Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

pitosummm canım yettim gari:))
k.validem memlekete döndü yada kaçtı:))) annemle bakıcaz geceleri yalnızım artık... benimde yaren kolik deniyim bi bakalım..ya kızı sarhoş ederim yada rahat ederim:))
senin yavrular nasılç katı gıd olayı biraz karışık gidiyor galiba..

selam canım. önceki sayfalarda rahatsızlandığını okudum. Geçmiş olsun.
şimdi nasılsın iyimisin. Bebeklerine maşallahhh.
resimlerini gördümm. pek güzellerrrrr.boncuğumuzu takalım nazar değmesin.

bende onu sorucaktım bizler biberon maması kullanıyoruz acıkcası 2 saat bile bekleyen mamayı vermiyoruz kokuyor tadı bozuluyor
hangi mamayı kullandın özlemcim

canım bak bende SMA kullanıyorum. kutusunda diyorki mama ağzı kapalı şekilde hemen buzdolabına koymak kaydıyla 24 saat durabilirmiş.daha hiç uygulamadım ama demekki olabiliyor.

canım allah tekrarını göstermesin. şu an iyiyim allaha şükürler olsun. nazar değmesin tüm kuzulara...

ben __ bübchen gaz önleyici bitki cayı__ kulandim, hata bazen mamayi bile bu cayla yapiyordum cok iyi geliyor tavsiye ederim

wavycim ben geceleri 2.aylarından itibaren hiç çıkarmadım hiç sorunda olmadı katı gıdadan sonra taha çok gazlandı geceleri uyumadı bide emziği bıraktırdım ama alıştı şimdi yine geceleri çıkartmıyorum
ve dün gece ve bu sabah bebişlerimi sallamadan uyuttum dün gece 20 dk falan ağladılar sonra mamalarını içip uyudular sabahsa daha rahattık hemen uyudular bukadar kolay olacağını tahmin etmedim inş hep böyle devam eder teşekkürler kızlar
wavy katı gıda konusu kafamı karıştırdı sonra baktım bebeklerime ne verirsem dounmuyor neleri hazmediyorlar onları verdim şuan sorun yok yani

slm kızlarrrrr
biberon konusuna gelince elimde şu an7 tane biberon var 3 taneside çatladı patladı :)
uyutma olayı özleminde dediği gibi kararlı davranılması gerekiyor sallamak tam bir kabus gaz probleminden sonra hemen uygulamaya geçin kızlarrr.
özlemcim bana sormuşsun yanlız bakmammı iyi yoksa birliktemi bakmak.. kesinlikle ve kesinlikle yanlız bakmak çoook daha iyi ama ilk 4 ay yanlız bakamazdım gece üçlere kadar uğraşıyorduk ama gaz problemleri bitince yanlız bakmak lazım tabii arada geliyorlar soldan soldan ama evde birileri olunca onunda başka stresi oluyor insan hareketlerini stresini bile kısıtlamak zorunda kalıyor evdeki alınmasın diye tabi bu insanda daha çok stres yapıyor.
ben hala bebelac kullanıyorum kızlar aslında süte geçmek istiyorum ama sütü sevmediler aynen şekerli vermek istemiyorum özlemcim sen nasıl geçtin süte..birde benim onurum biberonla uyuyor özlemcim ne yapabilirim senin varmıydı böyle bir sorunun?
en çok üzüldügüm şey ise oğluşlarım sabah kahvaltısı yapmaz oldular bir ara dişlerden diye karışıma geri dönmüştüm ama oda doyurucu olmuyor onur karışımı sevmiyor ona normal kahvaltı yaptırıyorum ama eskisi kadar yemiyor özlemcim seninkiler nasıl yeme konusunda herşeyi yiyyorlarmı?kahvaltı nasıl veriyorsun?birde merak ettigim acıkınca mama diyorlarmı?susayınca su istiyorlarmı?
şunlar bi dillensede derdini anlatsa daha bir rahatlıycam valla o yüzden özlem seninkileri merak ediyorum

canım ya sen kaynattın mı sterılazor daha kolay bu durumda dımı cogumuzda var........ama sen cokkkkkk kotu annesın yaaaa kız nasıl dayandın bı bıbuçukk saat agladılar dıyoon bıde ................ay kıyamam ben ...........ama haklısın sıonra herseyı yaptırıyolar ama dayanılmazkı ............hadı on dakkka tamam da ..off zor yanı........ama basarmısısın guzel valla...........ay bıde muzık dınlemış ya hhııı yerım onları ben ..............neyse dıyosunuzkı senıde goruruz haklısınız valla bı degılkı üç tene ........................ıyı yapmıssın tecrubelerınız ışıme yarıcak nede olsa ben unuttum cogunu..saglık versın ınş rabbım cumlesıne............................

