Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

arkadaşlar evimi topladığımdan giremiyorum ve uzun süre giremem kendinize ve evlatlarınıza iyi bakın Tekrar görüşmek üzere ....

Biz 2 haftadır ankaradayız. Annemlere geldik. Burda keyifler gıcır. Kalabalık da olunca bebelerin keyfine diyecek yok.Ama canımıza okuyolar. yice şımarık oldular. Gidince canıma okurlar diye düşünüyorum. İstanbulda burdaki gibi olmuyacak tabi bir beni görcekler.Neyse biz budayken bizim apartmanın çatısına baz istasyonu kurulmuş. Kaçak göçek kimseye haber vermeden. Çok sinirlendim. Eşim şimdi evarıyor. Biz de taşıncaz bakalım. Çocukları oraya götürmek istemiyorum. Eşim taşıncak biz burdayken. Fırsat bulup giremiyorum nete herkesiçok merak ediorum. nş. herkes iyidir. Biraz okuyum şimdi fırsat bulmuşken. Öptüm hepinizi.

merhaba arkadaşlar
benim sıpalardan pek bi vakit bulup giremedim..herkes iyidir umarım.

Figen'cim baya ilerlemiş haftan :)) sağ salim al kucağına inşallah..

Arzu'm geçmiş olsun pıtırcığına..hemencecik atlatır inşallah..

çok geçmişe bakma fırsatım olmadı.. bizim yumurcaklardan son gelişmeleri aktarayım :) artık kendileri uyuyorlar ama enteresan bir huyları var:) yatırıp,ağızlarına emzik,üzerlerine de inca bir şey örtüyorum.onu alıp yüzlerine çekiyorlar, öle uyuyorlar.eğer koymassam o örtüyü,1 saat falan azğızlarında emzik etrafa bakınıp duruyorlar.. amann uyusunlarda nasıl olursa olsun :)
öykü yüz üstü dönmeye başladı,sürünüyor artık :) yüzüstü dururken sırt üstü dönmeyi de öğrendi geçen gün..onu da yanlışlıkla yaptı,bi bakındı şöle sağına soluna"noldu bana" der gibi :) sonrada fır fır dönmeye başladı :))
Naz; yüzüstü yatırırsak bacaklarını toplayıp,emeklemeye çalışıyor ama kendi dönemiyor daha..yarım dönebiliyor henüz.
Tuna ise bambaşka alemlerde :) onun hiç niyeti yok. onu yüzüstü yatırdığımızda gövdenin üstü ve altı kalkıyor,sadece karnı değiyor yere :) uak oluyor oğlum benim hiç emekleme çabası falan yok ama :) öleee bakınıyor.

bana çok alıştılar.. gözlerinin önünden çekildiğim anda mızıldanmaya başlıyorlar..ee bütün gün sadece beni görüyorlar,onlarda haklı,korunmasız hissediyorlar kendilerini..
ama büyüdükçe tatlılaşıyorlar o bir gerçek ..

öpüyorum hepinizi

Günaydın güzel anneler

tubacım hoşgeldin tatlım miyi olmanıza sevindim hasta olmayında gezin şekerim valla . Baz istasyonu kuran firmayı mahkemeye vereceksin valla arkadaşım hemen beni zor durumda bıraktılar diye biz burda uğraşmak istemiyoruz da ondan aynı şey başka bi ülkede olsa valla çatır çatır alırlar paralarını haklarını . Inşallah herşey çabucak hallolur tatlım .

çiğdem sende hoşgeldin . Mevlit nasıl geçti . çocuklar mızıldanmadan bitirmişsinizdir umarım benim en çok korktuğumda o ayak altında ağlarlarmı uyutsam nasıl olcak uyutmasam nasıl olcak senden bilgi alayımda ona göre bende istiyorum . Bide ben senin üçünüde kız biliyorum çocukların hepde ona göre davranıyorum biri erkekmiş meğersem neyse bundan sonrasında ona göre bakarım .

Figencim sen nasılsın tatlım gezmeler tozmalar aynen devammı . Doğuma kadar inşallah böyle moral dolu olursun . Bebeklerde senden etkilenir bomba gibi gelirler :)))

nalanda doğum yapmış görünce çok şaşırdım .inşallah hayırlısıyla hastanedende çıkarlar mübarek günü hürmetine allah yardımcımız olsun hepimizin

