günaydız kızlar
umarım herkes iyidir . bewnimkilerde sağlık olarak gayet iyiler ama kzımdan yana çok şikayetçiyim . fazlasıyla arsız ve huysuz bir kızım oldu . kesainlikle beni paylaşmak istemiypor sürekli kucağınıza alın modunda , kardeşlerinede karşı öyle hep benim annem modunda dolaşıyor . göremediğinden yapıyor biliyorum ama nasıl yapsam nasıl düzene soksam bilemedim . hergece aynı saatte ağlama huyu çıkardı bi şekilde tam yatacakken uydurup bişeyler başlıyor ağlamaya yanımda yat diyor ikisinin arasına yatıyorum hala yanıma yat diyor kızım işte burdayım sarılıyorum diyorum yok öbür tarafa yatacakmışım kardeşi yanımda olmasın istiyor bide öyle bi sarılıyorki boynuma yüzü yü<ümde uyuyor .hadi böyle idare ediyim diyorum bu seferde diğerlerine yazık oluyor napsam bilemedim bi fikir verin
aynur pitos muallim nil selam kızlar nasılsınız diğer üçüz topiğinde sizleri takip ediyorum sizleri okuyodum haftalardır oku oku bitmiyo nasıl kaynatmışınız öyle:))) bende üçüz anne adayıyım inşallah anneler topiğne yazıyorum ama en güncel burası diğer topiğe uğrayan yok benimde aynı haftalarda olan yada bana yakın olan var mı çok merak ediyorum ne güzel sizinkiler peşpeşe herşeyi paylaşıyosunuz banada sahip çıkın:)))
beni neler bekliyo az çok tahmin ediyorum ama yinede bana yardımcı olursanız sevinirim buradaki herkes gibi indirme teklifi banada yapıldı ama kabul etmedim hemde tek yumurta ikizlerim için yani 3ken 1e indireceklerdi kendimi allaha emanet ettim ve şimdi 27.haftamızdayız çok şükür tehlikenin çoğunu atlattık hepinizi tanıyo gibiyim siz orda cinsiyetleri ve isimleri tartışıyosunuz ben bilerek okuyodum mesela :))) (çizelgeden dolayı) seybayı çok merak etmiştim bide üçüz hamileydi 2tane görünüyodu çizelgede noldu acaba diyodum bide kayra dördüzdü çizelgede ikiydi... ööle işte bende burdayım artık:)))
ben bide önümüzdeki hafta çantamızı hazırlamayı düşünüyorum erkenden hazır olsun dedim siz ne zaman hazırlamıştınız bide bez alalım diyorum yavaş yavaş
lıla selam hosgeldın ..........oo masallah sana ılerlemıssın ...evet bızler cok guzel sohbetler yaptık gercekten cok sey paylastık sımdı sızler yenı yenı aynı sekılde paylasacaksınız ınş nerdesın hangı sehır ...hazırlıkları ufak ufak basla bence bez ıslak mendıl pamuk stokla zaten okurkende rastlamıssındır aynı seylerı hep bızde yazdık ....kayranın dorduzdu ama reduksıyonla ıkız kaldı sımdı bebeklerı ıle cok mutlu ...haklsıın ınsan bazen merak edıyı kım ne yaoptı bebekler nasıl dıye seybay sanırım bırnı kaybettı ıyı hatırlamıyorum baıları artık gırmıyo umuda yesern cıcekler vardı oda cok guzel tecrubelerden bahsedıyodu ama artık gırmıyo papatya vardı gırmıyo .....bızde cok yogunuz ama nazından devam etsın bıseyler ya ınş arasırada olsa haberlesmek cok guzel .........ıyı bak kendıne ..
herkese guzel bı gece ...trıa senınkıler ıyıce toparladı artık annesı kızlar sanırım bıraz daha nazlı .......oğlumda ben bu kadar cogu seyı farketmedım ay kızlar cok cadıuı ya bıde bende üç tane ...rabbım herkese kolaylık versın.....saglıkla buyusunler.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?