Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam hatunlar ..ramazan nasıl gecıyo ..bızde ıyıyız cok sukur alıstık artık seslere aglamalara ...ıkısı yuruyor dıla fızık tedavıye devam edıyo ama yerınde durdugu yıok ...herseyı anlıyolar ama sadece baba mama cubuk kraker gorunce cıubuk ver al hadı ..bunları söluyolar..gunduzlerı odalarında yatıyolar artık ama gece yıne ayrı ayrı yatırıyorum bıde ona alıssalar cok ıyı olucak...ben yrutec sekızıncı ayda kullandım ama benımkıler asla sevmedı koyunca kıyamet kopuyodu bırı bıle sevmedı rahat edyım dıye koyuyodum nerde sonunda attım kapıya ....herkesı optum kızlar ıyı ramazanlar

arzucum bir de şey demiştin ya hastanede saat başı kalp atışlarına bakıyorlardı falan diye
hani eltin ebe diye mi sana daha fazla ilgi vardı yoksa genel uygulama mı öyleydi?

YOK HAYATIM UYGULAMA ÖYLEYDİ . ÇKS YAPILIYOR HER SAAT BAŞI ÇOGULLARA hani şu sağlık ocaklarında bebekleri dinledikleri bir alet varya onla .her sabahta nst çekiliyorduk .ben çok menun kalmıştım valla hem hastaneden hem doktorumdan bursada olanlara kesinlikle tavsiye ederim .
bizlerde iyiyiz herkesi öpüyoruz ramazan zorluyor tabii ama şükür yinede bende sabah akşam üçüne yanlız bakıyorum artık kızım annemde durmuyor zaten zamanıda gelmişti herkesi öpüyorum
kübracık allah kolaylık versin tatlım evin nasıl alışabildinmi . bahçe olayları falan düznelendimi kış gelmeden çocuklarda azcık rahat ederler
ayy keşke benimde üçüzüm olsa :)) yada ikizim.rüyamda vardı hayırdır inşallah.
:))olsun olsun allah gönlüne göre versin inşallah

arzucum evimizzden çok memnunuz şükür bahçede bir faaliyet yok daha çünkü üst kaltlarda yapılan tüm cam pislik ne varsa aşağı atmışlar ev sahimiz küçük çapta kriz geçirdi diğerleri neysede camlar olunca iş bu sene olmaz artık ama bizim yakınımızda park var iki günde bir ordayız parka sallaa kayalım deyip duruyorlar senin cadılar ne yapıyorr ben gewçen boyama kitabıyla kuru boya aldım ama kalemleri yiyip kitapları yırttılar erken sanırım daha çok canları sıkılıyor kışın ne yapıcaz bilmem

pıtos vay yaramazlar ya...benımkılerde yırtıyo kıtapları bakıyo sonra cırtt ozellıkle ela cok sevıyo ..sac cekmede bırıncıler...dıla sınırlenınce kendı saclarını yoluyo sızın de öle olan varmı ya sıfıramı vuram saclarını bılmem....herkesı opt..ıyı sahurlar ols..gercı bıttı vakıt...ıyı oruclar

ayy ne dengesiz insanlar varya sobnradan yaptım bari çıkıp temizliyim demiyorlar demi . inşallah seneye daha oynanır hale gelir canım en azından park yakınmış bizim park şimdi çokk uzaklarda :)))valla daha benimkiler bile kitap kalem işinden anlmaıyor aynen seninkilerin hesap herbiri ayrı bi işleme maruz kalıyor şimd en iyi le3go yapboz zamanı tatlım onlarla oyala kışada koca mukavva falan bulup parmak boyası falan yaptırırsın .
:)) tatlım benim mirzacık öyleydi saç yolma deyilde direk kafa atıyordu , duvarlara falan allahtan şimdi düzeldi ilgilenmeyince bi müddet sonra bırakıyorlar bide bi dönemi var kendilerinimi ifade edemiyorlar bilemiyorum valla çokda rahatsız olursan kestir gitsin kendi canını yakmasındanda .

kızlar selamlar nasılsınız
saç çekmeler yaramazlıklar devam tamam onu anladım :)
yaz nasıl geçiyor
bu sene fela değil yaw ben öyle aman aman zorlanmadım çok şükür
bizde dr işlerinden falan vazgeçtik
evde doğurucam ben :)

fakülteye gittik
orası da olmaz sanırım uzun hikaye diğer topikte biraz uzunca anlaıttım
hatırlamak istemiyorum yeniden
kendi doktorumda karar kıldık şu an için yine
Allahtan bişey olmazsa böyle gidecek
ciğer iğnelerine ve geciktiricilere başladık
ama bebeklerimin hareketleri durdu yaa çok yavaşladılar
korkmaya başladım
hiç durmayan bebekler narkoz yemişe döndü
bir de tuhaf bir çarpıntı
gerçi çarpıntıyı söylemişti doktorum ama bebişlerin yavaşlayacağından hiç bahsetmemişti
sizde de böye olmuş muydu?

