merhaba arkadaşlar
benim sıpalardan pek bi vakit bulup giremedim..herkes iyidir umarım.
Figen'cim baya ilerlemiş haftan :)) sağ salim al kucağına inşallah..
Arzu'm geçmiş olsun pıtırcığına..hemencecik atlatır inşallah..
çok geçmişe bakma fırsatım olmadı.. bizim yumurcaklardan son gelişmeleri aktarayım :) artık kendileri uyuyorlar ama enteresan bir huyları var:) yatırıp,ağızlarına emzik,üzerlerine de inca bir şey örtüyorum.onu alıp yüzlerine çekiyorlar, öle uyuyorlar.eğer koymassam o örtüyü,1 saat falan azğızlarında emzik etrafa bakınıp duruyorlar.. amann uyusunlarda nasıl olursa olsun :)
öykü yüz üstü dönmeye başladı,sürünüyor artık :) yüzüstü dururken sırt üstü dönmeyi de öğrendi geçen gün..onu da yanlışlıkla yaptı,bi bakındı şöle sağına soluna"noldu bana" der gibi :) sonrada fır fır dönmeye başladı :))
Naz; yüzüstü yatırırsak bacaklarını toplayıp,emeklemeye çalışıyor ama kendi dönemiyor daha..yarım dönebiliyor henüz.
Tuna ise bambaşka alemlerde :) onun hiç niyeti yok. onu yüzüstü yatırdığımızda gövdenin üstü ve altı kalkıyor,sadece karnı değiyor yere :) uak oluyor oğlum benimhiç emekleme çabası falan yok ama :) öleee bakınıyor.
canım çok iyi haberlerle geldin maşallah.
nasıl da büyüttün bebişlerini
sen tek mi bakıyorsun?
ev işlerine falan yardımcın var mıydı?
tek bakıyorsan nasıl yetişiyorsun mamasına alt değiştirmesine banyosuna falan?
eğer öyleyse var ya helal olsun sana arkadaşım.
bizde yine alışveriş peşindeydik.biberon ne marka aldın? emziğe falan alıştılar mı hemen? kolik sancısı falan mı kızlarında?
Allah kolaylık versin
merhaba arkadaşlar
benim sıpalardan pek bi vakit bulup giremedim..herkes iyidir umarım.
Figen'cim baya ilerlemiş haftan :)) sağ salim al kucağına inşallah..
Arzu'm geçmiş olsun pıtırcığına..hemencecik atlatır inşallah..
çok geçmişe bakma fırsatım olmadı.. bizim yumurcaklardan son gelişmeleri aktarayım :) artık kendileri uyuyorlar ama enteresan bir huyları var:) yatırıp,ağızlarına emzik,üzerlerine de inca bir şey örtüyorum.onu alıp yüzlerine çekiyorlar, öle uyuyorlar.eğer koymassam o örtüyü,1 saat falan azğızlarında emzik etrafa bakınıp duruyorlar.. amann uyusunlarda nasıl olursa olsun :)
öykü yüz üstü dönmeye başladı,sürünüyor artık :) yüzüstü dururken sırt üstü dönmeyi de öğrendi geçen gün..onu da yanlışlıkla yaptı,bi bakındı şöle sağına soluna"noldu bana" der gibi :) sonrada fır fır dönmeye başladı :))
Naz; yüzüstü yatırırsak bacaklarını toplayıp,emeklemeye çalışıyor ama kendi dönemiyor daha..yarım dönebiliyor henüz.
Tuna ise bambaşka alemlerde :) onun hiç niyeti yok. onu yüzüstü yatırdığımızda gövdenin üstü ve altı kalkıyor,sadece karnı değiyor yere :) uak oluyor oğlum benimhiç emekleme çabası falan yok ama :) öleee bakınıyor.
canım çok iyi haberlerle geldin maşallah.
nasıl da büyüttün bebişlerini
sen tek mi bakıyorsun?
ev işlerine falan yardımcın var mıydı?
tek bakıyorsan nasıl yetişiyorsun mamasına alt değiştirmesine banyosuna falan?
eğer öyleyse var ya helal olsun sana arkadaşım.
bizde yine alışveriş peşindeydik.biberon ne marka aldın? emziğe falan alıştılar mı hemen? kolik sancısı falan mı kızlarında?
