Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

ah canım ne kötü zamanlar atlatmışsın
Allah bir daha çaresizlik yaşatmasın
devlette adamların keyfine kalabiliyorsun bazen
benim doğum yapacağım yerden memnun kalmayan kimseyi duymadım
aksine çok güzel şeyler duydum
bebişlere almak istediklerim biraz yarım kalacak ama olsun
dediğin gibi psikoloji çok önemli

sen ne yaptın tuvalet işini
tamamen bitti mi şimdi o iş?
eğer öyleyse yırttın desek yeridir arzucum

Doğum yapmış üçüz anneleri :)
Selamlar

üçüz hamilelik- üçük bebek bakım ve psikolojilerti için kitaplar bulmak istiyorum. Sizde bu kitaplardan var mı, önerebilir misiniz?

canım trianın bahsettiği o kitabı ben heryerde aradım
eğer bulursan bana da haber ver
ben sadece 'mışıl mışıl uyuyan ikizler,mutlu aileler ' isimli kitabı bulabildim
onda da sadece beraber uyutmanın metodlarını anlatıyor
fena şeyler yazmıyor ama o bilgileri internette de bulabilirsin
mesela ikiz anneleriyiz biz sitesinde benzer bilgiler okudum daha sonra
ama şu bir gerçek o ikiz eğitimleri falan bizim için hikaye
bizimki tamamen ayrı bir şey ve bununla ilgili yazılı bi kaynak falan da yok
yaşayıp kendin göreceksin ben buna kanaat getirdim kesinlikle
ve okumayı bıraktım

selam hatunlar..........ıgen ınternette cogu sey yazıyo ve gercekten her cocuk apayrı bır dunya hepsının huyu suyu baska yasayıp gıoruyo ınsan ve tecrube edıyo rabbım kolaylık versın valla .............kacacak yer arıyorum ben .....hatta bazen tekrar kuveze alırlarmı dıye esprı gecıyo oğlum.....

günaydın

figencim sagol tatlım amin kimseye yaşatmasın inşallah . valla biz 1 aydır üçünede bez kullanmıyoruz ama hala bazen itekliyorum birinden biri mutlaka kaçırıyor altına . oyuna dalıyorlar tam anne çiş diyorlar ama o arada kaçıyor falan bilemedim valla bizimkilermi tam alışamadı yoksa normal süreç bumu bilemedim bişekilde gidiyor bakalım .

bahsettiğim kitap idefix te satılıyormuş ama tükenmiş gelirmi bilmem bence gerek yok almanıza tecrübe herşeyden daha önemli hem yaşayacaklarınız hem bizlerden öğrenecekleriniz yada diğer sitelerdede var üçüz anneleri falan onlardan kapacağınız herşey kitaplardan daha çok işinize yarıyacak bence

Bugün şansa Limango da kitaplar indirime girdi

Gün Yayıncılık Mışıl Mışıl Uyuyan İkizler - 8 TL
Gün Yayıncılık Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler 20 TL

den aldım, mışıl mışıl uyuyan ikizleri şansa geçen gün sizden öreğnmiştim.
Diğer kitap ise doğum yapmış bir çok arkadaşımda önerileri işe yaramıştı, denemekte fayda var dedim.

selam ..herkes nerde..........umarım ramazan guzel geceıyodur...nıluferın selamı var ........gıremıymus kkya ............opt

selam bizim tatil uzadi. bi 10 gun daha buradayiz. burasi bebisler icin rahat kizlar tavsiye ederim. bi ucuzle de burada tanistik 2,5 yasinlar. bu arada yardimci isini de cozemedik ananne ve dedeyle bakiyoruz oruclu zor oluyor ama dayanacagiz artik.
hastane masraflari konusulmus ben unv. hastanesinde yaptim 380 tl odedik o da tek kisilik oda farkiydi.

hepinizi opuyorum Allaha emanet olun.

hu hu kızlar nerdesiniz valla evde olan herkes kendini dışarlara atıyorda biz çalışanlar napcaz burda nöbetçi netçilik işte :)) neyse iyi olunda gezin bakalım

hu hu kızlar nerdesiniz valla evde olan herkes kendini dışarlara atıyorda biz çalışanlar napcaz burda nöbetçi netçilik işte :)) neyse iyi olunda gezin bakalım

yazın çalışmak da cidden sıkıcı
ama evde oturmak da ayrı bir sıkıcı,insan işin stresini bile özlüyor
yani ben hep bu vakitlerde bi özlerim işimi,sonra okul açılınca da hemen geçer
bu sene zaten çalışmıcam,özlemeye vaktim bile kalmaz nasılsa

geçende bi şey sormuştum şu araba için anakucaklarıyla ilgili
0-1 yaş için olanlardan ucuzlar var şöyle 40-50 liraya falan
öyle bişey de alsam yeter mi yoksa daha iyi bişey mi olsa?

bence canım çok pahalı bişey alma çünkü zaten kısıtlı onu kullanması hatta daha öncede söylemiştim eşten dostan bulabilitorsan ödünç gibi al ben öyle yapmıştım sonrada hepsi iade oldu . 1 yaşa kadar böyle geçiştir araba koltuklarını uzun vadede bişey alırsın bence .
Bide yürüteç paylaşıyor bi ikiz annesi ilgilenirseniz onuda bakın kargo karşılığı veriyor

o ilanı dün gördüm de canım yürüteci tavsiye ediyor musunki?
ben hep olumsuz şeyler duydum yürüteçlar hakkında
bir de bi tane yeter mi ondan acaba diğerleri de ister mi?

arzucum sen neden bir ay yatmıştın hastanede
öylesine kontrol altında durmak için mi?

valla tatlım yürütecin ne kadar sağlıklı olduğuna pek bakmadım ben sadece çocukları oyalayacak bi yere kaçmalarını engelleyecek bişey lazımdı bunuda en iyi yürüteç yaptı gezmeleri için en azından 1 tane içine koyup sınırlamak için bana lazımdı düşünürsen bu yönde düşün yani .

