Kızlar bikaç gündür epey zor anlar yaşadık. cumartesi gece hiç uyku tutmadı sabah 6-6.30 gibi hala uyanıktım. Sonra nasıl olduysa içim geçmiş.Ben bir odada Tahayla annem de diğer odada tuğçe ve Enesle yatıyor.Neyse 8.30 gibi bir uyandım Taha yanımda yok kalktığını hissetmemişim. Bir kalktım annemlerin odaya gitmiş diğerleri de uyanmış. Odanın kapısından içeri girmeden lavoboya gitcektim. Bir baktım çelk kapı açık. Tuğçeyle Enes ara sıra açıyolar önce öyle sandım ama gecedenüst mandalı kapatıyoz. Onlar açamaz derken mutfağa kafamı çevirdim. Benim 2 çantam ortada açık şekilde ve hala jeton düşmedi bende. Bi baktım cüzdanlar açık v.s hırsız girmiş. Ayy anlatırken bile ürperiyorum. Benim 6 adet yüzük, 3 çift küpe, künye, 2 kolye, eşim ve beim o güzelim alyanslarımız gitmiş. 2350 tl nakit ve telefonlar soyulduk sabahın köründe resmen. Telefonlar annem,n parası kredi kartı. Şok oldukÇelik kapıyı açıp, mandalı söktürüp girmiş. Güya emniyetli bir bina. Kapı hep kapalı olur apartmanın neyse öyle. Hala evde gezinirken bile korku tedirgin haldeym. Ya çocuklardan biini alsa v.s off Allah kimseye göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?