Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

hayırlı olsun pitoşcum yeni evin,Allah sağlık mutlulukla oturmak nasip etsin inşallah..

kızlar siz nasılsınız,nerelerdesiniz?
yaw şu internetteki üçüz hamile karnı resmi varya,o gerçek mi yaa?
35-36.haftada o kadar mı oldunuz?

iyi geceler,,

pitos hayırlı olsun canım, inşallah mutlulukla oturmayı nasip etsin Allah..

figenay kusura bakma sana dönemedim canım, misafirdi, bakıcının iznin dolup gitmesi yerine daha birini bulamamamız ... karışmış durumdayız anlayacağın,, arkadaşıma sordum söylediği fiyatta indirim yapmıyor canım, kısmet değilmiş.. sahibinden.com a baktın mı ben oradan satmıştım, inşallah uygun bir ürün bulursun..

göbek olayına gelince ben 37. haftada doğum yaptım, göbek kocaman bir balonun sönmesi gibi oldu :))) şu an farklı bir yaratık gibi duruyor, ama inan hiç umrumda değil, onlar sağlıkla geldiye gerisinin önemi yok, millet tek çocukta çatlayıp patlıyor biz 3 tane çıkartıyoruz o kadar olsun değil mi :))))

hepicinizi öpüyorum, bizimkiler bu aralar çok formlarında gribin etkisi ile burunlar tıkalı birşey yemek istemiyorlar, gece çok kalkıyor, Allah cümlemize yardım etsin..

tarçıncım saol
e arkadaşında haklı tabi iyi para vermiş zamanında
bende teklilerden alırım artık daha uygun olur

demek o resimler doğru diyorsun yani tarçıncım
nayırrr nolamaazzz

ama dediğin gibi güzelim üç tane çıkacak Allahın izniyle,olsun tabi o kadar
hele bi sağlıkla doğsunlar da

herkese iyi geceler..

kübracım hayırlı olsun tatlım yeni eviniz ağzınızın tadıyla oturun inşallah bahçede var çocuklarda rahat eder .
figencim valla bende araştırırken yok canım ammada atmışlar diyodum sonra bi baktım doğruymuş :)))yolda yürürkwen herkes dönüp dönüp bana bakardı bende kızardım tamam varda o kadar değil falan diye doğumdan sonra resimlere bakarken ben bile yok canım insanlar haklıymış valla diyorum ama ben bir fille insan karışımı bişey olmuştum :))) abartmıştım fazlasıyla şimdi karnım hariç heryerim eski formuna indi ama hala karnım inömiyor ortalama aylık duruyor yani sarksa onada razıyım valla hala şişliğim var yemek falan yiyince aynen yaseminin dediği gibi sönmüş balon şişiveriyor :))))
yasemin geçmiş olsun canım bizde atlattık valla bugünde babamız hastalanmış inşallah geçmez . bizde yarın denize gidiyoruz bakalım yer olursa haftasonu kalıcaz olmazsa günübirlik gidip gelicez çocuklara azcık değişiklik olsun .

selammmm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm 2 hafta oldu türkiyeden döneli sizleri cok özledimm canavarlarin maceralarini merak ediyorum benimkiler tam gaz devamlar hic iyi haberlerim yok yani okadar cok agliyorlarki artik beynim uyusuyor sesten haktan mete me gelince 8 aylik oldu akilli oglum masallahhhh o bunlara göre daha sakin insallah ayaklanincada böyle olurda biraz rahat ederim türkiyeden büyük bir sevincle dönmüstüm ama hüsrana ugradim normelde bu agustosta krese baslicaklarda tam gün olarak ama gelin görünkü seneye agustosmus keske türkiyede kalsaydim orda rahattim simdi yine tek basima 4 cocukk allahimmmmmmmm yardim ettttt herkeze ama bana biraz daha fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepinizi cok öpüyorumm insallah beni unutmamissinizdir pitos ,tria ,muallim,edika................. daha yazamadiklarim hepiniz iyisinizdir umarim bybyyyyyyyyyyy

ooo perıecem hosgeldın................ıyı olmana cok sevındım.....haklısın ısın senoın daha zor ama buyumus masallah mınık oğlunda....gır bazen.......optum herkesı...

