kızlar selamlar;
haftalar geçiyor, yarın 11. haftamız bitecek inşallah.
bulantılarım çok arttı, ne zaman hafifledi sizlerin, ne zaman geçti
doktorun dediği şeyleri yiyip içemiyorum, bebekleri besleyemeyeceğim diye korkuyorum
kızlar günaydın
nihayet azda olsa hareketlenmiş buralar . mavi mercan üzülme tatlım onlar her türlü senden beslenirler haftan ilerledikçe durumnda düzelir sende yemeğe başlarsın . figencim seninde iyi olmana sevindim canım
bende hala kızımla uğraşıyorum hala çişim var diyemiyor yada diyor ama o anda altına kaçırıyor bide süreç sıklaştıkça iyice tuvalte gitmiycem diye inada biniyor öğrenemeyecekmi napcak bilemedim valla halbuki azradan epey umutluydum şimdi oğlanlardan iyice gözüm korktu . dünmirza kaka yapıyorum diye sandalyenin arkasına geçmiş kapıyı itiyor azrayı sürekli görüyor tuvalete falan giderken bende gidiyim demiyor üşengeç heralde benim çocuklar .
triacım zor bir dönem seninkisi.son dönemeçlerdesin ama yinede bunu düşünerek sabrını zorla biraz daha.bu işi de atlattın mı senin keyfine diyecek yok.ama inatlaşmadan yapmaya çalış olmadı arada bir biraz daha bezle sonra yine dene.oğlanlarda şu anda gizil olarak öğreniyorlar onlarda daha rahat edeceksin muhtelemen.korkmana gerek yok.
triacım sen medela nın calma isimli biberonunu duydun mu?
anne memesi gibi tasarlanmış yani çocuk çekerse emebiliyor sadece,bu sayede de memeyi de bırakmıyormuş.
ama şimdi erken doğacaklarya mesele 35.hafta gibi inşallah,o zaman çekme güçleri nasıl oluyor bebeklerin?
yoksa ilk ay için şu rahat akan biberonlardan mı alsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?