Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

selam kızlar ıyı sahıurlar herkese ...oh guzel hersey yolunda elıtu ıns ıyı bı tatıl olur canım..pıtos yol kız facede gezınıyo dımı bence ancak yerlestı o...kızlar gercekten cok nazlı ve edalı ..bakıslarıyla herseyı yaptırıyo..sabır her zaman sabır ıns daha ıyı olurlar..mehlıka ıyı olmus alısmıslar cıse ben sanırım seneye yaza alıstuırrım ..ela fırsat buldukca bezını acıp bezsız gezıyo ya vurdum totosuna bı ıkı ..cıplak gezecek haspam..zaten ev cıkmıs evlıkten oh bıde cısınız eksık dedım ortalıkta..ıyı bakın kendınıze...

Kızlar selamlar; Umarım herkes iyidir
ben bir kaç gündür kötü ve sıkıntılı günler geçiriyorum
Pazartesi akşam evde,iftarı filan yaptık, 10 gibi uzandım bir sıcaklık hissettim tuvalete gitttim temiz su renginde su geldi
hemen doktoru aradık
hastaneye gidinde beni arasın doktor dedi kendi tatildeydi
kontrole aldılar turnuson kağıdı iile baktılar rahim ağzına baktılar
açılma yok, bebekler iyi, tam kan sayımı istediler
CRP ve Lolokist yüksek çıktı yakıtracağız dediler
2 gece hastane yattım
ertesi zabah uzman detaylı kontrol etti, bebekler iyi rahimde açılma yok, gelen sıvı amniıon sıvısı değil
idar ve vajinal kültür temiz çıktı,
ama düşük tehlikesi nedeniyle rapor verdi
yerinden kalkmak yok wc dışında dedi
şaşkın şaşkın kaldık öyle
şimdi evdeyim yatıyorum,
bayram sonuna kadar iş yok,
arefe de detaylı kontrolümüz var
böyle bir şaşkın bir garip oldum
bebeklerime bişey oldu diye ödüm koptu
bunlar 3 doğcak bir dokuz doğurcaz

amion sıvısı dışında böyle sıvı gelen var mı)

slm kızlar!
Mavi Mercan geçmiş olsun canım.Sıkma canını rahat ol olur bu tip şeyler.Senin huzurlu olman çok önemli.yapış bebişlerine masallar anlat onlara akıllı durun de:) kendine iyi bak.
Muallim boşver evi mevi canım çıksın ev olmaktan yeterki bebişler rahat olsun....
benim Anıl çok alem ya kakasından korkuyo zorla ağlaya ağlaya yapıyo.sonrada hemen anne evine gönder bu kakayı diye kaçıyo:)

GÜNAYDIN KIZLAR

tubacım ne yi işte kal oralarda annenle sende rahat edersin valla mis gibi .
mavi mercan ben yaşamadım canım ama artık böyle şeylere biraz sancılara ağrılara alışmak lazım bol bol dinlenin derken bunları kasdediyoruz o an için iyi olmanız gezmeniz tamam iyi ama ondan sonraki günleri yavaş yavaş riske atar sen doktorun dediğini yap bol bol dinlen merak etme .
mehlika valla sende durum aynı demek bende bizim kakalrı balık yapıp denize yolluyom :)))valla heleki iftardan sonra mutlaka üçüde giriyorlar tuvalete yapsınlar yapnasınlar illaki üçüde azcık bişwey yapıyorlar hemen kalkıp anne gönder yıkıyorum geçiyorum yerime bidaa anneee gel gene yaptım bakıyorum oğlum diyorum çok küçük balık yapmışsın çokk çok yap o zaman gönderelim yok illa yıkanacak valla ağrımayan belim eğil yıka kalk 10 dakkada ağrıyor .

bizimkilerden bişey anlatım gene

geçen akşam ben balkondayım bunlarda oynuyordu içerde nolduysa artık azrayla kayra mutfakla birbirlerine bağırıyorlar azra kayra ağla diye bağırıyor kayra ağlamıycam diye .o kadarki 10 dakka falan sürekli böyleydiler ağğğlaaaa diyorummm, hayır ağlamıycammmmm bende susup bakıyorum nolcak diye o arada mirza geldi susun bee diye bi azraya bi kayraya bi çaktıki onlarda anlamadı nolduğunu valla ama inatya hala devam ediyorlar en sonunda mirzayı ben aldım çünkü dalacaltı onlara :)) azrada hala ağla diye bağırıyor şımarık sıpa en sonunda sinirden kendi ağladı kayrada o ağlamaya başlayınca ağladı ama nasıl ağlama . bütün mahalle evde katliam var sanmıştır zor avuttum neymiş kayra ağlamıyormuş hayır niye ağlasn anlamadımki .
sonrada evde lambaları kapatıp açıyorlar kayra açtı kapat annecim gel dedim . kapattı geldi mirza bende yapıcam dedi kayra hayır dedi bende tamam yapsın hadi sende yap gel dedim oda yaptı azra dururmu . kayra bende yapabilirmiyim diyor bende kızım kayraya sormayacaksın bana soracaksın dedim beni ezikler gibi bi bakış attı kaile bile almadı kayraa bi kerecik bende yapabilirmiyim dedi izin alıp gitti yaptı .
sanırım bizi takmıyorlar artık

