inşallah arkadaşım,dualarımız seninle olsun.yazılarınızı okudukca cok mutlu oluyorum ve ıcım umut doluyor bıgun ınsallah benımde boyle anlatacaklarım olur sızlere....
selam kızlar
figencim teşekkür ederim tatlım . iyiyim işler biraz yogun bde arada bakıyorum kimse yok boş geçiyorum bende . biz hala kızımla uğraşıyoruz inat etti söylemiyor bi türlü bazen bakıyosun bülbül gelip söylüyo çogunluklada ya seni bekliyor yada bi ki kıvranıyor yetiştiremezsen altına kaçırıyor . bu kadar uzun olacağını beklemiyordum doktora sordum artık napıyım istemiyor bıraksammı diye inatlaşma süresi 12-13 gündğr sonra kırılır 21-25 günde öğrenmeye başlar bu süreç çocuğa göre kısalır uzalır dedi azra öğrenmeyecek galiba bunu anladım artık . biz saati takip edersek sorun yokta arada unutursak hiç umrunda değil . bakalım ne kadar sürecek .
figencim sen nasılsın bebişler ne alemde hazırlıklar sürüyormu
Arkadaşlar;
Deneyimli sizlerden :) biz yavaş yavaş bebeişlerine bişey alacak annelere öneriler almak istiyorum:
- Yenidoğan kıyafetleri mesela, standart hastane çıkışları büyük mü geliyor, prematüre olandan mı almak lazım
- odalarında da ne olmazsa olmaz, neye gerek yok
- ilk zamanlar en çok gerekli olan şeyler neler
vakti oldukca herkes yazar mı?
selam,,
yorgun savaşçı anneler ve onların dur durak bilmeyen bebişleri, herkes iyidir inşallah..
ben bu aralar çok yorgunum, bizimkiler çok fena oldular sürekli sokak istiyorlar, yerden yere atıyorlar kendilerini ne stres varmış bacak kadar çocuklarda :)))
hamişler kusura bakmayın çok şeyler yazmak istiyorum ama hiç halim olmuyor,, alınacaklar ben 32. haftadan sonra falan almıştım, zıbın başlarda çok ihtiyaç, biz yetiştiremiyorduk, bu arada kızlar kurutma makinasını şiddetle tavsiye ederim, çok büyük rahatlık bizde arçelikin bir modeli var 550 tl ye aldık. mobilyaları isterseniz hiç almayın, ben çok kullanamıyorum, park yatak uzun süre işinizi görür bence,, görümcem tek çocuk olduğu halde ilk zaman almadı, şimdi gitti 1600 tl verdi oda yaptı, çocuk yine park yatakta yatıyor :)) baştan nasıl alıştırırsanız öyle gider, benim annem beşikleri çok soğuk buluyordu, çocuklar çek-yatta özel yataklarda yayıla yayıla yatmaya alıştılar şimdi beşiklerini hiç istemiyorlar,, hastane çıkışı set oluyor zaten, port bebeleri 3-4 aylık olana kadar kullanabiliyorsunuz. kendiniz içinde alışveriş yapın, gecelik takımı, terlik, kırmızı kurdale falan alın.. uykum geldikçe söyleyeceklerimi de unutuyorum.. şimdilik bu kadar.. öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?