Hastanede kontrol altında olmak için yattım canım evet 32 ye kadar evdeydim eltim ebe zaten onun yanında ondan sonrasında doktorun isteğiyle hastanede kaldım . Zaten hastanede her saat kalp atışları dinleniyordu gece dahil . O yüzden bence son zamanlarda hastanede olmak en iyisi çünkü ne olacağı belli olmuyor .
Benim yanımda ikiz annesi vardı yatan sabahtan herşey normaldi gece kız sancılanmış hiçbirimize demiyor kahvaltı zamanı bana suyummu geliyor çişmi kaçırıyorum anlamadım falan dedi dedim git kağıtlar var suyu anlamak için onlardan iste bak bakalım meğer suyu gelmeye başlamış aşağıya indi bida yukarı çıkamadı zaten hemen ameliyata almışlar .

tamam canım saol
bende hastanede yatmak isterim bir iki haftaya kadar
tabi erken bişeyler olmazsa
benim doktorun yerinin geceliği 150 liraymış
nasıl bir özel hastane anlamadım herşeyin parasını biz karşılıyoruz
hiç kurum ödemesi yok
valla bir nefeste doktora ben burada doğum yapamam diyip kurtarmak lazım ama bende tam adamıyım yani bu işlerin

ya birde sağ bacağım çok ağrıyor geceleri
şimdide üstüne de basamıyorum
kramplar başladı heralde
ne yapmalı bu durumlar için?

merhaba figenay canim haftalar ilerledikce yurumek bile guclesiyor. ayaklarini uzanirken yukarida tutmaya ozen goster canim benim kraplarim cok olmamisti. ana kucagi icin arzuya katiliyorum hatta su ara bim de yine satista biz bir tanesini oradan almisti. sen ist damisin bende iki tane duruyot istersen gonderirim sana. yurutec olayina bende karsiydimama anacim uc tane zapdetmek mumkun degil oncebir tane aldik oglanlar cildirdi hemen ikincide geldi tabi. Allatan kisa donem kullandilar kizim yasinda oglanlarda ondan bir ay sonra yurudu. cok uzun sure kullandirmadiktan sonra sorun degilmis onu gordum.

figencim valla bendede hamilelikle ilgili hiçbir şey olmadı ne kasılma ne açılma ne bulantı tek kötü yani son haftalardaki kaşıntılardı kabus gibi . o yüzden nasıl davranılır bilmiyorum magnezyum kasılmaları önlüyor diye biliyorum ilaç yada soda gibi bişeyler iç bide artık 30 lardasın kendini çok iyi bile hissetsen mümkün olduğunda dinlenme modunda ol çok fazla gezinme iş yapma bunlar hep anında bişeyleri kıvılcımlatıcı şeyler olabilir bide doktor işi önemli evet ama doktorunuza açıkça onunla devam etmek istediğinizi ama konuştuğunuzu ve maddi olarak çok zorlayacağını sgk nin geçerli olduğu bir hastane düşündüğününzü yardımcı olaup olamayacağını sor sonuçta lilada yazmış geçen bak mama 40 lira diye bezler zaten 15-20 gerçekten maddi olarak zorlayacak bir döneme giracewksiniz .

slm kızlar ne var ne yok....biz tatilden geldik oğlanlar iyi ramazan oğlanlar derken geçip gidiyor vakit... benimkiler iyice dillendiler fena oldular iyice sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz

saol canım benimde kramplarım çok değilde o gün niyeyse korktum
ayaklarımı pek kaldıramıyorum tarcınım ya kaburgalarım çok acıyor
ben anca sağ tarafıma yatarsam biraz rahat ediyorum
sırt üstü falan hikaye,oturamıyorumda zaten
gün sayıyoruz artık geçecek elbet

yürütecide sizden sonra arkadaşa rica ettim ben talibim diye
saolsun gönderecek
hiç düşünmediğim birşeydi ama galiba çok işimize yarayacak
kaç aylıkken kullandılardı yürüteçleri?

sizin tatil bitti mi,çocuklar da girdi mi suya?

tamam canım bende öyle konuşcam zaten
yarın fakülteden bir profa gidicez
inşallah insana destek olan bir doktordur
şimdi kimse kimsenin işini beğenmez ya kırk türlü sorun bulabilir
yok işte bu yapıldı mı,şu yapıldı mı
yapılmadıysa olmazki,sıkıntı olur,niye birini aldırmadın gibi
bir sürü can sıkıcı şeyi demez bana inşallah
ben gidip öteki tarafa 4 milyarı bayılacam sonra da en elzem şeyleri için sıkışacam
mamasına bezine insan rahat olmalı
en önemlisi onlar çünkü
Allahım inşallah iyi geçerde bi rahatlarım
baya sıkıntı yaptım onuda çünkü
bi rahat olmayı beceremedim valla ya

arzucum bir de şey demiştin ya hastanede saat başı kalp atışlarına bakıyorlardı falan diye
hani eltin ebe diye mi sana daha fazla ilgi vardı yoksa genel uygulama mı öyleydi?

bizlerde iyiyiz herkesi öpüyoruz ramazan zorluyor tabii ama şükür yinede bende sabah akşam üçüne yanlız bakıyorum artık kızım annemde durmuyor zaten zamanıda gelmişti herkesi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…