tria bana en zoru bu tuvalet olayı oldu yaa.üstelik Anılla ben uğraşmadım, Aliylede babasıyla birlikte ilgilendik.kızıma ise daha hiç öğretmedik.Düşün yani bu şartlar altında bile ben çok zorlandım.Allah tüm üçüz annelerine yardım etsin.çok zor çok.
Ya bide şu çok bilmiş insanlar olur ya hepsinde aynı laf
sen bide büyüyünce gör,
büyüdükçe dertleride büyicek vs. İnşallah dedikleri gibi olmaz.Allah bize yardım eder.
herkesi öpüyorum kızlar.mesai biter bitmez kızımın yanına gidiyorum.bide topuklu terlik aldım kızıma bakalım sevecekmi:)

Kızlar benn kaçaarrrr izine başlıycaz inşallah bayram sonrası görüşmek üzere bebelere ve kendinize iyi bakın . öpüldünüz

mavi mercan öncelikle geçmişolsun bende de hiç olamdı ama drlar sorun yok diyorsa için rahat olsun bol bol dinlen dua et

muallimcim her dönemin farklı şeyleri var bizimkilerde yarı çıplak gezerlerdi hep şimdi bıraktılar şimdilerde masa sandalye koltuk tepelerindeler birde benimmmmmmmmmm diye çınlayan feryatlar gece uykumuz yolundayken 2 aydır resmen kabus yaşıyoruz her gece mutlaka ağlayan kriz atlatan falan oluyor ve çoğunluklada üçüde uyanıp odamıza geliyor alsak ayrı dert almasak ayrı sizinkilerde böylemi benimkilermi böyle
eymen için hastahaneden hala haber gelmedi belkide bayramda sünnet olucak bakalım nasıl yapıcaz

elitucum keyfine bak evet kızlar çok cadı ben kızıma hep üzülürdüm erkekler vuruyor diye şimdi bir çığlık atıyor biri koşup bebek getiriyor biri elini öpüyor

Kızlar bikaç gündür epey zor anlar yaşadık. cumartesi gece hiç uyku tutmadı sabah 6-6.30 gibi hala uyanıktım. Sonra nasıl olduysa içim geçmiş.Ben bir odada Tahayla annem de diğer odada tuğçe ve Enesle yatıyor.Neyse 8.30 gibi bir uyandım Taha yanımda yok kalktığını hissetmemişim. Bir kalktım annemlerin odaya gitmiş diğerleri de uyanmış. Odanın kapısından içeri girmeden lavoboya gitcektim. Bir baktım çelk kapı açık. Tuğçeyle Enes ara sıra açıyolar önce öyle sandım ama gecedenüst mandalı kapatıyoz. Onlar açamaz derken mutfağa kafamı çevirdim. Benim 2 çantam ortada açık şekilde ve hala jeton düşmedi bende. Bi baktım cüzdanlar açık v.s hırsız girmiş. Ayy anlatırken bile ürperiyorum. Benim 6 adet yüzük, 3 çift küpe, künye, 2 kolye, eşim ve beim o güzelim alyanslarımız gitmiş. 2350 tl nakit ve telefonlar soyulduk sabahın köründe resmen. Telefonlar annem,n parası kredi kartı. Şok oldukÇelik kapıyı açıp, mandalı söktürüp girmiş. Güya emniyetli bir bina. Kapı hep kapalı olur apartmanın neyse öyle. Hala evde gezinirken bile korku tedirgin haldeym. Ya çocuklardan biini alsa v.s off Allah kimseye göstermesin

ayyyyyyy canım ya .cok zor ..bebekler ve sız ıyısınız ya cok sukur ..ıyı bak kenıdıne ..ınsanlar kafayı yemıs artık rabbıme emanetız

elitu geçmiş olsun canım yaa çocuklara bişey olmuş sandım.çok şükür onlar iyi.şu mübarek ayda şu insanların yaptığına bak Allah ıslah etsin.büyük geçmiş olsun canım.

ben de okurken çocuklar bişeyler yapmış , yaramazlık yapmışlar diye bağlayacaksın sanıyorum, hay Allah çok geçmiş olsun, Allah çocukları sizleri korusun kötülüklerden.

ayyy valla çok üzüldüm elitucum Allah korumuş kuzucuklarını
Allahtan sırf gözü parada bir hırsızmış insan giden paraya da üzülür şimdi yani mal da canın yongası derler ama
işte durduk yere sinir bozukluğu yaşatmışlar

Allah sabır versin canım yaa,bu kadar da yapılmaz ki şu mübarek günde!!