Allah kolaylık versin
ilk iki ay annem vardı ama herkesin bir düzeni var ve benim kendi düzenimi acilen kurmam gerekliydi..sonuçta ben bigün yalnız kalacaktım ve o gün ne kdar yakın olursa o kadar kolay olacaktı. o yüzden anneme haftada 2 gün gelmesini söyledim..1 ayda öle devam etti.harıl harıl çocuk sallıyoruz ama biz ayakta :) en büyük tavsiyem sakın alıştırma sallamaya..o zaman daha çok vakit ayırabiliyorsun kendine...ben sallamadım hiç ama kayınvalidem ve annem sağolsun alıştırdılar.. ikisine de yapmayın diyorum, yok annen salladı diye salladım,yok kayınvaliden salladı diye salladım beni yediler..ne yaparsanız yapın dedim en sonunda...o yüzden sen şanslısın,tek kişiye laf anlatacaksın :) yavaş yavaş sallanmayı bırakınca herşey çok daha kolay oldu..tek bakmaya başladım 3aydan itibaren.. ha zor olmuyor mu oluyor ama daha zevkli..herşey benim elimde..
biberon avent aldım ben..çok araştırdım onu seçtim,doğru seçimmiş :)
devam edicem uygun olunca
Günaydın güzel anneler
tubacım hoşgeldin tatlım miyi olmanıza sevindim hasta olmayında gezin şekerim valla . Baz istasyonu kuran firmayı mahkemeye vereceksin valla arkadaşım hemen beni zor durumda bıraktılar diye biz burda uğraşmak istemiyoruz da ondan aynı şey başka bi ülkede olsa valla çatır çatır alırlar paralarını haklarını . Inşallah herşey çabucak hallolur tatlım .
çiğdem sende hoşgeldin . Mevlit nasıl geçti . çocuklar mızıldanmadan bitirmişsinizdir umarım benim en çok korktuğumda o ayak altında ağlarlarmı uyutsam nasıl olcak uyutmasam nasıl olcak senden bilgi alayımda ona göre bende istiyorum . Bide ben senin üçünüde kız biliyorum çocukların hepde ona göre davranıyorum biri erkekmiş meğersem neyse bundan sonrasında ona göre bakarım .
Figencim sen nasılsın tatlım gezmeler tozmalar aynen devammı . Doğuma kadar inşallah böyle moral dolu olursun . Bebeklerde senden etkilenir bomba gibi gelirler :)))
nalanda doğum yapmış görünce çok şaşırdım .inşallah hayırlısıyla hastanedende çıkarlar mübarek günü hürmetine allah yardımcımız olsun hepimizin
üçüz anneleri, idollerimiz :) nasılsınız? kuzular da iyidir inşallah
arkadaşlar çok şükür 16.haftamızdayız. biraz özel bi konuyu danışmak istiyorum size, dr 12. haftadan sonra ilişki serbest dedi bize ama ben bişe olursa ya da rahim ağzı etkilenir mi korkusuyla uzak durdum.. eşim anlayışla karşılıyo korkumu ama biliyorumki istiyo.. aslında ben de biraz istiyorumsizlerin tecrübelerinizi merak ettim, hamileyken ilişki yaşayanınız var mı, ters bi duruma sebep oldu mu??
aylincim maşallah canım beya ilerledin inşallah sağlıklada tamamlarsın . tatlım ben hamilelik sürecini riske atacak bişey yapmadım ilişki de buna dahil . doktorumuz size bırakıyorum ama ilerledikçe kasılmaları da düşünün demişti . biz o riski almadık .
kızlar bölünen ikizleri farklı cinsiyette olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?