:))))vay vay vayy kimler gelmiş ecemcim hoşgeldin tatlım . valla türkiyede tatilde olmana sevindik ben sanki daha az kalacan diye hatırlıyodum heraldeartık nefes alamıyosun diye düşünmüştüm . çocukların iyi olmasına sevindim ama desene bi sene daha tam koşuşturmaca seni bekliyor .meteninde bir resmini koysanda bizde görsek annesi ne de olsa senle bizde bekledik o kadar dimi . sık sık görüşelim şekerim atlama buraları . bizimkilerde aynı seninkiler gibi valla tam gaz yaramazlıklar kavga döğüş aynen devam .

bizde hafta sonu deniz kaçamağımızı yaptık çocuklardan kayra hariç diğerlerine sıradan geldi sadece kumda durdular . kayra beya beya attı kendni denizlere kafasını falan sokuyor suya kucağımdaydı bi baktım yüzünü sokmuş suya dalıyor güya sonrada bize sıra şimdi sizde sizde yapın falan diyor . pazar günüde arkasından bi piknik yaptık kalabalık bi grup benim anam ağladı tabi onların peşnde onlarda iyice koptular akşam ben çamaşırlarla uğraşırken kanepede sızmışlar bile tek iyi yanı oydu yani ve bu sabah azra alerji olarak uyandı . bütün vücudu kabarmış kaşınıyormuş eşim doktora götürmüş herşeyden olabilir demiş sudan güneşten hatta kremden bile şurup falan vermiş . zaten vukuatsız bi gezme olsaydı şaşardım .

selam hatunlar..nasılsınız ya ...trıa nıl pıtos ecem....kımler var dahaa.........bebısler nasıl benım ıkı cadı yurumeye ıyıce bsladı dılanın masajına devam ama hıc durmuyo yerınde emekleme hızla gıdıyo tırmanma kavgalar ısırmalar ....kafayı yemek uzreyım sabır kalmadı bende...tatılede gıtmeyı gıze alamadım seneye daha rahat olurum ıns...yemelerı ıyıce azaldı sıcaktan sanırım ergun kuvete su doldurup ıcıne atıyorum rahatlıyolar sımdı attım yataklarına uyudular ya seda seslerden cok korkuyo aslında normal ama sedanınkı asırı her sesten korkuyo hemen yanıma kacıyoo blendırı calıstıramıyorum ev supurgesınıde sımdı sıtede dıs cehhe boyanıyo hrgun ses var delı oluyo ya ..ınş gecer ama uç aydır alısmadı...ıyı bakın kendınıze . ben saclarına kıyamıyorum sıfıra vuran varmı ya sanırım nıl vurdu oğlusları ..daha ıuyı gelırmı bılemem ama kıyamıyorum

ah kıyamam ya nasıl da yorulmuşsun
zor bu iş zorr
bir gün deniz bir gün piknik iyi yorulmuşsunuzdur
azracığa da geçmiş olsun,durduk yere hastalanmış.ama eminimki çok eğlenmişlerdir onlar

bende galiba ceryanda kalıp hafif üşüttüm ya çok canım sıkıldı
evde kaşlarım çatık geziyorum valla sinirden
ama ne yapalım ev sıcak ancak ceryan olursa nefes alabiliyordum
şimdi de hafif terli bir halde,biraz boğaz ağrısı yatıyorum
valla inşallah daha kötü olmam,çok korkuyorum kilo kaybederler diye

daha da bir sürü işimiz dışarlarda
tam bitmedi alışveriş
evin eksikleri de var biraz onları da almaya çalışıyoruz bu arada
mesela koltuk falan gibi
diceksinizki koltuk yok mu evinizde diye de
gerçekten yok
evimiz ufacık çatı katı,bizde bir köşeli takımla doldurmuştuk salonumuzu
çok da sevimli olmuştu ama şimdi yeni eklemeler yapmak lazım
nerden bilecektik üç tane yumurcağın geleceğini
koltuk değişince perde hali olayları da giriyor tabi
bir de bu işlerle uğraşıyoruz yani

canım sıkılıyo bugün...