sizler nasılsınız peki,çocuklar da korkmuş mu?
gören falan olmamış mı hiç?

herkese selamlar...
aylardır giremiyorum buraya..nasılsınız..
ben gündüz işteyim çocukları kreşe verdim akşam da onlarla uğraşıyorum..
bu yüzden hiç fırsat bulamıyorum yazmaya..
şimdi tatildeyim bir merhaba demek istedim..

kızlar bişey soracam artık kafayı yicem çünkü
31.haftadayım çok şükür
ama bu hafta
hiçbir şekilde oturamamayı,evin içinde bile doğru dürüst yürüyememeyi gerektirecek kadar ağırlaştıracak bir hafta mıdır?
dışarı zaten hiç yok,doktora nasıl gidecem onu hesaplıyorum
elim kolum bağlanmış hiçbirşey yapamıyor oldum ben kızlar ya ne olur bişey söyleyin
15 kilo bile almadım toplamda şu an 75-76 kiloyum,boyumda 1.70
ama ben çatlıcak gibi oldum
35 lerde böyle olmam gerekirdi diye düşünüyorum sanki biraz erken mi buhrana girdim?

sağolun kızlar. Yaşanılan korku ve tedirginliklerin yanı sıra tek teselli hepimizin iy olması. Allah korudu çok sükür ki karşılaşmadıkhırsızla. O zaman daha kötü şeyler olabilirdi.

figenay kafanı rahat tutmaya çalış canım. Ben de o haftalarda yatıp kalkamıyordum. Nefes bile çok zor alıyordum. Tuvalete gidemiyordum oturup kalkmak bile çok zordu. Annem ve eşim birlikte destekle yatıp kalkıyordum. En sonunda 34+3 de herşeyimi hazırlayıp gittim dr.a ve artık alın bebekleri dedim. Çünkü belli süreden sonra onların gelişimi durup bize zarar vermeye başlıyor sanırım. Bir de benim ayaklarım bacaklarım kütük gibi şişmişti. Dr.a sürekli söylüyordum bakmasına rağmen bişey yok diyodu. Tansiyonum sürekli yüksekti. Meğer preglamsi olmuşum. Doğuman sonra bile bebeklerleçok lgilenemedim sorn devam etti. Başka dr.lara gide gide öğrendim. Preglamsi olunca annehayatı da tehlikeye giriyomuş. Normalde bebekleri hemen alıyolarmış. Çok zor günler yasadık. Sen de şişlik falan bu tip durum olursa, inşallah olmaz bilgin olsu diye yazıyorum. Moralni yüksek tut canım. Soğukkanlı olmaya çalış.

figenay, korkma canım olağan şeyler yaşadıkların.1 çocukta neler çekiyo hamileler 3 tane minnoşun var senin karnında.artık daha ağır gider hiçbişeyden korkma ama olağanüstü bişey hissedersen dr unu ara mutlaka.Şimdi senin hedef aman bir an önce alsınlar bunları ben de rahat edim olmamalı.taşıyabildiğin kadar taşımalısın dayan.Allah yardımcın olsun.

elitu canım geçmiş olsun.. valla bayram önü insafsızlar ne var ne yok almışlar elleri kırılsın inşallaaaahhhhhhh...

kızlar biz 3. yaşımızı doldurduk artık oğlanlar daha çok oynamaya iyi vakit geçirmeye başladılar..çiş olayını hallettik çok şükür...hani derler ya büyüdükçe zorlaşıyor yok öyle birşey sadece sorunları farklılaşıyor hiç azalmıyor ama çogalmıyorda sakın moralinizi bozmayın.....mesela 9 aya kadar gaz problemi.... oluyor 2-2.5 yaşına kadar diş problemi..... 2 yaşında 2 yaş sendromu.....2-3 yaş arası tuvalet egitimi......bizim sırada emzik bıraktırma olayımız var bakalım onu nasıl yapıcaz....

Aynur merhabalar canım! Aynen dediğin gibi sana katılıyorum.bence de sadece farklılaşıyor zorluklar daha da artmıyor.Nasıl gidiyor tek mi bakıyorsun yardım eden var mı?

Allah kolaylık versin canım.iznim biteli çok oldu ben yalnızım 3 haftadır.eşim adanada görümcemde ali ve anıla tuvalet eğitimi verdiler orda.kızım da annemde.o bana yakın haftasonları onun yanına gidiyorum.bayramda hep biaraya gelicez inşallah ve evimize dönücez.çok özledim ama bu şekilde olması gerekti.bizim bakıcılar yanaşmadı bitürlü öğretmeye bende halalarına yolladım çocukları.bakıcılarında maaşına zam işine son verdim:) bayramdan sonra tekrar başlicaklar.aynurcum biz uyur uyumaz bağlıyoruz altlarını.ben açıkçası gece de bezsiz yatsınlar diye hiç çaba harcamayı düşünmüyorum.rahatları da çok önemli çok eziyet oluyor çocuklara.uzun süre geceleri bağlicam altlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…