Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

hanımlar selam, iyisiniz inşallah kuzularınızla :)
ben bişe sorcam size, 18.haftamıza girdik şükür.. bazen karnımda kasıkta hafif bi ağrıyla sertleşme oluyo.. endişelendirdi beni.. bu kasılma mı acaba, siz de yaşadınız mı ve ne yapmalıyım?

figenaycım sen dr.un dediği gibi hedefi yüksek tut. 37 diye düşün psikolojik olarak faydası oluyor. Yoksa bebelerin keyfine bıraksan onlar biran önce çıkmak için elnden geleni yapıyolar. :)) Doğum masrafları da epeyce tuzlu oluyor ama Allah kolaylık versin. Bebişler sağlıkla sorunsuz sekilde dünyaya gelsinler de gerisi boş. Öpüyorum herkesi.

aylincim kasıkta ağrı oluyodu benim de hep. O kasılma değil canım. Adet sancısına benzerdi bu. Kasılma alt tarafta oluyo kasılıyo gibi adı üstünde. Onun için de fitil kullanıyodum dr vermişti 3 öğün progestan. Tabi her şikayetini dr.a danış. Ben öyle yapıyodum. Artık iyice pipirikli oluyoruz ya. Çogu zaman gülüyodu dr benim sorduğum sorulara. İlk kez böyle bşeyle karşılaşıyoum neren aklına geli falan diodu. Sormakta fayda var.

aylincim doktoruna danış kurtul bence
en iyi o tanıyor senin hamileliğini çünkü
ama önemli değildir bence
o ağrılardan doğuma kadar çok olacakmış,bende ara ara yaşıyorum
kasılma olsa belli aralıklarla gelirdi
arada bir girip kayboluyorsa bence önemli değildir
göbüşün büyüyordur ondandır

elitucum bende hedefi yüksek tutmaya çalışıyorum
ama ne yalan diyim bazen bende diyorum doğsalarmı diye sonra da aman töbe töbe ağzımdan yel alsın diyorum
bir aksilik olmazsa göreceğiz inşallah o haftaları

da ben size şimdi bişey sorucam
doğumlarınızı devlette mi özelde mi yaptınız?
özelde yapanlar ne kadara mal oldu?
gerçi baya zaman geçti sizin doğumlarınızdan bu yana ama bi fikir olur diye dedim
ben galiba özelde yapıcam eğer haftası iyi olursa bebeklerin
bir kaç hafta da yatıcam belki hastanede bir de onun ücreti olacak
yani siz bi deyin bu iş ortalama ne oluyor bende belki karar değiştiririm

herkese iyi pazarlar
ayrıca da hayırlı ramazanlar diliyorum..

herkese merhaba hayırlı ramazanlar diliyorum nasılsnız kızlar geçmişe bir göz ucuyla baktım herkes iyi gözüküyor haftaları ilerleyenler denize gidenler bebişleri yürüyennler vs.. aman ne güz<el bzilerde iiyiyiz şükür 7 /24 canımız sıkılıyor ama oyüzden genelde dışarıda vakit geçiriyoruz kapımızın önünden araba geçmiyor oyüzden rahatız benikilerde havuz deniz sahil göl piknik derken hasta oldular ama şükür atlattık kızım tam bir cadı oldu artık herşeyi konuşuyor hatta gelip kardeşlerini bile şikayet ediyor annesiii taha çorabını çıkartıyoooooooooooo anne eymen bana vuruyoooooo :) tabii erkeklerde alıştı bu duruma onlarda çat pat onu şikayet ediyorlar bizde ısırmalar saç çekmeler bitti şükür bu aralar herkes birbirini ayağını koklatarak sinir ediyor ayağımı kokllaaaaaaaa ddiye her gelene uzatıyorlar tek dertleri biziz yine oyuncak sevdamız pek yok bu hafta boya kitapları ve boyalar alıcam birazda lego alıcam inş oynarlar benimkilerde çok ağlıyor herşeye ona tahammül edemiyorum ama inş bunuda atlatıcaz
ecemim yavru kuşum demek seneye gidicek bücürler kreşe inş ozaman rahat edicen senin işin hepimizden zor allah yardımcın olsun
bende artık yatıyım bakalım yarın oruç nasıl tutucam inş çok erken uyanmazlar diye dua ediyorum öpüyoum hepinizi

