arzucum bir de şey demiştin ya hastanede saat başı kalp atışlarına bakıyorlardı falan diye
hani eltin ebe diye mi sana daha fazla ilgi vardı yoksa genel uygulama mı öyleydi?
kübracık allah kolaylık versin tatlım evin nasıl alışabildinmi . bahçe olayları falan düznelendimi kış gelmeden çocuklarda azcık rahat ederlerbizlerde iyiyiz herkesi öpüyoruz ramazan zorluyor tabii ama şükür yinede bende sabah akşam üçüne yanlız bakıyorum artık kızım annemde durmuyor zaten zamanıda gelmişti herkesi öpüyorum
:))olsun olsun allah gönlüne göre versin inşallahayy keşke benimde üçüzüm olsa :)) yada ikizim.rüyamda vardı hayırdır inşallah.
ayy ne dengesiz insanlar varya sobnradan yaptım bari çıkıp temizliyim demiyorlar demi . inşallah seneye daha oynanır hale gelir canım en azından park yakınmış bizim park şimdi çokk uzaklarda :)))valla daha benimkiler bile kitap kalem işinden anlmaıyor aynen seninkilerin hesap herbiri ayrı bi işleme maruz kalıyor şimd en iyi le3go yapboz zamanı tatlım onlarla oyala kışada koca mukavva falan bulup parmak boyası falan yaptırırsın .arzucum evimizzden çok memnunuz şükür bahçede bir faaliyet yok daha çünkü üst kaltlarda yapılan tüm cam pislik ne varsa aşağı atmışlar ev sahimiz küçük çapta kriz geçirdi diğerleri neysede camlar olunca iş bu sene olmaz artık ama bizim yakınımızda park var iki günde bir ordayız parka sallaa kayalım deyip duruyorlar senin cadılar ne yapıyorr ben gewçen boyama kitabıyla kuru boya aldım ama kalemleri yiyip kitapları yırttılar erken sanırım daha çok canları sıkılıyor kışın ne yapıcaz bilmem
:)) tatlım benim mirzacık öyleydi saç yolma deyilde direk kafa atıyordu , duvarlara falan allahtan şimdi düzeldi ilgilenmeyince bi müddet sonra bırakıyorlar bide bi dönemi var kendilerinimi ifade edemiyorlar bilemiyorum valla çokda rahatsız olursan kestir gitsin kendi canını yakmasındanda .pıtos vay yaramazlar ya...benımkılerde yırtıyo kıtapları bakıyo sonra cırtt ozellıkle ela cok sevıyo ..sac cekmede bırıncıler...dıla sınırlenınce kendı saclarını yoluyo sızın de öle olan varmı ya sıfıramı vuram saclarını bılmem....herkesı opt..ıyı sahurlar ols..gercı bıttı vakıt...ıyı oruclar
ya biz çok parçalanmış durumdayız şu sıra.eşim öğretmen olduğu için tatilde ben çalışıyorum tabi.eve bakıcı gelmesinden rahatsız oldu eşim ben en iyisi çocukları alıp annemlere yada kardeşime gideyim dedi.o sırada Anılı halasına yolladık zaten çişini öğrenmeye.bi 10 gün sonra eşim Aliyi de alıp adanaya görümceme gitti.Orda çok mutlular haftasonu bende gittim.sevdim biraz oğluşlarımı.bu arada iki oğluşumda çok şükür tuvalet eğitimini aldılar artık bez takmıyoruz.yalnız uyurlarken takıyoruz.gece için hiç acele etmicem isterse 1 yıl sonra öğrensinler.Kızımda annemde o bana daha yakın 2 saatlik mesafe her haftasonu gidiyorum yanına.Ramazanı böyle geçirmeye karar verdik.hem eşim sıkılmıyo hem de ben dinlenmiş oluyorum.Tabi yalnızlık zor oluyor ama katlanıyorum.çok da dinlenemiyorum aslında cuma annemlere gidip pztesi saat 5 te yola çıkıyorum tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?