hanımlar selam, iyisiniz inşallah kuzularınızla :)
ben bişe sorcam size, 18.haftamıza girdik şükür.. bazen karnımda kasıkta hafif bi ağrıyla sertleşme oluyo.. endişelendirdi beni.. bu kasılma mı acaba, siz de yaşadınız mı ve ne yapmalıyım?
ben de 16. haftada sonuncu olmak üzere her hafta progesteron iğnesi yaptırdım canım, sonra bıraktırdı dr, kontrolümde de kasılmam olmadığını söledi ama endişelendim.. sağol canımaylincim kasıkta ağrı oluyodu benim de hep. O kasılma değil canım. Adet sancısına benzerdi bu. Kasılma alt tarafta oluyo kasılıyo gibi adı üstünde. Onun için de fitil kullanıyodum dr vermişti 3 öğün progestan. Tabi her şikayetini dr.a danış. Ben öyle yapıyodum. Artık iyice pipirikli oluyoruz ya. Çogu zaman gülüyodu dr benim sorduğum sorulara. İlk kez böyle bşeyle karşılaşıyoum neren aklına geli falan diodu. Sormakta fayda var.
aylincim doktoruna danış kurtul bence
en iyi o tanıyor senin hamileliğini çünkü
ama önemli değildir bence
o ağrılardan doğuma kadar çok olacakmış,bende ara ara yaşıyorum
kasılma olsa belli aralıklarla gelirdi
arada bir girip kayboluyorsa bence önemli değildir
göbüşün büyüyordur ondandır
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize allahım herkesin gönlüne öre versin bütün dualrını kabul etsin mübarek günlerde .
figencim ben devlet hastanesinde 1 ay yattım doğumuda orda yaptım tabi ücretsizdi . araştırdığım zaman özel hastanede küvözler 500 milyoncuktu günlük .aslında o birazda haftana bağlı riskli haftaları geçmiş 30 ları bulmuşsan devlet hastanesi seni kurtarır çünkü çocuklarda küvöze girme riski azalıyor hee tabi başka şeyler olmazmı olabilir ama hafta üstünden bakınca bence o kadar para vermeye gerek yok çünkü zaten ilersi için sürekli para harcayacaksın :))
kübracık valla senin yerin rahat oldu şimdi çocuklarda eğlenirler korkmadan hiç olmazsa . parmak boyası falanda al canım onunlada çok eğlenmişti bizimkiler bende el izlerini falan almıştım fırsattan istifade .
herkeze hayirli ramazanlar iyi aksamlarrrr pitoscum evin hayirli olsun darisi basima insallah en kisa zamanda .muallim senin kizlar ayaklanmis masallah allah sabir versin ben bi kizla basa cikamiyom valla isin zor.triacim cok dogru demissin mete yi beraber büyüttük karnimda ama size bi resim bile gösteremedim benim laptopun halini bi görsen hic bir tus üstünde degil bunlari bile zorla yaziyorum intenete zor baglaniyoruz öyle bozdularki tamir bile olmuyo artik babalarida beni cezalandirip yenisini almiyo ben ellerine verip bozduruyomusum dolaplarin üstüne tirmanip asagiya firlatiyolar napayim artik cebimemi sokayim alla alla .bu arada metosum ilk disini cikartti budün gördüm size almanyadaki son gelismeleri aktarayim bizim alttaki yaslilarla mahkemelik olduk en sonunda cocuklardan cok rahatsiz oluyolarmis evi satip cikmamizi istiyolamiss bakk bakkkkkkk verdik avukata .bende yazi yazdim biz buda otuzmaktan cok memnunuz cokta rahatiz rahatsiz olan sizsiniz madem gidin huzur evine yerlesin sinirlerim tepende sürekli asagidan vuruyolar bende burda tepiniyom bakalim ne olacak sonumuz bahceli ev istiyorum onlarda dünya para 1 yada 2 sene daha idare edip cikacaktik zatrn ama is mahkemeye kadar uzayacak galiba gerci cocuk sesine hic bisey yapamazlar kanun var burda neyse cenem düstü benimmm cocuklar yatmisken bi kahve keyfi yapayim öpüyorum hepinizi byyyyyyyyyyyy
Doğum yapmış üçüz anneleri :)
Selamlar
üçüz hamilelik- üçük bebek bakım ve psikolojilerti için kitaplar bulmak istiyorum. Sizde bu kitaplardan var mı, önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?