Bende dün çocukları tekrar çocuk gelişimciye getirdim . 6 ay olmuştu . Durumları gayet iyi .gene basit sorular bikaç test yaptı . Küplerle şekil falan oluşturdu kayrada biraz daha ileri gidip çizgiler daireler falan çizdi . Tek ayak üstünde duramadılar sadece mirza durabildi . Bide basit sorular var ben çocuklara hiç sormamıştım zaten öyle şeyler bide o kadar korktularki ilk ağladılar sonra sessiz sessiz yaptılar . Acıkınca naparız , üşüyünce naparız gibi şeyler hep sessiz kaldılar . şunu bunu yapamıyorlar falan gibi şeyler söylemiştim ben çocuklar zaten çok önde bide onları bu kadar kasmana gerek yok bırak dedi bana :))))aslında kasmıyorum ama biri yapıp diğeri yapamadığında ister istemez kıyaslama yapıyorum demekki anlayan anlıyor diye bunu bırakmam lazım . Konuşma konusunda oldukça iyiler . şarkı ve şiir ezberletebilirsin dedi . Gerçek yabozlarvarya takmalılar filan onların 4-5 parçalı olanlarından başla dedi . Kurallar koyma zamanı gelmiş ağlaslar bile vazgeçmeyeceksin bırak ağlasınlar dedi . Başkasının eşyası karıltırılmaz , izin almalısın , teşekkür etmelisin , yada burda böyle davranmalıyız gibi ki benim için çok zor .3 tekerlikli bisiklete binmeliler artık dedi ki buda benim için çok zor :)))evede motorumuz varya diye atıldı hemen eşim :)) bu tarz şeyle bi liste yaptı ama aklıma gelmiyor haa bide zıt kavramlar onları öğrenmeleri gerekiyormuş açık kapalı , sıcak soguk evde ne bulabiliyorsan mutlaka karşılaştır dedi , bide sayı saymak sayabildikleri kadar çok saysınlar dedi . Ayyy bu kadar .

Ayy begünde benim çenem düştü ama wenisdede indirim vardı . Herkes bişeyler almış bende gidip bakayım dedim 3 liradan 12 liraya kadar herşey . Kapriler şortlar elbiseler tişörtler oğlanlar şortlar bayramda geliyor gömlekde alalım ayy buda uygunmuş ayy şuda böyleymiş diye gözü dünmüş ben dükkanı talan edince kızs demezmi 230 lira bende yarısnı ödüycez diye bekliyom ya yarısı meğer öyleymiş bende bir feryat neee diye :))) hemen bırakalım bazılarını falan diye olaya giriştim ama sagolsun eşim yok canım kalsın nasılsa lazım değilmi çocuklara dedi öyleleik aldık ama içimede oturdu valla . Aklınızda olsun sizinde indirim var yani kısaca :))))

valla mevlit korktuğum gibi değildi aslında.. sabahtan pek uyutmadım,uyusalarda uyandırdım,o yüzden öğleden sonra uyumak istediler... öykü biraz sivrilik yaptı ama o onun hep yaptığı bişey :) millet kucağına almak istiyor ben kırmadan olmaz diyorum falan filan.. genelde uyudular yani,bide fazla uzatmadık biz, kapattım odalarına,takıldılar orda :) ama benimkiler küçük olduğundan daka kolaydı..senin nasıl geçer bilemedim valla :26:

benim bi tane paşam var arzu teyzesi :)

arzucum ne iyi etmişsin gelişimciye gitmekle.
hayal ettim sizi de şöyle doktorun karşısında 3 tane bidircık,yok tek ayak üstünde dur yok sorulara cvp ver falan yavrucaklar iyice sıkışmış baksana
çalışmadıkları yerden sormuş doktorda canım,o kadar da olmaz ki

küçükken çok tatlılar yaa,hep öyle kalsalar bence.

bizde bugün doktora gittik,bebişler iyi maşallah.650,730 ve 800 gr olmuşlar.
kızım biraz küçük kalmış,çok hareket etmekten heralde oda.bu kadar zıplarsa kilo alamaz tabi yaramazım benim.
rahimde açılma falanda yokmuş,bir ay daha rahatsın dedi doktorum.

ordan çıktık hemen süscüye gittik,malzemeleri falan aldık evde buzdolabı süsü hazırlıycaz.hem ucuz oldu hemde bana vakit geçirtir evde.
daha sonra da güzel bir perdeciye gittik,perdemizi beğendik.
annemler sinir oldu tüm gün peşimde,çok da kolay beğenmiyorum ya iyice yoruldular,bişey de demiyolar ama annem bir ara isyan etti,sen bundan sonra yalnız çık diye

muallimcim sen nerelerdesin,kızlar biraz daha duruldular mı?

herkese hayırlı kandiller diliyorum bu arada,Allah ne muradınız varsa kabul etsin bu gece...

selam ...herkesın kandılı mubarek olsun.......benım kızların ıkısı yurumeye basladı dılanın fızık tedavısı devam edıyo ınl uzun surmezde yetısır kardeslerıne ....sac cekmeler ısırlamlr cok kotu ela kolları mor mor gezınıyoo....seda bu bı aydır cok kusuyo parmagını takıp kusturyo kendını yarın dr a goturucem ya hıc bı sey yemez oldu ....opt herkesı

merhabaaa, herkes iyidir inşallah,,

figenay canım arkadaşa mesaj attım, senin yazını görünce sonra unutuyorum çünkü.. o müsait olunca beni arar, sana söylerim..