merhabaa

periecem canım Allah kolaylık versin, inşallah çocukların bu sene çok uslu olurlarda senenin nasıl geçtiğini anlamazsın,,,

arzu gezmeye olayı beni de çok yoruyor ama dışarı çıkarmadan da olmuyor di mi, benim eşimde deniz kenarına gidelim diyor ama ben korkuyorum, suyu çok seviyorlar, hoş banyo yapmaktan nefret ediyorlar ama akşama kadar suda oynayabilirler.. kızına çok geçmiş olsun, inşallah hemen atlatır,,

muallim kızların yürümesine sevindin canım, inşallah dila da kardeşlerine yetişir, benimkilerde çok ıssırıyor, bi de kafa atmayı öğrendiler oğlanlar o daha da beter,,

geçen komşunun çocuğunun doğum günü vardı bahçede, akrabalarından bir çocuk, çocuk dediğim ünv. ye gidiyor, benim kıza bir göz kırpttı ay benim cadı bir mayıştı herkes gülmekten öldü, çocuğa gazoz kapağı hediye etti,, şimdi abi sana nasıl baktı diye soruyoruz gözlerini kırpmaya çalışıyor, çok komik oluyor,,

figenay hamilelik durumu canım bir gün iyi bir gün kötü hissedersin,, benim ilk başları yaza gelmişti, çok baş ağrısı çekmiştim, sonları kışın ortasıydı ama ben yanıyordum,, özellikle gebelik alerjisi beni çok zorlamıştı, hiç unutmam az kar yağmıştı camın kenarında alıp göbeğime sürüyordum soğutsun diye :)) annem de yakalayınca bebekler içerde üşür yapma diyordu

biz 15 günlüğüne kısmetse ihlas kuzuluğa gidiyoruz kızlar, buralar çok sıcak oldu, inşalla orası iyi gelir.. hepinizi öpüyorum.. AEO.

maşallah kızına tarçıncım,Allahım veriyor bu duyguyu işte ne yaparsın
demek büyümüş de aşık da olmuş
yerim onu yaa

bu arada iyi tatiller size,güzelce dinlenirsiniz inşallah..

tarcın ıyı olur gıt valla ben goze alamıyorum.....farklılık ıyı gelır bence...kzın hemen mayısmıs demek hh ah sımdıden ha ısımız cok zor....fıgen az kaldı artık hazırlıklar nasıl masallah uçuz anneler dolcak burası

selam kızlar. Herkes iyi sanırım biz de iyiyiz. Ankaradayız hala. Ama ramazanda burda olmak işleri zorlaştırcak bi taraftan dönmek istiyorum. Başedemiyorum. Annemler de biraz kafa dinlesinler istiyorum. Eşim hala düzgün bir ev bulamadı.Bir an önce taşınsa biz de döncez bakalım. Bizimkiler pek fena oldu. Tuğçede bir işveler bir nazlar ve bir o kadar da cadı oğlanların elinde ne varsa bir hamlede çeip alıyo. Enes sürekli emziğini bi yerlere fırlatıyo. Bunu alışkanlık haline getirdi sonra meme me diye bağırıyo 7-8 tane emzik bi bakıyom ortada hiçbiri yok kaybettikçe yenisini veriyorum. Sonra attığı yerden bulup çıkarıyo. Sürekli zırlıyo bazen sesini başım kaldırmıyo Allahın gücüne gitmesin. Taha elindeki herşeyi onlara veriyo. Onlar olmadan içine bişey sinmiyo. Babacan bir ruhu var. Neyse geziyoruz alışveriş yapıyorum çocuklara gördükçe kıyafet falan işte. Ya beni hiç dinlemiyorlar. Sürekli bağırarak bişeyleri yaptırıyorum gibi. Yine de işlerine gelmezse takmıyolar hiç. Kötü anne miyim diye düşünüyorum. Sürekli bağıran bir anne modeli çizmek istemiorum. Bi de dayanamayıp arada patlatıyorum. Sonra üzülüyorum ağladığım oluyor. Ben bile dayak yemeden büyümüşken, o kadar zaman onların yolunu gözlemişken şimdi yaptığım şeye bakın. offff. Çok yaramazlar. Çok tatlılar. Ne bileyim işte. Şimdilik bu kadar aklıma bişey gelmiyor.
arzucum bu çocuk gelişimci çok iyi ne kadarlıkken götürülmeye başlanıyor. Özel de de var mı sen üniv hast.ne m götürüyorsun?
kübracım evinde güle güle otur. Darısı bana inş.

