selam kıslarr. ay yuine ne güzel muhabbet etmişsiniz..artık size daha çok katılabileceğim inşallah k.validemler gitti annemleyim ve allaha şükür sağlık sorunlarımda bitti inşallah..
pitos bu baş belası gazı napcaz yaa benimkişlerde çığlık çığlığalar ya(( anason vereniniz oldumu hiç. ben cesaret edemedim ama gaza iyi gelir rahatlatır diyolar..
bende onu sorucaktım bizler biberon maması kullanıyoruz acıkcası 2 saat bile bekleyen mamayı vermiyoruz kokuyor tadı bozuluyor
hangi mamayı kullandın özlemcim
selam canım. önceki sayfalarda rahatsızlandığını okudum. Geçmiş olsun.
şimdi nasılsın iyimisin. Bebeklerine maşallahhh.
resimlerini gördümm. pek güzellerrrrr.boncuğumuzu takalım nazar değmesin.
pitosummm canım yettim gari:))
k.validem memlekete döndü yada kaçtı:))) annemle bakıcaz geceleri yalnızım artık... benimde yaren kolik deniyim bi bakalım..ya kızı sarhoş ederim yada rahat ederim:))
senin yavrular nasılç katı gıd olayı biraz karışık gidiyor galiba..
canım ya sen kaynattın mı sterılazor daha kolay bu durumda dımı cogumuzda var........ama sen cokkkkkk kotu annesın yaaaa kız nasıl dayandın bı bıbuçukk saat agladılar dıyoon bıde ................ay kıyamam ben ...........ama haklısın sıonra herseyı yaptırıyolar ama dayanılmazkı ............hadı on dakkka tamam da ..off zor yanı........ama basarmısısın guzel valla...........ay bıde muzık dınlemış ya hhııı yerım onları ben ..............neyse dıyosunuzkı senıde goruruz haklısınız valla bı degılkı üç tene ........................ıyı yapmıssın tecrubelerınız ışıme yarıcak nede olsa ben unuttum cogunu..saglık versın ınş rabbım cumlesıne............................ne güzel cümbüs, canimiz hic sikilmiyor kaydirigubbakcemile3 biberonlari ne yapdik ? yikamaya yetistiremeyince hele geceleri sayida artiyor ve erken doganlarda mutlaka her kunlandikdan sonra kaynatilmasi gerekiyor, yetismiyordu birde ben gece mamalari önceden yapip buzdolabina siraliyordum, uyaninca mikrodalgada isitip veriyordum , hadi afiyet olsun , bes alt aylikdan sonra kendilerine tutmayi alistirdim, biberonu eline verip ben geri yatiyordum sabahda boslari topluyordum.
yatmayi bende böyle alistirdim, benimkiler basda cok agliyorlardi 1 , 1,5 saat ama alistilar,
anne icin aglatmaya dayanmasi zor oluyor. ben kulaklik takip seslerini duymamak icin müzik dinliyordum, karsimda saat 7 dakaya bir odaya girip teseli verip cikiarak alistilar, en önemlisi 3-4 gün gerisi geliyor, bu yontemin birde kötü yani var eger erken pes edersen bebisler baska birsey ögreniyor, aglamakla birseyler elde edebilceklerini onun icin kararliysan basliyacaksin yoksa tavsiye etmem
:lepi::lepi::lepi:wavycim ben geceleri 2.aylarından itibaren hiç çıkarmadım hiç sorunda olmadı katı gıdadan sonra taha çok gazlandı geceleri uyumadı bide emziği bıraktırdım ama alıştı şimdi yine geceleri çıkartmıyorum
ve dün gece ve bu sabah bebişlerimi sallamadan uyuttum dün gece 20 dk falan ağladılar sonra mamalarını içip uyudular sabahsa daha rahattık hemen uyudular bukadar kolay olacağını tahmin etmedim inş hep böyle devam eder teşekkürler kızlar
wavy katı gıda konusu kafamı karıştırdı sonra baktım bebeklerime ne verirsem dounmuyor neleri hazmediyorlar onları verdim şuan sorun yok yani
ben __ bübchen gaz önleyici bitki cayı__ kulandim, hata bazen mamayi bile bu cayla yapiyordum cok iyi geliyor tavsiye ederim
muallim canım nasılsın güzelim. yavrular nasıl oldu.. hep aklımda ve dualarımdasın canım... muallim kıslar hangi hastanede canım?
yaren ıng bıng durumunda bu sefer kucağımda değil koltukta esir etti beni. len parmak kadarlar oynatıyolar bizi yaw..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?