Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

muallim nasılsın ??

kızlar kesinlikle daha cadı oluyor,, benimki iki gün ateşle boğuştu sonrasında kendine gelince iki oğlanın saçını yakalamış,, garibim onlarda oturmuş oyun oynuyorlar, bu hatun itilmiş-kakılmış olayındaki gibi kafalarını çeviriyorda çeviriyor, zor elinden aldıkları yavrularımı,, çok cadı yaaaaaaa

selam herkese ..tarcın bogusuyoruz ya ..sac ceekme ısırma ıyıce sınırlerım gerılıyo bıde bana vuruyolar tam yanı ben cıcı dedıkcee onlar vuruyoo .....tatıl yok bana bu yıl sanırım bakalım kısmet yınede ....herkesı cok optum ben kacar..

figencim benim kuzular aslında çok önceden söylediler kendileri gelip yemek sonrası anne kakam geldi diyordu ama çocuklarla o dönem ilgilenmedik bide soguk diye üstünde durmadık ee tabi onlarda bıraktı 2 akşamdı işten gelince ben getiriyom çişe bakalım bugünde tamamen bırakıcam inşallah olur

yasemin geçmiş olsun canım inşallah çok çabuk geçer gider . annenin tepkisi normal herkesin farklı bir tarzı var ama aslında çocuklar ağlamıyor 1-2 gün sonra normal olarak görmeye başlıyorlar onu ama benim annemde öyle ağlatmayuın modunda sürekli bide bizdede aynı tepkiler küsmeler kızmalar bildiği gibi yapsın çocuklar sağlıklı olsunda gerisi nasıl olsa öğrenilir .

ya bizimde izin ramazanın son haftası bayramla birleştirecekler zaten bi yere gidilmez arabayıda sattık ev için şehir dışıda yapamayız bu sene bizde evlerdeyiz yani darısı seneye inşallah

saolun kızlar tavsiyeleriniz için ben pompa aldım elektrikli inşallah kullanabilirim bide gögüs yarasından bende korkuyorm ama bazı kremler var silmeden emzirebiliyosun onlardan almak lazım herkesin bünyesi farklı bazısında oluyo bazısında olmuyo

tarçınım arzunun dediği gibi herkesin yetiştirme tarzı farklı bana doğru gele size yanlış gelebilir ama çok pedagog olaylarına girmeyin derim işin içinden çıkamazsınız
figenay aslında hergün bebişleri yürütüyoruz sahile kuzenlerine falan götürüyoruz pek evde değiliz anlıycağın vücut yorgunluğundan ziyade beyin yorgun artık allah büyüktür deyip sabır edicez herkese hayırlı akşamlar

kızlar masallah allah bagıslasın darısı olmayanların basına valla üçüz bıle olsa bakarım yeterkı Allahım saglıklı evlatlar versın

Kurban olurum ben oları yaradana maaşallah pek güzeller Allah damatlıklarınıda göstersin inşallah aynur hm.
Kendileri üçüz gelinlerinde üçüz yaparsa al sana 9 tane torun hay maaşallah.

selam millet

yine soguk ve yağmurlu buralar pazar günüde yağmur vardı bugünde geçmedi . bende size dediğim gibi cuma akşamdan kızıma tuvalet eğitimine başlamış bulunuyorum fena değildi kaçamaklarımız oldu genelde düzenli getirmeye çalıştım ama bu seferde kzım sıkıldı . dün akşam isyanlardaydı gitmiycem yapmıycam diye ilk başlarda biraz sık getirdim o ndan sıkıldı heralde bugünde kayınvalide var sabahtan 2 kaçamak yapmış ama 30-40 dakkaya bir getiriyoruz bakalım . arayı biraz daha açmak gerekde nasıl olacağını bilemedim valla bi bakıyorum 1 saat yada daha fazla tutuyor . bi bakıyorum 15 dakkadada gitsem yapıyor yemek ve su oranına göre değişiyor kendi söylemeye bi alışsa azbuçuk daha sıkılma falan yok öyle bacaklarını falanda kasmıyor gelince anlamıyorum bi iki güne alışır inşallah . geceleride bezlemiyorum ve büyüklerin tavsşyesne göre gecede çişe kaldırmıyorum . inşallah yarıda kalmazda öğrenir

kızlaaaaaarrr nerdesiniz?
hadi ben şehir dışındaydım siz neler yaptınız?
benim bebişler oynayıp duruyorlar,su dalgası gibi karnım inip çıkıyor.
sonra da hemen etrafta ne kadar el varsa karnımda oluyor
çok tatlılar yaaaw
ilerde güçlenince acıtırlar sanırım hep böyle kalmaz heralde ama şu an çok tatlılar
sizler neler yapıyorsunuz?

kızlar selamlar;
haftalar geçiyor, yarın 11. haftamız bitecek inşallah.
bulantılarım çok arttı, ne zaman hafifledi sizlerin, ne zaman geçti

doktorun dediği şeyleri yiyip içemiyorum, bebekleri besleyemeyeceğim diye korkuyorum

Son düzenleme:

maşallah mercancım,Allah sağlık versin sana da bebişlerine de.
benim hiç bulantım olmadı ama ilk 3 ay deli gibi bulantısı olupta 6 kilo 8 kilo falan veren arkadaşlar var burda.
ve hepside sağlıklıca doğurmuşlar bebişlerini.
hiç korkma sonradan yeterince yersin nasılsa.

