selammmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm 2 hafta oldu türkiyeden döneli sizleri cok özledimm canavarlarin maceralarini merak ediyorum benimkiler tam gaz devamlar hic iyi haberlerim yok yani okadar cok agliyorlarki artik beynim uyusuyor sesten haktan mete me gelince 8 aylik oldu akilli oglum masallahhhh o bunlara göre daha sakin insallah ayaklanincada böyle olurda biraz rahat ederim türkiyeden büyük bir sevincle dönmüstüm ama hüsrana ugradim normelde bu agustosta krese baslicaklarda tam gün olarak ama gelin görünkü seneye agustosmus keske türkiyede kalsaydim orda rahattim simdi yine tek basima 4 cocukk allahimmmmmmmm yardim ettttt herkeze ama bana biraz daha fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi cok öpüyorumm insallah beni unutmamissinizdir pitos ,tria ,muallim,edika................. daha yazamadiklarim hepiniz iyisinizdir umarim bybyyyyyyyyyyy
:))))vay vay vayy kimler gelmiş ecemcim hoşgeldin tatlım . valla türkiyede tatilde olmana sevindik ben sanki daha az kalacan diye hatırlıyodum heraldeartık nefes alamıyosun diye düşünmüştüm . çocukların iyi olmasına sevindim ama desene bi sene daha tam koşuşturmaca seni bekliyor .meteninde bir resmini koysanda bizde görsek annesi ne de olsa senle bizde bekledik o kadar dimi . sık sık görüşelim şekerim atlama buraları . bizimkilerde aynı seninkiler gibi valla tam gaz yaramazlıklar kavga döğüş aynen devam .
bizde hafta sonu deniz kaçamağımızı yaptık çocuklardan kayra hariç diğerlerine sıradan geldi sadece kumda durdular . kayra beya beya attı kendni denizlere kafasını falan sokuyor suya kucağımdaydı bi baktım yüzünü sokmuş suya dalıyor güya sonrada bize sıra şimdi sizde sizde yapın falan diyor . pazar günüde arkasından bi piknik yaptık kalabalık bi grup benim anam ağladı tabi onların peşnde onlarda iyice koptular akşam ben çamaşırlarla uğraşırken kanepede sızmışlar bile tek iyi yanı oydu yani ve bu sabah azra alerji olarak uyandı . bütün vücudu kabarmış kaşınıyormuş eşim doktora götürmüş herşeyden olabilir demiş sudan güneşten hatta kremden bile şurup falan vermiş . zaten vukuatsız bi gezme olsaydı şaşardım .
:)) valla figencim nerdeyse benim bile ah edesem geldi oraya getiripde çocukları o havuzda yüzdürmeye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?