figencim zaten yapacak bişey yok zaten para harcanın ardı arkası kesilmiyor şimdiden başla bari . kendini en iyi nerde hissedeceksen orda ol gerçekten psikoloji çok önemli bunu karanın kalp atışalrını alamadıkları zaman çok iyi anladım . o gün kendimi o kadar kastımki bi an önce doğuma alınmak istiyorum doktor almıyor ama ben hep ya kalpleri durursa geç kalırsak düşüncelerindetyim o gün tam 3nst makinası gezdim badi badi bi yandan ağlıyorum öldü diye ayy allahım çok kötüydüü ne zamanki doktor tamam rahatlasın yarın alırım ameliyata dedi 1 saate herşey normale döndü . o yüzden nerde güvendeysen orda ol madem
bide inşallah daha 10 hafta falan kalkamazsın o yataktanda sonrasında bol bol rahat edersin .
Doğum yapmış üçüz anneleri :)
Selamlar
üçüz hamilelik- üçük bebek bakım ve psikolojilerti için kitaplar bulmak istiyorum. Sizde bu kitaplardan var mı, önerebilir misiniz?
hu hu kızlar nerdesiniz valla evde olan herkes kendini dışarlara atıyorda biz çalışanlar napcaz burda nöbetçi netçilik işte :)) neyse iyi olunda gezin bakalım
yazın çalışmak da cidden sıkıcı
ama evde oturmak da ayrı bir sıkıcı,insan işin stresini bile özlüyor
yani ben hep bu vakitlerde bi özlerim işimi,sonra okul açılınca da hemen geçer
Bu sene zaten çalışmıcam,özlemeye vaktim bile kalmaz nasılsa
geçende bi şey sormuştum şu araba için anakucaklarıyla ilgili
0-1 yaş için olanlardan ucuzlar var şöyle 40-50 liraya falan
öyle bişey de alsam yeter mi yoksa daha iyi bişey mi olsa?
bence canım çok pahalı bişey alma çünkü zaten kısıtlı onu kullanması hatta daha öncede söylemiştim eşten dostan bulabilitorsan ödünç gibi al ben öyle yapmıştım sonrada hepsi iade oldu . 1 yaşa kadar böyle geçiştir araba koltuklarını uzun vadede bişey alırsın bence .
Bide yürüteç paylaşıyor bi ikiz annesi ilgilenirseniz onuda bakın kargo karşılığı veriyor
o ilanı dün gördüm de canım yürüteci tavsiye ediyor musunki?
Ben hep olumsuz şeyler duydum yürüteçlar hakkında
bir de bi tane yeter mi ondan acaba diğerleri de ister mi?
Arzucum sen neden bir ay yatmıştın hastanede
öylesine kontrol altında durmak için mi?
valla tatlım yürütecin ne kadar sağlıklı olduğuna pek bakmadım ben sadece çocukları oyalayacak bi yere kaçmalarını engelleyecek bişey lazımdı bunuda en iyi yürüteç yaptı gezmeleri için en azından 1 tane içine koyup sınırlamak için bana lazımdı düşünürsen bu yönde düşün yani .
Hastanede kontrol altında olmak için yattım canım evet 32 ye kadar evdeydim eltim ebe zaten onun yanında ondan sonrasında doktorun isteğiyle hastanede kaldım . Zaten hastanede her saat kalp atışları dinleniyordu gece dahil . O yüzden bence son zamanlarda hastanede olmak en iyisi çünkü ne olacağı belli olmuyor .
Benim yanımda ikiz annesi vardı yatan sabahtan herşey normaldi gece kız sancılanmış hiçbirimize demiyor kahvaltı zamanı bana suyummu geliyor çişmi kaçırıyorum anlamadım falan dedi dedim git kağıtlar var suyu anlamak için onlardan iste bak bakalım meğer suyu gelmeye başlamış aşağıya indi bida yukarı çıkamadı zaten hemen ameliyata almışlar .
merhaba figenay canim haftalar ilerledikce yurumek bile guclesiyor. ayaklarini uzanirken yukarida tutmaya ozen goster canim benim kraplarim cok olmamisti. ana kucagi icin arzuya katiliyorum hatta su ara bim de yine satista biz bir tanesini oradan almisti. sen ist damisin bende iki tane duruyot istersen gonderirim sana. yurutec olayina bende karsiydimama anacim uc tane zapdetmek mumkun degil oncebir tane aldik oglanlar cildirdi hemen ikincide geldi tabi. Allatan kisa donem kullandilar kizim yasinda oglanlarda ondan bir ay sonra yurudu. cok uzun sure kullandirmadiktan sonra sorun degilmis onu gordum.
figencim valla bendede hamilelikle ilgili hiçbir şey olmadı ne kasılma ne açılma ne bulantı tek kötü yani son haftalardaki kaşıntılardı kabus gibi . o yüzden nasıl davranılır bilmiyorum magnezyum kasılmaları önlüyor diye biliyorum ilaç yada soda gibi bişeyler iç bide artık 30 lardasın kendini çok iyi bile hissetsen mümkün olduğunda dinlenme modunda ol çok fazla gezinme iş yapma bunlar hep anında bişeyleri kıvılcımlatıcı şeyler olabilir bide doktor işi önemli evet ama doktorunuza açıkça onunla devam etmek istediğinizi ama konuştuğunuzu ve maddi olarak çok zorlayacağını sgk nin geçerli olduğu bir hastane düşündüğününzü yardımcı olaup olamayacağını sor sonuçta lilada yazmış geçen bak mama 40 lira diye bezler zaten 15-20 gerçekten maddi olarak zorlayacak bir döneme giracewksiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?