arzu maşallah bebişlere ne kadar güzel yapmışsın, ünv. hastanesinde mi bu uzmanlar yoksa özele mi gidiyorsunuz bende istiyorum aslında, wenice in ben internet mağazasını kullanıyorum, geçen kış bir sürü şey aldım 100 lt ye bu yaz kullanıyorlar, yapabilirsem yaz sonuda önümüzdeki senin ayakkabılarını falan alacağım yoksa bu bebişlere para dayanmaz..

figenay evlilik hayatını sormuşsun arzuya katılıyorum canım gün içinde kendime 1 yada 2 saat kalıyor onda da uyusam mı, nete mi girsem eşimle otursam bilemiyorum, zaten eşim görevi gereği evde çok olmuyor, gelincede yorgun oluyor pek görüşemiyoruz, ama gezmeyi çok seven biriydi, çocuklar olunca ben evden çıkamayınca biraz sorunlar yaşadık, bir de annem çok hassas kesinlikle çocukları bırakamazsınız psikolojileri bozulur diye pek izin vermiyor o yüzden bu dönemler biraz zorlu geçiyor ama geçici bunlar biraz büyüsünler kimseye sormadan eşimle alıp çıkabiliriz inşallah, 2 si ile baş ediyoruz ama 3. de zorlanıyoruz açıkçası :)) arzuyu ve topuklu ayakkabıyı tebrik ediyorum tek bakma cesaretlerinden dolayı bir de çocuklar kalabalığa alışınca tek bakmak imkansız gibi birşey oluyor aklınızda olsun, hepsi aynı anda aynı şeyleri istiyor, bazen tek kaldım mı hepsi birden yapışıyor kalakalıyorum,, ve tekrarlıyorum bu çocuklara bahçeli bir ev lazım yoksa baş etmesi epey zor oluyor..

elitu canım ankara olayı çok iyi olmuş, en azından sende biraz dinlenmiş oluyorsundur,, muallim yaa benimkilerde çok pis ıssırıyor, kardeşi ısırmasın diye biz araya giriyoruz bir kapıyorlar ağızlarını zor açtırıyorum.. kızların yürümesine sevindim, bende sana soracaktım, benim görümcemin kızıda yeni yeni başladı ama parmak uçlarında yürüyormuş ve hızlanıp bir yere tutunarak durabiliyormuş, dengesi yok yani, dr.u ortapediye gönderebilirim demiş,, görümcemde endişeleniyor, bir de evlatlık aldıkları için ailede böyle bir durum var mı falan bilmiyoruz, bende seni örnek verdim, arkadaşım masaj yapıyor düzeliyormuş merak etme dedim.. ne önerirsin canım..

herkesi öpüyorum, geçmiş kandiliniz mübarek olsun..

selam,iyi pazarlar olsun herkese..

Arzucum ne güzel alışveriş yapmışsın,uzun süre giyerler artık.onlar giydikçe de verdiğin paraya acımazsın.
sonra da saklayın bana verin
hiç ikinci el bişeyi kalmamış milletin valla
kime sorsam ya yeni vermiş ya da vermiyo bi daha doğrursam diye.bizde alıyoz herşeyi bakalım.

dün tarcın diyince bende wenice nin internet mağazasından alıyorum diye,ben ilk kez duydum tabi bu markayı
hemen bende bişeyler aldım.anam ne ucuz şeyler vardı öyle.inşallah ürünlerin malı da iyidir,çünkü öyleyse ben sürekli alırım bişeyler oradan.
böyle başka uygun internet mağazaları biliyorsanız da yazın kızlar olur mu?
ama sonra araştırdımki bizim burda da wenice nin mağazası varmış,pazartesi bi bakarım artık.
kocam olmadan ilk kez internetten bişey aldım inşallah başıma bişey gelmez.güvenlidir dimi o site kızlar içimi rahatlatın :44:

birde faceden beni de ekler misiniz yaw bi yüzünüzü göreyim.ama bende gizliyim üçüzler grubu da gizli nasıl olcak bu iş?

muallimcim kızların yürümesine de çok sevindim ayrıca
inşallah koşup oynamaları da yakındır