günaydın tatlım . ay valla doğurabilseysik öyle ne güzel olurdu evde pat pat tamam al kucağına hemen işe başla :)))stres yok terane yok . en azından kafa karışlığın kalmadı canım neyse hakkında hayırlısı tombul tombul sağlıklı çocuklar getirisin dünuyayada küveze gerek kalmaz bakarsın . prepear özellikle kalp çarpıntısı yapıyor bide 2-3 ilaç olunca ağır geliyor çocuklarda belki ister istemez etkilenir benim son zamanlarda kzım hariç oğlanlarda fazla hareket yoktu mesela bende sürekli dinledikleri için duyuyordum kalplerini falan yoksa aman aman hissetmiyordum tam kasıklarımdaydılar zaten yerleride yoktu ona yoruyordum zaten büyüdükçe bide anam nereye sığsınlar elini kaldursa kardeşe çarpıyor :)) endişelenme tatlım ama çok rahatsız olduğn zamanlarda yakın sağlık ocağı falan avarsa ordada dinletebilirsin kalplerini çks diyordum ya o lüçük bi alet sağlık ocaklarında var zaten tabi bulabilirlerse yerlerini :))

benimki,lerde bu ara hafiften sıyırdılar hem bizi birbirlerinden kıskanıyorlar hemde birbirlerini herkesten . bide bi korumacı oldular sanırsın sadece bunlar var evde tam hakimiyet babası yada ben birine bişey söyleyelim hemen diğeri geçip kardeşime bağıramazsıun diyor ceza verme bak yanlışlıkla yapmış falan diyorlar :)) geçen akşam yengemler geldi amcam azrayla mirzayı kucaklamış sıkı sarılıyor çocuklarda bırak diye bağırıyorşar kayra koşarak bi geldi bırak diyorum sana kardeşlerimi bırak diye hem bağırıyor hem onları çekiştiriryor bi yandanda ağlıyor neyse amcam bıraktı kollarını iki yana açmış kardeşleri arkasında bırak diyorum dokunma diyorum sana diye nasıl ağlıyor hepimiz şokta normaldede yapıyorlardı ama bu sefer biraz abarttılar . ama bu davranışları sadece ev ahalisine söküyor parkta falan biri bişey desin öyle kalıyorlar .

slm kızlar naılsınız. Napıyorsunuz? uzun zamandır giremedim.izindeydim.iznimde çocukları üçe bölüp eşimle tatile gittik çok iyi geldi.size de mümkünse tavsiye ederim.şuandada eşim adanada oğullarımla beraber kızım da annemde.ben yalnız bi şekilde işe başladım.yazı böyleatlatıcaz.herkesi öpüyorum ve iyi ramazanlar diiyorum...
buarada ikiz bebek arabamızı satıyoruz resimlerini ekliyorum ilgililere durulur boşunu dünya para vermeyin derim.biz 300 tl almıştık 180 e satıyoruz.çok temiz resimdende anlarsınız...

Arzucum valla benimde bitek kız oynuyor diğerleri duruyor
dediğin gibi ilaçlardan heralde
senin bebişler kopardı beni yine
demek öyle sahiplendiler birbirlerini maşallah
aman kavga etmesinler de böyle olsunlar ya süper bence
bende öyle olsunlar çok istiyorum
inşallah benimkiler de böyle olur

mehlikacım hoşgeldin
ne güzel tatil yapmışsınız
bende birkaç gündür sizin eski yazdıklarınızı okuyordum
şu en eski olanları
dün gece senin doğum yaptığın ve eşinin bunu haber verdiği sayfayı okumuştum :)
bak şimdi tatillere bile çıkıyorsunuz
maşallah valla
darısı başımıza inşallah

en son tanıdıklarımdan pitos girdi
ama hala tria tarçınım el muallim yok ortada
merakla okuyorum işte iş yok güç yok :)

mehlıka hosgeldın ya oo ne guzel tatıl yapmıssın ..fıgenay sana ozelden yazdım ..ısımlerı ne olucak bebıslerın ...kızlar herkes nasıl..trıa ne zaman bıtıcek bu kavgalar ya..opt ben kacar

fgenay çok zor günler geçirdik ama lıştık zorluklarına artık.bece sen şimdilik bolbol sıkıl ve yorulma..
merhaba muallim nasıl gidiyor?
bu arad bebek arabasının resimlerini ekleyememiştm şimdi ekliyorum.