figenay son aylarda daha az dönüyorlar yer olmadığı için benimkiler kafa atardı genelde
mavimercan 3. ayını doldurduktan sonra rahatlarsın ben hiç aşermedim ama herkesin öyledir üzüme bebekler ilk üç ay anne plesantasındaki besinlerle büyüyor dr bunu söylemedimi oyüzden üzülme

kızlar günaydın

nihayet azda olsa hareketlenmiş buralar . mavi mercan üzülme tatlım onlar her türlü senden beslenirler haftan ilerledikçe durumnda düzelir sende yemeğe başlarsın . figencim seninde iyi olmana sevindim canım

bende hala kızımla uğraşıyorum hala çişim var diyemiyor yada diyor ama o anda altına kaçırıyor bide süreç sıklaştıkça iyice tuvalte gitmiycem diye inada biniyor öğrenemeyecekmi napcak bilemedim valla halbuki azradan epey umutluydum şimdi oğlanlardan iyice gözüm korktu . dünmirza kaka yapıyorum diye sandalyenin arkasına geçmiş kapıyı itiyor azrayı sürekli görüyor tuvalete falan giderken bende gidiyim demiyor üşengeç heralde benim çocuklar .

triacım zor bir dönem seninkisi.son dönemeçlerdesin ama yinede bunu düşünerek sabrını zorla biraz daha.bu işi de atlattın mı senin keyfine diyecek yok.ama inatlaşmadan yapmaya çalış olmadı arada bir biraz daha bezle sonra yine dene.oğlanlarda şu anda gizil olarak öğreniyorlar onlarda daha rahat edeceksin muhtelemen.korkmana gerek yok.

triacım sen medela nın calma isimli biberonunu duydun mu?
anne memesi gibi tasarlanmış yani çocuk çekerse emebiliyor sadece,bu sayede de memeyi de bırakmıyormuş.
ama şimdi erken doğacaklarya mesele 35.hafta gibi inşallah,o zaman çekme güçleri nasıl oluyor bebeklerin?
yoksa ilk ay için şu rahat akan biberonlardan mı alsam ?

sagol canım inşallah atlatıcam bakalım . valla ben duymadım tatlım ama bebekten bebeğe değişiyor emme hissi benim kızımın damağına oturtuyordum nerdeyse meme ucunu ama nazlana nazlana emiyordu yada hep çıkıyordu ama oğlum bir geldi şahk dedi aldı bidada bırakmadı normal çekebildi yani zaten onun sayesinde süt geldi :)) ben bu tarz şeylerde çok fazla hesap yapan biri değilim tatlım az çok anlamışsındır bana biberon olması yeterdi markası falan çok önemli değildi o yüzden yorum yapamıyorum belki diğerlerini bilgisi daha fazladır .

arzucum geçen biz benimkilerle evcilik oynadık bebeğimizi giydirdik altını bezledik saçlarına tokalar taktık vs.. sonra yemek uyku derken bebğin çişi geldi bezi çıkardık elime oyuncak kamyon kasası geçti bebeğe orda çiş yaptırdık sonra hepsinin bezini çıkardım bebek gibi çiş yapın dedim çok hoşlarına gitti yapmadılar ama değişik geldi neyse ben tabi unuttum gitti bizim taha al o kasayı çıkar bezi çiş diye hep yerlere işe üç gün boyunca onla uğraştım illa işemek istedi eğer taşınma zamanım olmasa deniycektim demem o ki en güzeli oyunla öğretmek demek birde bence tuvalet yerine oturakla dene çok şeker müzikli falan oturaklar var ilgisini çeker diye düşünüyorum onun dışında ev senin zaten şimdi çocuklar için klozetler var alçak renkli onlardan taktır banyona siz diğerinde çiş yapıyormuş gibi yaparken oda kendi klozetinde yapsın ve ufak ödüller cesaret sözleride onu teşvik edicektir kolay değil ama denemekte fayda var

herkese selam......
hamıleler nasıl gıdıyo havalar sıcak serın yerlerde oturun uzanın bol bol......benım altıncı aya dek mıdem cok kotuydu ve agzımda pas tadı vardı delı ettı benı ne yesem gecmedı altıncı ay rahat etmıstım bıraz talcıd emerek rahatladım bulantım coktu ama dr hıc bır sey alma dedı uç ay sonra talcıd ve renıı aldım ancak ..ıns sıkıntısız atlatırsınız sızler ......
trıa sakın usengec deme kız cocuklarına masallh ıyıler sen gel benımkılerı gor 18 ay doldu hala yurume calısması yapıyolar emeklemek kolaylarına gelıyo yururken vazgecıp emeklıyolar gıdeceklerı yere .....kavgaları bıtmıyo sac cekme hele gelıp benım saclarımı yoluyolar ya yetmıyo kendılerı dıla ısırmayı huy edındı bıde kızınca hafayı tasa vuruyo kafası mor gezınıyo ya delı olucam valla..sabır bol sabır dımı....ıns alısırlar sen vazgecme pıtosun fıkrı de guzelmıs muzıklı oturak duymamıstım yaa bıze gorede yapsalar yaaa...........hge heeeee.......kızlar ben dıyoom ıyı degılım bakırkoyden yer ayırtın bana .....
uyudu benımkıler optum herkesı ...abımler gelıyo almanyadan bıseyler hazırlıcamm ...

muallimcim anneme diyorum ki çocuklar doğduğundan beri tuvalete gitmek bile işkence orda bile rahat yok hadi gözün aydın canım abinler geliyormuş biraz çocuklara el atarlarda sende rahatlarsın bari
benimde yarın yeni ev temizlenicek bitmiş şükür bir kaç günede taşınırız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…