ben de 16. haftada sonuncu olmak üzere her hafta progesteron iğnesi yaptırdım canım, sonra bıraktırdı dr, kontrolümde de kasılmam olmadığını söledi ama endişelendim.. sağol canım

figenim hep olmuyo şükür, yani o günden sonra pek olmadı.. dikkat ediyorum, yine olursa dr.u aricam.. sağol gülüm

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum hepinize allahım herkesin gönlüne öre versin bütün dualrını kabul etsin mübarek günlerde .

figencim ben devlet hastanesinde 1 ay yattım doğumuda orda yaptım tabi ücretsizdi . araştırdığım zaman özel hastanede küvözler 500 milyoncuktu günlük .aslında o birazda haftana bağlı riskli haftaları geçmiş 30 ları bulmuşsan devlet hastanesi seni kurtarır çünkü çocuklarda küvöze girme riski azalıyor hee tabi başka şeyler olmazmı olabilir ama hafta üstünden bakınca bence o kadar para vermeye gerek yok çünkü zaten ilersi için sürekli para harcayacaksın :))

kübracık valla senin yerin rahat oldu şimdi çocuklarda eğlenirler korkmadan hiç olmazsa . parmak boyası falanda al canım onunlada çok eğlenmişti bizimkiler bende el izlerini falan almıştım fırsattan istifade .

çok zor olmalı üçüz yada ikiz annesı olmak sanırım...gecen gezerken bi üçüz annesi gördüm aklımdan gecen dırek şey ''trio bela''oldu..ikiz annelerınede ''çifte bela''dememden kaynaklanan bi yaklaşım oldu trio bela ..:)))tabı bu işin şakası aslında hepsi birden olması,büyümesi elbette zor iş...hem maddı hem manevı ...ama bnce maddı durumu ıı olan aileler için söluorum ilerde avantaj...sonuçta hepsi birbirini kollar ,korur..başka kımseye ıhtıyaç duymazlar buyuduklerınde ....biri yanlış yola saparsa dıerı engeller...çocuklar sosyal olur...bıdaha ıkıncı kez doguma gerek kalmaz buda anne ıcın ıı bı durum ....:)allah hepinize kolaylık versın...arkdşımın arkdşının tüp bebek yontemıyle üçüzleri olmş doktor alalım bırını istersen demişler cunku ufak bı rahatsızlıgı olabılır...anne ıstememiş ve kucuk kıız dunyaya gelmış ve buyuyunce annesıne hepsinden çok o bağlıymış ,annesi dıer kardeşlerine bakarken bu annesıne yardım edıomuş...sonra tabı hepsini birden kreşe verınce kadıncagız rahatlamış ama ordada rahat durmamışar ıkı kız kardeş erkek kardeşlerını tutup yemek yedirmeye çalıştırıolarmış....erkek kardeşine aşık olan kızı dövüyolarmış falan filann...ama felaket akıllı çocuk oldular....
hepinize allah kolaylık versın :)))

herkese hayırlı ramazanlar olsun.........bızım ıftar satımız ıskence hepsı masaya cıkmak ıstıyo bagrısma kavga ...........bı oynamıyoar kendı kendılerıne ya ...herkes nasıl....ıyı bakın kendınıze ve bebıslere