günaydın herkese

figencim ben daha sonraları girdim muhabbete millet beya kaynaşmıştı ama sonradan nöbetçişi oldum farkındaysan :))

mehlikacım gene eklenmemiş tatlım . sen nasılsın çocuklar nasıl .
nildende haber yok faceye giremiyorum artık taşındımıki acaba . muallm sen haber alırsan bizede ilet barim .
bende cuma izne çıkıcam inşallah bayramdan sonraya kadarda yokum bi yere gidemiyoruz ama artıkım bol bol çocuklarla vakit geçiririm . daha resim ekliycektim buraya hep unutuyorum çıkmadan onlarıda ekleyim video koymayı hala beceremiyorum ama eklemek istiyorum bi onada bakayım

ya biz çok parçalanmış durumdayız şu sıra.eşim öğretmen olduğu için tatilde ben çalışıyorum tabi.eve bakıcı gelmesinden rahatsız oldu eşim ben en iyisi çocukları alıp annemlere yada kardeşime gideyim dedi.o sırada Anılı halasına yolladık zaten çişini öğrenmeye.bi 10 gün sonra eşim Aliyi de alıp adanaya görümceme gitti.Orda çok mutlular haftasonu bende gittim.sevdim biraz oğluşlarımı.bu arada iki oğluşumda çok şükür tuvalet eğitimini aldılar artık bez takmıyoruz.yalnız uyurlarken takıyoruz.gece için hiç acele etmicem isterse 1 yıl sonra öğrensinler.Kızımda annemde o bana daha yakın 2 saatlik mesafe her haftasonu gidiyorum yanına.Ramazanı böyle geçirmeye karar verdik.hem eşim sıkılmıyo hem de ben dinlenmiş oluyorum.Tabi yalnızlık zor oluyor ama katlanıyorum.çok da dinlenemiyorum aslında cuma annemlere gidip pztesi saat 5 te yola çıkıyorum tekrar.

hemde beya parçalanmışsınız canım ya sizin için böyle daha iyiyse sorun yok tabide inşallah tezden kavuşursunuz :))bizde bezimizi bıraktık ama ben gece gündüz aynı anda bıraktım şimdilik gece sorunumuz yok çok şükür ama gündüz oyuna dalarlarsa arada bir kaçırıyoruz yada hemen farkediyorlar ama birazda olsa kilota geçmiş oluyor heralde oda zamanla azalır . sadece oğlanlarmı öğrendi canım kıza başlamadınızmı

ben resmi yazının altına ekliycen sandım hayatım sen albüme eklemişsin heralde

evet canım albüme ekledim bebek arabasının resimlerini.kızım annemde kalıyor.Annemde çok sağlıklı değil menisküs tansiyon vs. bu kadarına şükür yani.bi de çişini öğret diyemedim annem öyle aceleyle eğilip doğrulamıyo çünkü.oğluşların öğrenmesi bile büyük bişi benim için kıza sonra öğretiriz diye düşündük.ya çok fena bu çocuklar dün ben anılı dr a götürdüm göz kontrolü vardı aliyi bişekilde atlattık.biz eve gelir gelmez anne neden beni bıraktın dedi.sonrada yatıncaya kadar tüm çişlerini altına kaçırdı.hiç yapmıyordu böyle sanırım beni cezalandırdı.ya bide çok komik halasına şortunu gösterip' ulan bu çiş nerden geldi' diyomuş

valla sizi okurken çok eğlendim arzucum seninkiler zaten tam bir komediydi mehlikacım oğlunada koptum ne güzel çiş olayınızda yarı yarıya bitti seneyede biz inşş başlıycaz muallimcim benimkiler kavga ettikçe hep kızdım arada cimcik attım valla bıraktılar şimdi çok kavga yok ama olunca sağlam oluyor ben dalıyoruım ortalarına seninkilerde yakında az ama sağlam kavga edicekler sabır et :)
mehlikacım uzak bebişler ama olsun alışsınlar herşeye senin için zordur tabii ama tadını çıkar azda olsa
benim kızım da çok fena oldu yaa sabah süpürgemin açma yerini kırmış daha içeri girdiğim gibi anne ben değil taha eymen kırdı deyip terlikle üstlerine koşuyor ben gülme krizine girince kendide yırtıyor tabi tam inadın yoğun olduğu dönemdeyiz valla sabır taşım çatlıycak gibi hissediyorum bazen nilo hep faceyde buraya gelmiyor yolucam onu çok konuştum mucuk

Biz hala Ankaradayız. 2 ay oldu nerdeyse, bu kadar kalacağımızı hiç tahmin etmiyorduk ama keyifle yerinde. Kalabalık ya iztedikleri zamanda dışarı çıkabiliyorlar. Bayrama da Tahayı yanımıza alıp eşimle tatile çıkıcaz inş. Bİletler falan herşey hazır inş. bir terslik olmaz. İlk tatilimiz olcak balayı da yapmamıştık. Tuğçe ve enese annem bakıcak.
bu tek kızlar çok yaramaz oluyolar galiba. Tuğçe oğlanların toplamının karesi diyebilirim. Çok cadı ağlama numaraları, yere yatıp istediği olana kadar zırlıyo kucağa alınca da dalga geçer gibi gülüyo. Oğlanları sürekli ısırıyor. Enes resmen işkence maduru gibi. Geçen sırtının tamamını ısırıp ısırıp bırakmış. Bir baktım çocuk kıvranıyor. Accık patakladım ama bana mısın demior. Yarın aşımız var. İş. sorunsuz geçer.
Ha yürüteç olayına gelince ben bir zararını görmedim. 3 aydan itibaren koydum mecburen yanlız baktığım için. Söylemesi ayıp 5 tane eskittik.:)))
Hekesi çok öptüm görüşmek üüzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…