öpüyorum herkesii

selam herkese benım fıstıklar uyudu gece uc dort kez ayaktayım keske benımde annem olsaydı yaa.........neyse sagolun kızlar ..yuruyolalr ınş dılada yurur ...tarcın canım bebegın nasıl dogdugu ne zaman dogdugu onemlı ama bazen parmak ucu normal eger cok cıddı sekılde ıse mutlaka bı norolog gormelı....benım dıla fızık tedavı goruyo herseyı ıyı ama sol bacakta hafıf sertlık var...ınş masaajla gecer baska bı tedavı seklı yok bakalım ınş ıyı olur ....herks nasıl nıl pıtos trıa elıtu....
hamıleler masallah ıyı gıdıyo gelsın bakalım bebekler ..seneye burası cok kalabalık olucak....trıa fıkılerın cok guzel vermeye devam et....evde bagrısmalar bıtmıyo benım...cok opt herkesı

günaydınnnn

gene yorucu bir hafta sonunu daha geçirdik işe geldik . benimkileri ilk defa dün bir düğüne götürdüm sesten falan korkarlarmı diye beya bi korkmuştum ama hiç sorun olmadı bi tek düğünde çocuklar için palyaçoda vardı kayra ondan çok korktu ağladı onun dışında çıktılar masada falan oynadılar güzeldi yani değişiklik oldu .
yasemincim be normal devlet hastanesinde var oraya getiriyorum kadında zaten alışamamış buralara tayin istedim diyip duruyor gitmeden bida gideyim dedim beya ilgileniyor hatta kayra ordayken anne yanımızda otur falan diye beya ağladı hiç bakma yüzüne benimle konuşman gerektiğini anlat bırak ağlasın sorun yok susar nasılsa falan diye bana beya gaz verdi :)))
figencim wenice iyi mallarıda iyi ama üründen ürüne bazen beden fark ediyor tabi ben netten almadım hiç mağaza olunca fırsat buluncada tabi uçarak gidiyorum valla .benim arkadaşlarım civilimden falanda alıyorlar ama beden tutturmak zor annem magazasından almış biri 4 biri 5 yaş şimdi giydirebiliyorum valla kalıpları küçükmüş . küçülenler içinde çok seslendim ben burdan ama dönmediniz şekerim bende en küçükleri hep dağıttım buralarda . bu seninin kışlıklarınıda çiğdeme ayırdım istersen bundan sonrasında sanada ayırmaya çalışırım .
muallim kızlara sevindim valla yürüsün b akalım ıcırlar inşallah masaj işe yarada üçüde koşup oynarlar .
bizim tuvalet maceramızda tam gaz devam ediyor kayra tamamen alıştı azra oldukça iyi . mirzada kend kendine bende takmıycam falan diye çıkardı ama onu saatli getirip götürmedik karambolde kaldı yavrum kafasına göre takılıyor bazen tuvalete gidiyor bazen olduğu yerde yapıyor tam anlamadı nolduğunu . hafta sonuda oturmuş holdeki halıya kakasını yapmış ben farketmemeişim diğerleri uğraşırken anne kaka yaptım diye getiriyor oğlum aferin sana ama buraya değil tuvalete gitmemiz lazım falan dedim de çok işe yaramadı :))) genede az kazayla atlattık sayıyorum ben kendimi daha beter olur diye düşünmüştüm .

üçüz anneleri, idollerimiz :) nasılsınız? kuzular da iyidir inşallah
arkadaşlar çok şükür 16.haftamızdayız. biraz özel bi konuyu danışmak istiyorum size, dr 12. haftadan sonra ilişki serbest dedi bize ama ben bişe olursa ya da rahim ağzı etkilenir mi korkusuyla uzak durdum.. eşim anlayışla karşılıyo korkumu ama biliyorumki istiyo.. aslında ben de biraz istiyorum sizlerin tecrübelerinizi merak ettim, hamileyken ilişki yaşayanınız var mı, ters bi duruma sebep oldu mu??

aylincim maşallah canım beya ilerledin inşallah sağlıklada tamamlarsın . tatlım ben hamilelik sürecini riske atacak bişey yapmadım ilişki de buna dahil . doktorumuz size bırakıyorum ama ilerledikçe kasılmaları da düşünün demişti . biz o riski almadık .

çok şükür :) amin triacımm.. dr şimdi tamamen serbest ama ilerde bir de geçiş dönemin olacak yani rahim ağzına deymeden yüzeysel olması gereken bi dönem dedi.. sonra tekrar yasaklanacak zaten.. ben de bazen böyle lükslerimiz yok diyorum, bazen de dr izin verdi dikkatli oluruz diyorum.. arada kaldım

erkese meraba nasılsnız kızlar hepinizi özledim ben taşındım yerleştim şasen yerleşmem 3 günde tmamlandı ama nete girmeye bir fırsat bulamadım genelde dışarlardayız evimiz çok rahat şükür bebişlerde artık kendi odalarında yatmaya başladı bahçeye park yapılcak yakında o zaman daha rahat ederim büyükler içinde çardak falan yapılcakmış çünkü geçmişi okuyamadım ama inş erkes iyidir öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…