meraba yıne ben kuvözde oğlum 1 ay yattı ve özel hastanede(medipol)...eğer bebeklerınıze ii bakılsın anne gibi şevkat versın ıstıosanız ben çok tavsıe ederım...ve bagkur,ssklı hastalara ındırımde var hastaneyle konuştugunuzdada ındırım yapılıyor...bnm oğlum için yaklaşık 1000 tl verdık umarım yanlış sölemiyorumdur ...ama hastane bayagı ılgılı ve gözunuz arkda kalmaz...sevgiler bebişlere ii bakın:))

arzucum 30 ları geçmişsen devlet hastanesi de seni kurtarır demekle ne demek istedin tam anlamadım canım ya
doktorumuz ilk günden beri bizimle çok ilgilendi,bizi bu günlere güven vere vere getirdi
nsaıl denir şimdi ben fakültede yapmak istiyorum diye?
hem parası ama en önemlisi de hastane koşulları daha güvenli bence.
olumsuz birşey olursa naklini küvezle beraber türkiyenin her yerine nakil ettiririm ben diyor
ama bu tabloyu hiç beklemiyorum gayet iyi gidiyor diyor
aslında benimde içim rahat
inşallah kötü bişey olmayacak
bebekler 1-2 hafta önden bile gidiyorlarmış maşallah
ama işte ince elemek lazım
siz olsaydınız ne yapardınız?

muallimcim sen de devlette mi yaptın doğumu?

aslı hoşgeldin valla masal gibi anlatmışın arkadaşının hikayesini kendiside gelsede bize biraz anlatabilse keşke ilerisini

figencim 30 lu haftaları kastettim canım 32 den sonra zaten herşey hemen hemen gelişmiş oluyor . ama maddi durumun yeterliyse tabiki özel hastane en iyisi . benm onu kaldırabilecek gücüm yoktu ben bursada devlet hastanesini tercih ettim allahtanda doktorum çok iyi çıktı çok memnun kaldım ama benim çocuklar küvezede girmediler öyle olsa nasıl olurdu bilemiyorum .

selam.............ramazan aayı nasıl gııdyo tabı hamıleler tutmuyo dımı benım borcm duruyo hala ıns bu kıs tutarım fıgencm ben ozelde yaptım devletı hıc dusunmdım zaten hıc devlete gıden bırı degılım o yuzdn tercıhım ozel oldu dr a hep kontroldeydım ama benımkıler 28 hafta dolunca gelmek ıstedı tabı kuvez ...........sadece doguma para verdım ıkı bın lıra üç bebek ıçın de para alınıyo cok rahat hastane ortamı ........ınş senınkıler vaktınde gelır..........kuveze para hı vermedım yanı artık cogu ozel hastanede kuvez ssk gcerlı parasız............opt herkesı

herkeze hayirli ramazanlar iyi aksamlarrrr pitoscum evin hayirli olsun darisi basima insallah en kisa zamanda .muallim senin kizlar ayaklanmis masallah allah sabir versin ben bi kizla basa cikamiyom valla isin zor.triacim cok dogru demissin mete yi beraber büyüttük karnimda ama size bi resim bile gösteremedim benim laptopun halini bi görsen hic bir tus üstünde degil bunlari bile zorla yaziyorum intenete zor baglaniyoruz öyle bozdularki tamir bile olmuyo artik babalarida beni cezalandirip yenisini almiyo ben ellerine verip bozduruyomusum dolaplarin üstüne tirmanip asagiya firlatiyolar napayim artik cebimemi sokayim alla alla .bu arada metosum ilk disini cikartti budün gördüm size almanyadaki son gelismeleri aktarayim bizim alttaki yaslilarla mahkemelik olduk en sonunda cocuklardan cok rahatsiz oluyolarmis evi satip cikmamizi istiyolamiss bakk bakkkkkkk verdik avukata .bende yazi yazdim biz buda otuzmaktan cok memnunuz cokta rahatiz rahatsiz olan sizsiniz madem gidin huzur evine yerlesin sinirlerim tepende sürekli asagidan vuruyolar bende burda tepiniyom bakalim ne olacak sonumuz bahceli ev istiyorum onlarda dünya para 1 yada 2 sene daha idare edip cikacaktik zatrn ama is mahkemeye kadar uzayacak galiba gerci cocuk sesine hic bisey yapamazlar kanun var burda neyse cenem düstü benimmm cocuklar yatmisken bi kahve keyfi yapayim öpüyorum hepinizi byyyyyyyyyyyy

