmış durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?