günaydınn hatunlarr

figencim valla kolay gele sana bacımda çatı katına o kadar kişi nasıl sığacanız valla işin zor heryer dandini olacak . seni çok zorlamayacak gibiyse hiç eşyaya bulaşma zaten heryer beşik olacak ilerleyen zamanlardada çocuklar hep yerde olacak ev darlaşmaz en azından ama sen bilin tabi evin halini nasıl olsa para harcamaların arkası kesilmeyecek :))))

yasemincim valla gezerken herkesten çok sen yoruluyosun ama değişiklik oluyor işte git yorulsanda eğlenerek gelirsin inşallah . valla benim gözüm otobüs yolculuğunu göze alsa balıkesire tatile gidelim diyor abimler ama araba falan yok otobüslede artık sınır noktasında olmam lazım bunalmanın belki bi cesaret arabadakilere yazık olur durmazlarsa biz alışkınızda :)

gülsüm maşallah kızlara o sesden korkma olayı bir dönem oluyor canım sonra azalıyor ama benimkilerde kocaman sıpa oldular hala matkap sesinden korkuyorlar hemde öyle böyle değil apartmandaki tadilat işlerinde falan ev değiştiriyoruz o kadar yani :))soruyorum komşulara falan dogalgaz yapılırken ne kadar sürecek ben evi terkedicemde ne zaman döneyim diye :))

tubacım ben çocukları 18 aylıkken falan götürmüştüm bide geçen götürdüm normalde 6 ayda bir gelebilirsin diyorda üç çocuğu topla oraya götür beni biraz zorluyor . bizim doktor normal kadın doğum hastanesinde çalışıyor canım . burda zaten üni. hastanesi falan yok minnacık yer burası :)) şimdi bana şarkı şiir ezberlet falan demişti biraz çalışalım sonra gene getiricem şarkı olayımız tamam hemen kapıyorlarda şiiri pek sevemedelir :)) bende çok karamsar şiirler öğretiyom heralde . şarkılarınıda videoya çekmiştim ama ekleyemiyorumki buraya . facede artık iş yerinden giremiyoruz . ordanda takip edemiyorum kimseyi kaldım böyle .

kızlar yaz geldi iyice boşladınız valla nerelerdesiniz . nilüferr naptınızs taşınm a işlerini ev köy buldunuzmu .

Valla boşladı bu kızlar burayı
yazın sıcaklardan milletin beyni bulandı sanırım
bende gezebilecek kadar olsam ohooo..
ben artık doktordan doktora çıkarım heralde
dün biraz çıkmıştım gece fena oldum

arzucum ev için haklısın da tek köşeliyle de oturacak yer bulamayız
annelerdi yardımcıydı millet ayakta kalır
şöyle geniş bir ikili koltuk alacam o kadar
yoksa yemek odası takımıydı yok konsoldu onlar zaten bende yok
çocuklar bunları iyice mahfederler sonra yeniden döşeriz kısmetse diye düşündük,
yoksa ev zaten küçük,kışı atlatalım taşınırız zaten

birde bizim karşı terasa ev sahibimiz küçük bir havuz yapmış kendi torunları için
meyve ağaçları taşımış 7.kata,bahçe yapmış
ama torunlar alamanyadan gelmeyince bizimkileri yüzdürcez diye seviniyo
çocukları o havuzda yüzdürmeden çıkmam bu evden,muradım var

kış gelmeden bol bol gezelim. Hamilelerin yerine de tabi. figenay ben de hamilelikte hep yattım dr.dan dr.a çıktım. 1-2 sefer geme alışveriş ama sonrasında fena oluyodum. Sen de sık dişini bakalım. Seneye acısını çıkartırsın. Yürümeye başladıklarında sık sık çıkarsınız evde zaptolmuyolar. Dışarda daha kolay daha sakin oluyolar. İkiz arabasında görenler falan ne kadar uslu bak kardeşlere falandiolar. Bi de bana sorsalar.

:)) valla figencim nerdeyse benim bile ah edesem geldi oraya getiripde çocukları o havuzda yüzdürmeye .

:)) valla figencim nerdeyse benim bile ah edesem geldi oraya getiripde çocukları o havuzda yüzdürmeye .

seneye getirirsin şekerim benimkilerlen beraber yüzerler :)

elitucum gezin tabi ne güzel.bugün doktora gittik daha hala yatmak falan yok diyor.
bebişler 1 er kiloyu geçmiş,nasıl çöküyorlar aşağıya anlatamam
valla ben onun dediği kadar gezemiyorum bile

hedefi 37 haftaymış doktorumun
hadi bakalım inşallah dedik çıktık

bugün doğum fiyatlarını öğrendik,tabi biraz şok olduk
hele birde eğer öncesinde yatmam gerekirse ki muhtemelen gerekecek fiyat biiir güzel ikiye katlıyormuş
şu andan sonra da doktor falan değiştiremem çünkü çok memnunum
bayılacaz artık paraları
bebişler sağlıklı olsunlarda lazım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…