periecem hoşgeldin seninle tanışamadık ama baya yoğunsun anlaşılan
senin dördüncüde mi var yani,dişi çıkmış hani
hayırlı olsun da bacım maşallah iyi güç kuvvet varmış sende eğer öyleyse
Allah kolaylıkla büyütmek nasip etsin

muallimcim bende eğer özelde yaparsam öncesindeki bir 10 günlük yatışla beraber bi 3-3buçuk binliraya mal olacak
öyle pek de durumumuz iyi değil ama başka çaremiz olmayacak gibi duruyor
iyi şartları olan bir hastane
doktorum da iyi
inşallah erken gelmezlerde küvezsiz falan atlatırız bu miktarla

arzucum anladım saol,bakıcaz artık iyice

ama varya kızlar çok sıkıldım
kocamı da evde bunaltıyorum
habire yanımda dursun istiyorum,çünkü pek oturamıyorum,genelde yatarak rahat ediyorum
o da garibim peşimden elinde laptopla dolaşıyor
yeniden rahatça oturup kalkabilecek miyim ben yaaaa!!

ay canım ya senin o almanlar ölemedileremi hala allah allah çocuk bu napcaksın ya ağızlarını bantlayıp zinciremi vuracaksın . iyi olur ver mahkemeye gerekiyorsa evin yarı parasınıda onlardan iste :))) sanki biz keyfimizden evde kıyanet koparttırıyoruz . doğru diyosun tatlım çocukları zap etmek çok zor bizimde kayınvalidenin hem telefonu hem gözlüğü haşat etmişler eşim diyoki anne niye ortalara koyuyosun oda diyoki masanın üstündeki sandalyenin üstünde duruyordu ne biliyim ben oraya çıkacaklarda onları alacaklar :))) o yüzden anlıyorum tatlım . meteciğinde dişi hayırlı olsun koca koca adam olsun inşallah .

figencim zaten yapacak bişey yok zaten para harcanın ardı arkası kesilmiyor şimdiden başla bari . kendini en iyi nerde hissedeceksen orda ol gerçekten psikoloji çok önemli bunu karanın kalp atışalrını alamadıkları zaman çok iyi anladım . o gün kendimi o kadar kastımki bi an önce doğuma alınmak istiyorum doktor almıyor ama ben hep ya kalpleri durursa geç kalırsak düşüncelerindetyim o gün tam 3nst makinası gezdim badi badi bi yandan ağlıyorum öldü diye ayy allahım çok kötüydüü ne zamanki doktor tamam rahatlasın yarın alırım ameliyata dedi 1 saate herşey normale döndü . o yüzden nerde güvendeysen orda ol madem
bide inşallah daha 10 hafta falan kalkamazsın o yataktanda sonrasında bol bol rahat edersin .

Doğum yapmış üçüz anneleri :)
Selamlar

üçüz hamilelik- üçük bebek bakım ve psikolojilerti için kitaplar bulmak istiyorum. Sizde bu kitaplardan var mı, önerebilir misiniz?

Doğum yapmış üçüz anneleri :)
Selamlar

üçüz hamilelik- üçük bebek bakım ve psikolojilerti için kitaplar bulmak istiyorum. Sizde bu kitaplardan var mı, önerebilir misiniz?

ikiz üçüz psikolojisi diye bir kitap vardı canım bi zamanlar bende aramıştım senin gibi ama inan kitapla hiç işin olmuyor orda yazılanlar sana uymuyor zaten öyle bi döngüki sen onlar doğduğunda kendi kurallarını koyuyor olacaksın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…