:lepi::lepi::lepi:

ben __ bübchen gaz önleyici bitki cayı__ kulandim, hata bazen mamayi bile bu cayla yapiyordum cok iyi geliyor tavsiye ederim

canım bu bitki çayı türkiyede varmıdır acep bilgin varmı?
bu arada şu ağlatma olayında seni takdir ettim ama bir avantajın var yanında eşin yoktu sanırım. valla bende benim kızın her gece 10 12 arası huysuzlupğu tutuyor. elden ele gezmek istiyor. bırakın ağlasın susar anlasın diyorum böyle olmayacağını ama kayınvalide kayınpeder ve eşim bırakmadılar. bir gün tepem bi attı aldım yavruyu geçtim salona tuttum göbişini ağla dedim. herkes üstüme yürüdü bende karışmayın dedim. vee sonra sustu ıng bıng dedi ve 23.30 da uyudu ilk defa şimdi artık o kadar ağlamaıyor kolik nöbetleri hafif geçiyor. kararlı olmak lazım.. ama işte tek başına kararlı olmak bi işe yaramıyor..boshayallersmile

kızlar öğlen ve ikindi uykusundada sallamadım bebklerimi hiç sorun çıkarmadılar bile ben çamaşır asarken annem tahayı oynatıyordu içeri girdim annem çok uykusu geldi huysuzlanmaya başladı dedi yatır arkasını döndürüp ağlarsa yatırıp kaldırız yine dedim yatırdık koltuğun çiçeklerine bakarken uyuya kalmış sonra eymenin uykusu geldi aynı şekilde yatırdık yatırmamla gözünü kapaması bir oldu bir kızım kaldı onuda annem alıştırıcak bu akşam deniycem dedi inş oda hemen alışır çok şaşkınım bukadar kolay olacağı aklıma gelmezdi demek sabrediceğim bir geceymiş terar teşekkür ederim kızlar
wavycim çok haklısın herkes karışmasa insan daha rahat düzen kuruyor inş annenle istediğin düzeni kuararsın tatlım eşine hötttttttttt de arada karışmasın sanaaaaa :)

pıtos bak kız ne guzel ...ıyı olmuş sevuındım alışsınlar valla ..........annelerınde ıhtıyacı var dımı dınlenmeye.........nıl sen nasılsın .........lotustan haber varmı ıyı bakın bebışlere ama coook aglatmayın yınede

ay pitosum umut oldu bana. benimkilerde felaket kucağa alıştılar. şu an yarenle boğuşuyorum mesela. göğsümün üstüne yatırayım aralıksız 3 saat uyur ama yerine koyayım yada koltuğa 5 dkda ağlıyor. şimdi zorla koltuğun üstünde uyuttum. ama ıng bıng malesef. şimdi sen sallamayı unutturdum deyince çok mutlu oldum. bende unuttururum inşallah. 4. aylarında zor olur diyordum ama daha kolay sanırım. hiç değilse gazları falan hafiflemiş olur.. inşallah kızında alışır da rahat edersin. çok zor çünkü benimkiler benim elimi ayağımı bağlıyor. evde 3 kişi olmak zorunda kalıyor. iki kişi hep kucak yapacak. diğeri ise onlara hizmet edecek:))

muallim canım nasılsın güzelim. yavrular nasıl oldu.. hep aklımda ve dualarımdasın canım... muallim kıslar hangi hastanede canım?

yaren ıng bıng durumunda bu sefer kucağımda değil koltukta esir etti beni. len parmak kadarlar oynatıyolar bizi yaw..

wavwycim yeminle şoktayım maşallah demekten dilimde tüy bitti hiç uğraştırmadan ağlamadan uyuyorlar ama çok oynuyor ve uyku vakitleri gelinceye kadar bırakmıyorum hep oyalıycak bişeyler buldum anneme indirmiştim eymeni yukarı çıkarırken uyumuş koydum yatağa uyandı bekledim yine uyudu sanırım rüyadayım biri beni cimciklesin ama yavaşşşşş:)
seninkiler daha ufak wavy bence daha çabuk alışırlar
muallimcim sende denersin zaten küvözde alışkınlar onlar kendi uyumaya
ya kızlar aptamilin mamalrını bulamıyoruz piyasada gümrükte takılmışmı ne uzun sürücekmiş ne yapcam şimdi hangi mamayı kullancam inş isteksizlik yapmazlar

pitosum maşallah yavrularına canım.. pitos ben bugün bebelac aldım. aynı firmanın zaten aptamil lile bebelac. ve bayıla bayıla içtiler.. istersen denemelik al bi bak. ben besin değerlerini vitaminler,inide karşılaştırdım. nerdeyse aynı canım.

yaw ne kaynatmışsınız maşşallah kıslar yaw. pitosssssssss gel nolur benimkileri de alıştır nolurrrrrr... oğlan uyur kendi mama yerken de şu iki kızı bi alıştırıver nolurrrrr.. ah bi alışsalar kendileri yataklarında uyumaya daha da bişey istemem.

canım ınşşşbeklıyorıum .........camlıca medıcana da......sagol canım duaların ıçın..........yaaaaaaaaaa bırakın ya azcık kucak sefası sursun bebışler ..........bırakın ..........erkenden buyuyolar en fazla bı yıl sonra ıstesenızde kucaga gelmıyolar...........tabı su varkı bı degıl ıkı üç bebek ............zor tabı ama ınanın bu gunlerı gecıyıo sonra cok ozlenıyolar...............herkes ıyı ınş dua edın bana

pıtosssssss evet kuvezdekıler daha uslumu olur orda sessız alışıyolar bazen gıdıyorum baska kuvezdekıler nasıl aglıyoo ya kıyamam ...........bı kere sordum benımkılerde aglıyomu tabı deduıı hemsıtre acıkınca ağlıyolar ama senınkıler kuçuk ya seslerı az cıkıyo bu kadar kuvvetlı degıl dedı.........oyyyyy kıyamam dedım aglatmayın............ıyıkı gormuyorum cok zor .........rabbım annelrı ayırmasın bebklerden............

Muallım canım hep aklımdasın eĞer fırsat bulabılırsem senın orda olduĞun bı gÜn gelmek Çok ıstıyorum. ınŞallah yavrularıntez zamanda Çıkarda hastanede deĞılde evınde gÖrÜrÜm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…